Shoooooppiiing!!!


Snöoväder förstör allt!!

Det blev ännu en förlust nu mot Täby med 4-6 och jag fick endast spela 2 byten men är nöjd med min lilla insats ändå. Slutade 5 från jobbet och var i Jakobsbergshallen kl. 18.50 pga all jävla trafikstopp med pendeltåg som var inställda, tunnelbanan var fulla, bussarna var oxå sena. Jävla skit oväder!!!



//M

something new...something blue?!

Nuuuu har jag handlat en jäävligt fin skjorta till min 20 års fest, låter som värsta gayen eller tjejen men såklart man vill ha något nytt och snyggt till ett sånt tillfälle ;D Var med min älskling och
även med max och hans ''tjej'' så det var treeeeeevligt. Den här gången kommer jag inte visa er en bild på den eller vart jag köpte den, känner att den är speciell och bara jag ska ha den!
sååå HAH!



//M

Hård kamp mellan botten och toppen!


Match imorn, börjar på bänken och hoppas på spel, det gäller att stötta laget till match och verkligen vinna denna kamp. Vi förlorade bara med udda målet senast 7-8 borta och vi ledde typ med 5-1 eller nåt. Var inte där så minnet är inte det bästa men det betyder att vi har fortfarande chansen att hota dom ordentligt och att det blir en hård kamp. Åker direkt efter jobbet till hallen, samling egentligen 17.00 då jag slutar men jag får skynda på mig =) HEEEJA HEEEEJA!



//M

The king of Texas hold'em!



//M

20års-festen är verkligen på G!

20års festen är på G verkligen på GGGGGGGGG!! :D Allt är fixat och klart på onsdag säkert och då kommer ett event att fixas så fort som möjligt för er inbjudna whahhaha ;D

Den info jag kan ge er nu är att det blir på Flaggskeppet i Hagalund den 12 Mars.

Mer får ni veta senare men det kommer bli galet!

//M

1000:e inlägget!!

Glömde fan tillägga att inlägget innan var mit 1000:e på denna bloggs historia!! Det är fan rätt så stort ändå, 1000 inlägg från en Sebastian Maamari med inspiration, nöje, drama, tips och något att skratta åt hahaha ;D

Grattis GLADA JAG!


can you read my poookerface...


//M

My precious!



//M

En ny mini-pc och 10 000kr rikare!!

Haallå nu är jag tillbaks från Maaalmö (skånsk dialekt), var ju där med jobbet och fan va najs det var ;D

Vi började med att lämna av grejerna i hotellet efter en lång 4 tim 30minuters resa från Stockholm. Hilton hotell så det var lyx, det var 2 och 2 i varje rum och vi var rätt så många =)



Vi drog till Malmös nya fräscha kontor som dom har gjort om rätt så nyligen, jävligt najs och vi ska ju oxå göra om vårt kontor inom kort =)



Det bjöds på lite Cristal när vi kom till kontoret, är det okej eller?!



Konferens a la Torso =)



Högst upp på våning 54 and this is the view!



Det blev även lite texas holdem och det handlade om fina priser för de som vann.

Första ronden: Alla börjar med 2000 i marker, 3 bord med ca 25-30 spelare. Utslagning som gäller tills det blir finalbordet och den som vinner så är priset en ny mini-pc.
 Värd 3299kr och det är just den jag fick tidigare för er som har läst det.

2:a omgången: Samma som förra då man vinner en mini-pc, likadan modell. DET VANN JAG!!


3:e omgången: GRANDE FINALE!!! Det handlade om en stor bonus. Alla började med 2000 i marker och när man når upp till 10 000 i marker så handlar det om riktiga pengar, man kan dra sig ut när man ville ifall man nu har 10 000 eller mer och casha in the big money.

