REAL MADRID VINNER EL CLÁSICO!!!

Vem vinner?! JO REAL VINNER!! ;D

4 gånger pengarna, varför inte?! 100 kr!!! SPIIIIIIIK! ;D

Ronaldo och Kaká – två av Real Madrids nya stjärnor som gör sitt första Clásico ikväll.
//M


Ute i kvarten!

Förlust i kvartsfinal i DM...VI KUNDE FAN HA GJORT BÄTTRE!! Vi har tappat en hel del nu när det gäller försvaret allmänt. Vi släpper in dom i vår planhalva väldigt enkelt och låter dom ta chanserna mycket mer så att dom har ibland helt jävla öppet för att skjuta och mycket mer. Det blir oftast 2 mot 1 eller tillomed 1 mot 0 eftersom slarv som alltid.
Vi måste börja spela mycket tajtare i förvaret och täcka mycket skott och sånt skit som är bara självklart i innebandy men vi gör bara inte det. Vi har en tendens att alltid kriga som fan och göra det bästa av situationen när det är bara några minuter kvar...varför kan vi inte göra det hela matchen?! Anledningen till att vi gjorde 3 mål på 3 minuter vara att vi kände hopp fortfarande och vi sköt mot mål hela tiden. Vi förlorade med 6-7 hemma mot äckel Farsta som spelade bra men dom är fan inte bättre än oss.
Ute i kvarten och nu får vi satsa på serieslutspel istället men där känns det säkert och där ska vi fan göra framgångar!!

Hoppas att träningen blir iaf bra imorgon så att vi får en förbättrad inställning mot nästa match som vi har.

//M

DRESS LIKE A STAR!!

Det blev ingen träning idag, behövde faktiskt vila för jag känner mig riktigt sliten samtidigt som jag fick en liten skada i mitt vänstra ben igår på matchen..vi förlorade förresten med 10-7 mot Täby hemma så det sög.
Men aja jobbet gick bra och sen så blev det Kiiiiiista Galleria!!! Helt nytt och fyfan va snyggt dom har fixat allt och det är verkligen skillnad med storleken ska ni veta, skiiit naaajs. Sen så har dom öppnat nya affärer som är väldigt intressanta. Det som gav störst intresse där det även blev ett inköp var hos The Casbah.


(bilden ej tagen från kista galleria)


Det är tröjan med knapparna som är inköpet, resten är min egen fantasi =)

I LIKE?!

//M


Affärsidé som kan göra dig rik!

Ny affärsidé och det kan göra faktiskt succé!! Jag var på Henkes jobb och det har med Direkt försäljning att göra, jag kan väl säga att det lät jävligt bra och ett utmärkt koncept för att man ska kunna lyckas och tjäna en hel del pengar. Det hela har med att man har mycket engagemang och vågar väldigt mycket. Exklusivt kaffe till alla kaffe-älskare, det finns gott om sånt och utan tvekan är väldigt många intresserade redan så behovet finns där.
Jag måste faktiskt sova men läs mer på hemsidan så berättar jag mer senare =)

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU FRAM!!


//M


Galna fredagen!!

Aaaaaja men jag lovade att berättade lite om helgen och det mesta man kan ju berätta om är ju om fredags då det var rööööj och fan va kul vi hade!! ;D Vi skulle fira Elins födelsedag, som vi gjorde förra helgen men hon var inte 18 då och nu kunde vi gå ut med henne. Vi var på Chaplins bar och man har fan alltid kul där verkar det som. Det är ett underskattad ställe men jag tycker att det är jävligt najs där. Det är riktigt bra med musik, bra priser och det finns lite variation i det mesta, blandat med folk. Fri entré till 24 om man skriver upp sig och det är ju skönt det, så kul hade vi och det kanske blev lite för mycket dricka men det hör till.
Ska lägga upp alla bilder på face men här får ni iaf ett litet smakprov än så länge =)

 

 

 //M

confused enough...

