GÖTEBORG OM NÅGRA TIMMAR!!

SNAAAART ÄR DET GÖÖÖTEBOOORG!! ;D FAAN VA GLAD JAG ÄR!!

Väskan är redan packad och allt är klart, klockan är mycket och det är dags för min sömn och imorn tänker jag fan inte komma försent, ska vakna direkt efter väckarklockan ringer...drömmer ju alltid och stänger av allt i sömnen.
Tar med mig även den bärbara högtalaren så att det blir fest i rummet, naaaaaajs!!

GÖTEBORG, HERE WE COME!!

//M

PINSAMT STOCKHOLM!!

Pinsamt för stockholmslagen..ingen vann och både AIK och Djurgården förlorade med 3-0, jävligt pinsamt men mest för AIK som hade hemmaplan och som jag trodde faktiskt skulle ta tag i det hela men icke sa nicke...folk började dra ifrån stadion när det stog 2-0 till Helsingborg och 30 min kvar av matchen, inte bra det!

Såhär nära bor jag råsunda, kan se alla matcher genom storbildstvn och väldigt tydligt, nu ser man kanske inte att det är så nära men det är ju bara tvärs över gatan i det ljusgröna huset ;D



//M

Sånt är livet...

Nu är jag hemma och fyfan vilken usel dag igen på jobbet asså jag fattar inte bara varför jag har sån otur på eftermiddagen?! Fram tills 12 alltså lunch så fixade jag 3 st som alla andra och var i hög fart men efter lunch så fick jag knappt några svar och dom flesta svaren så blev det ett nej tack efter 10 sek..dom som man kunde iaf prata med och försöka sälja in på, dom var antingen för rädda eller för upptagna..jag hade nästan dubbelt så mycket ringda samtal än alla andra i teamet och dom andra hade typ dubbelt så många färdiga samtal vilket betyder Ja/Nej..OTUR!!!!

Men fan imorn är det bara halvdag så jag packar fan redan nu för Göteborg då jag sticker på en gång efter jobbet men klara sig utan lunch fram tills 1 kan bli svårt men då får jag bara äta nåt emellan på rasten eller nåt.
Ska ta fram lite käk och kolla på Prison Break nu, jävla drag det kommer bli här utanför då Aik spelar mot Helsingborg, jag själv som är Djurgårdare fastän det är dåliga tider nu hoppas bara på vinst mot Halmstad borta men den mest intressanta matchen är ju Manchester United - Arsenal vilket är en av dom största matcherna i fotbollen..den går ju på viasat men får fan försöka hitta nåt ställe och kolla på den, måste säkert ha bokat redan så jag tror att det är redan försent men dom bästa matcherna brukas oftast vara när det är andra omgången då allt är avgörande :D

//M

Antingen eller?!

Nu kommer jag med en liten uppdatering, hittade faktiskt en i sumpan som verkar vara rimlig och något för mig..det är ett bra utgångspris iaf men man vet som sagt inte hur långt det kan gå men får hoppas på det bästa..en liten mindre lägenhet än den förra jag visade men även värt det =)

Klicka HÄR

//M


Flyttar kanske redan i år, letar redan lägenhet!!

Nu har jag verkligen fått en intresseväckare som min mormor gav mig och det tackar jag verkligen för..väldigt bra tanke och idé som jag inte har tänkt på faktiskt. Mamma upprepade planen och var även anledningen till att jag blev ännu mer intresserad, hon gav mig helt enkelt en push som gav en hel del motivering. Eftersom jag har nu en inkomst och är fast anställd så har jag möjligheten att skaffa en lägenhet så fort som möjligt och jag hade sparat ju en del, därför är det bäst att jag kollar redan nu och sen ansöker om ett lån. Mamma och pappa kommer att hjälpa mig precis som dom gjorde för min brorsa när han skaffade en lägenhet och det var förstahandskontrakt så det är väldigt värdefullt. Jag kommer flytta ut och sen när jag börjar i skolan som är min plan och mål tills nästa år så hyr jag ut lägenheten bara vilket är inte så svårt pga att det är just bara hyran dom betalar och folk vid min åler nuförtiden är så desperata för boende och kanske även helst med att bara betala hyran för att dom har säkert inte råd med något annat på något sätt.
En väldigt bra läge som jag kan utnyttja vilket jag kommer att göra, jag tar denna chans och kommer vara hård med mitt sparande, kommer inte slösa lika mycket som jag har gjort förut med ändå nöja sig lite med saker då och då för jag tänker inte vara tråkig på heltid precis, man måste ju leva också men samtidigt tänka på framtiden i nuläget.