JAG VANN 10 100 KR!!!! Hade pocket 9 i handen och nästan hela bordet körde all in på första givet så jag synade och fick verkligen turen med mig. En annan hade kung och nåt, fick par i kungar på floppen och sen var jag tvungen att få en 9a för att vinna och jag fick den på rivern! SKÖÖÖÖÖÖÖNT ;D

Det blev senare utgång med typ alla, massa champagne och festande blev det, mer kan jag inte säga för resten känns mer som en saga whhahaha ;D

//M

Emo like a Nazi...



//M

Naaaaaaaamnsdag idag!

Min och brorsans namnsdag idag, SÄG GRATTIS!!! ;D



//M


Konferens längst upp på Turning Torso, är det okej eller?!


Jag jobbar som en affärsman för Telias Företagskunder, vårt jobb är att vara motsatsen mot alla telefonförsäljare och det är just därför vi är så framgångsrika.

Nämnde tidigare att vi ska åka till Malmö på lördag, vi har vårt bästa kontor där som har nyligen renoverats. Vi alla som jobbar på Sales Competence AB ska inviga med först konferens längst upp på byggnaden Turning Torso och sen bjuder dom på middag och hela köret. Vi kommer att bo på Hilton hotell i Malmö så grym frukostbuffé därefter. Allt det här står dom för såklart och som sagt, anledningen är att vi är framgånsrika affärsmän.

Är det okej eller?! =)

Turning Torso

Hilton Hotell Malmö

//M

Vet ni någon festlokal som passar in dessa behov?!

Okej nu är jag lite förvirrad och behöver hjälp från alla er där ute..jag söker efter en lokalfest till min 20års fest och det är brådis!! Hade tänkt och ha den i Mars-månad eftersom jag fyller år den 1 mars. Kollat upp Skälby Gård som var första tanken men det finns en ledig dag den 27e mars en lördag så det blir en sista utväg isåfall men det är lite för sent för jag vill ändå ha den rätt så nära min födelsedag.

Mina önskemål:
50-100 pers ska rymmas
0-6000kr endast lokalhyra
I Stockholm såklart

Ifall ni vet någon lokal som passar dessa enkla behov så skriv gärna ner all slags info ni har om den lokalen tack! =) Det skulle vara ytterst tacksamt faktiskt.


Nu ska jag sova, God Natt!

//M

Is this possible or what?!



//M

Boken är säkert bättre!

Glömde nämna att jag och älsklingen var och kolla på bio i fredags, premiär på självaste Snabba Cash.

Jääävligt bra film och bra spelat av alla tyckte jag, alla ni borde fan se den!!
Det jag kan iaf tänka mig är att boken är säker bättre för att den har mer att ge, mer detaljer och mer handling så den måste jag fan läsa =)


//M

Dubbelmöte mot AIK!

Idag var 2 matcher som skulle vinnas och båda var mot AIK första i div 1 och andra i div 2. Borta och hemmamatch, viktigaste var båda men första matchen var ändå lite mer viktigare eftersom vi vill ha en slutspelsplats i div 1 juuu men aja. Vi började jävligt bra med 4-2 i första och sen så förvandlades vi till ett annat lag och föll med hela 0-5 i andra men vann den sista men det räckte inte. Vi förlorade med 9-10 och det var lite surt. Vi ville ha revansch men inte mot samma lag direkt utan dom hade ställt upp med sina 93or i den andra matchen och dom sög, vi vann med hela 11-3 och jag gjorde ett jävligt najs solo-mål men det är en klassiker maamari-mål för er som vet hur dom brukar oftast göras. Dribblade förbi 3 spelar och satte bollen kyligt in, annars spelade jag riktigt jävla bra den matchen men inte lika bra under första matchen.


Träning imorn och jag känner mig direkt inte jättesliten efter ha spelat 3 matcher under helgen, känns helt okej =)

//M

Vi förtjänade 3 poäng mot Falun!

