Dubbel jobbintervju!



Har ju vart på intervju både igår och i förrigår, i måndags så var hos där min brorsa jobbar och det är där jag helst vill jobba, jag gjorde ett väldigt bra intryck på chefen och jag känner mig rätt så säker på att jag kommer börja jobba där åtminstone nu på måndag. Det blir jävligt najs för jag känner några som jobbar där, vi är ett litet team som kommer att köra hårt och tävla massa stora tävlingar samt tjäna massa pengar. Tror jag kommer att trivas där riktigt bra ;D

Andra intervjun var inte direkt planerad utan när jag var påväg hem från min intervju i måndags så ringde mamma mig och sa att det var en som ville prata med mig, han hette alexander och var kund hos mamma just då och han var även en chef inom ett telemarketingföretag som låg i hammarby sjöstad. Han ville att jag skulle komma på intervju dagen efter och det lät lite desperat och då förstog jag att det var säkert ett jobb där dom vill bara ha nya anställda hela tiden, svårt projekt mycket provision men ändå största skiten. Det var lite så faktiskt, jag var bara mest nyfiken på vad man skulle göra och hur mycket lön man kunde tjäna på ett ungefär.
Inget för mig iaf! ;D

//M


GTA VICE CITY VÄNTAR!!!

Var på en jobbintervju idag och en igår men jag är lite trött nu så allt kommer imorn och lite mer såklart!!

Ska spela GTA Vice City på PS2 KLASSIKER!!!



//M


Hur får man fina käklinjer?!

Detta skrev en besökare till mig:

Postat av: siamak

''tjena mannen, ville bara ge dig en komplimang för din fina käklinje. jag följer din blogg och precis som mig så gillar du träning mkt. min fråga är...hur får man en sån käklinje som du har,,typ markerat som du har...går det att få det genom träning..vore tacksam om du gjorde ett inlägg om det :) vore skitsjysst''

2009-09-29 @ 16:22:50


Japp då var det dags här igen att visa framfötterna eller kanske käkmusklerna?! Fick en kommentar nyligen där jag fick en riktig komplimang angående mina käklinjer att dom ser bra ut och det är fan väldigt ovanligt att få en sån typ av komplimang men jag tackar ändå..en komplimang är en komplimang ffs! ;D

Jaadu Siamak jag vet inte riktigt hur jag ska börja med det här inlägget som ska handla om hur man gör eller rättare sagt hur jag fick mina käklinjer och det mesta handlar inte så mycket om att träna upp dom på ett sätt tror jag. Det har nog med hur tjock benstomme man har, för många har ju olika kroppsformer och olika uppbyggnader under sin process inom träning och det är ju såklart logiskt.

Jag är född men tjock benstomme och därför har jag även lättare att få starkare muskler eftersom jag utöver också mycket träning och har gjort det sen jag var 6 år då jag började med innebandyn. Stora lår muskler har jag och det vet nog dom flesta som känner mig men fina käklinjer har jag inte alltid haft precis utan dom visade sig mycket mer under min deffnings-period så förklaringen till hur jag fick så fina linjer handlar nog om fettmassa oxå, de flesta har säkert fina former och så men det gäller ju såklart att framhäva dom genom såklart träning som vanligt och att minska i fettmassa så linjerna syns mer.

Det här faktan tar jag utifrån logiskt tänkande och om man ska jämföra lite på andra muskulaturer på kroppen så it makes sense anyway =)


Kolla in den här tråden, det är en snubbe som frågar typ samma fråga kan man säga men det roligaste är att alla driver med honom med roliga kommentarer och där kan ni ju få lite mer tips fastän dom är väldigt ironiska ;D
HÄR!

//M


CALLE BORDE FAN INTE GÅ VIDARE I IDOL!!

ASSÅ OOOOOOOOFTAA!!! JÄVLA SKIT!! HUR FAN KUNDE CALLE GÅ VIDARE?! HAN KAN FAN INTE ENS GÖRA ETT BRA UPPTRÄDANDE, DRA VAFAN! EDDIE BORDE FAN LÄTT GÅ VIDARE UTAN TVEKAN MEN HAN KOMMER FAN FÅ WILDCARD!!! SÄÄÄÄÄÄÄMST DU ÄR CALLE!!

//M

RÖSTA PÅ EDDIE I IDOL!!!

