O'learys i Kista med bowling var klockrent!

Ritkigt trevlig helg faktiskt, lite oplanerade saker som gjorde det hela mycket roligare och det blir ju alltså när man inte har något planerat och sen så blir det något impulsivt och faaan va roligt man hade ;D

I fredags drog vi ut på Nype, jag älskling J&E fast det var roligare innan då vi var här hemma och förade fram till midnatt och var typ skitfulla men sen så stog vi i kö i typ 15 min till Nype och betalade 140kr var för inträde och garderob. När vi väl var inne så började vi nyktra till lite men neeej sen var det en ny jävla lång kö till garderoben eftersom den var full och dom har typ 3st så vi väntade i 15 min till och klockan blev 1 sen och vi hann dansa lite, spillde en öl eftersom nån idiot dansade som en idiot och välte mitt glas men aja vi hade kul iaf så det var det som var huvudsaken. Igår så tänkte vi bara ta det lugnt och bara vara hemma men vi var så hungriga senare på dagen och ville äta ute, åkte till Kista C för att träffa J&E och åt god mat och sen lite impulsivt så testade vi bowlingen där uppe på O'Learys som var GRYMT JÄVLA BRA!! Skitbra musik som kändes som en klubb, dom hade en DJ som spelade fett bra musik och god mat och allt var bara BÄST!


(tagen från hemsidan)

Sen så spelade vi bowling i 2 timmar och hade det jätte trevligt faktiskt, älskar såna här spontana kvällar =)
Idag så var vi hos pappa och vicki, dom hade bjudit oss på mat och fika då det är första advent så det var också supermysigt. God mat som vanligt och trevligt sällskap. Fick med mat hem också så jag är skiiiitglad! ;D

Nu är det dags att sova och vila inför en ny vecka, kollade lite på Big Bang jag och älsklingen...BÄÄÄÄST!

//M

Hårdträning snart + ny WiFi-våg som mäter fett och analyserar din vikt !

Ska börja snart med hårdträningen och jag har tänkt länge på att skaffa en våg men skulle det inte vara roligare om vågen kunde mäta kroppsfett osv. (kollat för mycket på Biggest Loser) Kollat runt lite och jag vet att dom flesta inte är så pålitliga och sånt shit men det finns ju säkert någon som kan ge bra resultat och sen hittade jag något som gjorde mig riktigt glad ;D Älskling ska ju oxå börja träna så det blir en investering för oss båda isåfall, säger till om jag köper den och då får jag ju analysera lite för er intresserade =)

Pris: 1499kr

Withings Wi-Fi Personvåg

Withings Wi-Fi Personvåg är en våg för den nya tiden. En våg som håller reda på och redovisar allt. En badrumsvåg för dig som tar din vikt och hälsa på allvar. Oavsett om du vill gå upp eller önskar viktminskning, om du tränar eller är en slashas så håller den koll på dig. Och den minns inte bara, som du kanske gör, när vågen visar ett positivt resultat. Den visar sanningen. Den ger dig kontroll.

Och allt du egentligen behöver göra är att ställa dig på den.

Withings WiFi Personvåg känner automatiskt av vem i hushållet som ställt sig på vågen. Den mäter din vikt, ditt BMI och din fettmassa och överför informationen trådlöst via ditt nätverk till en server. Där kan du sedan med din webläsare eller iPhone studera din fett- och viktkurva och se effekterna av din träning och kost, om du jojobantar, har tendens att gå upp i vikt vid speciella tider på året etc. Programmet visar också rekommenderade hälsosamma nivåer baserade på ålder, kön och längd.

Så vad vägde du egentligen den 17:e april eller den 25:e december? Exakt hur mycket har du gått upp sen i höstas? Vad fattas tills du når din idealvikt och hur många veckor kommer det att ta tills du når den? Svaret på de frågorna är inte längre gissningar eller lösa antaganden - de är fakta på en hårddisk.

