MÅNADENS SÄLJARE!

Jag blev månadens säljare!! Vann en minipc och kom 4a på hela företaget SÅÅÅ JÄVLA NAJS!!


GRATTIS TILL MIG! ;D



//M


En dag ifrån att bli månadens säljare och vinnare av en mini-pc och en fet lön som bonus!

Aaaah vilken skön helg det har varit och jag väntar bara in nästa helg som innehåller Bikkes student, Denise student/födelsedagsfest och sen det allra bästa är min och älsklingens 1 års dag som är på söndag!! Har en överraskning till henne och hon vet inte ett skit whahaha kommer bli sååå bäst!!

Imorgon så har jag chansen att bli månadens säljare då det är sista dagen innan maj-månadsslut ju..jag ligger 1a just nu och det enda hindret är nog om jag gör en skitdag och elin som ligger 2a gör en toppendag eller om Bilal får in sin stora order och tar hem allt. Min plan är att göra precis som vanligt och glänsa hela dagen med ett fet leende och bara göra grymma samtal med massa avslut och sälja som mest!! ;D

Om jag nu vinner så blir det en mini-pc jag får samt en fet lön!!



//M

Grabbkväll!!

Ikväll ska vi fira Tobbe och Andrés 20 års dag, deras s.k Sweet 40! Ska dra snart till sumpan och köpa lite grillmat och efter det så drar vi till henke och grillar lite käk dricker lite bira sprit och jäääääääger ;D

Det kommer bli fett najs, en riktig grabbkväll!


Nästan som Entourage kan man ju säga fast vi blir fler och jag är stjärnan!!



//M

Har bytt från Comviq till Telia!!

Så ni alla vet som har mitt nummer så har jag Telia nu och inte Comviq så tänk innan ni ringer eller smsar mig att det kan kosta några kronor =) Mitt demoabonnemang är nu aktiverat så jag väntar bara på min Iphone och sen är jag ready to go! Jag har fortfarande samma nummer så dooont worry =)




//M


FIRA OCH GRILLA MED UNO BROTHERS GJORDE MIN HELG!

Det var väldigt trevligt i lördags då vi firade MY UNO BROTHERS på Unoberget haha nee jag mena faktiskt nakenberget allt är internt så ingen fattar förutom vi som är med i UNO-teamet och varför jag gör det internt som gör bara er förvirrande har jag ingen aning om men jag är den jag är och är lustig på alla sätt som ni alla borde redan vet eller kan säkert förstå och acceptera whhahaha ;D

Valde ut 2 bilder som var fina att visa från grillningen, kommer även lägga upp själv från min kamera men inte idag.





//M


Resan är klar, Spanien 19 Juli - 26 Juli med La Familia!!!

RESAN ÄR KLAR MED LA FAMILIA MAAMARIS OCH BLIVANDE SÅKLART!!! Spanien Heeeere weee coooome!! ;D

Vi åker till Gran Canaria den 19 Juli - 26 Juli. Jag älsklingen Fabian Finicia Pappa och Vicki åker och vi kommer bo på nedervåningen så i en bungalow. Poolen kommer vara precis utanför oss och om jag har läst rätt så har hotellet 3 pooler och en galet najs beach rätt så nära. Fett najs ställe och ren lyx!!

Allt är betald redan så det är bara att räkna in dagarna!!!



Klicka på bilden så kommer du fram till hotellet!

//M

Prince of Persia - Betyg 3/5

Glömde säga att vi hade en grym kväll igår, jag lin och hennes kompisar käkade, drog en springnota, gick på bio och såg Prince of Persia som var rätt så bra faktiskt. Det var NAJS!

Prince of Persia poster

//M

Nytt inköp: Vårjacka!

Underbar dag med ett ytterligare inköp och den här gången så blev det en vårjacka som jag verkligen behöver, har annars min svarta tunna jacka från stadium som jag köpte från jakan centrum för typ 7 år sen och den är egentligen en tjejjacka som någon viss person märkte men den ser fan ut som en vanlig killjacka AAAJA den är fin men den jag köpte är feeeett snygg. Synd bara att det inte fanns en bra bild på den eller joo det finns och ni ser ju den här nere fast jag köpte en hel svart så föreställ er den SVART!! Köpte även en ny skjorta men orkar inte lägga upp bild på den nu men den är oxå feett snygg, från Zara.
1299:- BROTHERS

//M

Lyckad Sommarpepp av Telia och Soran bjöd på showen!

Jävligt roligt var det på Berns under Telias arrangerade Sommarpepp med alla Telia-återförsäljare som gäster. Det var god mat, bra underhållning och bra sommarkampanjer som kommer få min plånbok att växa ännu mer kan jag ju säga med stolthet! Dom spelade in Roast på Bernst samtidgt som vi var där fast vi var på nedervåningen men Soran Ismail kom ner och besökte oss och bjöd på en show och fyyyfan va han är skön asså vilken kille jag dog av garv hahahah ;D

Det enda som var negativt är att det luktade lite unket och rent svett för det var så tätt och för mycket folk och man hade ju på sig skjorta slips kavaj liksom och schtekte...skitkul!



