Flytta till Liljeholmen?!

Hittade en lägenhet i Liljeholmen via Hemnet, skulle vara najs och flytta dit med min sambo faktiskt. Tänk er både tunnelbana och tvärbana, 10 min till stan och det är ett fint område som ligger även nära till solna genom en buss.

Dom har 90 butiker och öppettiderna är bra, börjar känna bra vibbar om det här =)
Ska inte säga för mycket och inga förhoppningar för det är inte så bra men jag ska däremot gå på visningen så får vi se vad som händer därefter.

 Liljeholmen centrum

//M

Magen hindrar mitt arbete!

Kramper i magen, illamående, svag, fryser...kan inte bli bättre än så =/ Ringde till vårdguiden och dom sa att jag kan ha magkatarr eftersom jag mår som sämst när jag är på jobbet, då jag är stressad men jag tror också att jag är mer stressad än det ser ut som pga andra saker. Jag har känt såhär i typ 1-2 veckor men nu har det blivit värre, toabesök typ 4ggr om dagen är ju inte skitkul precis och så fort jag anstränger mig så börjar det verka.

Gick till apoteket och läkaren sa att jag har bara en orolig mage och det är lätt att få pga stress och andra faktorerer som tex. brist på fibrer, äter för snabbt och för dåligt fördelat osv. Köpte något som ska åtgärda det hela, hoppas att det fixar sig för jag kan inte jobba normalt nu. Jag anstränger mig mycket på jobbet vanligtvis så jag behöver all styrka för att jag ska kunna sälja något men nu när jag mår som jag gör så blir det ett hinder emellan. BAKTERIER FÖRSVINN!



//M


FREDAG FREDAG FREDAG!

Riktigt jävla bra träning idag! Gjorde 3 mål fast 2 av dom var rätt så vackra..vårt lag vann med 5-1 så vi var rätt så överlägsna i målen fast dom hade ju såklart väldigt bra spel. Vi som var blandade från 2a och tredje femman medan dom var 1a femman och en juniorkedja. Grymt bra jobbat =)

Jag har fortfarande inte fixat tänderna än utan jag har fått nu blankett på skadeanmälan som jag måste fylla i och sen så har jag en blankett till min tandläkare som jag inte har ännu utsett kan man väl säga. Vill ha en specialist och min pappa har ju såklart lite kontakter.

Match på lördag mot Balrog fast det är bara en träningsmatch men ändå ,tufft! Imorgon så ska jag på middag iaf med älskligen, Stefan och Madde så det blir typ en double date =) Det blir Vapiano igen SÅ JÄVLA GOTT! Ni måste bara testa stället, gooodaste pastan ;D



Bästa dagen imorgon...FREDAG FREDAG FREDAG!

//M


Folktandvården ljuger för att slippa betala dyra behandlingar!

Japp! Såhär ser man ut då =)



Kan förklara varför..det hände för ca 2 ½ år sen på en innebandymatch mot Lidingö då jag spelade i Duvbo med juniorerna. Fick en rejäl smäll och såhär såg jag ut efter händelsen, sen dess har jag gått till folktandvården i odenplan och fruängen för att fixa det hela. Dom har lagt in hårdplast och bitarna har gått av ca 3-4 gånger när jag har ätit bröd, morot eller andra grejer. Väldigt dåligt gjort men senaste gången så höll det väldigt länge, mer än ett år utan problem fast dom gjorde ju samma grej. Dom sa nämligen att dom inte kan lägga in en krona än så att det blir ordentligt eftersom jag var under 20 och då har inte tandköttet växt ut ordentligt än utan det blir när jag är 22-23 år.

''Okej'' sa jag och gick med på det, det kostade ändå inget för mig då. I förrigår på inkilningen med A-laget så käkade jag bröd och dom gick av igen...KUL! Jag har vart hos tandläkaren idag fast inte folktandvården utan City Dental i stan och efter lite undersökning så sa han att dom måste fyllas och med krona, inga jävla plasttänder. Läkaren hade tydligen aldrig hört talas om det dom sa i Fruängen om tandköttet och det utan man kunde lika gärna ha gjort allt från första början men det är väldigt dyrt och det är ju såklart att dom skippar det när jag fick gratis tandvård jävla idioter. Jag fick ett prisförslag på 7388kr!!! MED RABATT!! Helt sjukt men det ska fan försäkringen täcka upp eftersom det var under en innebandymatch och en licensierad spelare som drar på sig en idrottsskada kan anmäla fallet inom 3 år. Kommer få massa papper och shirt för att skriva på men jag vet inte om jag vågar laga tänderna hos City Dental eftersom man har hört massa skit om dom osv. Ska nog göra det hos privat eller nåt.

Jag får nu stå ut med dom här dracula tänderna i ett par dagar, kanske en vecka men jag gör allt för att fixa det så fort som möjligt och INTE betala ett enda öre =)

Wish me luck!

//M

Inkilning med A-laget!

Dags för inkilning för mig och 8 andra som ska bli officiella Järfälla spelare i A-laget. Ikväll händer det och det börjar med att vi alla träffas hemma hos Alex och käkar middag, efter det blir det skoj! Vi ska ha med oss strumpbyxor och kalsonger vi inte alls behöver så undra vafan dom har för otäcka planer?!