Faaaaaaaaaaaaan!!! Förlora i sudden liksom men ilskan var mycket större igår då det egentligen hände mot fucking Falun. Vi hade fan matchen, vi förtjänade att vinna skiten och borde ha vunnit men jävla skiiiit. Vi har verkligen inte dom små marginalerna med oss, domarna som sög och kunde fan inte döma och dom var ju fan sena till matchen så den blev flyttad en HEL timme men ändå var dom sämst. Oliver borde fan inte få den utvisningen om man nu jämför allt annat i matchen som hände och alla fula grejer som dom gjorde som förtjänar mer en utvisning. Aja 1 poäng blev det och man klättrar iaf uppåt så det är ju positivt, vi ska fan ta hem fler poäng på söndag om en vecka mot Umeå borta fast då kommer inte jag vara med, ska på kick-off med jobbet på lördag i Malmö.

juuste glömde säga att jag var sååååååå nära på att avgöra hela matchen, fick två byten totalt och den sista var i slutet av matchen, det kanske var en och halv minut kvar eller nåt och jag kämpade mig fram fri med bollen och avslutade men målvakten räddade den och jag var bara nåååågra ceeentimer ifrån att avgöra. Tänk vilken känsla och faan va skönt om jag skulle sätta den ;D 3 heeela poäng skulle vara guld då!!
 
 hahahha kolla hur jag ber om att dom inte ska sätta den under powerplay men jävla enström avgjorde precis då i det ögonblicket =/
//M

Hemmavinst?!

Match idag i Superligan, får börja på sidan men det är bara bra för när jag kommer in så exploderar jag och gör kasse ;D


kl. 15.00 hemmai Jakobsbergshallen.

//M


Fullspäckad helg med Snabba Cash och Superligan!

Sådär nu är det fixat med länken så att ni kan se på videon, klicka bara på bilden så kommer ni fram =)

Veckan har gått jävligt snabbt och det är redan torsdag idag, imorn är det fredag och äntligen helg! Det blir Superligan och juniorserien och även bio imorn. Allt det ska jag hinna med och det kommer bli graaaajt.


Ska se på Snabba Cash som har premiär imorn. Någon annan som också ska se den eller?!



//M


Höjdpunkter på mig under matchen!!!

Heeeeeej! Äntligen har videon kommit upp på heeeeela tv-sändning från igår =) Har sett höjdpunkterna från min sida iaf och jag vill dela med mig med er så att ni oxå kan se vad ni har missat för skoj ;D

Klicka på bilden nedan. Spola framåt i videon till det jag skriver ner så att ni ser hela händelsen.


Kolla tid 44.02 är det exakta tiden på videon på denna händelse. Fly baby flyyyy ;D

Första händelsen: 16.45 Jag knockar en back i AIK med armbågen så att han börjar blöda och fick sy sen.

Andra händelsen: 21.00 Vi kvitterar till 1-1 genom ett självmål av målvakten, jag var med på plan.

Tredje händelsen: 42.00 Jag blir knockad av Alexander Egebrant och kommentatorerna märkte att jag var lite groggy.

Fjärde händelsen: 43.55 Som förra då jag blir knockad fast i repris så att man ser det i slow motion, mycket häftigare och mer tydligt hur mycket jag flög hahah

Det var nog det som var mest intressant att visa då, ett gott skratt förlänger livet så varför inte starta nu?!

//M

Ge betyg på min insats!!

Heeeeemma och nöjd med min insats =) Var med om mycket faktiskt, fick en spelare att sy upp sitt sår med ett antal stygn, blev knockad av Kranberg, var med på plan under 1-1, tacklade en massa och kämpade hårt ;D

Det var en riktigt skön upplevelse att möta AIK och jag känner inte direkt att det var en stor skillnad med motståndet jämfört med andra lag, kvalitén är ju bättre såklart men på nåt sätt så har jag en grundtanke som övervinner allt och har en stark vilja om att tro på vinst, att vi kan vara bättre och att marginalerna är små. Det handlar om vad man själv vill, ens egen inställning och jag kände mig riktigt jävla taggad oavsett vad det stog, om vi släppte in mål i vår kedja eller vad som helst. Jag tänker bara framåt och kriga som faaaaan =)

Fick fan en jävla blackout pga knocken, känner mig fortfarande lite yr men jag fattade typ noll och förstog inte vad som hände, att jag spelade ens innan eller nåt...fick typ lite minnesförlust men sen så gick det över med tiden.