SÅ jag letar faktiskt boende nu, jävligt kul och även lärorikt då jag lär mig alltid något nytt om hur allt fungerar med ränta, amortering, lån osv. sånt som man pluggade i skolan men förväntade sig inte att det skulle dyka upp vid det här tillfället i min ålder dåra..kul är det!! ;D

Vill helst bo här i närheten men det är oftast högre priser som tex. här i Solna men jag har kollat även i Sundbyberg, Spånga, Hässelby, Bromma osv.

Hittade faktiskt den här som var jätte intressant faktiskt och det var ju nära där jag bodde hos pappa, nämligen i Rissne och det fungerar ju också för det är rätt så nära och bra =)

Klicka HÄR för att komma fram till länken!
Helt nyrenoverat dessutom =)

//M

DEKLARERA SENAST 4 MAJ OCH FÅ PENGARNA INNAN MIDSOMMAR!!

Dags att deklarera för er som har jobbat in lite sen förra året!! Tror det var tills 4 maj som man kunde göra det för att få ut pengarna innan midsommar och det är ju alltid en trygghet att få det rätt så snart ju =) Visste fan inte att det var så enkelt, bästa är att göra det via telefon då det är en maskinröst som snackar och då är det bara att skriva in lite nummer, tar typ 2 minuter och inga konstigheter...rekommenderar varmt att ni gör det så snart som möjligt och få ut pengarna tidigt inför sommaren så det blir lite pengar över semester och sånt =)
Väntar på att mina 4100 kr kommer in whahahha

//M


dålig dag på jobbet!

Jobbet gick inte bra idag asså, var jävligt sur och fick massa sura gamlingar hela tiden som begärde papper hela tiden och det svåra med hela säljsamtalet är ju att man ska ta bankkontonumret från dom och då blir alla så osäkra fastän man har förklarat på alla sätt att övertala att vi är inte vanliga säljare utan vi är legitimerade försäkringsförmedlare och vi tar bankkontonumret för att förbereda den första debiteringen av premien som dom betalar för försäkringen..men alla har ju sin dåliga dag nån gång så det är bara att tagga till!! Känner mig rätt så sliten då jag förstörde min kropp totalt på träningen igår, var så trött på juniorträningen idag men man sprang inte så mycket eftersom vi spela mot 92or som suger och kan knappt spela innebandy, skittråkigt!! Men snart så drar man till Göteborg det är fan 2 dagar kvar så det är jävligt najs och fyyyfan vad jag längtar ;D

//M

DAGENS OUTFIT!



Jeans från Topman
Skjorta från MQ
Skor från Weekday


//M

Målet är att börja spela i superligan!!

Det gick rätt så bra på träningen, jag gav 110% som vanligt och visade framfötterna men jag har mer att ge och nästa träning är på onsdag iaf, då jävlar!! Mitt mål är att visa att jag kan verkligen komma långt och börja träna med herrlaget som spelar ju i högsta divisionen och sedan börja spela för dom..ni som känner mig vet ju att jag alltid har höga krav och även att jag brukar oftast vinna i längden eller uppnå till en hög grad iaf =)

Glömde tillägga att vi började med Ikano bank idag, ringde upp deras kunder istället för Citibank som vi har gjort tidigare och nu gäller det en livförsäkring vid olycka så det känns bra och jag lyckades iaf sälja 1 på 2 timmar, helt okej men det blir nog bättre imorn då jag ska sälja som smör! Nu är det dags att ta en snabb dusch och sedan lägga mig..är för trött!

//M

Köpt kläder för 1800kr i helgen!!


Vita t-shirten från HM 99:-
Gråa t-shirten från Cubus 99:-
Tröjan från HM 299:-


Blåa chinos från Topman 499:-
Röd skjorta från Topman 299:-


Skjorta från MQ 499:-

Totalt: 1794:- 

Kläder som jag har köpt i helgen, vad tycker ni?!  =)

//M


UPP TILL BEVIS!!