RÖSTA PÅ EDDIE!!! 

Eddie Razaz

 

Låt: Man in the mirror av Michael Jackson
För att rösta ring 09941404 eller smsa Eddie till 72400

//M


Flickan som lekte med elden



Den var väl bra och så men det kändes lite som om den hade en liten friroll om man tänker på att det är uppföljaren till Män som hatar kvinnor men jag hade lite mer förhoppningar på att den skulle vara minst lika bra som filmen innan men det blev inte så.

Betyg: 3/5

//M


Helgens festligheter i bild!

Orkar inte skriva allt som har hänt i helgen så jag visar er ett collage istället på lite bilder samlade från helgens aktiviteter ;D

//M


New coat makes it comfortable!



Rock 1695:- Brothers
Finbyxor 299:- Topman
Finskor 349:- Skopunkten

//M


Man ser derbyt från min balkong!!



//M


All uppdatering imorn!

Heelloo jag kommer skriva det mesta om vad som har hänt i helgen samt lite bilder medföljer..är för trött nu och vart nyss på bio och har sett Flickan som lekte med elden..mer om den filmen kmr oxå imorn!

//M

Random days!

Jag är på huuumör och vilket humör?! jo jag är glad men varför vet jag inte och ikväll så ska jag itne dricka kanske en öl men njaaa vet inte får se om jag blir törstig..det blir iaf en grabbkväll till en början hos Elof med lite förande och sen så drar vi in mot staden och festar loss på en random klubb kanske eller fan vet jag...kul ska det vara och jag måste bara dra på mig skjortan, fixa håret och sen är jag reeedo!!


//M


Championship manager 2010 - KÖP DEN NU!!



Så jävla bäst spel! KÖP DEN NU!!
Betyg: 5/5

//M


400kr för ett PS2 inkl. 2 kontroller samt 3 spel!!!

Letat lite hysteriskt efter ett PS2 i ett par dagar ne =)u och sett många förmånliga priser på blocket och var nära på att köpa av en tjej som sålde sitt för 650kr inkl. 2 kontroller men inga spel men som tur är så tänkte jag på att dom flesta av mina kompisar spelar rätt så mycket och nån borde väl ha ett PS2 uppe i hyllan och det hade ju natruligtvis Tobias Mannegard som räddade mig ifrån ''dyra'' utgifter och erbjöd sitt för ynka 400kr inkl. 2 kontroller och 3 spel, GTA vice city, Fifa 08 och Crash Bandicot 2 sååå jääävla naaaaaajs!!! ;D
Ska iväg nu snart och möta honom, som ett tack så komemr jag bjuda honom nästa krogrunda, funderar på en stark shot som suktar lite =)



//M


When I turn into grey!

Klarade inte av att köpa lite kläder när jag hitta dom här fina fynderna för billiga prislappar, nästan omöjligt för mig att motstå!! H&M börjar bli en ny favorit känner jag och grått passar mig tydligen =)






//M


Heroes Season 4 (Volume 5)



Jag vet att jag är lite efter men sån är jag =) ska kolla dubbelavsnitten nu..BÄÄÄÄÄÄÄST!! ;D

//M


Nära skjuter ingen hare =/

5/6 rätt!

VAAFAAAN DÅ!! ALLTID DEN SISTA MATCHEN SOM MÅSTE VARA HELT FEL!! =/

//M


Nytt jobb inom kort?!

Yes!! Nu har jag äntligen pratat med brorsans chef och berättat lite om mitt intresse om att börja jobba hos dom och att jag är den dom söker. Det var lite svårt till en början för han är mest inställd på att Fabian är min bror och ska värva ens brorsa ser inte oftast som något allvarligt eller seriöst precis och det dom vill ha på deras arbete är för det mesta seriositet. Dom har redan ett annat syskonpar som jag även känner Elin och Tommy så det är förstårligt över hur hans tänker om det hela men jag tror nog att jag övertalade det mesta för att få honom att inse att det kommer aldrig vara något problem och jag är bättre än vad han tror. Ska bara bevisa det genom att träffa honom så fort som möjligt, skulle skicka ett CV först och det har jag redan gjort, gjorde det för typ nån minut sen och sen så kommer han att höra av sig och boka in ett möte så vi kan prata lite mer om det hela.

