NYÅR!!!

NU ÄR DET FEEEEEEEST!! ;D
NYYYÅÅÅÅRRR!!
PARTY PARTY!! ;D

FÖRST HEM TILL SAFFA OCH ÄTA MIDDAG, SAMTIDIGT DÅ VI DRICKER SOM FAAAAN OCH SEN BLIR DET PAAAAAARTYYYY!!!

BERÄTTAR ALLT SEN!! =)



//M

I do my best!

Seeeeeg dag..började med att dra till jobbet en tidig morgon och det gick ju bra när vi var 3 pers som jobbade ;P
Sov typ 3 timmar så jag vart lite flummig nära slutet..senare på dagen drog jag Bikke och Andre till Rådhuset och solade solarium ;D
Känner mig riktigt fräsch nu inför nyår då jag kommer vara hetast av alla..pepparkaka no1!!



Det blir jobb imorn igen men däremot blir det jävligt kul efter då jag tänker köpa nya skor på Sneakers n stuff ;D
Hörde att det är ta 2 betala för 1 men vi får se vad som finns..kommer lägga upp bild på vilka det blir imorn!
Nu är ju det dags att förberedda allt inför nyår..kommer nog köpa nån fin skjorta där oxå om jag har tid, måste även klippa mig innan onsdag så jag tänker kolla med pappa om han har tid för mig! ;D




TAGGA TILL INFÖR NYÅR!!!

//M


Entourage-kväll!

Fyfan va bra serien är! ;D
Har sett hela första säsongen och har precis börjat på den andra..så jävla underhållande! =)


 



//M

Don't risk it!

En sak som alla bör tänka på vid alla situationer!!
Man ska aldrig ha för höga förhoppningar om nåt, inte det lilla minsta faktiskt.
Saken är den att livet är inte lätt som det kan se ut ibland och man vet aldrig om något är helt säkert, inget är säkert här i världen och den här osäkerheten kommer alltid att befinna sig bland oss, för evigt!

Inget är som det ser ut och även om vemsomhelst skulle kunna tyda på en situation så är inget säkert, man ska aldrig tro på att nåt ska hända innan det har inträffat.
Det man ska göra däremot är att inte hoppas för mycket om saker och ting utan man ska bara leva i nuet, ta det som kommer och skita i resten.

Ta inget för givet och behandla situationen när du väl är där, inte innan och inte efter.
Gå vidare med livet och lämna allt bakom dig, det som händer händer så det är bara att göra det bästa utifrån situtionen helt enkelt, mer kan man inte göra...Dra inte ner dig själv i onödiga förteelser om någon onödig förhoppning..speciellt inte när det gäller kärleken utan den ska man verkligen akta sig för.


Ett dödligt gift säger jag bara, om du blir biten och sårad så kan det finnas chans att du dör så var förberedd på alla läskiga saker som kan hända med dig om du hoppas för mycket om nåt..antingen blir du jävligt glad eller jävligt ledsen, du väljer!


//M

Busta Rhymes (Feat. Ron Browz) - Arab Money



//M

Round 2.

Nu är jag hemma från round 2 of shopping! ;D
Var i Kista centrum med Bikke och Andre och det var rätt så lyckat idag med..inte lika mycket kläder men jävligt najsiga sjävlklart!!

Köpte 2 par tröjor, ett par baggy jeans och en helt ny rock som är galet schteeek!! ;D
Allt gick på 2100:- bilder kommer upp imorn!

//M

KISTA JA-FA FA

Hej hopp gummisnopp!
dags att dra till kista och fortsätta shoppingresan med Bikke och Andre..bilen står utanför så nu drar vi ut på äventyr ciao bellos finitos!!

BTW...jag har inte sovit mycket =)

//M

Successful shoppingday!

Fyfan vilken lyckad shopping det blev!!
Köpte 2 par jeans, 4 t-shirtar och en kofta för endast 1300:-
More to come tomorrow!!

Här iaf mina fiiina t-shirtar jag köpte dåra..ser bättre ut i verkligheten ;D



//M

Ready or not, here I come!

