40 minuters världsklass men det höll inte...

VAAAAFAN DÅ!!! Förlora med fucking 3-2 över Sirius borta och vi var mycket bättre än dom, helt otroligt och så jävla sämst att dom vänder allt i slutet. Vi börjar matchen jävligt starkt och vårt försvar är nog det bästa på länge, dom kommer ingen vart och vi har väldigt mycket bollinnehav. Dom har absolut inget att ge, vi vann första period med 1-0 och dom hade bara en stolpe liksom. Sen så kvitterade dom till 1-1 och nån minut efter så gör vi 2-1, väldigt starkt. Vi håller i bollen och spelar runt den och får lite chanser men matchen bestog även oxå av 3 utvisningar tror jag att det var. Vi höll jävligt bra dom 2 första med en grym box och inget insläpp.

Vi ledde med 2-1 i slutet av andra och vi har gjort det jävligt bra och snyggt på planen, vi hade övertaget. Det enda som gällde är att hålla i det hela och ös in med fler mål så inte backa och låta dom föra spelet liksom.

I den tredje minuten så fick Hedengran en utvisning och Sirius fick sitt mål till slut på powerplay, lite surt men mest surt var att dom gjorde även 3-2 13 sekunder efter då vi slarvade i försvaret och höll inte alla gubbar.

Vi pressade för att kvittera matchen och fick många lägen men otur hade vi oxå, så jävla irriterande att vi styr hela matchen och är det vinnande laget men sen så får dom lite tur med sig och gör 2 mål efter varandra och säkrar sin vinst.

Min egen insats var faktiskt bra kände jag, i defensiven speciellt då jag inte släppte förbi nåt typ och var uppe och pressade dom ordentligt. Spelade hela matchen i tredje femman men fick bara 1-2 målchanser med ett skott på mål så inte lika bra offensivt.

På onsdag den 6:e Januari så är det dags att vinna, det är nog en väldigt avgörande match då vi möter Västerås hemma och den ska vi bara ha!!