VIDARE FRÅN DM!!

Sen så var det DM med innebandy och vi vann våran grupp med hela 9p alltså körde vi över alla 3 lag med resultaten:

Järfälla IBK - Täby 9-1 EN ASSIST
Järfälla IBK - Nynäshamn 2-0
Järfälla IBK - Kungsängen 4-2 ETT MÅL OCH EN ASSIST

Kommer att spela en klassiker nästat helg nämligen Scorpions Cup som Bele Barkarby håller så det blir i Björkebyhallen, vi tar nog hem guldet! =)

//M

The Bridge, still Toxic for me!

Det var en vääldigt mysig helg kan jag väl bara tillägga direkt här! Kan väl börja med att berätta lite om i fredags då vi var med jobbet efter arbetstid, vi var på en restaurang vid odenplan och käkade drack och jaa hade det trevligt helt enkelt. Kändes lite surt att jag inte blev månadens säljare igen vilket är den 4e gången nån blev det och då jag har även förtjänat det hela men aa det är ju en anledning till att jag drar därifrån, UPPSKATTNING!! Behöver utvecklas och ha nya utmaningar samtidigt som jag tjänar bara mer på det hela. Vi drog senare på kvällen ut till The Bridge som hade premiär fast inte med jobbet utan jag och lin åkte med tvillingarna Daniel och Kim, Denise, Philip, Viktor, Kalle, Sinika och Mira. Vi var ju där för att fira Queenie fastän det inte blev så mycket firande med henne utan mest festande för oss själva. Det hela började rätt så irriterande när alla vi stog på listan när typ nästan hälften fick betala inträde för att dom hade valt bort massa från listan för att det var så mycket killar tydligen men idioterna kan fan inte ens göra det ordentligt om dom vill ha bort killar utan dom tog ju även bort tjejer så dom failade ändå och oj vad folk brann!! Annars hade vi kul från början då vi dansade och så men det mesta var sig likt med dålig musik och för mycket folk så mycket har inte ändrats men aa man får göra kvällen bra helt enkelt och det är så jag gör det. Det blir nog inte dit igen iaf men aa måste leta vidare tror jag...Kan väl avsluta med en väldigt jobbig grej och det var fan påvägen hem när taxin kostade 440kr från centralen hem till pappa i skälby. Snacka om att chaffisen hustla oss när vi var fulla och halvsov ;P

Fina bilder blev det iaf ;D





//M


Dags att gå vidare inom jobblivet!

Guud vad jag är trött asså ska fan sova nu snart, vart och tränat nyligen och jobbat hela dagen idag, det var rätt så kämpigt för min hals var lite fuckad så jag var tvungen att anstränga mig rätt så mycket när jag läste den lagliga texten hela tiden alltså inspelningsavtalet, den går ju på 4 min ungefär och hela samtalet tar ca 8 min annars för mig iaf men bara oftast..hade flera samtal med vissa som inte kunde så bra svenska och då fick man förklara en massa så jaa det blev lite längre samtal där. Juste har ju nu märkt att jag kan fan hela den långa jävla texten utantill och det är på ca 1 ½ A4 papper så det är rätt så mycket men om man har ett bra minne när det gäller texter så funkar det ;D Har även glömt att nämna vad som händer på jobbet eller aa min jobbsituation som komemr att förändras inom kort faktiskt, känenr att jag inte utvecklas mer på företaget och att jag inte får så mycket uppskattning för det ska vara mycket uppskattning med massa tävlingar och om man är en av dom bästa som jag nu är borde man få lite mer förmåner eller högre lön eller nåt sånt, det är ju till för att vi ska vara kvar och känna oss trygga för det är många som kommer och går nu och det börjar bli dags för mig att gå vidare känner jag alltså byta jobb.

Har snackat lite med Oskar från jobbet och han nämnde ett jobb som jag verkligen blev intresserad av, företaget heter Investerum och då blir man en mötesbokare så det handlar mycket om att sälja sig själv och göra ett bra intryck till både små och medelstora företag för att dom ska gå med i en pensionsförsäkring eller något sånt som är även välkänt så de flesta företagen vet redan om det hela. Det är typ bara provision där alltså är det bara att kötta och såna här företag är för dom som är riktigt hungriga säljare som vill ha utmaningar och det står fan på min panna att jag är den personen, det här är något för mig helt klart och när man säljer bra så blir det väldigt bra med pengar så de är bara att nöta helt enkelt.