Det kändes som om jag har nått botten på jobbet...efter idag så kändes det inte så bra för jag hade inte någon bra dag och en enda affär..SKIT DÅLIGT!! Jag hade bra samtal men det gick bara segt hela dagen kändes det som, inte många man fick tag på och många som var väldigt upptagna och väldigt otrevliga typer. Det kändes iaf inte alls bra och imorn så ska denna dag raderas och jag ska fan sälja bra som fan för att bevisa att sånt här drar inte ner på mig!!

Mycket skit som händer just nu så det kan ha gjort en liten påverkan. Men aja detta ska fan inte påverka mitt jobb eller träning och det ska jag se till från och med ikväll då jag ska prestera bra på träningen.
Det känns som om det är mycket på en gång som händer och jag måste lösa problemen men aja, det löser sig till slut =)



//M


Intressanta nyheter!!

Haft lite mycket att göra på sistone men mer om helgen och mycket mer kommer efter jobbet innan jag går på träningen hoppas jag. Ska försöka få med det mesta så fort jag kommer hem.

Intressanta nyheter är det iaf!!

Hej så länge!

//M


Always a winner not a loser!!!

Jag är inte den som förlorar i allt så jag kan väl säga att jag var även en vinnare igår, på jobbet faktiskt! Sålde bäst av alla och hade en toppen dag, 1600 kr är inte dåligt på 8 timmars arbete =) Det bästa med det hela är att jag gjorde nytt personligt rekord på antal nyteckningar med Mobilt Bredband + Dator, 5st!!! Så vinnare är jag alltid men det verkar vända lite nu för jag har haft en hel förmiddag utan något sälj =/ Gjort väldigt bra ifrån mig men lite otur oxå, kommer mer sen i eftermiddag!!

Det är ju som sagt fredag idag och inget dåligt ska hända utan bara POSITIVT ALL THE WAY!! ;D



//M

Big L!

Fan jag hinner knappt skriva om dagarna, jobbet tar upp min tid samt att jag har träningar och matcher direkt efter och när man kommer hem så vill man bara käka och sen gå och lägga sig. Måste ta hand om mig så att jag får min sömn för att prestera på jobbet. Kan väl säga igår så hade jag match, vi mötte Tullinge i Div. 1.
Tyvärr blev det förlust med 6-4 och vi tappade i det sista så inte kul kan jag väl säga!!! Men jag gjorde 1 mål och en assist så lite nöjd med min insats är jag ;D



//M

JULPEPP MED TELIA ÄGDE!!

Fyyyfan va härligt det var igår! Julpepp med Telia då dom bjöd på en helkväll på Berns!! Maten var god och väldigt annorlunda ska jag säga, potatismosen var i olika färger och även i saffran så annorlunda var det men huvudsaken var att det smakade jävligt bra...tycker jag iaf =)

Har aldrig vart på Berns tidigare så det verkade vara rätt så najs ju, men dom hade inte bokat upp hela Berns men det man fick se var en härlig syn. Alla fick 4 drinkbiljetter var så Telia är absolut inte snåla utan dom bjöd på en riktig show kan man ju säga. Anledningen varför dom har sånt här är mest för att alla återförsäljare till Telia ska samlas, umgås och även få veta de nya julkampanjer som kommer att gälla för våra konsumenter inom den privata sidan samt inom företag som vi jobbar med. Väldigt bra nyheter men inget jag kommer att avslöja.

Man minglade runt för det mesta och det var roligt att se alla säljare där, hur dom ser ut och hur dom klär sig samt att det är våra konkurrenter. Skönt att känna att vi är bäst av alla och det finns mycket bevis på det oxå. Vi var knaske inte lika många som vissa andra men vårt team består ju bara av toppsäljare så up yours!!

Det bästa var att avslutningen var bara klockren!! Måns Möller uppträdde och dom gånger jag har sett honom på tv i hans program Cirkus Möller så tyckte jag att han var tråkig och hade väldigt torr humor. Men asså shiiit vad han var grym asså, jag tror mest att han var sig själv när det var så ung publik som han inte är van med så mycket och då drev han mycket med alla där och fyyyfan vad jag DOG AV GARV!! Han sågade typ alla hahahah ;D Ville verkligen filma det hela men det blev inte så.



