DRAR TILL ALANYA NUUU!!!

NU DRAR JAG TILL ALANYA OCH KOMMER TILLBAKS OM EN VECKA!! VARJE DAG ÄR EN EFES DAG VARJE DAG ÄR EN EFES DAG!!!! WOOOOHOOO AAAAALAAAAAANYAAA!!

KLEOPATRA STRANDEN!!! WIIIIE ;D

//M

Ny digitalkamera!!

Nu har jag äntligen köpt en ny kamera ;D Imorn så drar jag ju till Alanya och då måste man ju ha en kamera och den allra bästa eller kanske inte den allra bästa men den är iaf jävligt bra och jag fick 500 kr rabatt eftersom Arre jobbar där, TACK!
Den kostade egentligen 2495:- men fick bara betala 2000:- för den WOOHOO!

Canon Digitalkamera IXUS 95IS Silver

Bild av Canon IXUS 95IS SILVER
//M

Public Enemies

Kollade på Public Enemies igår med Lin hennes brorsa och min syrra..jäävligt bra och Johnny Depp kan verkligen vara bäst i alla sina roller, ett mästerverk helt enkelt!

 

public_enemies.jpg

 

Betyg: 5/5

 

//M


Big success!

Oj oj oj bästa kvällen var fan igår, en av dom bästa utgångarna kan jag väl säga tillomed top3 och det är inte alltid man har jävligt kul här i Sverige precis men allt var fan perfekt ;D
Allt började med en fin och riktigt god middag som bestod av kött med potatisgratäng och majskolvar, mumsigt värre!
Men fan vad jag drack i början, hade ju med mig 7,5% öl men bara 2 st och 2st tuber som innehöll vodka med smak fast bara 10,5% 40 cl av sånt men det räckte såklart inte..jag drack lite öl från några, tog 2 shots 8cl vodka och jäger och sen så vart jag lite dragen, vi åkte in till stan och faan va kul det var på tåget hahaha alla hatade oss och speciellt tjejerna som var framför oss, jävla tjat om ett samtal eller nåt men aja vi sjöng och körde hårt helt enkelt!
När vi kom dit till Royal Garden så hade vi redan fixat bord och då kändes det lite VIP när jag var ansvarig oxå och vi var ju 13 pers i början så vi fick skitbra platser med stora soffor så man kunde få plats med lite fler och det blev vi ju oxå, vi var uppe i 30 st kan jag nog chansa på..lite olika grupper här och var så det var najs =) Köpte in massa dricka och jag betalade typ 200kr totalt men fick skitmycket vet inte direkt varför men aja, full blev jag iaf och ganska så rejält ;D en perfekt fylla kanske?! det var bara ett sånt ös där, vi var så många man kände typ alla där, tog typ över hela stället eller nåt fastän det var rätt så litet. En kväll att se tillbaks till i ett långt tag kan jag nog tro och jag tror oxå att många håller med mig angående det =)




//M

NOSTALGI FFS!!!

Faaan va najs, nostalgi nostalgi nostalgi ffs!! Ikväll ska vi fira Henke som fyller 19 år imorn egentligen men skit samma det är ju fan lördag idag och oooj vad vi ska kröka sööönder!! Känns som Alanya 08 då nostalgigänget samlar sig igen och det kommer bli så jävla braa..vi har bokat bord på Royal Garden och vi ska äta hos Henke innan och det känns lite som nyår då vi samlades och åt hos Saffa, en riktig god middag men senare vid 12-slaget så var jag lite ensam för jag vart så jävla full och ville festa vidare genom att åka till stan själv, åker helt jävla fel och kommer till slut till östermalmstorg där jag glider runt och vet inte vad jag gör eller nåt hahaha trevligt...senare hittade jag Jesper och Fred i Skälby för jag hade tydlgen klarat av heeela resan dit utan ett jävla minne av det hela och då gick vi till mig hos min pappa och åt mat k. 4 på natten :D Fin dag men får hoppas att det inte blir så ensamt denna fina lördag, min älskling ska iaf sova hos mig och hon kmr ju även komma dit senare till klubben så ensam är jag absolut inte!! Nu jävlar är jag välklädd och beredd på att dra till Henke och ääääta som jag inte har gjort sen frukosten vid 12-tiden, stackars mage =/ aja jag har iaf 2st 7.5% öl så dom är värdefulla!! SES!



//M

BAGINTHEBOXVODKA

SKA KÖPA INFÖR ALANYA!!! SPAR PÅ PENGARNA?! EH, JAAAAAAA!! ;D



//M


Party på klubb Metro ikväll!!



KOM DIT!!!!

//M

FREDAG+LÖNING=BÄST!