(text tagen från coolstuff.se)

//M


Harry Potter frossa!

klockan är mycket och det är dags för att sova men först så kan jag berätta lite kort om dagen...jag och älsklingen kollade på Harry Potter 3 eftersom vi försöker hinna ikapp innan vi kan se den senaste på bio, hört att det ska vara bra och det är roligt att följa något som man har gjort sen man var 11 år =) Jag har sett 3an redan och 4an men Lin har inte gjort det så vi kollar tillsammans. Laddade ner alla igår så vi måste se lite då och då när vi hinner och seeen se den senaste på bio så blir det Harry Potter froooosssa ;D

Jobbet går hur jävla bra som helst och idag har jag gjort avtal med en storkund som jag kommer hålla kontakt länge tror jag så jag ligger på topp! Nu måste jag ta en liten snabbdusch innan jag går och lägger mig, fan va sent det blev nu.

God natt!



//M

The Big Bang Theory marathon!

Bästa händelsen under helgen var när jag och älsklingen bestämde oss för The Big Bang Theory marathon!



//M


Ny soffa beställd och klar!

Igår kväll så beställde vi klart vår nya soffa hos Mio. Fan va snyggt det kommer att bli här hemma med dom nya möblerna vi kommer att skaffa ;D Det sorgliga är att vi kommer få soffan i mitten av Januari =/

Gotland

Gotland Bäddsoffa
Vi beställde i en annan färg, chicago black som är typ svart-grå tyg kan man ju säga =)

Sen köpte vi även lite kuddar när vi ändå var på gång och dom passar in sååå jävla bra på soffan och persiennerna =) Allt det här tack vare pappa och min älskling annars så skulle det se ut som en ungkarlslya och säkert inte så speciellt mysigt heller.

Nu måste jag hjälpa älskling med maten, det blir pastagratäng med bacon YUMMIE!!

//M

Psykad brud!



//M

Jag pratar med Saffa via facetime!



Jag pratar med Saffa via Facetime på Iphone 4, jag är glad! =)
//M

Fars dag idag!

Fars dag idag! Efter allt shoppande så drog vi till kista c och träffade pappa vicki finicia och fabian, vi firade min kära älsklade pappa på hans dag ;D Åt god mat och avslutade med glass så det var najs =)

Jag älskar dig pappa!



(bild från Gran Canaria)

//M

Cheap clothes for sale!

Söndag idag och dagen började med att handla lite kläder i Järla sjö på Stockholms modecenter där dom har massa märkeskläder till sjukt låga priser och dom har såna här event grejer 2ggr om året så vi följde iaf med den här gången jag och älsklingen och hittade en hel del grejer eller aa Lin hittade massa med grejer och jag köpte bara ett par jeans men viiilka jeans ska ni se!! Dom kostade 300 kr där fast kostar egentligen 1000-1300kr i andra butiker så det var fett najs =)



//M


Fullspäckad helg med impulsiva beslut!

Vilken helg! Känt att man har gjort något varenda minut och inte hunnit tagit det lugnt nåt alls liksom. Kommer inte bli nån skillnad nästa helg heller eftersom det är massa andra planer så vi är helt uppbokade =/

Det var ändå en rolig helg, i fredags så var J&E hos oss och vi spelade typ hela natten Mario party 8 på Wii och fyyyfan va kul det var! Sen så åt vi pizza halv 4 på natten vilket var underbart =) Igår så var vi hos Chrille och mamma, dom bjöd på jättegod mat och paj i efterrätt MUMS! Släkten kom förbi och det var massa trevligheter helt enkelt. Efter det så blev det lite spontana planer på utgång och det blev faktiskt av, vi var med Fabian Dev Sofie Natalie och Adrian, älsklingen är ju alltid inräkna såklart =) Vi drog hem och jag fick i mig lite snabba drinkar medan Lin tog en cider och sen stack vi till Grand Garbo i sumpan. Sofie kände vakten så vi lyckades komma in och det var rätt så bra där, dom har gjort om fett mycket och det ser mycket fräschare ut just nu än för 2 år sen då jag var där med Duvbo herrlag. Bra musik och stämning men det fanns vissa äckliga gubbar som man störde sig på men det var bara att ignorera.



//M

Mario galen!!

Imoooorgon ska jag äntligen köpa dom 2 efterlängtade spelen som jag har velat spela på läääänge...nämligen Mario Party 8 och New Super Mario Bros på Nintendo Wii, BÄSTA!!