Fyyyfan va najs det var igår!!
Vi drog till Pans och vilket jävla liv det var asså..först blev man typ smekt av massa Linköping pojkar, så jag blev typ asrädd och gömde mig nånstans..gick till baren för att köpa en shot men det tog fan 30 min för att beställningen skulle komma fram så jag fick den helt kostandsfritt fast köpte en öl till :D
Medan jag stog i kön så var det en tjej som typ raggade lite halft på mig när hennes pojkvän stog bakom henne hahah fan va dålig hon var ;P

Senare in på kvällen så vart det en hel del drinkar, shottar och öl här och där..musiken var njaaa det var lite för enformigt faktiskt men annars var det alltid drag och schysst ställe!
Det blev ganska mycket dansande och så men dom borde ha lite mer Dancehall..det skulle få folk att börja gunga ;D

Kvällen var iaf lyckad och det hände en del saker som gjorde allt sååå mycket roligare..det kanske blir något nytt ställe nästa gång man drar ut, fick höra från min kompis kompis att det finns tydligen en ny klubb som heter Vanity och ligger i Gamla stan som är jävligt najs och har typ dancehall musik..kanske man ska pröva där borta!! ;D

Aja..nu är det dags för att bege sig till stan och shoppa loss alla mina pengar!!

CIAO!
//M

Grodan eller Pans?!

Fyyfan vilken jävla bajsdag!!
Inget är öppet och man kan inte hitta på nåt under dagen..är hos Mimmi nu och gör inte ett skit, lr kanske vilar ut kroppen med att bara sitta och prata strunt...kan vara rätt så skönt ibland men jaaag vill göra något som alltid! ;D

Nej nu tänker jag bli brun och typ reta alla andra som är vita =)
Låter som en bra idé men ingen är fan ledig för tillfället så jag får typ sola själv fast det gör väl inte så mkt..ska typ sola och sen så drar jag hem och typ kollar lite på Entourage och kanske äter medan..
Vet inte om man ska dra ut ikväll, nåt måste man väl göra på en sån här tråkig och död dag!!

Blir det Grodan eller Pans ikväll?!

      

//M

Ångest är det perfekta ordet!!

Näää Julafton var fan inte lika kul iår, shit vad allt förändras helt plötsligt..ingenting kändes ju som jul och allt var bara helt jävla fel.
Det är ingen julstämning lr nåt, jag öppnade mina julklappar och och såg på när dom andra öppnade sina..inget mer!!
Det var bara sååå boring och allt kändes bara så onödigt hela tiden, tiden har typ gått för snabbt för att man ska inse att julen är verkligen här..jag kände bara att ingenting känns som när man var liten längre, inte alls!!

Fick ingen känsla av den där gemenskapen när hela familjen är samlad och det ska bli lite mysigt nu när det är jul men neeeej jag kände bara att jag vill ut och vill hellre ha kul med kompisar..julen börjar bli mer och mer fattig på familjekärleken tycker jag!!

Hoppas iaf att nyår blir bättre, då jävlar ska jag uppleva årets bästa nyår..har faktiskt aldrig haft så kul på nyår..kanske lite när jag var liten och hade precis upptäckt fyrverkerier ;P
men men..festa ska jag iaf göra som fan!!
Men inga planer än direkt..det känns som om ingen har något planerat än?!

MÅSTE HITTA FEST!!! =/

//M


GOD JUL!!!



//M

Entourage

Börjat med en ny serie som dom flesta av mina kompisar har rekommenderat..såg första avsnittet alldeles nyss och den verkar ju vara riktigt bra! =)



Story

Vincent (Adrian Grenier) är omgiven av en trogen skara följeslagare. De är allihop gamla barndomsvänner från Queens i New York. Alla håller Vince under armarna och gör så gott de kan för att lotsa honom förbi alla fällor som lurar i Hollywood av typen sex, fester och mer eller mindre galna agenter.

Källa: Wikipedia

//M


Räknar ner timmarna!!

Dagen startade väldigt segt och trött var man..jobbade från 8-15 och efter det så åkte jag Marc och Sibelle in till stan där vi oxå mötte Malin för att köpa lite julklappar =)
Det slutade med alla köpte till sig själva förutom jag dåra för jag är så duktig och tänker köpa upp halva min lön på kläder under mellandagsrean ;P
Fett najs med nya fräscha kläder...ska typ skriva värsta inköpslistan på allt jag ska köpa då, en lååång lista blir det!