Det känns jävligt skönt nu ska ni veta för jag klarar inte av att INTE jobba, det känns inte som det är min grej heller men aja hoppas att processen går lite snabbt så ska jag sälja maaassor!!!

Mer om det nya jobbet ser ni HÄR!



//M

Kryssning nu på onsdag...vill någon följa med?!

Faaaaaaan jag vill ju på kryyyssing nu på onsdag men ingen kan typ, jag som inte jobbar nu vill ju ha kul innan jag går tillbaks till arbetslivet och en kryssning skulle ju vara perfekt och det är sååå jävla billigt!!
100kr/hytt alltså 25kr var och då är man på Galaxy och festar gaaalet =)

Någon som vill följa med stackars mig?! Låter lite sorgligt men jag är sååå sugen!!

//M


Andra förlusten i serien!!

Ajuste glömde ju säga att jag spelade match igår, andra matchen i serien då vi mötte Hässelby IGEN men tidigare var det i Juniorallsvenskan och då får jag inte spela men denna gång så var det i serien och det gick typ lika dåligt då vi förloade med 6-9 eller aa bättre än förra gången då det blev typ 2-9 men jag gjorde iaf ett mål och det snyggaste oxå, det var på volley längst åt sidan upp mot nättaket så en liten delikatess =) men inget lyckkat slut iaf så vi har 2 förluster än sålänge men hoppet lever fortfarande om guld, slutspel och allt så detta är bara början =)

 

//M 


Arbetslös...eller?!

Jahapp då var det måndag och en ny början på en ny vecka man vad gör man nu då, jo man är arbetslös eller aa nu tar jag lite i här men jag har ju fortfarande mitt jobb kvar men jag vill verkligen börja på min brorsas jobb som är faktiskt Plan B för där är det oxå ren provision men ändå lite lättare och något som passar mig mer. Min brorsa tjänar ca 1500-2000kr/dag där och tänk hur mycket det blir i månaden, jag skulle lätt komma upp i den nivån och tillomed högre bara om jag får börja och komma in i det hela så loooovar jag att bli den bästa säljaren där =)
Saken är att dom vet inte om dom kan ta in fler för dom är ju inte så många där och dom söker inte efter nya säljare precis. Ska fan tjata på min brorsa och om det behövs så åker jag dit och säljer in mig själv, lätt att jag offrar mig för att få ett s.k. drömjobb där man kan tjäna en massa och då är jag säkrare på min sak än vad jag trodde om mötesbokningen eftersom nu har jag min brorsa som jobbar där och kan berätta om hur allt fungerar och hur mycket jag skulle trivas. 



Jag har ingen lön nu och jag bara haaatar att chilla hemma och inte göra någon nytta alls känns det som. Om det inte funkar men brorsans jobb så hittade jag ett annat på viasat där dom söker nya och det kanske kan vara något för mig, där kan man tjäna massa pengar har jag hört men får se om det skulle passa =)
Imorn så ska jag till pappas jobb iaf och spela innebandy på morgonen kl. 8.00 tiiiidigt men kul som faaaan ;D
Sen så kanske jag ska simma lite, extra träning är ju alltid bra och det var ett tag sen jag simmade.

Snart så blir det träning igen med Spiders men ingen träning på onsdag för då är det juniorallsvenskan och jag är för gammal så jag slipper för det är ju ändå en bortamatch långt bort så nej tack!

//M

Låt den rätte komma in



Jävligt dålig och långtråkig, inget hände knappt och den verkade vara jävligt bra på trailern iaf men nope, lite äcklig bara ibland.

Betyg: 1/5

//M


The ugly truth

Det verkar vara en lugn helg för dom flesta..helgen innan löning kan man ju säga men för mig så blir det iaf in till stan men inte festande utan nattbio!! ;D



//M

Fredagsmys!

Det blev fredagsmys, längesen man var hemma på en fredag men ibland så behövs det verkligen..bara ta det lugnt och inte festa helt enkelt. Hela familjen är här och kollar film wiiiiiie ;D


//M

IDOL-EDDIE PÅ TV NUUUUUUU!!

KOLLA PÅ IDOL NUUUUUUUU PÅ 4AN!!! EDDIE KOMMER ATT SJUNGA MY BUDDIE!!! ;D



//M


BYE BYE NYA JOBB!!