//M


Bob Marleys magic!



//M

Börjar bli tjock!

shit jag börjar få lite mage känns det som, kanske för att jag inte har tränat på ett tag och har varit sjuk jäävligt länge! Börjar iaf bli lite friskare och det är dags att bli av med lite fett på kroppen innan julafton så man är fin och fräsch =)



Sådär ser jag ut nu typ hahaha nejmen han var sexig och hon ska ju egentligen vara Lin men så kommer hon inte bli hahahaha ;D fan va sjuk jag e!

//M


Nya skor och ny häftig mössa!

Köpte skorna som var på inlägget innan, hittade inga snyggare så det blev dom iaf och ett par inlägg så dom sitter ordentligt. Sååå jävla skönt att gå i dom i det slaskiga skitvädret som var idag, känner mig så jävla häftig och KUNG!

Köpte även en jääättefin mössa och jag passar aldrig i mössa men den här blev lite speciell och värmer upp hela mitt face så det är najs. Behöver bara köpa ett par handskar och sen är jag good to go men det kan vänta tills jag hittar the one =)

Är jag inte feett schnygg eller?!


//M

Buy some new shoes!

Ska köpa nya skor nu i veckan, fryser fan i mina finskor nu när det är vinter!! Såg ett par skitfina skor som jag prövade förra veckan hos Zara och jag tror nog att det blir dom jag kommer att köpa..om inte jag hittar snyggare förstås.


//M


Brorsan blir jagad i Kista C för folk tror han är Sean Banan!!!

För er som inte har sett videon på min brorsa Fabian som blir jagad av Tensta-barn i Kista C för dom tror att han är Sean Banan..jävligt lik och jääävligt kul! =)



//M

Good food and good company!

God mat och trevligt var det hos pappa och mumsiga efterrätter som gjorde ens dag =)
Efter det så drog jag och älsklingen till Ekens och träffade J&E, det blev en lite dricka och sen vidare hem till oss där vi drack lite mer och planerade lite inför vårt framtida företag som kommer bli så jävla storslaget men inget är ju såklart klart än men fan va grymma idéer vi har =)

Fan va roligt om det skulle bli av men det är bara att hoppas...kvällen slutade kl. 4.30 så vi hade mycket att dela med oss kan man ju säga. Tack för den grymma kvällen!



//M

Is this what y'all have been waiting for?!

Snacka om att jag tog en paus från bloggen men av ingen anledning direkt eller lathet är nog kanske det bästa förklaringen men ändå ingen ursäkt men nu är jag tillbaks igen =)

Mycket har hänt iaf sen sist men jag kommer inte ihåg direkt alla händelser så jag berättar det jag kommer ihåg iaf.

Jobbet går hur bra som helst då jag kom 3a på hela företaget förra månaden och det var liksom min första hela månad så jag är fan stolt =) placeringen menas på den som har tjänat mest så jag är på god väg och mitt mål är ju såklart att vara 1a men det kommer med tiden. Om det är några sugna duktiga hungriga säljare där ute så är det bara att kontakta mig men då ska ni vara beredda på stora utmaningar på mitt jobb.

Här hemma i Huvudsta går det skitbra med min älskling, vi klarar oss bra och trivs skitbra! Nästa månad så ska vi investera på en ny soffa, soffbord som prio 1 men vi tänker också köpa ett vitrinskåp och mediabord men det kommer säkert komma lite senare. Vill helst ha allt klart innan jul så man kanske kan ha en liten inflyttningsfest eller nåt för jag vill inte ha det innan när det är typ halvklart direkt.

Vi har fått nya behövande grejer från pappa vicki och finicia och det är bara helt jävla underbart, fick som inflyttningspresent ett stort paket som innehöll: dammsugare, popcornmaskin, toastmaskin, rostmaskin, mikro, vattenkokare och en kaffebryggare. ALLT vi behövde verkligen =)



Nu måste vi fan börja förbereda oss för vi ska åka hem till pappa och vicki för dom har bjudit oss på stor middag med typ hela släkten =)

//M

RSS 2.0