Min största bekännelse!!

DET VAR FÖR HELA 9 MÅNADERS SEN JAG GYMMADE OCH IDAG BRÖT JAG DEN TRENDEN! ;D  Det trodde inte ni vaaa?!?! Anledningen är att sen jag började spela med A-laget så har jag haft mycket mindre tid till gym och även jobbet som har tagit mycket plats samt energi. Jag har ju ändå hållt igång med massa träningar och fler matcher osv så jag är inte otränad direkt. Jag har gått upp lite på sistone och har lite fett på magen som jag tänker ta bort inför sommaren. Inget märkvärdigt direkt men de mesta av muskelmassan är kvar dock.

Jag har ätit mycket mer mat på sistone eftersom jag tränar mycket ändå samt jobbet som är som ett träningspass. Jag körde lite bröst, triceps och mage och det roligaste var att när jag först testade bänkpressen så var det inte alls märkvärdigt att jag har varit borta så länge med gym. Det kändes som om jag inte hade kört på typ en månad för jag körde lite lyft och stannade på 90kg och det klarade jag rätt så enkelt. Ingen var ju där så jag ville inte köra 100 för säkerhetsskull. Gymmade i Frösundavik där pappa jobbar så dom har lite och välja emellan...

Det var riktigt kul och jag kommer börja köra rätt så mycket nu när innebandy-säsongen är över ett litet tag.
Snart kommer jag med mina klassiska gym-scheman och sånt =)

//M


Amarula <3



//M

SE MIG I TV HÄR!! HAHAHAHA



//M

Jag är med på tv imorgon kl. 19.15!!

Ni kommer få se mig på tv igen!!! Rullstolsinnebandymatchen visas på lilla sportspegeln kl. 19.15 SVT Barnkanalen. MISSA INTE DET! NI KOMMER FAN DÖ AV SKRATT ;D HAHAHHA när ni kollar på oss iaf och inte dom andra som det är synd om eftersom dom är ju handikappade på riktigt.



Kan väl berätta att dom vann på straffar mot oss, det var fan skit svårt att åka rullstol och kontrollera klubban samtidigt men man blev ju bättre och bättre ju mer man åkte men helvette vad jobbigt det var. Det tog mest i axlarna och jag fick sår på händerna, det var en snubbe i andra laget som var hur jävla bra som helst. Han åkte förbi alla oss och hade bra teknik med klubban och allt. Han var deras stjärna och det spelade ingen roll om man var typ 2 meter ifrån bollen och han var på andra sidan planen, han hann ändå med sin jävla speed.

Det var iaf fett kul och jag var den enda som gjorde mål i straffläggningen.

MISSA INTE!!! 19.15 SVT BARNKANALEN IMORGON MÅNDAG!!



//M


Förlust i kvartsfinalen!

Faaaaaan vi förlorade på sudden!!! 7-7 blev det på full tid och sen så avgör dom på äckel sudden. Älvsjö vidare och vi åker ur. Trist som fan och nu är det hela slut på denna säsong. Sista året var det för mig och inget bra slut FUCK IT!!

Nu blir det endast koncentration på A-laget och hoppas på kontrakt snart. Träning imorgon och sen är det paus i ett tag så det är rätt så skönt. Då blir det gym igen, måste komma i form inför försäsongen.


//M

Säsongens sista match för A-laget...RULLSTOLSINNEBANDY!!!

Heeeeeeej det är lördag och ikväll ska vi ha en liten avslutning med A-laget...RULLSTOLSINNEBANDY!!!

jajamän vi ska spela mot ett proffslag som är rullstolsbundna och spelar innebandy medan vi ''amatörer'' taggar inför säsongens svåraste duell. Vet inte vad dom heter men vi ska slå dom iaf ;D
Undrar hur det kommer gå för mig och hur bra jag är på det får vi väl se.


Tänk oss ikväll så som på bilden HAHAHA!!

