Drawn Together

HAHAHHA asså detta är min humor..snälla, ladda ner det för det här är så jävla bäst! ;D

Här får ni se lite klipp från olika avsnitt!


I denna animerade "reality-serie" få vi stifta bekantskap med åtta typiska deltagare av Big Brother eller The Real World. Vi får uppleva att som förkommer i riktiga reality-serier fast tio gånger värre.

Först har vi Captain Hero en stor och stark kvinnokarl som är känd för sin styrka, sitt supande och sin sexdrift. Sedan har vi Princess Clara som är som hämtad från vilken Disneyfilm som helst. En bortskämd flicka som gillar att uttrycka sig genom sång. Den bisexuella och mörkhyade Foxxy Love har gått och kärat ner sig i Clara trots hennes omedvetna rasism och naivitet.

Den lite knubbiga Toot Braunstein är avundsjuk på sina smalare motsvarigheter vilket gjort henne bitter och självmordsbenägen. Hon antar rollen som den arga och manipulativa bitchen. Party-lejonet Spanky Ham, eller borde jag säga party-grisen, gör att för att få andra att skratta, så länge det är äckligt och motbjudande.


Ling-Ling är pokémon-inspirerad, manisk, psykiskt sjuk och pratar psuedo-japanska samt vägrar att bli behandlad som gruppens husdjur. Den banangula, SvampBob Fyrkant-parodin Wooldoor Sockbat brukar alltid försöka (och misslyckas) med att göra något konstigt för att imponera på de andra i gruppen. Sist men inte minst har vi Xandir, en pojke hämtad från ett fantasy-tvspel ute på ett ändlöst uppdrag att rädda sin flickvän.

//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0