Jag har iaf hunnit med att köpa alla julklappar och det enda som fattas just nu är julklapparna framför mig och det är JULAFTON!! ;D

Faaan va jag ska äta imorn, snacka om att jag måste köra värsta deffen efter all julmat! ;P

Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul
Kl. 15.00 imorn, missa inte!!

//M


The Inside Man

Bästa filmen jag har sett på länge!!
The perfect bankrobbery!

Betyg: 5/5


//M

Hells Kitchen Final Showdown!



Fyfan va bra avslut på Hells Kitchen!!
Jag som typ aldirg har sett något avsnitt tidigare utan bara lite snuttar när det väl har kommit upp på tvn då man zappade lite fram till olika kanaler, det har ju alltid vart lite intressant men när det är final, när det verkligen gäller som mest så blir det så jävla intressant.

Var ju bara tvungen att se hela, var ju så fast vid tittandet ;D
Det var så kul att inne i ett kök så kan det fan likna en vanlig match på en hektisk innebandy-final som man har upplevt tidigare, jäävlar vilken motiviation, stress, inställning, slit och mycket mer alla visade...kul att se! =)

Blev så glad när man kunde se Christina och hennes familj så lyckliga, fick nog en tår på köpet! ;D

Christina vann iaf finalen och det tyckte jag var rättvist, även om jag såg bara detta avsnitt så kände jag att hon hade det mesta för att vinna, Grattis! ;D


//M

Deprimerad eller lycklig, du väljer!

Grejen är att det som skapar all oro, det som verkligen tänjer ut all stress är ju fan mellanrummen!!
Under dagen då man inte gör något utan är bara själv och kanske sitter vid datorn som jag gör just nu så dyker alla dom där äckliga tankarna man inte vill veta av, oftast brukar det vara så att all ilska som jag har inom mig dras i samman till en stor klump och befinner sig där inombords i min ensamhet,

Mellanrummen då man inte gör något under dagen eller kanske mellanrummen då innan något ska hända så dyker alla dom där tankarna upp och man börjar känna sig lite deprimerad.
Nu har jag såklart förbättrat kontrollen över dessa problem som ligger bara där och förstör min tillvaro, jag har lärt mig hur man ska få bort dessa hemska tankar samt inte låta dom kontrollera över mig själv.

Men så som dom bara smyger sig på en och attackerar mig när jag väl är nere kan bli väldigt tufft ibland och jag börjar känna att snart så kommer det en dag då jag inte kan hålla koncentrationen längre utan bara fåt ett utbrott, precis som förr och när det väl händer så har jag ett stort problem!

Det är farligt att tänka för mycket, man borde egentligen lämna alla tankar om vad som har hänt förr till dom tankarna om vad som händer just nu.

Det som har format mig mest är all ilska som ligger hos mig, allt hat som jag har upplevt har omvandlats till kärlek för livet helt enkelt...kan vara svårt att förstå men uttrycket ''Hat ligger väldigt nära kärlek'' eller nåt sånt, har en sann effekt på oss människor.



Det jag har lärt mig med mitt liv är att:

-Inte tycka synd om mig själv längre
-Göra allt värre än vad det är just vid tillfället
-Hata mig själv
-Tänka bara negativt
-Förstöra för alla andra när det går dåligt för sig själv
-Skada mig själv

Alla dessa grejer har jag raderat bort från mitt liv..det jag gör när jag börjar närma mig tillståndet då jag verkligen känner smaken av hat så hatar jag istället själva situationen för att motivera mig att börja älska livet istället, att det inte finns någon anledning att vara sur/ledsen eftersom det finns så mycket mer att leva för..

Varför ska man hata när man kan älska
Varför ska man vara ledsen när man kan vara glad
Varför ska man tycka synd om sig själv när man kan tycka bra om sig själv


Varför, varför varför?!
Grejen är att vi betämmer över våra liv, det är vi som skapar vårt karma eftersom vi har så många val i livet men tänker mest bara på att involvera sig i dom där små sakerna som inte gör så mycket skillnad..man måste ta mer ansvar och välja rätt väg för att kunna må bra och älska livet..tänk på vad ni gör och varför.

Det är du själv som väljer hur du ska må, hur bra ditt liv ska vara och din egen framtid!