//M

Överdos av vitamin C!!!



//M

Börjar du bli sjuk?! Ta en hög dos av C-vitaminer!! ;D

Jaa då var det ny vecka igen men jag kommer inte att inleda detta inlägg som jag brukar göra utan jag känner mig väldigt dålig och började känna mig lite sjuk innan jag skulle sova. Kunde inte alls sova för jag hade typ nån sorts av magknip och sen så var jag varm så 4tim 30min sömn är inte bra alls. När jag kom till kontoret så kände jag mig lite illamående och väldigt svag samt magknip så det blir nog bästa att röra sig hemåt och vila ut kroppen, ta medicin och äta mycket c-vitaminer. Jag ska INTE må såhär imorn utan jag ska fan må bäst imorn och nu känns det som om jag bara blir värre ju längre fram jag stannar här.

Lunchrasten är snart slut och jag ska bara ringa upp mina kunder som jag skulle återkomma till och sen så beger jag mig hemåt till sängen med en kopp te borde göra susen.
Tror jag skippar träningen oxå om detta håller sig längre fram emot kvällen och det tror jag att det gör, det är ju bara bättre att jag vilar ut min kropp så mycket som möjligt.

Myyycket med C-vitaminer nu så jag blir friiiiiiskare! ;D OCH VITLÖK MUMS!!



//M

Skön säng för ett bra pris!!

Klicka för att se nästa bild
Hej! Vill sälja min säng så fort som möjligt pga planer på inköp av en dubbelsäng.
Storlek: 105x200 cm

Inhandlat 2006. Bästa skick och väldigt bekväm.

OBS! Madrassen ingår ej.

Pris: 1700kr


DEN FINNS PÅ BLOCKET OCH ÄVEN HÄR NU!! KÖÖÖP DEN NUUUUUUUUUUU!!!!!!!!
//M

EDDIE RAZAZ DU ÄR GULD VÄRD OCH DU KOMMER ATT KOMMA LÅNGT!!

Faaaaaan Eddie!! Fattar inte att du gick ut för jag trodde verkligen att Reza skulle ut. Hon har en jävla bra röst men hur kan man gå vidare om ens engelska uttal är lite rostig och det är faaan inte okej!! Även om jag gillar Reza väldigt mycket så borde hon faktiskt inte gå vidare..ÅÅÅÅÅÅH BLIR SÅ ARG!!! Nu blir det inte kul att kolla längre, väntar bara in finalen and that's it!! BOOORING!!!!!!!!!!!!

Han fick lämna Idol Foto: Daniel Ohlsson/TV4
DIN INSATS ÄR GULD VÄRD OCH DU HAR FAN STÅTT UT MED ALLT SKIT OCH ALLA GÅNGER DU HÄNGDE LÖST INNAN SOM DU VERKLIGEN INTE FÖRTJÄNADE OCH AA BARA ALLT BRA DU HAR GJORT UNDER TIDEN I IDOL 2009. DU KOMMER ATT KOMMA LÅNGT OCH DET VET JAG!!!
TACK FÖR DIN TID OCH GE ALDRIG UPP HOPPET! JAG TROR PÅ DIG! =)


Äh vi kommer ändå ses nu snart och jag ser fram emot det ;)
//M


Betyg på finalisterna i Idol 2009!

Foto: Daniel Ohlsson/TV4   Hennes uttal var inte så bra och det lät som om hon mumlade för det mesta av låten.

 

Foto: Daniel Ohlsson/TV4Han gjorde det helt okej och ett extra plus mot slutet då han verkligen tog i och gjorde en bra avslutning.

 

Foto: Daniel Ohlsson/TV4 Hans röst är bra som alltid men det kändes inte allt för underhållande för bättre betyg.

 

Foto: Daniel Ohlsson/TV4Bra som alltid och han vinner allt, helt säkert!!


Foto: Daniel Ohlsson/TV4 Grymt jävla bra och detta var hennes bästa uppträdande tycker jag!! Grymt jävla bra låtval som passade ordentligt ;D




Foto: Daniel Ohlsson/TV4Jaaa jag vet att hon har en bra röst men annars är hon tråkig, helt okej uppträdande.