Har pratat med min coacher och speciellt med Mattias som jag har haft rätt så länge så vi har kommit överrens om allt så jag ska dra dit till företaget som ligger i Akalla faktiskt så det är nära och bra, finns ju ett annat kontor i stan men palla dom om man har närmre sen så var det jävligt fräscht där för det ligger typ vid industriområdet där det finns massa företag och dom har en rätt så hård klädpolicy att man ska ha kavaj skjorta slips och kostymbrallor så jaa lite seriöst väl haha. Ska fixa en intervju men jag är rätt så säker på att jag kommer få jobbet så det är inga problem men mer om det kommer ju sen för nu är jag trött och måste sooooova!!

Imorn blir det faktiskt jobb som vanligt och sen lite shopping och seen ska vi till min brorsa och sova där jag och lin alltså..kuul :D

//M

NYYYA KLÄÄÄDER!!!

Köpt nya kläder!!



Bild 1: T-shirt från Urban St. 200:-
Bild 2: Tröja från Cubus 299:- och t-shirt från Cubus 99:-

//M

I have a plan.

Nu är jag hemma från träningen eller jag var ju det för kanske 30 min sen men var nog lite seg för att börja skriva här på bloggen så snabbt som möjligt, är rätt så trött efter det tuffa helgen och nu träning igen liksom och vet ni vad?! det ska bli träning imorn oxå på mooorgonen alltså måste jag bara duscha snabbt nu och sen sooova för jag ska köra styrka och det blir nog bröst och triceps eller aa vi får väl se. Efter det så kommer jag vara kvar på jobbet lite längre eftersom det är någon workshop som det heter där och då blir det massa teamwork och bajs, helt onödigt men man får extra betalt och sen efter det så ska jag träffa Naelia =) Hon åker ju nu snart till Bolivia och kommer vara där fram tills jul så jag måste ju träffa henne innan hon åker, ska ska nog dra till Café 60 efter jobbet och fika lite snacka skit och massa annat ha kul helt enkelt :D Jaa vad mer hände idag då..jo juste glömde fan säga att jag tog mitt personliga rekord och sålde hela 16st men det känns inte som  värsta vinsten eftersom materialet är bara för lätt alltså knappt någon utmaning så därför blev jag inte helt taggad precis och Max sålde hela 20 st eller det kanske blev bara 19 men det är bara helt sjukt..han satsade hårt han. Men aja ska nog lägga mig nu och vila inför morgondagen.

Det är ju lönedag imorn fast det kommer jag utnyttja på torsdag då jag ska shoppa lite ;D men mer om det kommer senare..SOV GOTT!!!

Fighting...sömnpiller?!

Fyyfan vad dålig film asså den var bara jävligt seg och det var inte alls mycket fighting i den här filmen, dom borde fan ha ett annat namn på filmen hm... kanske ''BORING'' borde passa in bättre, allt var bara segt, storyn var sämst, fighten var oxå jävligt dåliga och aa jag orkar inte förnedra mer den här bajsfilmen utan det enda jag vill säga, det allra sista meningen är att ni INTE ska se den här!! Någor jag rekommenderar stort.

 Betyg: 1/5

//M

Uppdatering om helgen!!

Jahapp då var jag ju seg igen på att uppdatera men kan väl berätta att vi drog ju ut i fredags till Viper och det var fan lääängesen vi var där, rätt så spännande och se hur kvällen skulle bli men jag var nära på att vara nykter hela kvällen men efter att Lin hade övertalat mig så drack jag lite och var på lite mer festhumör. Det var jag lin sinika och Bikke faktiskt som drog ut lite ovanligt gäng men aa blandad iaf och vi hade fan kul =) Bikke hade jag inte sett på länge eller joo det var ju iförsig när vi skulle ut och fira Henke fast aa några veckor sen men annars har det känt som om vi har glidit ifrån varandra för vi brukade alltid hänga med varandra och speciellt på sommaren faktiskt men aja vi får väl se hur mkt vi kmr hinna med varandra nu...Det var rätt så kul där och det jag blev mest glad över var att Lin och Sinika kom jättebra överrens till slut för innan har det vart lite annorlunda och fel tillfällen då Lin har alltid vart arg innan och sen skulle träffa bla. Sinika så hon trodde att det var nåt fel på henne ;P haha nejmen det löste sig och ju mer hon kommer närmre mina kompisar och jag hennes så blir vårt förhållande starkare på nåt sätt känns det för det är viktigt att ens kompisar kommer överrens, extremt viktigt för annars blir det ett sånt där förhållande då man BARA är med varandra för kompisarna är emot det hela eller nåt sånt och det är ju bara trist för allas del. Lins kompisar var ju oxå där bla. Denise och hennes kille Kim och aa alla deras kompisar, kul hade vi och fest var det!!

