Välj dina prioriteringar rätt!

Vilken semester det har varit och jag tog lite semester från bloggen oxå märkte jag =) Fullt upp med olika saker och prioriteringar går till annat. Resan var riktigt bra och det behövdes verkligen...LEVA I LYX!

Det blev festande, god mat umgås med familjen och älsklingen och det kändes verkligen som om 1 vecka var för lite. Kanske 3 dagar till eller nåt skulle vara BÄST! Men det kanske blir en miniresa med Lin innan semestern tar slut. Har 18 dagar kvar innan jag  börjar på jobbet igen så lite tid har jag på mig iaf.

Det är ändå planer på en kryssning på måndag så vi ska nog boka allt redan idag.

Träningen har ju börjat igen med innebandyn. Vi började egentligen i måndags men jag kom hem 12 på natten så jag kunde inte men igår så tränade jag. Det var fan längesen jag spela innebandy men halva träningen körde vi fys och resten på 4mannaplan och det var fan skitkul!! ;D

Ikväll är det oxå träning men jag hoppas jag hinner åka in till kista med lin och denise, ska köpa nån ny skjorta tills imorgon då jag ska ut och fira älsklingen!!



//M

Drar till Gran Canaria nu!

SNAAAAAAAAAART DRAR VIII TILL ESPAÑA! Okej saffa jag använder inte caps men 04.13 går bussen till Haga Norra och där tar vi flygbussen till arlanda, planet åker kl. 7 och vi är på gran canaria kl. 13.35 feeett najs!!

Ska bo lyyx och det kommer vara fint väder och allt jävla najs. Jag har varit uppe hela tiden medan fabian somnade på soffan medan vi kollade på Cop out fett rolig film =) Lin sov i sängen och vilade halsen lite men jag hinner inte skriva mer nu, skriver säkert mer när jag är där. Måste kolla packningen igen...SEE YAA!!

//M


SE HUR LYXIGT JAG KOMMER BO PÅ GRAN CANARIA!!

FAAAN VA NAJS VI KOMMER BO PÅ GRAN CANARIA, SYRRAN PAPPA OCH VICKI ÄR JU DÄR SÅ DOM FILMADE HUR VI SKA BO OCH EXAKT VART FEEEEEEEEETT NAJS!!!

GÅ IN HÄR!! http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=1514557464766

//M

SUPERDUPER FREDAG!!

Imorgon är det freeedag, den bästa dagen i veckan tycker jag och speciellt denna fredag eftersom det är SISTA DAGEN INNAN SEMESTER!!! 4 VECKORS BETALD SEMESTER VOOONDERFUL ;D

Jag ska till Graaaaan Canaria på måndag och jag längtar redan!! Det blir utgång imorgon oxå så det blir ju en feeeting fredag vafäään =)


//M


500kr på Holland vinner VM!!

Underbart! Nu vann Tyskland och nu är det bara att Holland vinner så vinner jag massa pengar! ;D

Satsade 500 kr på Tyskland och Holland på lången 1X2, KOM IGEN HOLLAND!!

Speldag: 10 juli 2010 kl. 20:24
Spelet pågår t.o.m: 12 juli
Total insats: 500 kr
System: Dubbel
Spelat via: Internet
Total vinst: Resultat ej fastställt, vinstutbetalning ännu ej gjord
 
Oddset
Match/Spelstopp Speltyp Spelalternativ Odds Resultat:
A. Uruguay-Tyskland
10 juli 2010 kl. 20:25
1X2
2 1.80 2
B. Holland-Spanien
11 juli 2010 kl. 20:25
1X2
1 3.65 Resultat ej fastställt
 
Totalt odds: 6.57
Möjlig vinst: 3 285 kr
Resultat ej fastställt
 
 Rättning: Spelet avgörs 12 juli 2010


//M

HOLLAND TILL FINAL!!!



JAAAA HOLLAND TILL FINAL!!! ROBBEN HJÄLTE!! ;D

Det roliga i det här är att jag satsade 500 kr på att Holland skulle vinna VM på bet365 men det gick ju inte igenom, har för mig att jag har sagt det här tidigare men aja tack vara nån liten jävla servergrejsimojs så gick det inte igenom men jag tror ändå på Tyskland fastän Holland är så jävla bra =)

//M


Hårdare träning samt missad chans till stora pengar!