Hejdå mötesbokare!! Jag kände mig inte så trygg där eller aa själva arbetsmiljön var inte min grej. Jag kan sääkert tjäna en massa pengar och tråka ut mig själv nästan dö och bara vara där..men vill jag verkligen det?! NEJ! Jag vill fan ha kul på jobbet, lära massa nytt och utvecklas som fan och tjäna in pengar på ett sätt som jag har gjort förut, det kändes som om jag var på ruta ett igen och det är fna inte kul pallade inte med det.
Jag gick från Vendator för att utveckla mig på ett annat jobb och tjäna mer pengar samt få mer uppskattning med det jag gör, massa tävlingar och sånt. Vill inte bara sittna och ruttna och försöka boka in möten till griniga företagare som har verkligen ingen respekt alls, dom tror att dom är sååå mycket bättre än privatpersoner haha ;D Äh skit samma imorn så ska jag spela innebandy med pappa på morgonen och ha en lugn härlig fredag!!

grinig.jpg image by lunkan99

Plan B vill jag inte berätta idag men kanske imorn!

//M

Första dagen på det nya jobbet!!

japp det var första dagen på det nya jobbet och man kan väl säga att det gick helt okej..det var intressant!
Detta är en utmaning och något jag kommer att lyckas med men när det gäller själva lönedelen då det är ren provision som gäller, hur det fungerar är att vi jobbar som bokesmötare och bokar alltså möten åt kunder som vi ringer för att introducera en produkt för deras pensionsparande. Det finns en chans att dom kunderna som är bokade för en dag inte dyker upp eller att dom skjuter upp det nån vecka eller så. Det beror mycket på vad det är för kund, hur man har sålt in det hela och vad för kontakt man hade förstås. Grejen är att så som jag ser det hela så är det inte en helt säker provison när man har bokat in utan provisionen blir ju godkänd när dom väl dyker upp. Det känns ju lite som vilseledande provision beroende på hur man ser på det hela men det jag tror utifrån det jag har sett hört och märkt av är att det brukar oftast vara en trög start och när man väl börjar sälja så att säga så blir man ju såklart bättre med tiden..jag har inte så mycket tid att vänta om det är månader vi snackar om eller flera veckor, kanske jag kommer att lyckas skitbra och tjänar massor eller inte..det bästa är att jag testar på nu i 2-3 veckor och om det inte skulle fungera eller att det går för segt hur mycket jag än anstränger mig så återgår jag till plan B. Om jag nu ska köra på ren provison som jag vill ju självklart för jag vill inte ha något tak eller något fast om det inte är ju en superbra lön förstås men jag vill ändå att det ska vara lite mer säkrare...man gör tillexempel hela affären när det gäller telefonförsäljning som jag gjorde på Vendator och då får man provisionen på en gång..säkert med andra ord.

PLAN B
Den är inte helt säker än men mer info kommer imorn och då blir det ju ändå spännande för er att veta vad det är för slags plan, jobb eller andra möjligheter som jag har. Det jag inte vill eller tänker  göra helst är att återgå till mitt gamla arbete Vendator.

//M

Passion is all you need!

Nya jobbet startar imorn!! Är jag nervös?! Faktiskt inte för att när det verkligen gäller, den stora utmaningen börjar det är då som jag är som bäst och mest taggad, hungrig säljare och vill bara nå toppen på en gång!! Nu jävlar ska jag fan bevisa vad jag kan göra, vad jag är kapabel till och sätta på mig skjortan slipsen jeansen kavajen och finskorna nu är det allvar och därför ska jag klä mig som en riktig säljare! Kl. 10.00 börjar jag på Investerum AB och jävlar vad jag ska imponera, dags att visa att the new guy is in the town.
hahah låter så passionerad ibland när jag skriver men det är bara mina tankar styr mina fingrar just nu, skriver bara det jag känner.

Har vart ledig i några dagar nu så jag är utvilad iaf och känner mindre stress från allt, imorn är det onsdag och det är ju fan en av mina favoritdagar så det borde ju gå toppen imorn, får väl hoppas på att det är det jag egentligen söker, vill bara tjäna in pengarna nu och glänsa på arbetet. Tror jag ska gymma direkt efter för jag kommer säkert vara riktigt jävla glad och det som gör situationen mycket bättre är fan ett grymt gympass!
Sen så blir det match med laget fast jag ska inte vara med för jag är för gammal för att lira juniorallvsenskan =/

Nej nu orkar jag inte skriva, kollar på MTV MUSIC AWARDS 2009..det är ju REEEEEEEEPRIIIISS!!!!! FETT JÄVLA BRA!!!