//M


Hemsk dag!!

Nu vill jag verkligen tillägga att denna dag har sugit riktigt jävla hårt!!
Det började med att man vaknade typ full och kom försent till jobbet pga julfesten igår och efter det så gick det väldigt segt på jobbet..dagen har bara kännts så äckligt meningslöst för jag var bara hemma sen och väntade på att pappa skulle komma och hämta mig..ville bara hem till honom och kolla på nån film men tyvärr så blev det inte så!
Vi åkte först till min faster och var där ett tag..tråkigt!!!

Sen så skulle vi åka hem men vad fan hände..jo bilen pajade helt mitt i vägen typ så vi fick vänta på nån jävla bärgningsbil skulle komma och rädda oss, vilket dom gjorde och körde hem oss..kom hem för typ 30 min sen och jag hatar denna dag!!

Allt har bara gått snett och nu tänker jag fan inte göra så mycket mer än att bara gå och lägga mig, lämna denna dag och vakna tidigt för att åka och spela en viktig match med laget!

Hoppas att imorn kväll blir min räddning på min helg, annars spårar jag ur helt enkelt!! ;P

//M


Mumin at work...

Har lite tråkigt så jag ville bara säga att jag brukar kallas för Mumin på jobbet..fint va!! =)


//M

Afterwork-öl! =)

Afterwork-öl blev det igår efter den tuffa jobbardagen då jag vart coach på kvällen och fick alla att sälja riktigt jävla bra, vi klarade målet och det var ganska så kul =)

Viktor och hans polare på jobbet ville dra till nivå 22 och ta nån bira så jag hänkade och det vart rätt så trevligt =)
Efteråt så drog jag och Viktor hem till mig så det blev ganska så sent igår kväll oxå, måste fan börja sova tidigt annars kommer jag fan aldrig palla dra till jobbet varje morgon och göra bäst ifrån mig, måste hålla mig i form så det får bli dags att tagga ner lite ;)


SKÅL! ;D

//M

De budorden jag måste leva upp till...

Bevisa att du är den du är
Bevisa för alla varför du finns
Vad ska dom komma ihåg från dig
Minnas dig som den allra bästa
Bevisa för alla vad du kan
Utgör alla dina rädslor

Lev din dag som om den vore din sista
Ha inställning till allt du gör
Tro på dig själv och din vilja
Låt din motivation flöda i dig
DU är unik, du finns bara i ett exemplar

Du lever bara ett liv, gör ditt bästa utav det
Behandla andra så som du vill bli behandlad
Se livet som en utmaning som du bara måste klara av
Ge ALDRIG upp

Ge inte ditt hjärta till för många
Positivt är alltid bättre än negativt
Var stark och ha självförtroendet alltid uppe
Uppskatta allt du har i livet och hjälp dom som förtjänar något bättre

VAR DIG SJÄLV!!




//M

Eddie Razaz - I'm ready


Min kompis Eddie..vad tycker ni om hans låt?!

http://www.ubetoo.com/TopSongs.taf?_SongId=7250

//M


En mysig söndag...

En väldigt mysig söndag var det!
det började med att jag mötte Emma i solna centrum för att skaffa alla ingredienser till att baka lussebullar som var kvällens höjdpunkt!!
Ingen av oss hade inte någon aning om hur vi skulle lyckas med att baka när Emma är typ mästarkocken och har aldrig bakat lussebullar och jag som är en gammal veteran när det gäller lussebullar, jag var typ 10 år sen senast ;P

Det blev ändå ganska så lyckade fastän ganska så ''nyttiga'' bullar, vi tänkte inte på att lägga så mycket socker bara för att vi skippade sirapen som man kunde ju ha ersatt med massa socker...smarta som vi är! ;D
Det var iaf väldigt trevligt och kvällen slutade även med att vi kollade på Wallander Hemligheten =)

Pepparkakshus blir vår nästa uppdrag, något som Emma har en aning om hur man gör dom och något nytt för mig som aldrig har gjort något ;P


//M

GRATTIS MIMMI PÅ DIN 18ÅRSDAG!!!!

GRATTIS GUMMAN PÅ DIN 18ÅRSDAG!!!
IKVÄLL SKA VI FESTA LOSS!!
MIMMI 18 ÅR, STOR FLICKA! ;D



Detta var tagen på min 18årsdag, hoppas att du har det lika kul på din ikväll!