Man lyckades inte sova så mycket för jag var ju tvungen att vakna tidigt och åka till sumpan för att möta upp Henke med bilen för vi skulle ju till Älmsta på träningslägret med mitt lag förstås. Om man ska summera det hela kort hur allt var där så hade jag kul man lärde känna varandra för jag känner inte ens hälften och vi blev mer ett lag, tränade myyycket på taktiker, uppspel och allt möjligt inför säsongens start och det funkade jävligt bra kan jag nu säga. Eftersom vi förlorade träningsmatchen mot Storvreta med hela 3-10 så lärde vi en massa och tränade på det för att vi skulle bli bättre, jag var iaf glad att göra ett mål iaf i min debut fastän det var en träningsmatch, den riktiga debuten blir ju på lördag då vi spelar DM. Nu ska jag kila ner till kiosken och mysa lite med älsklingen..HARE!!

//M

Fuck it!

iiiiiingen bra dag på jobbet idag heller asså seriöst så var det fan inte kul alls bara för att materialet håller på att ta slut och då är dom jobbigaste kunderna kvar, dom är sååå jävla otrevliga att man har lust och GAAAAAAH jag vet inte men arg blev man, dom är ju fan psykiskt störda ibland men aja det är en ny dag imorn och det är fan fredag så jag kommer säkert vara glad ändå på jobbet ;D men pallar inte skriva nåt nu vill bara kolla lite tv och sen lägga mig..ska gymma imorn faktiskt, det var ett tag sen men aa nån gång måste man börja. Ska köra biceps och rygg =)

//M

Konsten att läsa tankar

Fyyyfan vad äcklig och dålig onsdag det var!! Jävligt deppigt och bara boooooort med dagen orkar inte ens tänka tillbaks på allt som hände i mitt huvud, det gick bara dåligt överallt kändes det som..på jobbet på träningen och mitt jävla dilemma som jag har. Just nu så känner jag helt omotiverad att jobba och speciellt där jag jobbar idag på Vendator på försäkringar då jag känner ingen uppskattning, känner inte att jag får ut av det jag vill ha, får det jag förtjänar och att det börjar bara bli lite tröttsamt där jag vill ha en ny utmaning och det nu vafan, pallar inte vänta på bättre tider utan jag vill ha en förändring!! Tänkte på ett annat arbete som Oskar hade pratat om och då kommer jag bli en mötesbokare där man tjänar en massa pengar om man är en bra säljare, kan sin grej liksom och är väldigt trevligt samt det viktigaste är att få en bra kontakt på kort tid med kunderna och det är fan beskrivningen på mig vafan så jag kände lite suktad av det hela så därför kommer jag ju kontakta dom och kolla av lite vad det är för företag, vad dom har exakt för arbetsuppgifter och lite allt möjligt det enda jag vet nu att det går på provision och det är väldigt högt samt att det är mer personligt än det jag gör nu. Pratade med mina 2 coacher idag Mattias och Mireille om det hela och dom tyckte att det var bra att jag tog upp det hela och jag började prata om hur man kunde uppskatta mig och andra bra säljare som ger goda resultat och tillomed alla för att bli väldigt motiverade av att jobba ens där för det krävs extremt mycket..om inte något kommer hända snart så förlorar dom en bra säljare på en ung ålder och det är ju bara bra eftersom jag är väldigt formbar och det kan man ha väldigt mycket i användning för jag vill ju oxå coacha folk, jag vill ta mer ansvar och mer lön för jag vet själv att jag förtjänar det hela. jag är väldigt snäll och omtänksam men ibland måste man stå upp för sig själv och bevisa för sin omgivning vad man egentligen går för och vad man förtjänar av andra om jag ger så mycket till dom.