Här ser ni hur Janet Jackson spelar för att hedra Michael inför all publik, HEDER!!!!

//M

Kniven i hjärtat

Soorry för en dålig uppdatering om mitt roliga liv men jag är rätt så lat ibland men det har iaf vart en trevlig helg och faan att jag missade MTV Video Music Awards 2009 jag och Lin var ju uppe framtills 1 typ men sen så skulle vi ta en liten powernap med alarm på mobilen men det är ju fan jävligt svårt om klockan är mycket och jag hade inte sovit så mycket natten innan. Var ju ändå rätt så pigg tidigare men nope vi klarade inte det, man kan säkert bara ladda ner det hela eller jag såg nyss att man kunde se hela den på hemsidan men aa vi får väl se..kollar lite på Kniven i hjärtat, har ju alla avsnitt och det är kul att kolla på dom om igen =)



//M

Kvällens outfit!!


Skjorta från Topman
Slips från Topman
Chinos från Topman
Skor från Scorett

//M


324 dagar och nu tar det slut!

Imorn är det sista dagen på mitt jobb, det kommer vara svårt att lämna alla för det var ju dom som höll mig kvar där sålänge. Så många nya människor man har träffat, underbara människor som har blivit mina nära och kära. Så mycket jag har upplevt under tiden jag har jobbat på Vendator, så mycket härliga minnen som kommer att bestå och bästa av allt så fann jag min underbara flickvän och det tackar jag för =) 

Jag har jobbat totalt i hela 324 dagar om man räknar morgonadagen som blir ju den sista på Vendator och det är ju fan nästan ett år, rätt så mycket ändå. Det har vart Canal Digital Bredband, Telenor mobilabbonemang förlängning, mobilt bredbrand förlängning på både Telenor och Tele2 och en hel del försäkringar som jag har sålt genom telefon. Jag har mött väldigt trevliga, konstiga, arga, tråkia, roliga, irriterande, rasistiska, handikappade kunder och det har vart en rolig resa faktiskt...Nu blir det lite mer seriösare då jag kommer få kontakta företag och jobba som en mötesbokare fast det blir fortfarande genom telefon men bästa av allt så kommer jag att träffa dom personerna också efter att jag har bokat in möten åt dom. Jag ska vara så snygg och unik imorn och kommer även lägga upp en fin bild på min klädsel...tror att det är bara jag som klär så utmanande ;)

ska typ sova nu och tagga till för sista dagen på jobbet..GOD NATT!!

//M


Syskonkärlek!

Soooovmorgon imorn vi börjar faktiskt kl. 12 på dagen och slutar kl 20 naaaaaaaaajs ;D sen så blir det massa disneyfilmer som jag och brorsan ska kolla på...hahaha väldigt interna skämt har vi i olika filmer ;P Vi är lite speciella men bröder bröder.





//M

Jag har en egen grupp!! ;D


Hade inget att göra så jag googlade lite runt på Maamari och fick fram det här.
//M


Date med Bashar på fredag!

JAG SKA PÅ EN DATE MED KÄRASTE BASHAR! NU PÅ FREDAG!!! VI SKA FEEEKKA SÖNDER ;D



//M

JAG FICK DET NYA JOBBET!!

JAG FICK JOBBET!!! shiit glömde fan säga att jag fick det där nya jobbet och kommer att börja jobba nästa tisdag, han ringde mig idag han som var rekryteringsansvarig och massa annat bla. Blev skitglad och ska tagga till ordentligt inför det hela. Ska bli en mötesbokare nu och det är fan dags att visa sina riktiga skills och bevisa hur bra säljare jag egentligen är, skapa min egen lön på den kunskap jag har. Ska fan bli rik asså ;D Dags att börja satsa hårt och bara utvecklas mer och mer för där kan man faktiskt komma långt, vad sägs som en investeringsrådgivare för företag hm.. det låter intressant och det är najs cash asså!!


//M


DAGENS OUTFIT!!



