Lite eld skadar inte =)

Som ni ser så förstår ni säkert att fysträningen tar mycket av min tid och jävlar vad jag har träningsvärk, hinner inte blogga eller har knappt nån ork men idag ska jag inte träna eftersom jag är redan fulluppbokad med familjen då vi ska till min mammas kille och ska fira Valborg på bästa sätt! ;D Det blir en stor brasa, musik, underhållning och allt man kan tänka sig i Enskede.

Vi körde hårt igår på träningen faktiskt. Började med 7.5 km i Ursvik och sen så körde vi typ 6 olika övningar 2 omgångar eller nåt sånt. Vi tränade typ alla muskelgrupper och jag börjar faktiskt gilla fystränarens metoder och övningar för dom innehåller lite blandade uppgifter där man alltid får jobba hårt.

jag kommer ha en jävligt snygg outfit ikväll och det kommer dyka upp bilder på det nu i helgen så var beredd och kolla upp det ;)



Maaaaaaaajbrasa!! ;D
//M


2års kontrakt med Järfällas A-lag!

Glömde säga att jag tillhör nu Järfällas A-lag då jag skrev på ett 2års kontrakt i torsdags. Gonna reach the top! ;D



//M


Fysträning försäsongen ALL IN!!

Scheman för försäsongen är klara och det kommer bli väldigt tufft. Det känns onödigt att ha förnyat mitt gymkort men men...

Vår fystränare Mattias Eriksson har lagt upp schemat och jag tror att han kommer att lycka lyfta upp lagets fysik en aning =)

 Alla ska typ se ut såhär..ELLER INTE!! Tröööött humor jag har nu byeeeeeeeee

//M

3 guld och 1 silver på Bosön!!

Feeett seegt! Har kommit hem från Bosön och jag är inte direkt pigg. Men lite ont i halsen och lite snuva så var jag med ändå och gjorde det mesta av testerna, alla förutom dom 2 sista som innehöll springa ''Idioten'' och cooper testet. Min hals skulle fan aldrig palla det och det kände jag redan i uppvärmnningen då jag förstog att jag var inte 100%-ig.

Av alla övningar så vann jag 3 av dom alltså 3 guld och 1 silver ;D

Guld:
Bänkpress: 95kg (borde fan ha gjort åtminstone 100 men som sagt jag var inte på topp idag)
Knäböj: 135 kg (Mitt rekord är typ 145kg tror jag så det var rätt så bra)
Brutalbänk: 20st (helt okej resultat då jag inte kommer ihåg vad jag fick förra gången)

Silver:
Chins: 8st (Jag har mer att bära nu än tidigare så det var ett bra resultat)

Vikt:79kg
Längd:171cm

Resten av övningarna:
-5-hopp som gick helt okej där jag komma 5a eller nåt.
-10 meter/20 meter Det kommer ska jag förbättra på då jag var medelbra jämfört med alla andra.

Deltog inte i:
150 meter - Idioten typ fast värre
Cooper testet 3000m

Jag tycker mer synd om alla andra som körde de 2 sista övningarna som var dom allra värsta och det är ju sjukt hur man kan köra efter varandra. Jens som är ny från Kungsängen har en ovanligt sjuk återhämtning och gjorde riktigt bra ifrån sig på 150 m och på coopertestet då alla var helt jävla körda så klarade han 10.57 SJUKT?!?!


Det var allt jag kan säga om dagens långa hårda pass.

//M

KÖPT IPHONE PRODUKTER VIA TRADERA!! BILLIGT OCH ENKELT!!

Köpt via Tradera NU NU NU!! ;D

Iphone Sportarmband: 40kr
Frakt:38kr



Iphone Skal: 39kr
Frakt:24kr

Klicka för att visa Megabild! Ny inplastat skal / skydd till Iphone 3G / 3GS   GOLD

//M

Vila inför helgen, paket påväg!

Tjaaaaaa jag har gått till gymmet idag efter jobbet, sprang i 40 min med hastigheten 10km/h alltså lätt joggning inför helgen då vi kommer börja med försäsongen med A-laget så jag vill få igång benen lite så inte dom är helt ''utvilade''. Det gick bra faktiskt och det kändes rätt så skönt att börja löpa igen, vi har ju haft lite uppehåll med innebandyn och jag har kört bara styrketräning annars. Vi kommer börja med masa fys- och löptester med A-laget på Bosön. Det kommer bli riktigt tufft men ändå kul och se vad alla presterar =)

Mitt stora fina paket från Gymgrossisten är snaaart här, tror jag får den imorgon ;D



//M

Nya produkter inköpta för både män och kvinnor inom träning och hälsa, KOLLA!!!

Köpte lite mer produkter på Gymgrossisten, väldigt intressanta och nya som jag och Lin ska testa. Kommer ge betyg från både mig och Lin så att ni andra kanske vill börja med det och om det är värd pengarna.