Vi får väl se hur det kommer att bli men om ingen förändring kommer att ske inom kort så kommer jag troligtvis bara tröttna på det hela och byta miljö så som jag känner mig själv. Det jag vill ALLRA HELST är att börja plugga så fort som möjligt, visst det finns ju chans att jag kan komma in nu om fleeera st. väljer nåt annat för jag är på reserv 19 lr nåt så det finns ju chans nu när det är måånga som söker och har säkert andra val. man får hoppas på det bästa helt enkelt men det brinner jag verkligen för, beteendevetenskap :D blir bara glad av att höra det men det som gjorde mig lite gladare idag och fick mig att komma in i bättre tillstånd var en bok faktiskt som jag har precis börjat läsa..något som Kalle och Viktor läser och det handlar mycket om psykologi, beteende, om hur vi människor fungerar, vårat kroppsspråk hur vi kan anpassa för andra människor för att komma in i ett bra tillstånd närmre varandra och sånt. Ju mer jag läser så känner jag igen mig själv mycket mer för jag är fan en anpassare och det är min mamma oxå så det har jag nog säkert fått ifrån henne antagligen..väääldigt intressant bok helt enkelt och det är något jag definitvt rekommenderar!!



//M

Ovanligt mycket dans?!

Japp det var ju fan utgång i lördags och det var oxå jävligt najs då man var ca 15 pers eller nej vi blev ju fler och fler sen men vi kom in som 17 eller 18 har jag för mig och sen så ramlade det in massa folk och sen så kände man vissa som var där redan och den här gången så var vi inomhus..det regnade så antagligen därför och vi har ju alltid vart utomhus men fan det var ju kul då med ;D Vi beställde lite paket som vanligt och oj vad man spenderade pengar på både mig och lins drinkar haha men aja det var värt det. Det blev ovanligt mycket dans från dom flestas sida fastän det var skitmusik eller bara hooouse som jag verkligen hatar men jag vet inte vad som hände egentligen det kändes som om det var bra stämning och då var det bara att dansa haha :D
sen så hämtade pappa ju oss så det var skönt med att få skjuts hem och då käkade vi fan middag när vi kom hem runt 4 eller nåt muuuuuuuums!!

nej nu måste jag fan sooova kolla på klockan lixom men aja ni som vill se bilderna från utgången så är det bara att klicka HÄR

//M

Allt om Göteborg-resan!

Jaha då får man väl nämna lite om vad som egentligen hände förra helgen, kan väl börja med att snacka lite om göteborgresan som inträffade på fredagen då det var helt jävla skumt när jag skulle köpa sj-biljetter, ska fan berätta hela historia men ska försöka göra det kortfattat fastän jag suger på det...det började med att jag hittade 3st biljetter till Göteborg enkelresa för 1200:- totalt på blocket, det var nån som hette Hugo som sålde dom haha rätt så roligt namn..iaf så ringde jag och biljetterna fanns kvar asså det här var dagen innan vi skulle åka och aa allt var fixat och vi skulle mötas 1 timme innan tåget gick vilket var kl. 10 i centralstationen. Plötsligt ringer det en göteborgare som fick numret av Hugo för hon verkade oxå vilja ha biljetterna och ville lägga ett högre bud eller nåt men det stämde absolut inte utan hon ville att jag skulle köpa 2st Way Out West biljetter i stockholm av nån snubbe som hennes kompis känner tydligen och eftersom jag ska till göteborg där hon nu bor så ska jag överlämna biljetterna till henne och då betalar hon tillbaks, jag är lite dum och gör själva dealen men det var bara för att hon var helt jävla desperat och sick medan jag skulle säääkert göra likadant för dom kostade 500 kr/styck vilket är mer än halva priset för dom kostade 1345 kr/styck och var fan vip-biljetter så inte undra på att hon var desperat men iaf så gjorde jag det och hon mötte mig i stationen så det var najs. Trevlig som jag är och gör en sån stor tjänst för en främling...skulle ni göra det eller?!

Men resan var najs och vi hade jävligt kul i liseberg men hotellet var nog inte så jättebra precis det funkade men ändå fanns det lite negativa punkter som man kunde ta upp som typ att det låg en bit bort till stan så vi fick ta en buss som tog ca 15 min och internet krånglade, rummet var rätt så litet, sängarna var små och inte så bekväma och blablalbla men skitsamma det var inte syftet med det hela så allt var ändå lyckat om man ser det hela i en annan synvinkel :D

Bilderna har jag lagt upp redan på facebook så det är bara att kolla HÄR ifall du är inloggad annars är det bara att logga in och se på lite skoj ;)

//M

too late...