Jag vill att NI ska ge mig betyg på min insats ikväll, ni som såg matchen såklart =)

Betyg 1-5

BE HONEST!!

//M


MISSA INTE MATCHEN IKVÄLL!!

Kom ihåg att matchen visas på TV4 Sport kl. 19.00 Jag spelar i Järfälla för dom som inte vet och vi möter AIK borta i Solnahallen.

MIIISSA INTE MIG PÅ TV!! TÄNK VA KUL DET ÄR ATT SE MIG LIVE FAST PÅ TV WHAHAHAH ;D

//M

Ladda inför match, spelar i 3:e femman!

Haallåå ;D Idag är en fin dag, direktsändning och hela köret. Mig kommer ni att se och jag ska göra er bekanta stolta med en bra insats på planen =) Äter ordentligt nu för att vara så laddad som möjligt.

Linser som mamma har gjort med mörkt bröd och pumpafrön ;D

Jag kommer att spela i den tredje femman från start så checka in nr. 66 vett ja!

Bild från matchen
Här har vi mig i en rolig ställning och mer sånt kommer ni säkert se ikväll! (tagen från Storvreta)

Seee yaa later!

//M

En gud framför målet räddade oss från förlust!

Heeeeelvette vad dåligt det gick idag! Mitt mål fanns inte där under matchen, jag skulle fan spela bra och bevisa att jag är typ bäst medan jag var helt dö, trött och sliten kändes det som. 5 timmars sömn och träning kl. 8.30 räckte nog + lite mat inför match gjorde så att jag inte var på topp som jag kände mig mentalt innan. Det bara försvann och dom var ju hemskt dåliga, vi ägde första perioden och ledde med 2-0 men dom reducerade senare till 2-1. Jag kände inte att jag bidrog såå mycket men jag krigade iaf och gjorde hyfsat bra defensivt. Fick typ 2 lägen framåt och min rygg känns typ bruten, jag blev tacklad bakifrån mot målet och dunkade in mig själv i ribban eller nåt sånt, ryggen sträcktes men det blir nog bätre =)

Annars så var det rätt så lamt av oss att inte vinna matchen när vi leder med 3-2 i över 20 minuter kändes det som, vi behövde verkligen ett mål till men var även nära vid tom kasse, dom kvitterade till 3-3 när det var 2 minuter kvar av matchen. Dom kunde lika gärna ha vunnit matchen med deras överlägsna skott på mål, 17-30 men vi hade fan en GUD framför målet, Rille räddade oss flera gånger och han var orsaken att resultatet blev ett kryss istället för förlust =)

Matchens lirare: Rickard Anderkrans


//M

AIK-JÄRFÄLLA MÅNDAG 11/1 KL. 19.00 TV4 SPORT - SE MIG I TV!!

Imorgon Måndag kl. 19.00 kanal TV4 Sport så kommer ni se mig, Sebastian Maamari på tv. Kommentatorerna kommer säga mitt namn ett antal gånger, undrar hur dom kommer uttala Maamari?! Lite intressant vad dom kommer säga om mig när jag gör en bra match eller kanske en hård tackling, kanske dom nämner min karriär eller vet dom ens nåt om mig?! Det vet man aldrig, dom brukar alltid ha nåt i kikarn men kul blir det att man visas på tv visst?!

AIK-Järfälla i en hård kamp om att stanna kvar i Superligan och vinna Superligan, vilket väger tyngre?! Det får vi se och jag är taggad till tusen redan nu, blir aldrig nervös inför såna matcher utan jag blir riktigt triggad som spelar mitt allra bästa då =) Ett sms väntar ifrån ledningen, vilka startar och hur ställer vi upp laget?! Kommer jag vara med från början eller glänsa i slutändan?! Det får ni veta nu snart.