Anabolic ZMA ska jag testa, Cocosa extra virgin kokosnötolja ska både jag och lin testa och Chela-Ferr är ju mest för kvinnor så det ska Lin testa. Klicka på länken under bilden så får ni mer info om produkterna.




Mer info KLICKA HÄR!


Mer info KLICKA HÄR!



Mer info KLICKA HÄR!

//M

1 timme hårt pass lönade sig...

Det blev gym trots allt och det gick bra faktiskt, körde i en timme rätt så hårt pass och jag kände mig rätt så frisk ändå. Kommer vila imorgon för det är tisdag och då är det min&Lin dag =) Nu börjar det bli lite sent men livet rullar bra iaf wiiiiiiie!
//M

Träning eller inte?! Halsen avgör =/

Min röst börjar bli lite fucked up men det är rätt så lugnt, lite förkyld som alltid och det skadar inte träningen om inte halsen börjar strula extremt. Ska känna av lite på gymmet idag och om halsen börjar strula så lägger jag ner och åker hem men annars blir det rygg axlar och biceps. Faan nu blir jag osäker om jag ska träna eller inte, vill ju vara på topp tills på lördag då vi ska till bosön med A-laget och göra fystester hmm...slutar om 2 timmar och då vet jag nog svaret, ska dricka massa vatten nu och ta lite te med honung.

//M

Ed Hardy Iphone case!

Avatar var bääääst som jag trodde fast lin tyckte att den var lite överskattad men men jag är bäst ändå!! ;D
Helgen har varit myyysig och skön men samtidigt lugn och härlig. Jag kollar lite runt efter nåt som ska passa min fina Iphone som är påväg förhoppningsvis. Var inne på The Phonehouse där Lin ville visa sin favorit som blev min favorit till slut. Ed Hardy skal som var skiiit snygg och den ska min fina Iphone ha om jag inte hittar något vackrare men det tror jag inte.

Har inte bild på den och letade på google men det är ju typ omöjligt, hittade den här och den var oxå snygg så njut!



Den kostade 399kr i butiken iaf men det är alltså INTE DEN SOM VISAS, när jag köper den eller om det blir någon annan så lägger jag upp en bild på bloggen. Dags att sova..GOD NATT!!

//M

Nu spräcker vi nollan för AVATAR!!

Nuuu blir det biiiiiiiio och jag ska chocka er alla eftersom jag och Lin ska se AVATAR! THAT´S RIGHT vi har inte sett den tidigare men nu jävlar ska vi se den och oooj vad vi ska njuta..SUUUUUUUCKERS!! ;D



//M

ROYAL GARDEN IKVÄLL!



PARTAJ BLIR DET!

//M

CLUB SWAG I CITY PÅ LÖRDAG!



Låter fett najs men inte lika najs att det är K15 som aldrig har lyckats med något men värt ett försök med såååån bra musik ;D

//M

Proteinpulver paket APRIL RABATT!!



//M

BESTÄLLT EN IPHONE 3GS 16GB!!

Nu har jag äntligen beställt en Iphone 3GS 16gb med Telias Demoabonnemang som jag får genom jobbet.
Kommer ha en bindningstid på 24 mån då jag betalar av mobilen också.

Total månadskostnad: 325kr/mån
Fastpris ab. då jag ringer fritt till hela Sveriges nät.
Fria sms/mms
Fri surf
Avtalstid:24mån
Engångsfaktura:395kr

Kommer få en blankett på beställningen inom 2v och sen så är det bara att vänta in My precious! ;D



//M

Taaacoooos!



Det blev tacos ikväll med my love! Eftersom mamma inte är hemma så måste vi laga mat och då blir det alltid som bäst! MUMS ;D

//M


Linguine och kycklingsås med kokosmjölk = GOTT!



Jag och älsklingen lagade mat idag MUMS!

HÄR FÅR NI RECEPTET:

4 port.

 ca  15  min.

Ingredienser

400 gram  Kungsörnen Linguine Fullkorn
3 st  kycklingfilé(er), (ca 400 g)
2 msk  rapsolja
1 st  röd lök(ar)
2 st  vitlöksklyfta(or)
1,5 tsk  ingefära, ca, färskriven
1 st  röd paprika
300 gram  gröna bönor, ca, färska eller frysta
1 burk(ar)  kokosmjölk, (400 ml) lätt
1 st  lime
salt och peppar

Tillagning

1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

2. Strimla kycklingfiléerna.

3. Skala och skiva lökarna. Skär paprikan i bitar och dela bönorna.

4. Stek kycklingen tillsammans med löken i lite olja i en het panna eller stekgryta.

5. Tillsätt paprika, bönor och ingefära som får fräsa med mot slutet. Blanda i kokosmjölk och låt det koka upp.

6. Smaksätt med lite pressad lime, salt och peppar.

Blanda såsen med den nykokta pastan. Servera med limeklyftor.