Freeeeeeeeeedag och lööööööööööning!! Kan bara inte bli bättre, helt jävla oslagbart och det är ju därför man sålde bra samtidigt som jag log heeela dagen eller njaa inte direkt på morgonen då jag brann som fan efter alla skitkunder jag fick men aja..glad är jag nu iaf!! ;D Gymmade direkt efter jobbet och körde faktiskt bara axlar i styrka idag, kände inte för att köra något annat utan jag ska köra biceps och rygg imorn och det blir jävligt hårt men jag körde ändå rätt så hårt idag, fan 1 timme axlar är inte dåligt och det var rätt så många övningar..den allra bästa som är typ min favorit nu är:

Seated military press

Jävligt bra för axlarna kände jag =)

Efter det så blev det trappmaskinen i 30 min och det var rätt så svettigt men grymt bra jobbat iaf!!
Mer träning imorn så det är bara att tagga!!

//M


VINNAREN!!


VINNAREN!! DEN SKA JAG KÖPA!! SÅÅÅ JÄVLA GOD ;D TACK FÖR TIPSET MIMMI!

//M

Just pick one!

Riktigt usel dag på jobbet och uselt av mig att glömma shortsen till gymmet, jväla otursdag!!! Brann som fan på jobbet och pallade inte trycker mer, hoppas det blir bättre imorn eller vafna säger jag det blir ju såklart bättre imorn..det är ju fredag och då är man alltid glad!! ;D Ska fan äta på Matboden och käka en riktigt god buffé som jag förtjänar. Ska till kista c senare idag för att kolla vilken parfym jag ska ha och köpa hos taxfree sen ;D skriver mer sen..BYE!!



Vilken blir vinnaren?! Mer info om det ikväll! ;D

//M

I'm proud of myself!

Braaaa Sebbe, jävligt bra pass och däremot med Saffa =) rätt så längesen vi körde eftersom vi gymmar på olika tider och så gymmar jag oxå för det mesta i Alvik men nu när jag börjar köra hårt så är det mkt skönare att dra till sumpan och köra ett riktigt hårt gympass, dom har allt som behövs och det är mitt standardgym såklart! ;D Körde bröst och triceps och vi började med bänken där jag klarade av 100kg, rätt så längesen jag gjorde det men det kändes skönt att ha det avklarat igen fastän jag har maxat 115 kg fast då var jag i ingen deffperiod precis och då körde jag bänk 2ggr i veckan, hinner knappt eller jag sliter nästan ut min kropp för mkt när jag anstränger mig mycket på jobbet oxå. Annars gick det även bra på jobbet då dom flyttade över mig till Motor-produkten igen alltså trafikolycksfallsförsäkring och där är jag kung och har alltid vart det så jag bevisade mina skills och slog alla med totalt 6 försäljningar, det var bara jag och en till snubbe som sålde medan en sålde 2 och några sålde 1 så allt hänger på oss helt enkelt..tror att jag kommer köra det här fram tills jag åker till Turkiet så det är najs och bonusen är jävligt bra där oxå om man säljer mycket. Kommer få en skriftlig referens av chefen typ pga jag sålde bäst för att det här projektet börjar dö ut och vi gör allt för att rädda det hela så om man är stabil i det här nu så kommer det vara najsiga bonusar ;D Imorn så ska jag springa på löpbandet på morgonen men jag undrar om det blir många timmars sömn, ska dra vidare till Klara nu och chilla en tjej från jobbet..Lin och Max var där men mer vet jag inte, vi alla ska iaf sova där självaste jobb-teamet ;D oj vad klockan är mycket måste fan ta och springa till bussen..Seee yaaaa

//M

1 vecka kvar!!!!

Shiiiiiiiiiit nu börjar det närma sig mer och myyycket mer, fyyyfan vad jag är taaagggad!! ALANYA SNAAART!! Måste börja tagga lite ordentligt med att tänka på vad jag ska ha i resväskan, planera lite så jag känner att det börjar närma sig ääännu mer haha fan vad glad jag är! Behöver verkligen den här semester, har typ inte haft någon semester alls sen jag började jobba bara massa röda dagar och typ storhelger eller nåt. Nej nu måste jag dricka upp mitt kaffe och bege mig till jobbet =)

//M

Relax and enjoy

God morgon! Vaknade lite tidigare för att jag inte har någon aning alls haha nejmen det var rätt så skönt att ha så mycket tid på mig med en avslappnad frukost och en lugn rakning istället för att jag stressrakar mig och gör säkert något misstag som alltid och det allra skönaste är fan att jag kan njuta av mitt kaffe i lugn och ro =) Körde ben och mage igår på gymmet efter att Ashkan från jobbet hade klippt sig, jag och pappa körde rätt så hårt och jag tror att jag ska dit 1 gång i veckan och köra lite med honom, han behöver sällskap för annars så tränar han inte lika mycket och det finns ingen där som pushar honom lika mycket..med det var trevligt och dom har ju ett litet mysigt gym i SAS-huset och det passar mig perfekt ;D brukar inte heller köra ben men jag kommer börja med det nu..körde lite knäböj och benpress. Idag så ska jag dra till gymmet efter jobbet och det kommer nog bli bröst och triceps samt lite trappmaskin som en avslutning.