Aja snart så ska jag till centrum och köpa dom där jävla strumpbyxorna och sen dra till Alex och bli nersupad av alla typ...

CIAO!

//M

<3





//M


Kräftskiva på Uno-dagen var craeftig men jobbet tillkallar mig imorgon!

Då är man tillbaks igen och 4 veckor semester har nu passerat förbi...imorgon börjar jag jobbet igen och det känns skönt på ett sätt men lite läskigt ändå, har inte jobbat på skiiitlänge känns det. Kommer ha massa affärer att läggas in så jag kommer känna mig lite riiik kanske =) Bäst av allt är att dom har renoverat på arbetsplatsen och vi har nya datorer så det kommer bli jävligt najs och mycket att se fram emot. Sen så ska jag på visning efteråt med familjen och min sambolina Lin...så jag har mycket fina planer imorgon!! Ska självklart gymma innan, kommer inte kunna träna innebandy pga visningen men jag hoppas jag har hittat ''min'' lägenhet för då blir det skumpa ;D

Det har varit en riktigt bra helg med träningsmatch som vi vann borta i Nyköping samt kräftskiva igår och Gröna Lund idag.

 Gröna Lund med familjen, mamma på bilden =)


KRÄFTSKIVA MED UNO-GÄNGET!













//M

Fredag den 13e...inget händer mig iaf!



Yes, det är otursdagen men inget hände förra gången så inget kommer hända den här dagen heller!

Ska dra till gymmet snart med Saaafi och pumpa armarna lite =)

Sen blir det Ikea och köpa ett nytt täcke till mig med älsklingen!!!

//M


Ska man satsa på sumpan eller blir det söder?!

Hm.. ska man satsa med att slå till och bo i Sumpan eller Solna men jag tror det blir sumpan eftersom solna är föör dyrt eller så ska man satsa att köra på typ nåt annat, kanske söder eller nåt åt det hållet.

FÖRVIRRAD!! Nejmen jag vill fan bo i sumpan, jag älskar sumpan och det är nära till allt och väldigt centralt! Jag ska på visning på måndag och om jag gillar den extremt så tar jag den annars så får jag kolla vidare.



//M

I'm baaack!

Tjaaaaaa! Tillbaks från 2 trevliga resor, en med A-laget i Örebro och en med min älskling då jag överraskade henne med ett övernattningspaket på Yasuragi i Hasseludden. Vi spelade 2st träningsmatcher och vann båda fast vi spelade inte så värst bra tyckte jag eller vi kunde prestera mer och vann med udda målen. Men vinst är ju ändå en vinst så vi var ändå nöjda och glada =)

På lördagen så drog vi ut sen till O'Learys och käkade middag och sen drack lite bira och några drinkar. Senare efter vi hade förat på hotellet så drog vi till en klubb som heter Frimis hahaha vilket jävla namn ;P Andra alternativet hette Strömpis så det fanns inte så mycket val men det var fett najs där iaf. Stort dansgolv och bra musik men vi kom dit runt 10 och varför vet jag inte, fixade vip-bord och köpte in massa dricka så det var chill...det var typ vi och 4st till när vi kom men efter midnatt blev vi typ 500 pers eller nåt sånt. Nackdelen var att dom stängde klockan 2 fast jag tror nog vi skulle dra ändå, hade dansat för mycket och skjortan kändes som en matchtröja som var genomblöt av allt svett som dök upp från mina snygga moves haha ;D

Igår så firade jag och älsklingen hennes födelsedag och det var hur mysigt som helst. Vi gick in till vårt rum lämna av grejerna och sen direkt till Japanska badet feeeeeeeeeett najs det var. Tänk er vara ute då det är småkyligt men där finns det småbassänger med slipad sten som golv och hett hett vatten som bara värmer heeela kroppen..

Massor av bilder togs och jag kan visa lite nu, lin la även upp på sin blogg men skitsamma ni får njuta helt enkelt! ;D





 Tonfisk med grönsaker - MUUUMS!!!










The Best card trick ever!



//M

Inception - en av de bästa!

inception-poster-2010

Sjukt jävla bra film, en av de bästa tycker jag!! Ni måste bara se den, skit i allt annat och seeeeeee bara den ni får inte missa =)

//M

Järfälla IBK- IBK Aston Sandviken 10-6

Idag var det premiär eller jag vet inte om man säger premiär när det är en träningsmatch men vi spelade iaf mot IBK Aston Sandviken som kom 2a i Div 2 förra året och kommer spela nu i Div 1. Vi vann med 10-6 och jag spelade 2 perioder, helt okej insats av mig med ett bra avslut på mål och nästan en framspelning som borde egentligen varit mål men så blev det inte. Nu är det bara att tagga till nästa helg då det är kick-off i Örebro med 2 ytterligare träningsmatcher och då ska jag fan göra minst ett mål.

Nog om innebandy..snart drar jag till kista och går på bio med älsklingen! =)

//M


Trevlig middag med thaimat!

Det var trevligt i fredags då vi firade Lin tidigt iår på Koh Phangan. Vi blev 10 st vid middagsbordet och det var god mat som serverades...THAI!!

 Älsklingen <3

//M

RSS 2.0