Hur tycker ni ett förhållande ska se ut?


Jag har sett, hört, upplevt och lyssnat på olika slags förhållande och hur de ser ut är olika.
både bra och dåligt från mina åsikter iaf, men jag brukar oftast inte använda ordet dåligt vid sådana här tillfällen...det låter bara så negativt liksom aa vårt förhållande är dåligt just nu.

Varför inte bara omformulera till aa vi har det lite problem i vårt förhållande men bättre kan vi eller vi ligger i en svacka, liksom använd hoppet i ert förhållande och tro på att det kan bli bättre, tillomed bäst!

i ett förhållande så tycker jag att det är viktigt att kunna ge allt, inte ge hälften eller delvis, det är viktigt och huvudsaken är att båda ger lika mycket eftersom konflikter kan förekomma då man pekar på varandras brister och är inte nöjd med andra partners engagemang i förhållandet.

Innan ni kommer in i ett förhållande, lär känna varandra och inte bara genom det ytliga, alltså bara det kortfattade om en själv.

Ni måste veta vad ni går in på, vem personen är om ni vill verkligen satsa 100 % på ett förhållande och inte känner för att bli sårad på något sätt eller olycklig osv.

Kunna veta vad för mål man ska ha och vad man egentligen söker hos en kille/tjej.

Ha eran självinstinkt och blunda inte när ni ser massa problem i ert förhållande utan ta det på direkten och tveka aldrig.
Ju tidigare ni tar upp det desto bättre.



Ni båda ska ha ett lika mycket värde, därför så betyder ingen mer än den andra, ni ska vara jämlika i förhållandet och ingen ska hunda efter den andra.

Om ni vill att det ska bli ett föralltid så är det dags att komma överrens om det mesta eller komma på lösningar till allt så inget blir brutet.

En av de viktigaste sakerna är att ni måste lita på varandra, det kommer aldrig att fungera i längden om ni inte kan tala om det mesta för varandra...ni splittrar iväg ifrån varandra och ni känner inte den där VI-känslan längre.

Visst, ett förhållande brukar oftast vara bäst från allra början men det kan oftast bero på att all spänning har redan skett och ni känner er bekväma med att ha varandra, ingen kamp eller jakt längre utan ni vet att ni har redan varandra och ni är trygga liksom.

För att krydda på ert förhållande lite så det känns lite spännande hela tiden, SITT INTE HEMMA BARA HELA TIDEN OCH UMGÅS FÖR ER SJÄLVA!

det är något som inte jag gillar och jag kan garantera att andra inte gillar det heller, speciellt kompisarna som förlorar ens kompis.

Visst ni får självklart ta tid med varandra men eftersom man vill göra att det ska kännas speciellt med att vara ensammma med varandra, ta er tid med lite vänner...umgås med andra och betee er som om ni var bästa vänner för det kan kännas så oftast för dom själsfrändena som har ett sånt underbart sammanhållning och kan bara umgås med varandra, göra massa saker och inte bara gosa hela tiden.

Det ska vara lite utmaningar och lite varierat...ni ska ju inte tröttna direkt på ett förhållande.
Det brukar oftast hända att man tröttnar pga man gör samma sak hela tiden...

En teori som jag har, tror nog många känner igen sig...

Man får syn på varandra, det börjar hetta till lite vid närkontakten och allt känns så underbart.
Man kanske börjar träffas mer eller ses på fester och spänningen ökar det hela.
Konflikter och heta tjafs kan förekomma men det leder till att man bara kommer nära varandra och man blir mer budna till varandra...snart så kan man inte vara utan varandra.

Det är inte slut än, det saknas något för at det ska kunna bli ''vi'', inget riktigt förhållande har dykt upp än men när ska detta hända egentligen..tiden går och båda känner sig osäkra om vem som ska ta det där stora steget som saknas för att avsluta det sista kapitlet.

Till slut när dom är ensamma eller när den där djupheten, den passionerade kyssen dyker upp och man vet att nu är det sant, nu är det vi och fyyfan vilken känsla det dyker upp.

Sen så pirrar det i magen i ett tag när man är tillsammans, nya saker man får veta och allt blir bara mer spännande.
Nu kommer vi till den stoppunkten som brukar ske vid ett förhållande. Istället för att ta reda lite mer om varandra, kunna kommunicera eller umgås med andra kompisar som det var förut så sitter man hemma hos nån och bara gosar med varandra.



Ett STOPP på förhållandet och det bara fortsätter..från bara sitta i sängen hela dan tills massa filmrullar man ser tillsammans tills man åker till landet tillsammans tills man är med varandra vaaaarje dag utan att göra något vettigt.

Så se upp nu för alla dessa farligheter för att konsekvenserna lyder såhär:

Kompisarna glider bort
Det blir bara ni två, ni kommer inte ha någon annan senare.
Finns ingen man kan vända sig till när ni har bråkat precis eller det är svårigheter
Ni tröttnar på varandra
Ni blir olyckliga i slutändan
Ni blir helt enkelt blinda ifrån verkligheten
Ni kommer att få en rejäl uppförsbacke till det s.k. ''perfekta livet'' ni hade innan

Mycket man kan säga men dessa är ganska så normala vid nuläget.

Hoppas att ni förstår det och tar nytta av det.

//M

Kommentarer
Postat av: !!

Tööönt bilder!

snygg blogg

2008-07-15 @ 19:33:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0