//M

SHOPPA LOSS PÅ TAXFREE!!

hm...mycket att kolla igenom inför shoppingen på den extrema taxfreen, kolla själv på Airshoppen så ser du hur mycket man kan egentligen köpa, kommer visa min inköpslista sen och det här är bara för dom som ska till Alanya eller rättare sagt åker med planet eller överhuvudtaget ska resa nånstans med Thomas Cook Airlines och det ska jag!! ;D
Ska typ köpa parfymer, dricka, creme, väska m.m.

Nej nu ska jag sova och upp tidigt imorn, gymma vett ni sen jobb såklart =) GOD NATT!

//M

STARWARS-MAX PÅ JOBBET!!


Max på jobbet kör sin grej! =)

//M

Pics from Gröna Lund & last week

Har glömt att lägga upp lite bilder från förra veckan och tidigare från Grönan osv, lika bra att visa dom ;)


Hela Vendator-teamet åker Jetline


Coola gänget posar innan vi åker Extreme som höll i typ 20 min pga fel


Lite Rosévin bjöd cheferna på...


Happy couple!


Förbereder oss inför middag och fira pappa i fredags


Jag och brorsan välklädda =)

//M

Boiler Room

 Betyg: 4/5 SÅ JÄVLA BÄST!! Allt var ju bara så mycket roligare och underhållande när man själv är ju en telefonförsäljare fast skillnaden är att jag inte jobbar för något blufföretag och blir miljonär på nån månad men aja, I'm living legal! ;D

//M

Klockrent inlägg!

Jaa om man ska omfatta helgen så har den vart bra faktiskt, lite fest och så men allt är mer sig likt. Det är kul att träffa alla sina vänner, snacka om samma saker när man är full men det skulle säkert vara tröttsamt om man var nykter hela kvällen och bara tänka lite logiskt över allt som folk säger som don't make any sense...men när man är onykter själv så låter ju allt festligt och bara BÄST! Så det blir ju fan kul ändå, vilodag på söndagen var det iaf och efter den goda matkoman som jag fick i lördags då jag åt en riktig god buffé kändes ju nästan perfekt!! Viktor har klippt håret lite konstigt först var det hos en kvinnlig frisörska som var rätt så dålig och han vart inte så nöjd och därför skötte Philip resten av ''klippningen'' vilket blev någorlunda bra men det ska nog min pappa fixa vid senare tillfälle, varför jag skrev just det här var bara av ren fantasi eller rättare sagt han var bredvid och ville bli typ populär ;P men aja..back 2 the real life, annars så är jag mest glad för jag åker fan iväg nu snart till ALANYA!! 9 dagar kvar och jag känner hur det bubblar i min mage men jag har kännt faktiskt av en väldigt skum symtom på jobbet idag, när jag anstränger mig med att prata som jag gör här på jobbet så tappar jag lätt andan och mitt hjärta går i 100, sjuuukt konstigt och vet inte direkt varför jag känner så men det har lugnat ner sig lite nu på eftermiddagen =/ Idag är det iaf måndag, början på en ny vecka och då ska man inleda den på ett väldigt bra sätt och jag har hunnit åstadkommit lite fina vinster med att sälja skitbra och fick en bra nyhet av My som jag var hos i lördags som hittade mina hörlurar som jag glömde när jag var på festen, vet inte exakt hur jag kunde bara tappa dom där men dom är iaf upphittade och jag blev extremt glad, dom är ju fna bäst!! Nu ska jag fan ta lite rast känner jag..fan va bra fantasitankar jag hade, på jobbet oxå?! BYYYYYYYE //M

Soooool och feeeest!!