Det jag redan vet är att jag har nr. 66 och det står Maamari på min rygg, vi kommer att ha Röda matchtröjor med vita shorts och vita strumpor. Jag spelar vänster forward och NI MÅSTE KOLLA! Det kan vara enda chansen ni ser mig och ni som redan känner mig så blir det mer underhållning, eller hur?! =)

Ni får inte glömma att kolla på fina mig, tänk om jag gör mål..I TV?!?!!? Faaan va najs, tillomed om jag bara gör nåt som uppmärksammas men det gör jag ändå alltid i match och speciellt viktiga matcher. Ni får hålla tummarna för mig för imorgon kväll så ska jag bevisa er alla att jag förtjänar att visas i tv, imorgon ska bli mitt livs bästa match, även om jag spelar 6 min, 20 min eller hela matchen =)



Nästa tv-match

Måndagen 11 januari 

TV4 Sport 19:00 

AIK - Järfälla

//M


Be the winner and the leader

Heeeeeeeej helg! Det är söndag idag och snart måååndag ;D Vi hade en väääldigt tidig träning idag med A-laget, kl. 8.30-10.00 tufft schema men jag kände att jag gjorde bra ifrån mig och kommer vara ännu mer taggad inför imorn.

Har match lite senare kl. 16.45 hemma i jakan med juniorerna, vi möter Tyresö Trollbäcken. Det är vinst som gäller och vi måste lägga in en till växel i Div 1, ligger lite risigt till där men aja det är bara att köra. Känns längesen jag spelade me juniorerna men senast var ju i storvreta men ändå, det har vart mycket med A-laget på sistone. Saknar alla grabbar från juniorerna, det var en skön resa och man får väl hoppas på att nästa Storvreta blir minst lika rolig ;D

Nu när vi möter TT så ska vi vinna och jag ska göra flest poäng av alla har jag bestämt, en utmaning och jag berättar sen om resultatet.



//M

Old Dogs - BÄSTA KOMEDIN I ÅR!!

FAAAN VA ROLIG DEN VAAAAAR!!! BÄSTA KOMEDI-FILMEN IÅR IAF OCH DET KOMMER BLI SVÅRT ATT SLÅ DEN KAN JAG VÄL OXÅ INTYGA HÄR =) SE DEN NUUUUUUUUU ;D
MASSA KÄNDISAR OCH MAAASSOR AV SKOJ!!




//M


Västerås drog det längsta strået

FAAAAAAAN!! Ännu en jävla förlust och samma jävla resultat som förra gången då vi mötte Sirius...2-3 och vi ledde med 2-1 faaan det känns som om det vore vår grej att förlora allt i tredje perioden. Det var väldigt jämnt men vi hade fan matchen hela första och halva andra perioden, alltså halva matchen typ. Massa lägen och Heden var faktiskt nära på att avgöra i tredje men en ribba var ivägen. Vi möter AIK på måndag och alla resterande matcher som är kvar måste vi ta till oss ordentligt och det handlar bara om att visa vilja, visa att vi ska fortsätta vara kvar i Superligan som vi har gjort sen 1991 eller vad det nu var.

Träning imorn och jag hoppas på att alla visar verkligen glädje, vilja och inställning inför måndag. Tyvärr blev det inte så mycket spel för mig, ett byte men ett bra byte däremot ;) Hoppas på mer spel mot AIK då matchen sänds på tv, mooovie staaaar!!


Ska soooooova! GOD NATT!
//M


Vinst mot Västerås ikväll!

Hej! Skriver nu från min mobil för jag kände mig illa tvungen att nämna matchen ikväll. Hann inte skriva när jag var hemma så jag offrar mina dyrbara kronor på detta inlägg :) match ikväll mot Västerås kl. 19.00 hemma i jakan. Det här är nog den viktigaste matchen som vi bara måste vinna, bottenmöte ju, vi ligger sist och dom ligger 1 poäng över oss, vi har endast tagit en enda 3 poängare i serien denna säsong och jag är säker på att den andra kommer ikväll. Jag ska göra antingen en assist eller ett mål :) heja heja! //M

Sura gubbar och feta fester!