Tröja från JC
Chinos från Topman
Skor från Scorett

//M


GRATIS PROTEINPULVER!!

hahha jag som skulle sova jag glömde även säga en viktig del av det jag såg idag och kommer att göra, läste lite i en sporttidning när jag var i innebandycentret och skulle reklamera min klubba vilket jag gjorde och lyckades med att få en ny helt kostnadsfritt, så bra säljare som jag är! Då kommer man få 750g gratis vassleprotein och riktigt bra oxå..klicka bara HÄR och använd denna kampanjekod: WFXSG så skickas det hem till dig men du måste bara betala frakten och inget mer..det är ju värt pengarna eller hur?! =)

WHEY FX® (fd Pro Fx) 750g

//M


Do what you have to do

HEEELVEETTE VAD DET SKA SLITAS PÅ TRÄNINGARNA!! Nej nu överdriver jag lite men fan va Coach Asp alltså min innebandytränare asså han körde riktigt hårt med oss när det var typ 10 min kvar av träningen..snacka om att jag var nära på att spy efter. Ni som har sett typ Remember the Titans borde iaf fatta en sån intensiv träning det blev mot slutet i dom korta 10 minuterna. Hur mycket man ansträngde sig och mjölksyran var preciiiis där. Men aaa man ska inte klaga, jag är rätt så hype nu av någon anledning men ska iaf sova nu snart. ska bara ta en snabbdusch och sen hoppa i säng. Köpte en ny tröja idag på JC men ska visa den imorn då jag ska göra en klassiker ''dagens outfit'' ;D YEEEY!

nu är jag plötsligt sugen på en subway-macka =) pratar ju lite med emma och hon har rätt så nyligen börjat på subway, funderar på att dra dit nångång och ta en mack fast fuska lite med priset så blir säkert mackan godare bara för att den är billigare ;D

Nej nu blundade jag i 10 minuter pass för det här..GOD NATT!

//M


just shoot me!

Imorn så ska jag gymma faktiskt..på morgonen och oj vad skönt det kommer att bli ;D sen så blir det jobb som vanligt och jag önskar att jag inte jobbade för det är så tråkigt där nu men aja, sen så blir det träning mot kvällen och aa då är man ju hemma efter 11 på kvällen...upptagen heela dagen!

//M

Dom kunde ha gjort filmen bättre!

 Betyg: 2/5

Gud vad den var dålig och konstig men aa ändå blev den väl godkänd..kan väl bara säga att dom kunde ha gjort filmen mycket bättre för handlingen hade sin klass bara att dom fuckade den ordentligt så man blev själv helt jävla fuckad.

//M

Shoooooooooes!!



Köpte båda från Scorett i kista galleria.
Röda kostar 499:-
Vita kostar 399:-

//M


Stalkers@FACE

 

//M


Störst pizza vinner!

Faaan vi förlorade i semin mot Storvreta med 4-7, vi hade verkligen matchen men vek ner oss när dom från att ligga under med 3-2 så gjorde dom 4 mål och ledde med 6-3 KUL!! Jag som gjorde 3-2 målet och det var verkligen härligt men det var bara inte tillräckligt. Vi mötte Storvreta för 2 veckor sen på lägret men då förlorade vi med 3-10 så jaa vi har väl utvecklats och var mycket hungrigare kändes det oxå som. Jag får gå till innebandycentret imorn och överreklamera klubban, ska fan ha en ny!!

Snart så blir det lunch och det kanske blir Lilla Rött där dom har en av sveriges största pizzor här jättenära oss i skälby..WIIIIIE ;D



//M

Met someone famous people lately?!

Kan väl berätta lite vad som har hänt på senaste tiden, var ju ute igår med omar och nikos och deras tjejkompisar som var rätt så tråkiga men jag pratade knappt med dom. Först var det ju meningen att jag skulle till Malibu, gamla K15 för dom hade premiär men det var så lång kö och bara baaaaaajs och så hittade jag omar och nikos i kön så vi drog vidare försökte leta efter ett annat ställe och det gjorde vi till slut men visste inte vad det var till en början, såg bara att det var lite äldre som var där inne och drag var det men kanske för svårt att komma in. Lyckligtvis så kände Nikos han som jobbade där och typ var ansvarig så vi kom in till slut och det visade sig att det var Layer Cake vi var på hahah jag som vet om vad det är och har hört en massa bra om stället men var fan helt vilse och förstog inte att det var där vi var tills vi gick in, kul va? Det var rätt så dyrt att komma in men såå värt det, 140 kr inkl. garderob men jag skulle inte dricka precis utan mest chill och kanske lite dans. Stället var ju bara helt underbart, riktigt fint där och nere på dansgolvet var ju oxå najs vi fixade bord fastän det var reserverat men vi blattar vet hur man gör ;P Nejmen vi lyckades med det mesta den kvällen och faaan va bra musik aldrig hört så bra musik förut på en klubb, gaalet hiphop RnB dom spelade och DJn var ju bara helt underbar! Jag gillade stället rejält men det kan bli svårt att dra dit oftare när det är 23 års gräns men aa man får väl hoppas att den lyckan kommer åter igen nu snart. Lite kul var det när vi träffade Adam Tensta där så stället håller även sin klass med lite kändisar oxå ;)