Soooooool ute, kasnke inte så mycket men ändå sooool och jag ska ta med mig sololjan och bli brun inför kvällen då jag kommer vara kattigast av dom alla, nu låter jag som värsta blatten men aja jag är rolig ändå ;D Lite på flumm-humör som jag brukade säga när jag var lite yngre och började dricka alkohoool hahha bäst jag e! Nu förbereder jag mig eller min väska för att jag och Finicia ska till Fabian min bror ifall ni inte visste och vi ska typ sooola så gott som det går, lyssna på lite musik och bara chilla typ innan vi drar in till stan och ska käka på MONGOLISKA DJINGIS KHAN och fira pappa!! FEET GOOOTT! Den allra bästa buffén nånsin I tell you!! Max på jobbet vet iaf vad jag snackar om men aja nu måste jag kila iväg..BYYYYE!!



Juste sen så blir det massa fester efter matkoman som jag kommer säkert få WOOT WOOT!! =)

//M

Milen under 45 min!!

Juuuste glömde säga att jag satte ett nytt rekord idag eller igår kan man säga eftersom klockan är 2 nu men aja, sprang på löpbandet innan jobbet som alltid och innan frukosten som vanligt och veet ni, helt jävla sjukt att jag kunde sätta ett rekord på såna omständigheter liksom men jag sprang en mil på 44.50min alltså 13.3km/h i medelfart =) det är fan starkt jobbat av mig och den allra största orsaken till att jag har förbättrat med 2 minuters marginal ungefär sen förra gången jag sprang så har det med musiken att göra, sprang utan musik innan den här gången och med musik den senaste då jag hade min mp3 såklart. Det får mig verkligen att överprestera mer än normalt, blir så jävla taggad och jaa nu är det tillomed bevisat!! ;D



//M


PATETISKT?!

Asså jag fattar noll asså, typiskt dom som vill verkligen krydda upp sitt liv och gör drama av allt som rör sig och gör en stor sak av det jag skrev om i det senaste inlägget, vafan jag var bara glad som alltid och ni som känner mig vet mycket väl vad jag menade med inlägget alltså..INGENTING!! var bara glad och skrev att jag är partyfixaren, lite ironisk som alltid med min humor och är bara mig själv men varför ska man missförstå och bara kollar snett på det jag skrev liksom hahah sluta upp med det där och börja mogna eller nåt, varför skulle jag ens vilja få massa luft och leka ball, det gör ändå inget nytta och jag tycker synd om dom gör gör det vafan..aja fattar inte att man kan göra en stor sak av det hela och sen så går det runt som ett rykte (vanligt) alla börjar snacka om det och shiiit vad var det jag sa egentligen =O hahah känns som om man är omringad av 14åringar när sånt händer...pinsamt!

Kan man inte bara vara glad och acceptera att man kan verkligen gilla sig själv och skoja om mycket här i livet ;D NJUUUT ISTÄLLET FÖR ATT KLAGA!!!

//M

It scares me!

Oj vad det var fester i helgen, 2 fester på lördag och nån utefest eller hur man ska kalla det även oxå på lördag samt fest imorn så oooj vad det var fest!! ;D Lisa har iaf imorn så då fick jag uppdrag som vanligt att fixa lite folk för det är jag nog bäst på, jag är partyfixaren som har kontakt med typ allt folk och samlar ihop alla om vi ska dra nånstans och är typ som en ledare som är allas vän kan man säga hahah...Pappa fyller faktiskt år idag, 59 år blir han och inte fan ser han ut som 59 och inte beteer han sig som att vara sååå gammal heller utan han är lika aktiv och pigg precis som mig så jag ser ingen skillnad men att han börjar närma sig 60 skrämmer mig rejält =/  Nej nu ska jag dra till Biljardpalatset med Lin och Philip, skriver nog mer sen!

//M


2 veckor kvar till ALANYA!!

Jaa vad mer nytt har hänt, bra dag på jobbet som alltid fast ingen träning idag för jag var lite glömsk och glömde shortsen så det får bli en vilodag men imorn så ska jag köra en mil igen och och efter jobbet blir det gym så jag behöver vilan ;D annars så händer det inte så mycket nytt i mitt liv just nu, får nog skapa lite mer drama eller nåt...Den absolut roligaste nyheten är att det är bara 2 veckor kvar till ALANYA!!! ;D Det är fan GULD!!

//M


Boy A



Betyg: 4/5

Om du gillar logiskt tänkande och är trött på alla dåliga amerikanska filmer som slutar exakt likadant alltså alltid lyckligt så rekommenderar jag denna fina film som är realistisk, brittisk och du kommer att gilla den! =)

//M

Nya hörlurar!!

Bild av Philips SHE 9800

PHILIPS Hörlur HE 9800

Om du är ute efter en ultrabred ljudbild med djup och kraftfull akustik är Philips SHE 9800-hörlurarna den perfekta lösningen. Exakt justerade 13,5 mm drivenheter och vinklad ljudkanal garanterar överlägsen ljudkvalitet med enastående ljudskärpa.