Det blir för sent idag igen, jobbade över idag och drog till träningen och hade inte käkat på typ 11 timmar så jag var tvungen att käka direkt när jag kom hem och mamma skulle titta slutet på den allra sista delen av Prison Break och oj vad hon grät efter, visst den är jävligt sorglig men man ser verkligen hur mycket hon engagerat sig i serien och det märks faktiskt för hon verkligen älskar serien, kul att man brinner för något så stort och det är ju bara en serie fast jag ska nog inte säga nåt för det är samma sak för mig när det gäller O.C ;D

Jag får ta och skriva om helgen imorn istället, vi var ju på Royal Garden i lördags efter att vi hade kommit hem från Göteborg så det ska jag även oxå prata lite om med det borde jag fixa in på lunchen imorn..ska jobba ända tills 8 på kvällen så det kommer ta lite tid innan bilder kommer att dyka upp och så...

GOD NATT!!

//M

Year One

glömde säga att vi såg på bio igår jag Lin alltså och vi träffade även min kusin och hans fästmö Natalie som jag har känt sen lååångt tillbaks genom min brorsa så väldigt bekanta så vi satt breve dom, dom hade bättre platser ;) Vi såg på Year One och dne var ju klart rolig, allt som har med Jack Black och göra är ju bara en självklarhet med hans humor så om man gillar ironi så blir du garanterad nöjd med filmen =) Lin däremot har inte exakt samma humor som jag så den var lite annorlunda för henne tror jag, Michael Cera är ju en av huvudrollerna oxå och ni alla som har sett Superbad och Juno borde veta vem det är, han är nog den sorgligaste människan jag vet om när det gäller filmer haha så jävla klockren!!

Betyg: 4/5 //M

Ha kul i alla lägen!!

Shiiit vad jag är lat eller iaf här på bloggen, det var mer än 3 dagar sen och kanske några timmar som jag senast skrev här och det är rätt så länge för mig som brukade vara aktiv hela tiden men eftersom internet fuckade hela tiden när jag var i göteborg i hotellet så kunde jag inte skriva något och sen så har jag chillat för det mesta, orkade inte lägga ner tid på att skriva när jag hade massa andra grejer att tänka på att göra men aja ska vara lite duktig och skriva lite emellan om vad som händer i mitt liv. Det var jävligt najs i Göteborg iaf då jag var där med Lin och min syrra vi var ju på LISEBEEERG!! vi åkte det mesta och Balder är fan den bästa av dom alla och Flumeride fast det blev bara en gång och det var rätt så mkt kö man fick vänta i en halvtimme på balder och det tar fan tid men vi tog lite bilder under tiden så det var najs =) Hotellet var inte så bra faktiskt för att det var en bit in till stan men man tog bara iförsig en buss som tog kanske 20 min in till stan och dom gick rätt så ofta men annars så var det rätt så litet rum, inget kylskåp så vi tog papperskorgen och gjorde den till en liten tunna där vi la våran dricka med iskall vatten haha...internet fuckade sig typ hela tiden och det var en väldigt liten säng jag och lin fick dela på asså en 90 säng och det är fna inte skönt. Men vi hade fan kul ändå och saker hände typ hela tiden så vi gjorde det kul och det är så man ska göra när det runtomkring sig är bara negativt, ha kul i alla lägen helt enkelt!! :D



Men nog om det här jag måste sova nu för att vakna imorn och jag gillar inte när folk ska vänta på mig och nu väntar älsklingen på mig så mer skoj kommer imorn hoppas jag för jag ska jobba ända till 19 imorn och sen dra till träningen så jag kmr vara hemma fett sent men vi får se om jag hinner skriva lite på jobbet om jag har tid..BYEE!!

Juste bilder kommer oxå säkert imorn innan jag lägger mig!!
//M

NYTT SÄLJREKORD!!