LYCKA TILL OCH NJUUUT!

//M

party was OK but Real was not OK!

Helgen började med att syrran hade fest och det var rätt så kaos men helt okej ändå, kim denise och danne kom senare så vi hade lite roligare. Lin tog hand om kameran så vi tog lite roliga bilder när folket hade försvunnit och vi tog över dansgolvet YEEAAH!



Igår så kollade man på El Clasico och besviken var man när Real Madrid spelade skitdåligt och skämde ut sig själva!!! Idag vet jag inte vad som kommer att hända men det får vi se nu snart =)

//M


Messi ägde som 5åring oxå!!



//M

100 kg i bänkpress IGEN!

Tillbaks från gymmet och det blev ännu ett hårt pass by Mr. M. Känner hur hela kroppen är typ förlamad efter allt slit och hårda passen. Jag körde bänkpressen igen och klarade 100kg galant!! Riktigt bra när man har varit borta så länge ifrån gymmet och snart är jag på banan igen och siktar mot nytt rekord...120kg!!!

Nu träffar man ju Saffa där hela tiden så det blir kul med en gymmarkompis som berättar vad man ska göra och vad man inte ska göra, kritisk som han alltid ha varit hahah :D Imorgon är det freeeedag och inte visste jag att veckan gick så snabbt =/ Helt underbart ju med helg sen.

Imorgon så har min syrra Finicia fest så det blir najs..shit orkar inte skriva mer är för trött och vill kolla på Superbad so seee ya! ;D

Tillbaks till World Class i Sumpan!!

Skönt gympass!! Jag gick till mitt gamla gym Worldclass i sumpan där jag började min karriär och gud va skönt det var att komma tillbaks =) Det är inte som alla andra gym som är oftast väldigt stora med bara massa maskiner och nytt folk hela tiden utan det är samma gamla gubbar och alla har rutinen i sig. Man känner som om man är en i familjen. Det behövs inte några konversationer utan man bara vet när man kollar runt. Jag var hemma igen! Bästa gymet ever och nu har jag skaffat återigen ett nytt kort, fick lite extrapris eftersom jag är en gammal medlem så det är najs. Träffade även Saffa där som var hur glad som helst att jag började där så han inte känner sig helt ensam längre, han saknar mig =)

Detta känns bra, det kommer att lyfta lite och det är kul att vara igång igen. Körde ett hårt pass med biceps mage och rygg. Imorgon ska jag köra Triceps bröst axlar.

SÅ JÄVLA GLAAAD!!!


//M

The Lovely Bones - CRAP!



SÅ JÄVLA DÅLIG OCH TRÅKIG OCH ALLT!! GAAAH!!
Peter Jackson kunde ha gjort den bättre men den utspelar sig från en bok så det förklarar allt.

Betg: 2/5

//M


Indecent Proposal



//M

Las Palmas och Prag?!

Viiilken härlig påskhelg det har varit!! Lång men det känns ändå lite kort men väldigt avslappnande faktiskt. Hunnit med det mesta och tillomed festat hårt och nu känns det som om jag kan vara utan fest i ett tag ;D Jävla Niklas fel men aja det får bli så ibland...

Snart börjar jobbet igen och då är det bara att köra igång, träning kommer även in i bilden då jag ska köra ett hårt gympass på onsdag men jag ska nog dra till Worldclass i sumpan MITT GYM!! Får se hur det blir med mitt kort men jag tror inte den funkar =/

Semesterplanerna går iaf framåt, det blir kanske till Spanien i Las Palmas med Pappa och familjen och såklart min älskling Lin. Frågan är om jag kommer få ledigt just det datumet eftersom det är osäkert om dom kommer vara där i 2v men det kommer jag få veta snart..Håller verkligen tummarna!! Det kommer även bli Prag iår med min älskling endast och vi kommer bo KUNGLIGT med en svit och 40m2 takterass som är våran ;D

Mycket saker kommer att hända men jag vill inte bara skriva allt när det inte är 100% så jag väntar lite...





//M

Bakis no1

seeeeeg jag känner mig, är baaakis no1 och orkar inte röra kroppen. Tagit bara en alvedon men det kommer bli fler känner jag och anledningen till att jag är såhär är för att jag festa föööör hårt igår kväll!! Var på Sinikas skiva och faaan va kul det var fast jag har minnesluckor och det börjar bli mer oftare jag får det, förut kom jag ihåg typ allt men nu står allt bara stilla och vissa saker är väldigt suddiga fortfarande.



BÄSTA BILDEN PÅ HELA KVÄLLEN!!! VI ÄR BÄST INGEN PROTEST!!

//M

RSS 2.0