DOM HÄR FICK JAG!! 799:- i butik men fick dom heeelt gratis, TACK ARRE! ;D

//M

Make your tuesday!

Då är man hemma från gymmet, körde ju bröst och triceps och det gick bra som vanligt annars så gick det galant på jobbet, sålde 8st så jag ligger alltid på topp! Snart så ska vi hela familjen här äta mat och kolla på film och kanske röka lite vattenpipa..ännu en trevlig kväll och det gör vi för att min syrra Amanda ska åka till Libanon och ska vara där i ca 5 veckor så det är klart att vi ska ha en familjekväll innan hon åker :D Lin är påväg hit nu och alla är snart på ingång + att jag kommer få nya hörlurar från Arre, han fixade dom från Onoff där han jobbade..FETT NAJS!! kommer lägga upp bild och berätta mer sen varför jag inte behöver betala för dom ;D

//M

need my rest

Lite trött nu och måste nog sova, ska upp tidigt och träna ju men det blir inte en mil imorn igen utan jag ska nog springa i 30 min och gå snabbt i kanske 15-20 min så rätt så lugnt blir det iaf men ändå rätt så mycket om man tänker på det hela =) efter jobbet så ska jag gymma såklart och då blir det faktiskt bröst och triceps, pumpa hårt på bänkpressen vett ni ;D

Nu ska jag kolla på tv och ligga i sängen tills jag har somnat och vakna upp kl. 6.30 JIIIPIIIIE GODNATT!

//M

Good investment!

Self Soy Protein 1 kg
139:-
//M

Progress

Hallååå! SKönt med en bra start på veckan då jag först sprang på morgonen på löparbandet i gymmet och körde en hel mil på endast 47 min så det var rätt så bra resultat och innan frukosten tillomed så under dom villkoren är det skitbra faktiskt!! ;D

Running
  764 calories in 47 min (10 km at 12.8 km/h)

Det är jag fullkomligt nöjd med faktiskt och jag gymmade faktiskt efter jobbet och körde axlar och mage, det gick även bra där med tyckte jag..känner mig bara stoltare och stoltare över mig själv!! ;D
Annars så gick det även skitbra på jobbet då jag sålde mitt personliga rekord igen, 9st försäljningar och det är bara fööör underbart!! Om jag håller en sån här nivå så kanske en löneförhöjning väntas, det vet man aldrig men det är bara att hoppas på ;D



//M

Semesterplanering

Nää filmen var inte såå bra som jag hade tänkt mig men den var ju rätt så okej ändå men skulle inte haft så mkt förhoppningar precis, det förstörde lite tror jag.
Vi kompenserade det hela med att dra till min bror min för han hade lagat mat och det var jag Lin mamma Fabian Arre och Sofie men hon drog efter ett tag, vi rökte iaf vattenpipa och pratade lite om allt möjligt..vi åt vattenmelon med halloumi och sen så kollade vi lite på animal planet och man lär sig så jävla mycket där..väldigt intressanta grejer som visas tycker jag =) Annars var det faktiskt en väldigt mysig och helt klart lyckad söndag!! Börjar nästan bli min favoritdag känner jag ;D

Jaa vad händer annars i mitt liv, håller ju på att planera min semester lite nu när jag ska dra till Alanya den 29e så vill jag ju åka nånstans igen, ska iväg till Prag med min älskling och det är ju det vi planerar när vi ska egentligen åka och vi fick ju inspiration av Max på jobbet att åka tåg ner dit fast då åker man först till Malmö sen till Tyskland och seeen till PRAAAG! ;D Mysig resa och då sover man ju halva resan och får även uppleva mkt på vägen samt att allt känns mycket längre och det är ju skönt det. Då blir det nog en vecka vi kommer att vara där och sen blir det ju en resa igen fast det kommer ju senare i december då vi ska till THAILAND!!!



Nej nu ska jag sova och sen upp och gymma tidigt imorn, spriiiiinga ska jag göra och hur länge vet jag inte antagligen blir det ca 1 mil iaf. GOD NATT!

//M

Push



DEN VERKAR VARA SKIIIITBRA!!! SKA FAN SE DEN IDAG!!

//M

Surprisingly fun

Hmm...undrar om super-söndagarna håller sig, det har ju vart min och Lins dag eftersom det händer alltid något kul eller speciellt på söndagar verkar det som, hon är påväg till mig nu så vi får se hur det hela leder sig till =)
'
Kan väl annars säga att det har vart en trevlig helg med lite fest och sånt, iaf i fredags då vi drog till Chaplins Bar och det var rätt så najs för musiken ägde ju, fanns massor av Hip hop/Rnb/Dancehall m.m. MINA FAVORITER!!!