 

Foto: Daniel Ohlsson/TV4Dom gjorde ett bra jobb och tog in väldigt mycket i slutet men kan ändå sååå mycket bättre. Förväntade mer.



Foto: Daniel Ohlsson/TV4Som juryn sa, dom passar jävligt bra ihop och bordet bilda ett band!! Känsla säger jag bara =)

 

Foto: Daniel Ohlsson/TV4Dom 2 finalisterna garanterat!! Annars säljer jag min fot på ebay ;D

 

En summering av detta är att Erik och Tove är bäst i Idol men Erik vinner. Vem som åker ut ikväll?! Det blir emellan Eddie och Reza fast jag tror att Eddie stannar kvar återigen =)

//M


Vem vinner miljonpotten?!

Hej hoppsan! Nu är det freeeeeeeeedag och ni vet ju vad det innebär?!?! Det är heeeeelg nu snart..klockan är 4 timmar och 15 min för tidig för att man ska glädjas åt att det är helg men tiden går snabbt när man gör affärer på telefon ska ni veta =) 3 affärer än sålänge och dagen fortsätter att briljera som det alltid ska göra på fredagar.

Har en intern tävling med brorsan då den som vinner mellan oss alltså den som säljer bäst vinner 4 trisslotter och jaa hur mycket pengar det innebär beror ju på om man kanske vinner miljoner eller kanske 50kr..vi får väl se! ;D


STÄLLNINGEN MELLAN OSS JUST NU ÄR LIKA DÅ HAN OCKSÅ HAR 3 AFFÄRER, LET THE BEST MAN WIN!!!

//M


Wear a suit!

Vi kommer få besök från en rekryteringsfirma på kontoret imorn och det betyder bara en sak. WEAR A SUIT!! Vi måste se lite proffsiga ut som vi affärsmän alltid gör så kavaj, skjorta, slips, finbyxor och finskor HEEELA KÖRET ;D Kanske tar bild om jag hinner imorn så ni får se hur elegant man är.




//M


TIGERKAKA <3

Perfekt onsdag då man presterade jävligt bra på jobbet och sen så blev det lite bakning..TIGERKAKA!! ;D MUMS!!!


Jag har nog aldrig bakat något så gott förut fast det var Lin som stog för idén och hjälpte till rätt så mycket, we make a great team! =)

//M


Höga mål!

ÅÅÅH det är tisdag idag, min enda lediga dag efter jobbet kan man säga. Eftersom jag tränar Måndag, Onsdag, Torsdag och sen en eller 2 matcher per helg så blir det inte så mycket ledighet efter jobbet. Fredag så är det ändå helg så det räknar jag inte med utan jag ÄLSKAR tisdagar för då kan man bara chilla. Ska faktiskt med min älskling för hon ska på 2 jobbintervjuer idag...best luck to her! Veckan har annars startat lite segt på jobbet men allt börjar komma tillbaks till det vanliga igen så no probs. Var på utvecklingsamtal igår med Juniortränaren Mattias och då pratade vi om mina mål, starka sidor, svaga sidor, vad som kan förbättras och allt sånt. Det kändes faktiskt väldigt bra för nu känns det som om jag har mer koll på vad jag ska förbättra och mer om mina mål i Innebandy allmänt.

Kortfattat så ska jag komma upp i A-laget och vara med i deras trupp och spela i SSL i början av nästa säsong. Jag kanske kommer med denna säsong men det blir rätt så tufft men man hänger fortfarande på. Ska göra mitt bästa och ska jobba mer på tekniken, fysen, och taktiska upplägg på planen. Jag ska bli bättre och tillomed bäst!! Har ju alltid höga mål om mig själv men det är bara för att jag vet att jag kan, den viljan har jag och jag ska uppnå det hela.

//M


HEJDÅ RABIH DU GJORDE MIN HELG!!!