Jaa ni kanske undrar hur min första arbetsdag har varit eller så kanske ni bara skiter i det och låtsas bry er men jag berättar iaf!! ;D Det fick säääämst, väldigt segt och jag mådde inte så bra heller, var väldigt sliten trött och hade inte så mycket energi liksom. Gjorde 2 ynkliga affärer och en envis gubbe som säger att jag ljuger och att han inte misstolka nånting blablabla såna är fan jobbiga, svåra att kommunicera med men aja jag ska avsluta snacket med honom imorn så det går nog bra..buisness is buisness.

 - Telia kund

Aaaannars hade jag träning med A-laget och det gick väl sisådär, fortfarande seg och hann direkt inte käka så mycket innan så samma problem där, saknade energi och var bara trööött. Jag ska återhämta mig ordentligt tills på onsdag iaf då jag ska avgöra matchen har jag nu bestämt för typ tredje gången men det är ju väl alltid tredje gången gillt?! eller hur?! ;D Skönt att det kommer kännas som en fredag imorgon eftersom man är ju ledig på onsdagen, peeerfekt dag att ha ledigt på faktiskt. Sen så har man bara torsdag och fredag sen heeeeeelg!!

Juuste jag håller ju på med att planera inför mitt STORA FETA 20 ÅRS FEST!!! Fyller ju år 1 Mars för er idioter som inte vet och jag ska fixa ett galet party..nuu håller jag på med inbjudningslistan eller jag spekulerar för det mesta hur det kan se ut och hur många det kan bli. Jag har en känsla på att 50 st är ett bra tal men man vet aldrig hur det blir senare...


Vill inte överdriva men typ såhär kommer det bli...SAAAAAAJK!

Ska sooova tidigt orkar inte vara uppe. CIAAAAAO!!

//M


Up - Pixar rules!!



SÅ JÄVLA BÄST!! HÄRLIG FILM ATT KOLLA PÅ OCH MYCKET SKRATT!!

Såg den för några dagar sen men jag är lite seg på att uppdatera ibland...

BÄSTA SCENEN!!


//M

Happy new year and heeellooo work! ;D

Då var ledigheten sluuuuut! Back 2 work 2morrow my friends. Somliga har fortfarande ledighet men dom är små och går i skolan, vi vuxna har jobb och mer ansvar. Jag vill vara en elev för jag har egentligen ingen lust att jobba men skit samma jag ska fan vara lycklig och tjäna massa pengar, det kan däremot inte en elev göra så enkelt whhaha KARMA IS A BITCH! ;D

Jag är typ trött/rolig nu men ska fan sova nu..måste ha sööömn såklart. Imorn så är det en viktig träning med A-laget, vi möter ju Västerås på onsdag och det är nog säsongens viktigaste match, viiiinst!!!

Pack your suitcase and go to work...



//M

Förlust i Semi-final mot Balrog!

Heeeeeeeej igen! Match idag mot Balrog i Sem-final DM med A-laget. Torsk med 3-6 men vi hade bara 7st från A-laget och resten juniorer, undrar vad snittåldern var hahaha =) Trots att deras målvakt fick bara spela första perioden eftersom han stog inte med i protokollet och dom märkte det ju efter första perioden, däremot fick en utespelare sitta i målet och då var det bara ju att skjuta som fan men det hjälpte inte såå mycket ändå.

Min insats var väl ändå helt okej, jobbade hårt fast skapade inte så mycket för dom hade mess bollinnehav men en chans hade jag och rätt så nära var det.

Balrog har väldigt skickliga spelare och dom hade nog hela laget med sig, bra insats ändå av oss unga iaf dom 2 första perioderna då vi ledde med 2-1.

//M

RSS 2.0