Efter det så ska vi dra till Karin och käka Tacos buffé MUMS!! Det kommer bli väldigt trevligt och skön avslutning men det enda som är lite surt är att vi har match imorn med juniorerna kl. 10.00 samling 8.30 i hallonbergshallen då vi möter Älvsjö i kvartsfinal så vi kan inte ha en RIKTIG avslutning kan man ju säga =/

Vi kommer med 9st från A-laget inkl. mig imorgon och jag tror nog dom oxå kommer med ett riktigt bra lag, visste fan inte att dom har ett jävligt bra A-lag asså med herrarna, dom spelar ju i div 1 och kom 4a så det är ju riktigt bra. Vi vann senast och spelade grymt bra men dom hade inte alla deras bästa lirare men vi hade inte heller våra bästa lirarare så det blir TUFFT!!

//M

KÄRLEK!! <3



Det finns för mycket att säga men jag förkortar det hela genom att säga du är iaf bäst! =)

//M

Powerking vs. Gainomax

Smakade på Powerkings egna idag med vaniljsmak och den smakade sådär, helt okej men man känner fan budget smaken ordentligt jämför med orginalet Gainomax som är huuuur gott som helst!!!

Om man inte bryr sig så mycket om saken eller om man ska då njuta av en recovery drink så är det bättre att köpa Powerkings istället, köpte 2st för 24 kr och det är fan ingenting.

Dom båda innehåller lika mycket av allt typ, minimala skillnader bara smaken som är lite annorlunda och Gainomax är sååå mycket godare tycker jag iaf.

 GODAST!!

//M

Brorsan provjobbar på JJ imorgon!

Perfekt början på den nya veckan med sol och skön dag på jobbet samt bra tempo på träningen efteråt. Jaa det kan bara inte bli bättre ;D Ska kanske på Sinikas studentskiva som blir jävligt kul, den 1 april och sen så har man ledigt dagen efter för det är en röööööd dag, lååång helg kommer det att bli och oj va skönt det kommer att vara!!

Fabian ska provjobba på Jack&Jones vid drottninggatan så all lycka till honom imorgon, kanske man hinner besöka honom oxå och ser hur han jobbar med kunderna. Hoppas han får jobbet så jag får även lite rabatt när jag väl handlar där ;) Det blir inte så mycket kläder därifrån längre än tidigare då jag baaara köpte kläder därifrån och kallades för JJ av grabbarna men nu är det lite mer top notch med kläderna ;D



Nu blev jag sugen på att köpa lite nya kläder men jag har redan så jävla mycket men det är alltid kul med nya inköp. Köpte ett par skor för några dagar sen, vanliga enkla och svarta snygga som man kan ha under våren och sommaren så det är najs. Jag har typ 7 olika par skor hahahha jävla gay jag är men aja jag är BÄST!


//M

Brothers between...



Jag och min bror Fabian, ser ni olikheterna eller ser ni några likheter?!
Min kära bror jobbar inte kvar längre på samma arbetsplats som jag fastän det var han som börja där före mig och det är ju inte så kul, hoppas att det går bra för honom och att han nu hittar rätt =)

//M

Vidare till kvartsfinal!

Det blev inget tvåsiffrigt resultat men skitsamma vi var ett mål ifrån, vi vann med 9-3 och dom var fan skitdåliga ;D Kan inte tänka mig att dom vann div 3 och var inte speciella på något sätt?!

Spelade inte så bra kände jag med massa tabbar och ingen balans fast jag släppte inte in något mål utan vår kedja hade 1-0 i målskillnad.
Vi är nu vidare till kvartsfinal mot Älvsjö som vi möter på söndag om en vecka exakt kl. 10.00 på morgonen SUCK!

Träning imorn och jag fick en jävla vadkaka under matchen som gör jävligt ont nu och imorn vet jag att det kommer bara bli värre. Får be om behandling innan träning =)

//M


Tvåsiffrigt idag också mot stackars Vallentuna!

Nästa kvalmatch blir mot Vallentuna idag kl. 16.30 i Kungsängens sporthall. Vi kommer att vinna och återigen blir det tvåsiffrigt inom mina beräkningar. Jag spelade back förra matchen och kommer göra det åter igen. De 3 senaste matcherna har jag spelat back och jag har bara släppt in 1 mål om jag har nu räknat rätt, annars är det 2 mål eller inga alls men jag är lite osäker på matchen då vi mötte Orminge. Det är fan stabilt ju =)
På tre matcher har jag statistiken i min kedja eller när jag har vart inne på planen 9-1. Idag ska jag fan inte släppa något mål och det är redan bestämt.