Rabih Jaber chattade. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

HAHAHAHA glömde ju säga att jag blev otroligt glad när Rabih åkte ut från Idol, han var ingen stjärna bara en liten barnunge som fjäskar för mycket och har en fööör ljus röst. Han är annorlunda men jag tycker bara synd om honom som har en sån liten gayröst!! HAHHAHA typiskt fjortisar som älskar honom och varför förstår jag inte för ju mer en kille liknar en tjej på något sätt tex. värsta babyface eller ser ut som 10 år typ så blir dom bara helt förälskade. Ett bevis på att tjejer är typ lesbiska i grunden (ironi) =)

//M


5 månader älskling <3


Lite seg på att uppdatera då detta var i fredags vi firade...men mysigt var det och hellre sent än aldrig ;D
//M

6000kr på 5 dagar!!

Har jag dött?! Kanske den frågan dyker upp när man inte har skrivit på 2 dagar och varit jävligt inaktiv på sistone. Kan väl bara erkänna att jag har varit lat och gjort massa annat men jag har iaf väldigt ont om tid.

Jag vill börja med att säga JAG ÄLSKAR MITT JOBB!! Det har gått verkligen jättebra för mig den här veckan och vet ni hur mycket jag har tjänat? ;) Hela 6000kr på 5 dagar och det innebär 1200kr/dag i snitt. Det målet hade jag redan målat upp för att det kändes som ett perfekt mål på en bra början på veckan liksom. Det är grymt jävla bra efter att ha jobbat där i bara en månad så jag är väääldigt stolt över mig.

Det viktigaste och det man ska sälja mest är nyteckning på företagspaketet som innehåller ett mobilt bredband på 14.4 mbt/s från Telia och en mikrodator på köpet. Av alla 4 kontor i Sverige så ligger jag 2a på nyteckning!!! KAN NI TÄNKA ER?! Ni förstår ju säkert inte hur bra det här är men vissa har jobbat där i flera år och är grymma men sen så kommer jag som är färskingen och är bara helt jävla grym!! SÅ jävla skön känsla och det var såhär det var för Fabian i början oxå men nu känns det som om han har tappat lite men han är fan jävligt grym han med. Måste bara tagga honom lite för vi brorsor måste hållas ihop och vara bäst så det fixar sig till slut.



Om jag kommer att tjäna 30 000 kr denna månad så vinner jag en mikrodator från Asus som är värd ca 4000 kr så det är najs och sen så kommer det vara en ny tävling imorn samtidigt då man kommer tjäna extra pengar när man gör nyteckningar. Ni ser att det går bara framåt så glad är jag och jag längtar tillomed till jobbet hahah :D

//M

BÄSTA REKLAMEN EVER!!!


//M


BEDRÄGERI!!



Någon jävla idiot har använt mina personuppgifter och adress för få VIP i 3 månader på www.mötesplatsen.com ASSÅ OFTA LIKSOM?! VEM FAN GÖR SÅ OCH JUST MINA UPPGIFTER SÅ ATT JAG FÅR EN FUCKING FAKTURA ELLER AA VÄRRE TILLOMED, EN PÅMINNELSE PÅ DEN FÖRSTA FAKTURAN SOM JAG TYDLIGEN INTE HAR BETALAT.

Jag ringde till dom idag och berättade att jag har ingen jävla aning om hur det hela kan hända men tydligen är det så enkelt som att ta bara ens personuppgifter som går att hitta rätt så enkelt och sen en adress som är väldigt enkelt att hitta så vafan är det där för säkerhet att man blir nära att få kanske en prick för en obetald faktura som kan leda till kronofogden liksom. Tänk om jag var utomlands, PALLA!! Ska fan få tag på den här personen vem det nu är, har hans email och hans ip-adress som jag fick från dom. Ska bara göra en polisanmälan på det hela.

Att folk gör såhär och tänk hur många bluff-företag som gör såhär mot andra företag som har knappt tid att ens kolla på räkningar och tillomed bara betalar fake-fakturor, äckliga människor som utnyttjar oss!!!

DÖÖÖÖÖ!!

//M


FROM DRUNK AS HELL TO SAD AND DEPRESSED IN 5 MINUTES!