Nejmen det var fan kul och roligaste var när Cimmy stötte på varenda brud som var där typ samt att Lins kompisar sjöng lite kareoke fast jag kommer inte ihåg vad för låt det var precis men men...
Igår så var jag med Mimmi, Rebecka och Samira och vi gjorde väl inte så mkt mer än att spela lite Buzz och bara tog det lugnt på en lördag liksom och sen så däckade jag och då var dom bara tvugna att rita på mitt ansikte och jag fattade ingenting och sen så ville dom ta bild på mig så jag vaknade och gav ett stort smile och visste inte att jag hade en ritad kuk på vänstra kinden..KUL!!!

//M

FEEEST!!!!

DAGS ATT PARTA!!


//M

PINSAMT!


//M

Det är som sagt fredag!!

Vafan säger alla att Transformers 2 var dålig?! Hört från alla som har sett den att det var inte värt att se den men den var ju visst bra, vet inte direkt vad ni hade för superstora förhoppningar men den var rätt så lång och underhållande och speciellt när Megan Fox var med i filmen som gjorde allt såå mycket bättre ;D Känner mig så jävla grym idag och förtjänar fan en guldmedalj!! sov 5 timmar idag igen som igår och tränade på morgonen, sprang 6,5 km på rullbandet och briljerade på jobbet då jag sålde mitt personliga rekord på Cardif då jag sålde 9st och det är en i från det allra högsta rekordet och vi jobbar ju 1 timme mindre på fredagar så jag är alltså BÄST! ;D Efter jobbet så hade jag fortfarande energi eftersom det är ju som sagt fredag då jag gymmade jävligt hårt och fan va bra det gick..körde biceps och rygg och jag känner mig starkare!! Håller den här toppenfredagen längre senare ikväll?! Det får vi hoppas på =)



//M

GRATTIS BASHAR I EFTERSKOTT!!

Är så jävla dum och upptagen i min lilla värld att jag glömde gratta världens bästa Bashar =O Hur kunde jag göra det och nu när han fyller 20 liksom och det är stort, jag gör det här inlägget känt för honom så att ni alla vet att han fyllde år den 6e juli och han är 20 år!!! GRATTIS BROOOOOOR!! ;D



//M

Såg bara svart...

Oj det var ett tag sen jag skrev men har inte direkt vart vid datan så mkt på sistone tiden, rätt så upptagen man är jag. Det värsta var att jag tappade kontrollen helt och hållet idag på jobbet, hade knappt ätit nåt, tränat för hårt, sov bara 5 timmar och var helt jävla död och irriterad på allt..kunderna var otrevliga, vissa la bara på mitt öra och allt var bara emot mig så jag fick värsta depressionsattacken av något slag, brukar få det när allt bara vänder sig under vissa omständigheter men jag brukade få det mer förut under min värsta tid men då ser jag bara svart iaf...

Hinner inte skriva så mycket här för jag ska till karolinska sjukhuset, något har hänt Lins brorsa så vi ska dit och efter det så ska jag in till stan för att träffa Naelia och Max, vi ska på bio =) Ska se på transformers!

//M

Changes...

Intressant dag, kommer börja jobba med något annat projekt på försäkringar och började faktiskt idag, kan knappt nåt om själva försäkringen eller asså jag kan inte helt utförligt för jag gick ju inte på en utbildning som dom andra gjorde utan fick bara lite snabb information om försäkringen, det är iaf en kontoskydd men jag orkar inte direkt prata om det. Anledningen varför dom bytte mig till det andra var att det gick rätt så segt för dom och dom behöver nån hungrig säljare som kan leda teamet och lyfta upp alla för att öka säljprocessen. Det är försäkringsbolaget Cardiff jag ska börja sälja hos, ett fransk bolag och jag kommer få mer i provision så jag ska sälja som faaaan!!

Träning imorn iaf, ska köra som jag gjorde idag alltså morgonpass på morgonen 40min crosstraining och efter jobbet så blir det fys (mage+axlar) möjligtivs så blir det klippning imorn oxå =)

//M

2 träningspass väntar imorn...

Imorn kommer det vara 2 träningspass som väntar för mig och jag är så jävla dum och inte sover för jag ska liksom upp 6.45 eller nåt sånt, ska lägga mig nuuuuuuuu men ville bara berätta att först blir det ett morgonpass som innehåller aa ni vet crosstraining i 40 min och efter jobbet så ska jag köra ett styrkepass, vet inte direkt vad det blir men aaa jag kan väl köra bröst och triceps då..känns bra och det är min favorit så det är najs!! ;D men nu tickar klockan, GOD NATT!!