Jag ska även göra mål idag även om jag kommer spela back, antingen kör jag en enkel rusch eller så får det blir skott i krysset.

Blir ni inte oxå jävligt deprimerande av det äckliga vädret som smyger sig fram i den påväg-våren vi hade nyligen =/

//M


SUUUUSHIIII!!!

Vi vann med 13-5 över stackars Täby som hade bara sina 92or med sig och var skitdåliga. Vi hade däremot ett riktigt bra lag och gjorde det enkelt för oss. Vi möter Vallentuna imorn och dom är oxå väldigt dåliga, dom kör bara fult och brunkar hela tiden. Snaaaart är det middagsbuffé med älsklingen max och Philip.

Vi ska till Kinamuren i Odenplan där jag firade min födelsedag NAAAJS!! ;D

Men vafan ska man göra sen då, lust och göra något kul senare mot kvällen men vad?

SUUUUUSHIIIII!!!!


//M


The very best friday

Ska på bio snaaart!! Äntligen fredag, verkligen lyckad än så länge ;D
Köpt nya skor med min baby och mina syrror samt Finicias pojkvän i stan, TREVLIGT! Imorgon har jag match kval till slutspel med juniorerna så det blir ganska lugnt ikväll med bio här i råsunda, nära och bra och även myyysigt.
Ska se på Shutter Island, hört att den inte är så bra men I DONT FUCKING CARE jag vill ändå se den och kommer säääääkert älska den!!!

Shutter Island poster

//M

Plötsligt händer det...

Nuuu har jag skrapat alla trisslotter förutom en som jag ska spara till älsklingen så hon oxå får skrapa nåt. Fick ju 20st triss av pappa på min 20 års fest för er som såg, han kasta ju allt på mig ;P 19 lotter skrapna och 150kr vinst totalt..lite besviken =/
 

Ville bli miljonär men plötsligt händer det...NOT!!!

//M


Jag bjuder på det här!



Jag bjuder på den här än så länge!! Mer kommer senare =)

//M

Tvåsiffrigt!! Vår kedja gjorde halva målen!!

Vi vaaaaaaann med 10-5 sa ju att vi skulle vinna tvåsiffrigt och så blev det. Enkel vinst och våran kedja stog för halva målen 5-0 hade vi i statistiken, grymt bra ju!! ;D Spelade back hela matchen och det gick rätt så bra, körde 2st maamari ruscher men det blev aldrig mål, såååå nära =)

Jävla skit facebook funkar inte när man ska lägga in bilderna. Få göra det imorgon och nu är klockan mycket, måste lägga mig och i sängen så väntar älsklingen :).

GOD NATT!!

Bilder och videos från festen på ingång!

Snaaaaaaaaaaaart kommer bilderna upp från festen, har nog dom bästa bilderna och även videos som ska även upp, lite intressant va? Kan annars säga att det var grymt kul och TACK ALLA för att ni kom!!

Det var fan galet och jag tror nog att alla andra hade minst lika kul som mig iaf =)
Kommer spela match nu snart, en måstematch mot Åkersberga med Juniorerna för att vi ska gå vidare till slutspel men det är nog en självklarhet att vi vinner, tror även det blir tvåsiffrigt. Vi har med oss en del från A-laget och Åkersberga är fan inte bra. Men det enda negativa är att det är Viksjö sporthall som suger, går fan inte att ha någon bollkontroll där.

Lägger upp bilderna när jag kommer hem. Byyyyyyyye!

//M

MY SWEET 20 TOMORROW!!!

Shit hinner fan knappt skriva nåt måste sova nu men jag gör ett kort inlägg. Imorgon gäller det, MY SWEET 20! Det kommer bli såååååååå najs och mycket festande!! Det börjar redan kl. 21.00 och sen blir det fullt ös på dansgolvet lite senare när alla börjar rulla in samt peppade.
 
Massa bilder kommer att tas och filmer så var beredd på det ;D
Vi ses imorgon alla ni som kommer förstås.



GOD NATT!!


//M

Nytt inköp: Finskor!