//M

Ingen träning känns omotiverande men Berns gör mig glad igen!

min haaaaaals har ont!! Jag var hos en halsspecialist idag eller vad man nu kan kalla det men han var specialist på det området. Gick till Cityakuten som ligger i hötorget och där är det tydligen skitbra så jag tänkte kolla vad det är för fel på mig för jag kunde fan inte träna idag när min hals krånglar igen. Fick reda på att jag hade bara snuvan med ett virus så det enda jag ska göra är att äta bra och vila, typ det enda svaret så jag tror nog att jag inte kan träna på hela veckan för att jag ska kunna bli helt frisk men jag hatar att inte träna, känner mig dålig och omotiverad.

Imorgon så ska vi till Berns med jobbet där typ alla Telia-återförsäljare ska träffas för det är SOMMARPEPP! Telia bjuder på mat, dryck och underhållning samt visar olika sommarkampanjer osv. Skitkul och förra gången så uppträdde Måns Möller och han var fan bäst och ägde ;D Hoppas det blir nån rolig imorgon!!



//M


Framtid med dig och hals som spökar men ändå är Iphone påväg!

Underbar helg och mycket kärlek med Lin, snart är det 1 år och jag har redan massa tankar om vår framtid tillsammans. Snart blir det ju Spanien och kanske Prag fan va skönt!

Jobbet går hur bra som helst, ligger 1a på vårt kontor denna månad och 2a av alla kontor i Sverige och ligger i fas på Iphone-tävlingen fastän jag har ju beställt en Iphone med ett demoab. som är påväg nu snart då jag har skickat papperena i fredags men det är alltid kul att vinna! ;D


Det enda negativa är min hälsa och träningen för jag har något virus som jag har haft för länge och det är min hals som spökar, har ont i halsen i olika perioder men det är ändå smärtsamt så jag kan inte träna fullt ut och det läks inte på något sätt, kanske man borde kolla upp det seriöst men vafan kan det bara inte släppa!!!

Ska träna imorgon om inte min hals blir ännu sämre men ska prova på så får vi se, hört att det kommer bli fint väder imorgon oxå!! Fett najs igår iaf SOMMAR!!!

Dags att sooooooooooova gooonaaatt!

//M

Windows 7 my hero!

Äääääntligen är datorn fixad och klar och allt är tack vare en uppgradering från Windows Vista till Windows 7.

Kostade runt en tusenlapp och allt fungerar såååå jävla perfekt!


//M


8000kr MacBook Pro, bra köp?!

Hallå era experter jag vill ha en ny dator och jag hitta det här på tradera!!
Är detta är bra köp tycker ni?!

 Klicka för att visa Megabild! Apple MacBook Pro, 15-inch widescreen, 4GB Ram

MacBook Pro i bra skick, välvårdad. Uppgraderat minne till 4GB(fullt). Datorn är tömd och återställd till nylevererat skick, men en cd för att återställa den följer med. Alla skivor, böcker och orginalkartong medföljer också.

Datorn har i princip bara använts som stationär dator för jobb med grafisk design, den har alltså inte burits runt utan stått hemma hela tiden.

Nypris: ca. 19000:-

MacBook Pro 15-inch widescreen notebook

  • 2,2 GHz Intel Core 2 Duo-processer med 4 MB L2-cache
  • 4 GB Ram
  • 120 GB hårddisk
  • 15,4 tums TFT-bildskärm i widescreen format
  • 1440 x 900 bildpunkter
  • NVIDIA GeForce 8600M GT med 128 MB GDDR3 SDRAM
  • Inbyggd iSight-videokamera
  • Direktmatad 8x SuperDrive-enhet (DVD+R, DL/DVD±RW/CD-RW)
  • 1 x firewire, 2 x USB 2.0
  • DVI-utgång

följer också med:

  • apple remote
  • DVI - VGA adapter
  • DVI - S-video/komposit adapter
  • 2 x 1 GB ram (Apple orginal)
  • 1 x Apple AC adapter (NY!)
  • 1 x Crumpler laptopcase

    //M

Sugen på ny dator!

Haallåå sorry för en väldigt dålig uppdatering men min dator är typ paj eller nåt?! Den blev bara jävligt trög och stannar upp emellanåt när man startar program eller går in på internet, nåt jävla virus och då kan jag fan inte använda skiten. Skriver nu från jobbet men jag har velat lägga in massa roliga grejer på bloggen men det kommer in senare när datorn är fixad.

Har lite bilder ifrån derbyt mellan AIK-DIF då vi vann SÅ JÄVLA RÄTT!! Det var ju värsta bråket efteråt och dom förstörde sin egen bar (East) totalt! Filmade lite samt tog lite bilder på idioterna som saboterade och var underhållande på alla olika sätt. Det var typ 20st polisbiler swat kravaller you name it så dom var rätt så sura efter den sköna vinsten ;D

Veckan har väl gått bra än så länge, känner mig fortfarande lite sjuk och ont i halsen så jag står nog över idag oxå träningen och vilar så jag blir friskare istället. Känenr mig sugen på en ny dator och då blir det fan en Mac inte nån jävla pc med massa virus!!!



Jag har kollat på Macbook Pro som bästa alternativet =)

//M

RSS 2.0