JAAAPP YOU HEARD ME, A NEEEEW RECORD!! Det känns bra jag är bra eller jag är fan bäst! ;D sålde hela 14st försäkringar på Cardif som innebär ett kontoskydd som fungerar som en extra ekonomisk trygghet ifall man skulle hamna i en obekväm situation tex. bli sjukskriven eller arbetslös och då får man in en extra inkomst för att klara av såna svåra situationer för att klara av sina betalningar på sitt kreditkort och inte få massa skulder eller betalningsanmärkningar..det låter väl bra för endast 60kr i månaden?! orkar inte gå igenom ersättningsnivåerna men det projektet kör jag just nu och rekordet innan var på 13 st som 2 st hade och nu kom jag och bara ägde alla, den som sålde nästbäst idag fick liksom bara 8st så lite överlägsen får man ju vara =) En rejäl bonus kan jag väl säga och ett steg närmre det stora Cardif-priset då den som har sålt mest vinner den stora tävlingen men priset vet jag inte eller ingen vet vad det är, något stort hoppas jag på...jag leder iaf nu med 2 st före Max på jobbet men han har en dag till att jobba in mer än mig så jag får helt enkelt sälja lite mer under dom dagarna jag har kvar och det är typ 3-4 dagar kvar av själva kampanjen så det är väldigt tajt!!


Hård kamp mellan mig och Max helt enkelt, let the game begin!

//M


Prison Break The Final Break


Hade fan missat den här totalt men nu har jag sett den och det kändes bra med det här avslutet, det behövdes verkligen och fan va grym den var..nu är det hela slut på den långa sagan men serien har faktiskt överträffat mina förväntningar mot slutet...massa sorgliga bitar men man får väl ta sig i kragen helt enkelt, mamma grät ju fan i det avsnittet innan så det är lite sorgligt faktiskt.

//M

Tillbaks till Järfälla + pengar på kontot!!

Det blir gym imorn och tidigt oxå, ska inte köra någon kondition utan ska köra ett hårt pass på morgonen med både coacherna Mattias och Mireille från jobbet så det blir skoj och efter det så jobbar jag hela dagen fram tills 5 sen tar jag ut mina pengar som jag har fått på en check från skatteverket, glömde ju skriva in mitt bankkontonummer så att dom kunde lägga in skatteåterbäringen men äh jag har fått pengarna nu och jag kommer att bli 4209kr rikare faktiskt :D JIPPI!!!

Var på träningen idag och det gick fan skitbra, gjorde massa mål och vårt lag vann helt jävla överlägset btw så tillhör jag Järfälla nu igen, jag är skriven och det kan man tillomed se på denna bild:


//M

BLOW

blow.jpg Blow image by Toke420_album

Betyg: 4/5

//M

GÖTEBORG NU PÅ FREDAG!!

Jag ska till gööööteeboooorg nu på fredag!! :D först så skulle det bli lördag men nu när jag kollade vädret så var det fan pissväder på lördagen så vi kör på freedagen istället och vem jag åker med?! jo det är min syrra Finicia och min älskling Lin joo jag vet är det är en dålig siffra 3 liksom för vi ska ju till liseberg och då blir det svårt när man ska åka massa grejer men det löser sig fan..först var det ju tänkt att det skulle bara bli jag och min syrra men jag vill ju ha lite semester med Lin oxå så hon får göra allt bättre =) vi är där i typ 2 dagar men bara en natt så vi jag ska boka hotellet typ imorn för det fanns bara 3 rum kvar så det känns lite bråttom iaf...

Grand Hotel Opera, Göteborg - hotell Photo Grand Hotel Opera 4-star hotell

Jävligt najs hotell och dom har fan HAMAM/TURKISK BAD =D reeeena lyxen säger jag bara, checka in och njut bara =)
en natt med vi 3 personer en natt kommer gå på 1575 kr så vi har en dubbelsäng och en extrasäng.
Kommer nog ta ledigt från jobbet för vi åker ju på fredagen och jag behöver lite mer semester faktiskt, hade bara i 1 vecka tidigare och det är ingenting om man inte har tagit semester sen jag började jobba.

//M

He's just not that into you

Bild

Betyg: 4/5

Många kändisar som är med, Scarlett är grymt jävla snygg, den är rolig, underhållande och man lär sig en del oxå så bara positivt!!

//M

Fest i våran limousine!!


//M

GREAT BIRTHDAY!!