Träffade Lin senare mot kvällen och vi åkte hem, spelade match idag 2 st faktiskt, spelar ju Scorpions Cup och hur det har gått är väl helt okej. Vi har inte spelat riktigt ordentligt tycker jag och kan definitivt prestera bättre och mest från min sida då jag inte är så helt nöjd. Vi förlora första matchen med 2-5 över Huddinge och sen så vann vi över ett finsk lag, Tapalainen lr nåt sånt heter dom men aja vi vann med 8-6 tror jag och då kändes det lite bättre över min insats iaf. Det som var minst kul var att min klubba gick i 2 bitar och jag har fan inte ens ägt den i en månad och bye bye 1200kr =( ska nog överreklamera eller nåt, ska fan ha en ny klubba utan att betala nåt.

Idag har det mest vart chill och imorn så spelar vi semifinal kl. 10.00 mot Storvreta, hoppas vi möter Bele i finalen för då är det derby som gäller!!

Måste lägga mig nu och tagga inför match.

GOD NATT!!

//M


HÄRLIGT SVERIGE, VÄL FÖRTJÄNAT!!

FYYYFAN VA SKÖÖÖNT, ZLAAAAAATAN!!! JAG VET ATT DET HÄR KOM SENT MEN YEEEEEEEEEEES SVEEEEEEEERIIIGE!! VI FÖRTJÄNADE DET HÄR VERKLIGEN!!! ;D



//M

All you need is stress!

Har haft lite fullt upp nu och hinner knappt skriva, alltid lika stressad och massor av saker att göra..kommer nog skriva lite senare på natten eller imorn. Ska dra hem till pappa nu och sen så ska jag typ in till stan men allt är osäkert. Ska iaf upp tidigt för det är samling 9 imorn på morgonen i björkebyhallen för vi har match.

aja SEE YA!

//M

Nytt företag, ny kavaj!

Varför är jag så sent uppe kan jag väl berätta här för er..egentligen så borde jag ju sova vid den här tiden men jag har faktiskt tagit ledigt imorn för att skriva mitt CV och personlig brev samt att jag ska till företaget Investerum som kan vara mitt nya jobb för att fixa en intervju eller vadsomhelst. Har försökt att ringa dom men inget svar så därför går jag dit istället och skickar all dokumentation innan sen kommer jag vara väldigt stilig med skjorta slips jeans och kavaj som jag tänker köpa redan imorn innan jag drar dit. Dom har lite klädpolicy och jag vill att dom ska ta mig seriöst. Efter att jag har skrivit klart allt så kommer jag att visa er alla hur allt ser ut så att ni får bedöma om det var bra eller dåligt eller om det skulle vara något jag skulle förbättra..alltid bra med feedback och speciellt från er som kan ge massa hård kritik och det gillar jag ;D Annars har det vart väl en rätt så tröttsam dag på jobbet då motivation av att sälja där är typ borta men jag säljer ju bra som vanligt men har inget direkt glöd kvar för jag pallar helt enkelt inte. Efter jobbet så hade jag ju träning och det gick ju rätt så bra, köpte nya inneskor till innebandy för mina tidigare är rätt så slitna så det behövs!

 999:-

Glömde även att nämna att jag har faktiskt köpt en ny klubba och ett märke jag aldrig haft förr är faktiskt samling men den är jävligt skön och lite annorlunda, man kan säga rena motsatsen till vanliga curles.

 1199:-

Men aja ska sova nu mer kommer imorn angående CVet och allt samt hur det gick sen med jobbet.

CYA!!

//M

RSS 2.0