//M

The Atkins lifestyle

Jävlar vad jag är trött!
Kört ett intensivt pass på gymmet och inte det vanliga gymmet utan jag prövade på worldclass i Alvik, samma byggnad som där jag jobba, bara en våning ner =)

Det var hyfsat bra där, fanns en del grejer fastän inte lika stort som i sumpan.
Körde Bröst och triceps, har fan gått upp i muskelmassa + fettmassa...kört ju en period då jag bara åt så som jag ville och kände.

Diet
Nu väger jag typ 74-75 och har ökat i muskelmassa, det ser jag väldigt tydligt och det jag kommer göra nu i 2 v. är att köra en liten periodsvis diet =)
ska nog köra det gamla vanliga, Atkins dieten som innebär då att dra ner på kolhydraterna, öka på proteinet och minska lite på matintaget samt att äta mindre mål och dela det på 5-6 mål/ dag ;D

Träning
Nu är det såhär att jag inte hinner med så mycket träning eller inte lika mycket som förut ;P
Kommer att köra på 2-3 gympass/vecka och om jag har tid och ork så kör jag lite hemma med vissa övningar på dom dagarna jag kommer hem runt 10 från jobbet.

Kommer köra som vanligt med innebandyn, alltså 3 träningar/veckan och eventuellt match åtminstone en helgdag/vecka.
Kan rada upp lite snyggt här hur min vecka ser ut:

Schema

Tisdag: Gympass förmiddag Bröst & triceps + innebandyträning

Onsdag: Övningar hemma, mage & rygg

Torsdag: Gympass förmiddag Biceps & axlar + innebandyträning x2

Lördag: Gympass morgon stepmaskin 60 min intensivt

Mål

Målet med denna vecka är att tappa en del fett på kroppen och gå ner 2-3 kg på 2 veckor.


//M

Urval 1 ;D

Detta fick jag se idag, nu är det så att det är lättare att komma in på vårterminen och detta är ju bara urval 1 så det betyder att jag kom som reserv 26 i Västerås men under Urval 2 så väljer alla ett programm bara där dom vill helst börja, därför så finns chansen att jag börjar på en gång eller så kommer jag iaf börja lite senare in på våren =)

FAN VA JAG ÄR TAGGAD!!! ;D




//M


Dagen då lyckan inträffar...

Känslan av att vara ensam och inte ha någon vid min sida suger!
Dagen då lyckan inträffar och min saknad går i uppfyllelse, den dagen blir officiellt min lyckodag!

//M

JULHANDLA! ;D

Har julhandlat idag!! ;D
Hann inte direkt att köpa allt men iaf hälften =)
Tar igen det nästa helg istället..hoppas det blir mer sällskap då!


//M

SJUNG PÅ FYLLAN!!


//M

Party in the stomach!



//M

Kevin vinner Idol 2008!!

Efter att jag har sett en del av de senaste idol-avsnitten så kan man ju fan bara garantera att Kevin är den klara vinnaren och han är ju hur jävla grym som helst...han har utvecklats som fan och kommer bli stor i musikbranschen!!

HEJA IDOL-KEVIN!
Foto: DANIEL OHLSSON
//M


Dagens Mening!

What doesn´t kill you makes you stronger



//M

Chris Brown, Hovet 23 januari

Nu är det bestämt att det blir en Chris Brown konsert för min del och även mina två underbara vänner, Mimmi och Johanna ;D
Mimmi fyller ju år nu den 13:e på Lucia så därför bjuder jag henne på en biljett och så går vi allesammans ut på äventyr i globen helt enkelt!!!

Chris Brown, fredag 23 januari 2009, kl 19.30 

Chris Brown, fredag 23 januari 2009, kl 19.30


Hovet, Stockholm


//M

My saviour!

Nu mår jag myyycket bättre än igår! ;D
Hade ju skiiit ont i halsen och kunde fan knappt prata, trodde att jag inte skulle kunna jobba idag men jag fixade lite hjälpmedel och det har fan gjort ett mirakel på så kort tid!

Min egna lilla räddning för min hesa röst samt smärtsamma hals! ;D


//M

RSS 2.0