åååååååh vilken kväll det var i fredags, det var riktigt god mat trevligt sällskap och lite dans aa allt var bara helt underbart..bästa synen var bara att se på min älskling fylla år och njuta av allt =) Vi var ju på La cucaracha först och min mamma och mina 2 morbröder var oxå på besök så det var jättetrevligt faktiskt. Massa bilder blev det och aa höjdpunkten var ju bara klockrenast för vi hade ju beställt limo fast det tog lite tid innan den kom men det var såå värt det..en lång fin vit limo och vi var 11 pers som skulle gå in i den och dricka lite skumpa, vi alla fick ju plats och det var galet drag med lite house musik ;D allt var bara så klockrent och alla väntade ju på oss där borta på royal garden men det var ju bara för att vi hade ju fixat borden och allt..vi var oxå jävligt försenade men samtidigt var det lite kul med värsta entrén haha oj vad jag överdriver men det var kul iaf. Det var trevligt på klubben oxå då vi beställde in massa dricka och flera av mina vänner var ju oxå där, kul att dom kom men ändå lite tråkigt att Lins kompisar drog tidigt för det var ju henne vi skulle fira liksom men aja det mesta löste sig till slut fastän det var en full jävel som var kompis till en där som stötte på lin, jävla typ han var men han tappade 140kr som jag och Henke delade på haha KARMA!! :D Sen så var det ju limo hem som gällde och då åkte även Viktor och Jeanette med oss hem, vi var rätt så packade och inte så smidiga men vi väckte iaf inte mamma eller inte vad jag vet iaf så rätt så stabilt ändå...

 //M

FIRA ÄLSKLINGEN IMORN MED LIMO OCH ALLT!!

Nu har jag lagt upp alla på face från resan och jag kan visa lite smakprov här på bloggen på några klockrena bilder bara, klockan börjar bli riktigt mycket och jag måste fan sova..ska upp och jobba imorn, inte många timmars sömn blir det och jag hoppas jag kommer vara pigg imorn för då ska vi fan fira Lins födelsedag, hon fyller 20 faktiskt. Vi har ju fan värsta planerna ;D Först ska vi äta middag på  La Cucaracha det blir 9 rätters goooooooottt :D det börjar 21.30 rätt så sent men det är för att alla ska kunna hinna, folk jobbar ju och sen efter det så tar vi limon in till Royal Garden där vi ska klubba och då har vi bokat bord och allt så det är riktigt najs..sen efter det så tar limon oss hem såå jaa vad tycker ni?! är det lyx eller är det bara bäst?!?!?! :D sååå jävla taggad!! Det kommer bli massa bilder då, jag tar med mig kameran, brorsan tar med sig sin systemkamera, arre tar nog oxå kamera..gaaaaaaah väntar in timmarna =)


(nån bild på en limo bara)

//M

Allt kul om Alanya-resan!!

Såååja nu är jag lite mindre upptagen och kan väl säga att resan var fan bäääst asså jäävlar vad vi festade och kul hade vi heeela tiden!! Det tog lite tid tills vi kom till hotellet, vi flög från Arlanda 16.50 jag och Max medan dom andra åkte 17.20 och vi var vid hotellet vid 1 på natten medan dom andra kom en halvtimme innan, jävla buss som var fett seg så att vi som åkte innan kom dit efter men aja...när vi hade kommit hem så började vi förbereda oss men vi drack en massa innan, vi drack i Arlanda 2 bira och sen massa Gin&Tonic på flyget samt öl på bussen påväg till Alanya så jaa vi var väl rätt så packade hahah ;D Det var najs, vi drog in till stan fast bara jag och Max för dom andra hade redan åkt in och vi var lite splittrade från början men vi dansade en del och drack och det var kul men slutade rätt så tidigt så när vi var på väg hem för att ta en taxi så blev det lite bråk med ett gäng galna turkar...dom ville sno våran taxi men vi sket i dom och hoppa in fast det hela slutade med att jag fick en högersving mitt på högra ögonbrynet och fick ett jack eftersom jag provocerade äckelturken haha och jag började blöda som fan men var bara glad och märkte knappt nåt så jag sov till slut på en blodig kudde =) men det var iaf första natten...


Resten av dagarna så var vi alla tillsammans och blev värsta polarna, jag är bra kompis med Niklas och halvt med resten men med tiden när vi var där nere så kändes det att man har vart kompisar sen flera år tillbaks och det kändes riktigt skönt, speciellt för Max som kände knappt nån där ;P Dagen började med att vi vaknade upp med lite baksmälla och gick ner till den stora poolen, stekte lite i 40graders värme och sen spelade lite vattenbasket kasnke lite volleyboll och sen så drog vi alla och käkade på samma restaurang breve hotellet så vi fick lite rabatt efter några gånger. Som vanligt så var turkarna på skitmycket och ropar till oss varje gång man går förbi deras restaurang men våran favorit var vid hotellet och deras turkiska pizza var ju fan klockren!! Efter det så chillade vi för det mesta, badade lite och senare mot kvällen så började vi förkröka med massa lekar och sånt, sen så var det dags att dra in till stan som kosta 50kr för 6 pers så det var rätt så billigt. Vi drog till ett förställe som hette Casablanca och där var vi typ alltid, vi blev typ kända där och fick alltid ett bord för vi dricker ju typ massor och rökte massa vattenpipa. VI hade det typ bäst och alla älskade oss, kvällarna var helt underbara och vi hade så kul med vårt gäng, interna skämt och folk som däcka tidigt speciellt jag som typ lyckades däcka flest gånger på hotellet men men vad ska man göra det är ju som sagt semester.