//M

DOM HADE SEX PÅ DANSGOLVET?!

Glömde säga vad som hände i fredags, vi var ju på Dembow och ni skulle fan ha sett det jag såg och vad alla andra såg!!! Asså ärligt talat, att sånt här händer och i Sverige är ju bara för mycket, det är förstårligt om det skulle kanske vara utomlands för då är det lite mer vanligt att man stöter på sånt eller nånting men det är iaf inte acceptabelt, äckligt, respektlöst och bara skabbigt asså!!

Klubben var ju på Mango bar och för er som vet hur det ser ut där så finns det 2 dansgolv där nere ju och det här hända på det stora dansgolvet vid sidan om nära dom där ensama sittplatserna, tror det är en liten vip-avdelning eller nåt men då satt nån utländsk kille på nån kant och en skabbig billig jävla brud, tror att hon var svensk eller nåt det var ju svårt att se i mörkret men aja..dom hade fan sex offentligt mitt bland all folk som om det inte ens var något speciellt. Det kändes som om att jag bara typ kliade mig på näsan eller nåt för dom, han var inte nervös eller kollade runt eller nånting utan han var säkert van och satt bara där och njöt medan hon red honom som faaan. Trodde först att hon typ torrjuckade eller nåt men sen så såg jag att hon placerade hans kuk i henne och körde, kläderna var ju annars på men fyfan vilken billig jävel alltså och vilken skabbig tönt som verkligen förnedrar kvinnor medan hon bara skämmer ut sig själv och andra, vem fan gör något sånt?! Helt jävla psykat iaf och ingen brydde sig, asså folk gick bara förbi och hade kanske nån liten blick sådär men inget mer, jag och philip hade typ öppen mun och bara stirrade och fattade bara inte att det stämde det vi såg. Det var en vakt som gick förbi och gjorde som resten, bara kollade lite och sne sket i det hela men det slutade iaf med att dom blev utskickade men faan va lång tid det tog..OFTA LIKSOM?!!?!

//M

IMPULS-MÅNDAG!!

Seeent ute här men jag var på bio nyss med Lin Max och Philip, härliga jobbgänget och vi har inte bara vart på bio utan vi har hängt med varandra hela dagen, från 8.30 till 23.30 alltså 15 timmar vilket är rätt så mycket. Först så drog vi in till NK för Philip skulle klippa sig men det skulle ta lite tid så då drog vi andra vidare för att leta efter ett par byxor till Max, det gjorde vi till slut och vi hittade ett par svarta chinos på Dressman..rätt så snygga faktiskt och väldigt billiga och jag vill faktiskt ha dom fast i blått istället, marinblått och sen så såg jag ett par vita som var rätt så snygga =) Man får ju 2par för 398kr och det är inte helt fel det så jag måste dra in nu i veckan och köpa dom juuuuuu..

Jaa efter den s.k resan så var det dags för lite käk och fika då vi drog till den absolut bästa fiket i stan (enligt mig och Philip) Café 60, finns allt möjligt där, mysigt, populärt och bara bäst!! Rekommenderar det starkt, ligger på sveavägen mellan hötorget och rådmansgatan för er som inte vet. Käkade en kycklingsallad och sen så tog jag en kopp kaffe till fikat. Efter det så blev det impulsbio då vi såg på Ice Age 3 i 3D i sergel faktiskt och den var riktigt lyckad kan jag ju säga. VÄldigt underhållande och den bidrog med en hel del skratt så det var en riktigt härlig måndag!!
Från att planeringen skulle vara så enkel och dålig att jag skulle bara gymma efter jobbet och sen hemma och pilla mig i naveln liksom till att bli en riktigt jävla bra början på veckan! ;D ÄLSKAR LIVET!!



Betyg: 4/5

//M


Överraskningen!!

Tjaaaaaaa!! Nu när Lin är påväg till mig så kan jag faktiskt skriva planerna för ikväll. Vi ska dra in mot Gamla Stan och in på en väldigt mysig och populär restaurang vid namn Michelangelo, vi ska äta middag och möjligtvis någon fin efterrätt så det blir rätt så romantiskt och perfekt! Senare efter det så ska vi in till henne och kolla på en film och mysa tillsammans, vi firar en månad och jag vill göra något speciellt men inte för mycket eftersom det kan man göra om det handlar om något större men det får vi se med tiden hur allt blir. Hoppas att hon gillar min överraskning =)


Restaurang Michelangelo

//M


INSANE VAR BÄST!!



Jävligt skön känsla och den var riktigt jävla klockren!!