HAHAHAH HELVETTE VAD JAG VAR FULL, KOLLA BARA PÅ MIG!!! HELT JÄVLA DÄCKAD?! ;D




5 SENARE FRÅN ATT VARA FULL OCH GLAD TILL ATT VARA LEDSEN OCH DEPRIMERAD HAHAHHA ;D ÄLSKAR MIG SJÄLV!!



SÅÅ JÄVLA LIKT MIG, ELLER HUR?! ;D

//M


Mest lönsammaste dagen i hela mitt liv!

Heeeeeeej alla stora och små!! Vet ni va? Jag hade faktiskt min allra bästa dag på jobbet idag och fyyyfan va skönt det känns!! Slog mitt personliga rekord och var bara 100kr ifrån att vara bäst på kontoret. Hela 7 affärer gjorde jag och en total provision på 1600kr som jag tjänade in idag =) Det är typ det allra mest jag har tjänat på en dag i hela mitt liv. Glad är jag och nu börjar det rulla på som det ska och jag har hittat mig själv ordentligt nu på jobbet. Det känns som om jag kommer mer än att bara trivas där på Sales Competence ;D



Allt det här hände trots att jag råkade försova mig och var helt död när jag sprang till tåget som en dåre med ett äpple i handen och morgonfrilla i luften. Brorsa ringde mig 7.50 och jag befann mig vid mitt skrivbord 8.12 och jobbet ligger i hötorget. Snacka om att jag var snabb!! ;D

Bara för det så ska jag sova ännu tidigare idag, det är inte bra alls att komma försent och detta var andra gången så inget slarv nu!!

Känner mig bara så stolt att jag vill hoppa och aa allt hahaha faaan va naaajs!!

//M


DEAD!

Jag är  för tröööööött för att skriva så allt kommer imorn, lite bilder och filmer från kryssningen samt lite uppdateringar. Jag har inte så mkt tid på mig med nåt längre känns det som men aja..see ya!!

//M

Halloween-kryssningen blev till en fyllefest!

I'm baaaaaack!! Lite seg på att säga det men det var så jävla segt att gå in på bloggen så jag pallade inte skriva då..väntade när det var lite senare på kvällen då många är inte inne lika mycket och då rullar allt på myycket snabbare. Jaa vi var ju på kryssning och visst var det kul men hur många minnesluckor tror ni jag hade?! Svårt att säga det exakta talet men vi kan väl göra såhär, jag gör det enkelt med att säkert en timme minst är bara fullt av minnesluckor från igår kväll, LOVAR!!!

Tydligen gjorda jag en hel del och det roligaste var att jag kände lite ångest för jag inte var på dansgolvet så mkt när det var bra musik och aa hade kul utan var bara JÄÄVLIGT PACKAD!! Men sanningen var att jag VAR på dansgolvet med alla väldigt mycket bara att jag var typ aldrig med på nån bild men jag var där iaf nånstans och mest med Kim hahaha :D Jag festade hårt och dansa och typ nypte min brorsas bröst när han dansade, fråga inte vaaarför!!! Men hahaha jag fattar ingenting, jag var iaf KUNG och med min egen kamera så lyckades jag ALDRIG komma med på EN ENDASTE BILD!! Väääldigt patetiskt hahaha men aa jag har ingen bra förklaring men vi hade totalt 31 videos och 45 bilder från min kamera så vi var helt klart överlägsna hahahha så jävla BÄST!!

Jag kommer lägga upp en video som är det roligaste jag har sett eller nu överdriver jag men asså jag var paaaaaackad och det ser man helt jävla klockrent SKOJJA INTE LIKSOM. Mina ögon herregud detta är fan farligt att lägga ut men ändå kul som fan =) Det kommer imorn för klockan är mycket och jag måste samla kontakter inför jobbet imorn så jag hinner inte nu.

Resan var ändå BÄST och istället för en familyresa så blev detta fylleresa under Halloween så ni alla vet. Alla bilder och filmer eller aa inte alla men dom flesta kommer att läggas upp på Face och vi får se om jag hinner med det mesta imorn. Jag vill iaf tacka alla er som följde med, jävligt kul och jag hoppas att vi gör om det igen! =)



//M

RSS 2.0