Vi åt faktiskt inte så mycket för man gör så mycket annat att man inte tänker på att få i sig nåt lite då och då, en kväll så käkade jag bara 2st kebab och bara vid ett tillfälle, dom var inte så stora heller och det var nog allt jag åt så den kvällen kan ni förstå hur det gick sen när man fyllde magen med massa sprit sen haha oj det var inte så kul det. Jag slösade till slut 4500 kr där nere och det är inte så jättemkt på en vecka precis utan det är lagom tycker jag =) hotellet var riktigt bra och han som ägde det hela var rätt så skön vi brukade spela vattenbasket med honom men han var riktigt jävla sur på mig en natt då vi tog upp tjejer eller emma och hennes kompis alexandra som vi känner upp på rummet asså...bodde ju inte där och det går emot lagen, dom är rätt så stränga när det gäller sånt så dom var inte glada men vi blev kompisar efter allt spelande senare i poolen ;D Jag brukar inte få så mycket minnesluckor på fyllan men jag hade fan det nästan varenda natt jag var där så hårt körde jag iaf garanterat haha...det var typ jag och max som triggade alla att festa varenda dag och köra riktigt hårt annars så skulle de flesta chilla för det mesta eller kanske inte lika mycket festande skulle det bli kan jag tänka mig men vi smittade av oss så det ordnade sig och dom var glada över att dom hade massa tjejer på hotellet som max fixade såklart så det fick dom att bli bara mer och mer taggade.

Mer vet jag inte vad jag kan säga, kommer inte på så mycket mer just nu fastän man vill säga så mycket om det hela men jag kommer lägga lite fina bilder här på bloggen och resten finns ju såklart på facebook som alla har nog säkert. Det kommer vara roliga, stekiga, fula, söta, festliga m.m. det blir maaassor av bilder jag tror nog jag har 500 bilder men alla kommer inte läggas ut precis, vissa var bara lite otydliga men jag skäms inte alls för dom som är tydliga så mer underhållning för er kan man ju säga. Har inte heller hunnit skriva så mycket sen jag kom hem för att den främsta orsaken var att jag ville vara med min älskling så mycket, saknat henne så jävla mycket under hela resan men det märktes inte utan jag höll mig och var inte något deprimerad under fylllan haha som jag brukade bli förut. Behövde vila oxå en del från resan, magen krånglade oxå lite efter all turkisk mat som fuckar en och det gjorde det för alla tror jag.
Jag köpte hem massa Efes alltså deras öl och mina allra favorit 7.5 % extra strong, den gör mig glad kan jag väl säga ;D



Resten av gänget är där nu och jag fick ett sms av Niklas idag faktiskt, dom hade blivit mordhotade av 2 st och hans kompisar som jobbar på hotellet igår. Fan va läskigt men ändå helt sjukt asså, vad kan dom ha gjort för att irritera dom sååå mycket..har inte fått svar än varför det hände men vi får väl se om man skickar nåt tillbaks eller när dom kommer hem på onsdag. Om jag får mer info så berättar jag iaf. Nu vet jag faktiskt inte vad mer jag ska säga, kommer nog bara skriva ner om jag kommer på nåt kul efteråt haha men hoppas ni tyckte att det var underhållande att läsa om min fina resa i Turkiet..ni kommer bli lite gladare av alla bilder iaf, trooo mig!!!

//M

Tillbaks men mer info kommer imorn!

Hallå!! Nu är jag tillbaks men absolut ingen lust eller tid att skriva om hela resan utan det får komma imorn och intressant är det ju alltid så kolla imorn istället!! För trött och sliten och jag kan väl bara säga att det var den bästa resan ;D

//M

RSS 2.0