Betyg: 5/5

//M





can you handle the beat

Faan va najs det var igår, äntligen ett skönt intro!! ;D VI var på grönan med jobbet och vi åkte en del och sne så drack vi en massa, dom bjöd lite på öl med en del Rosévin oxå, blev rätt så packad så vi drog vidare till klubben Dembow men först hade jag Lin och Philip som var vårt barn för tillfället, fråga mig inte varför men jag var lite rolig. Vi åkte taxi från Grönan hem till mig för att jag skulle hämta leg. sen hem till Philip i Sumpan för att han skulle byta kläder och fixa frillan och sen till till stan vid Mango Bar där klubben var..Rikard hette chauffören och vi betalade ett fullt pris på 560:- för allt och det var rätt så bra tyckte jag, lång resa ju =) Var ju så dum och full att när vi var påväg in till sumpan så kom jag på att jag glömde legget som var orsaken till att jag åkte hem för jag bytte kläder oxå så vi fick åka tillbaks igen haha men allt blev lyckat sen och det var mycket dans faktiskt. Klubben hade ju skitbra musik och det var rätt så mycket folk därför så var det rätt så svettigt men ändå najs..Lin hade ju oxå några kompisar där men jag dansade mest med Philip för jag skulle lära honom lite danssteg och hur man dansar till Hip Hop/RnB...inte för att jag är mästare precis men lite om hur stilen fungerar för Philip är ju liksom en House-kille typ älskar Huset och då är det ju heeelt fel klubb för honom liksom, men han fick till det ibland fast fick dissen ett par gånger av några töser haha ;D Vi köpte lingonsylt i brommaplan för att vi skulle göra pankakor idag på morgonen och det gjorde vi oxå faktiskt, rätt så misslyckade men ändå ätbara så det funkade det oxå! =)

Jag ska planera mycket inför morgondagen eftersom jag och Lin ska ju fira 1 månad fastän det egentligen är på måndag men söndag blir ju lite bättre så man har en heldag på sig att göra lite speciella grejer ;D
Hmm,.,,det ska bli storslaget iaf..kan inte berätta planerna här för er precis bara för att tänk om hon skulle läsa och då skulle det vara skiiit tråkigt, förstör allting liksom och jag som älskar överraskningar. Nej nu ska vi ta och göra nåt, känner mig lite uttråkad =/

//M


GRÖNAN IMORN!!

Snacka om att min kropp är helt jävla utsliten, det var en del fys och en del springande och just nu så har jag en liten sträckning i min vänstra ljumske samt fetaste huvudvärken som jag fick mot slutet av alla övningar och det hindrade mig ifrån att göra beep-testet som skulle vara det jobbigaste, kändes som en riktig jävla bakfylla då jag behövde minst 4 alvedon eller nåt..fyyfan vad det kändes!!

Imorn så är det fredag, härliga fredag och äntligen är det helg!! Vill bara att tiden ska gå snabbare och sen så åker jag till Turkiet, fett naaajs!! Imorn så ska vi iaf dra till Grönan med jobbet efter vi har slutat men först har vi en liten avslutning då det delas ut ett pris på månadens säljare, hoppas att jag vinner =) Åååh måste åka Insane imorn ;D



//M

Quest Crew RULES!!!

Saffa hade rätt, kolla bara hur jävla bra dom här jävlarna är..helt jävla otroligt ;D Quest Crew!!!



//M

30°C imorn!!!



UT OCH SOLA, UTNYTTJA VÄDRET REJÄLT..DETTA HÄNDER INTE I SVERIGE SÅ OFTA SÅ NJUUUUUT ;D

//M

Watch and enjoy!


Super Cr3w

//M

Målet med perfekta kroppen klar om 4 veckor!

Dööööd är jag, älskar mina fina intro i nästan alla mina inlägg, lika döda som alltid ;D Kan väl säga att jag kommer få feeetaste träningsvärken efter allt imorn för idag så körde vi ju massa olika fystester med laget på Bosön.

Det var bla. chins, bänkpress, nån magövning, hoppa jämnfota, 5steg samt idioten. Rätt så hårt och det gör jävligt ont i mina ljumskar så jag ska nog ta lite tigerbalsam så det blir lite skönt samt bättre inför imorn då vi ska köra resten av alla fystester och även det jobbigaste...BEEPTESTET!!!

Det är bara imorn kvar och efter det så kommer vi ha en paus ju och då är det dags att köra massa jävla löparträningar, mycket styrka och en snabb diet som får mig i bästa form innan vi åker till Turkiet. Det är 4 veckor tills dess och jag lovar att ta bilder och bevisa mitt allra bästa resultat som jag ska nå =)



YOU'LL SE!!!

//M

RSS 2.0