Tufft träningspass med det gick bra ändå! Känner mig lättare på nåt sätt, man ser att jag har gått ner i fettmassa och sen så har jag blivit brunare så det blir ju skuggor som gör min kropp mycket snyggare och mer vältränad ;D

Kommer köra hårt hela vecka och nästa vecka blir sista veckan innan jag åker till Gran Canaria och då kommer jag köra väldigt hårt, kommer lägga in löpningspass för att öka konditionen ytterligare. Jag äter som jag har gjort från början som jag även skrev men jag ökar lite kolhydrater samtidigt som jag tränar mer effektivt så det jämnar ut sig kan man säga =)

Juste, kollade på svenskaspel och vilka sjuka odds det var på kvartsfinalerna!! Om man skulle ha rätt på alla 4  med lången 1X2 och satsat 100 kr så skulle man vinna 3400 kr, bra lr?




Dags att sova!! GOOOOD NATT!

//M

Ökar mer kondtition inför nästa vecka!

Imorgon är det måndag och det blir en ny vecka med massa träning.
Ska börja köra lite mer kondition nu innan jag åker, beror på både mer förbränning samt att komma igång tills vi börjar igen med Järfälla. Vi har lite träning för oss sjävla och jag har lite att ta igen efter den långa sjukan jag har haft.

Ska köra bröst triceps och 30 min trappmaskin på nivå 10 av 12. Det kommer nog göra susen. Sen så ska jag börja med Creatine oxå!!

//M


Mixa din egen underbara omelett!!

jag och lin kom hem med ett halvtomt kylskåp så då fick kreativiteten i våra tankar dyka fram, var ju hungrig som fan men måste ändå hålla till dieten!

Vi hittade: ägg, lök, zuccini och ölkorv

Vi mixade ihop allt till en omelett och visp så blev det rätt så nyttig middag och jävligt gott faktiskt. Ni kan testa eller blanda lite så blir det en god röra till slut =)

Kesella får vi inte glömma, perfekta tillbehöret till allt!!



//M


Sommar med stekhet värme!!

heeellooo!! Long time no se brukar man säga i England och på denna blogg mer och mer känns det som.

Helgen har vart jävligt najs då vi spenderade hela helgen hos min pappa, solade ÄNTLIGEN och fick lite färg fast Lin blev svart så det går inte direkt att tävla men aja jag är en snow white längre =)
Sett mycket fotboll och missade Brasilien-Holland som jag tror var den bästa kvartsfinalen...jag kan väl säga att jag hade fel om Brasilien nu men jag skulle faktiskt tippa på Holland som vinnare iår för det var bra odds samt att jag trodde verkligen på dom, ändrade min åsikt när jag såg dom spela och det var inte alls lik Hollands spel som dom hade i EM 2008. Nu kom dom ändå vidare och kommer komma till final då dom kommer köra över tråkiga Uruguay som förtjänar inte gå vidare efter att Ghana kämpade och slet för hela Afrika.

Men men sånt är vanligt inom fotboll, ORÄTTVISA! Argentina har ju inget jävla försvar så det är ju klart Tyskland kör över dom och Tyskland kommer vinna iår, kan typ satsa 500kr med någon om nån vill?!

Annars har det varit en lugn helg men bäst av allt var ju idag då vi åkte till Ingarö som ligger nära Gustavsberg, vi hade vårt gamla landställe där med pappa och familjen. Fyyfan vad jag har saknat det!! Vi åt stor frukost på gräsplättan och lunch som vi blev bjudna på av en gammal granne och sen så hittade vi 2 små mål och jag hade köpt en VM-fotboll i plast som var ändå bra. Jag pappa lin och finicia spelade men mest jag och pappa, SOOOOMMARKÄNSLA ;D Har ju inte haft så mycket tid att koppla av så mycket men nu börjar sommaren mer och mer känns det som. Åker till Gran Canaria om 2v så det blir ju graaajt ;D

 mina och lins tår (hittade ingen bättre bild)

//M


RSS 2.0