Nytt inköp kommer ske idag då jag ska fixa ett par finskor från Bianco. Det är till för festen och mina börjar bli lite slitna faktiskt, en polares mamma är typ ägare eller nåt så det blir lite rabatt på det WOOHOO! ;D


//M

Aldrig mer fotvård!

har inte hunnit berättat så mycket om min helg men i fredags så firade vi syrran Amanda för hon fyllde 16 år, hon hade med sig lite kompisar här hemma och det var trevligt =) firade även min andra syrra Finicia igår fast hon egentligen fyller år imorn, 15 blir hon.

igår fick jag min 20-årspresent av mamma och amanda.

helkroppsmassage och fotvård

säger bara en sak, fotvård är något jag ALDRIG kommer göra om igen, fyyyfan va obehagligt och ont det gör. Jag njöt inte en endaste sekund utan det var ren pina. Massagen var ju najs som alltid, inga knutar kvar =)



//M

Hejdå Superligan =/

Jahapp! Då var det ingen mer Superligan för oss inte...ner till allsvenskan som det nu kommer att heta och bara satsa att gå upp igen. Inte så mycket mer att tänka på, det är bara att ta nya tag. Det är väldigt tungt och när vi hade matchen som mest så brast det bara från ingenstans kändes det som. Vi hade fan väldigt mycket av matchen mot Dalen men dom utnyttjade de små marginalen som gjorde det hela så enkelt vid vissa lägen och vi hade fan en ordentlig press med massa målchanser men samma visa då vi inte satte det allra mesta.

Vi kom sist med 15 totala poäng, vi kunde så mycket bättre och speciellt mot de bottenlag som var dom självklaraste iaf. Jag fick spela 2 byten på slutet och ville fan ha bara bollen och skjuta i mål innan allt tar sitt slut.


Järfälla IBK-
IBK Dalen
4-8
(1-2, 2-2, 1-4)



Hade ingen klubba inför matchen då min gick sönder på onsdags-träningen och nu har jag 2st hahhahha en liten icebreaker men sån är jag. Nu är det full koncentration på slutspelet för juniorerna då jag avslutar för sista gången som en gammal junior. Vi ska fan ta guld!!

//M


Kvar i superligan?!

Nuuu har jag bråttom men jag vill bara säga att jag ska iväg nu till kansliet då vi ska käka mat med laget och förbereda oss inför sista matchen i superligan mot Dalen hemma. Det blir en tuff match men själva grejen är att den här matchen måste vi vinna och med många mål för att kvala in senare så vi har chans att vara kvar i superligan. Tyresö måste samtidigt förlora stort mot Falun borta så vi har mycket att stå i. Jag kommer börja på sidan men när jag väl går in på planen kommer det att smälla!!!


RIKTIGT JÄVLA TAGGAD!! Shiiiit kolla klockan måste springa nu men skriver mer sen om massa annat oxå..bye!

//M

LIN MED PÅ ENIRO GATUVY!!

HAHAHAHHA LIN ÄR MED PÅ ENIRO GATUVY!! VÄRSTA SLUMPEN DÅ JAG KOLLADE LITE OCH DÄR VAR HON, MIN ÄLSKLING!! ;D


//M

SKICKA ERA ÖNSKELÅTAR SOM VI SKA HA PÅ MIN FEST!!

Om exakt 8 dagar så blir det partaj! Faan va lite tid det är kvar och nu ska ni mina medhjälpare skicka lite musik till mig som man kan ha på festen. Min DJ vill ha en samling på lite musik så att han har en grund att köra på och så fixar han eget såklart. Jag vet att alla ni som ska på festen har massa önskemål så varför inte börja nu med att skicka namnen på låtarna och helst dom som finns redan på Spotify så jag gör en spellista och skickar vidare till honom.

BÖRJA SKICKA MASSOR AV MUSIK REDAN NU, KOMMENTERA ALLT PÅ DETTA INLÄGG SÅ FIXAR JAG RESTEN!!


//M


TWENTY FUCKING YEARS OF HAPPINESS!!

Yes då är man 20 då! Känner ingen skillnad direkt men det kommer säkert med tiden som det gör för typ alla. Måste besöka systemet nu snart, blir nog på fredag jag kör min debut ;D

TWENTY FUCKING YEARS OF HAPPINESS!

 SYSTEMET NÄSTA!

RSS 2.0