Fan va najs skiva det var igår..var där tills det stängde så jag kom hem rätt så sent men drack inte en endaste droppe faktiskt, jävligt stolt över mig själv och kul hade jag som fan asså ;D
Kommer nu framöver verkligen satsa hårt med att minska med drickandet och igår så bevisade jag att man kan verkligen ha jävligt kul med att vara nykter och festa gärnet, skulle nog ha minst lika kul eller okej visst så skulle allt vara bättre om man är lite lyllig efter några öl men det kändes bra och jag dansade som fan!! Ska ju på 4 skivor till eller så var det 3 st, kommer inte ihåg precis men dom som är på någon vardag så blir det nyktert och jag känner ju dom flesta på skivan så det blir kul ändå..hoppas bara att det är bra musik för igår var det rätt så bra men ibland lite för mycket house, mest mot slutet men vissa låter funkade =) Philip ägde ju dansgolvet rejält asså, visste inte att han var sån kung på dansgolvet men beundrare fick han iaf och mest av tjejerna...

Nu ska jag tagga till med att käka lite gott och bra inför träningen, känner mig så jävla taggad och fyfan vad jag ska showa asså, det blir galet maamari show!! Upp till BEViS!!

//M

IMPULS-SKIVA!!!

Lite impuls av mig men inte så ovanligt ändå..har gjort det tidigare och jag gör det igen!! Det blir en skiva ikväll, Olles faktiskt!! Temat är röda mattan tror jag och jag är jävligt rätt klädd eller rättare sagt elegant men ändå sexigt..kanske får upp nån bild senare har lite bråttom nu men vi får se ;D
Träffade Olle och Elin innan jag kom hem i sumpan och då blev jag lite pepp på att dra på skivan, dom har frågat mig tidigare men en söndag är mest för att vila men aja, skitsamma here we go!!
Skivan kommer vara på Blue Moon Bar och det är St: Eriks gymnasium som har det eller iaf Olles klass.

//M

Provträning för Järfälla imorgon!!

Nu har jag snackat med Järfälla tränaren och allt, imorn klockan 20.30 i Jakobsbergs sporthall så ska jag träna med Järfällas juniorer och egentligen så är det öppen träning för dom som vill provspela för åldern 91or & 92or men 90or har lite mer krav på sig pga nästa år så spelar man med herrarna och jag ska fan bevisa att jag platsar i Järfällas A-lag..ska fan kriga som fan och äga på träningen imorn! =)



//M

Helgens godheter!!

Ännu en lyckad helg och det har innehållit en del nyheter, roligheter och fint väder!! Försommaren börjar närma sig mer och mer nu, man känner lukten av en tidig sommar när solen skiner och det är dags att schteeka lite med sina solbrillor!
I fredags var det ju en afterwok-öl efter jobbet med alla anställda samt chefer, det var jävligt najs men jag tog bara en öl för jag skulle inte ut något efter..åkte hem till pappa och vi lagade en jättegod middag, det var wok med kött och grönsaker..sen så kollade vi på Oceans Eleven men jag somnade rätt så tidigt och var redan i sängen kl. 00.00.
Tror inte jag har lagt så tidigt sen år sen på en fredag hahha ;D
Igår så var jag ute med min brorsa och gänget, vi skulle fira Sofie som egentligen fyller 21 imorn men vi kunde lika gärna fira på en lördag och vi drog till Mariatorget till nåt ställe som hette typ Mari Levougne eller nåt sånt, kommer fan inte ihåg men najs var det och mot slutet av kvällen så var det taxi hem men jag åkte typ med hela vägen till Upplands väsby och sen tillbaks till Barkarby där jag skulle av och betala ingeting..är så smart att jag skapade en kontakt med föraren så att han litade på mig och sen när vi kom till centrum så sa jag att jag skulle ta ut pengar men då sprang jag som fan och kom undan..det var ju svart taxi så varför inte?!

Idag har jag vart i stan och shoppat lite med Bikke och André, bilder på kläderna kommer att komma upp senare när jag har kommit hem till mamma för jag har inte sladden här, köpte även igår lite kläder så jag har vart lite shoppinggalen bara för att man har ju fått lön och har lite väl mycket på kontot så lite får man spendera och resten spara ;D

//M

Träning och provträning för Järfälla!

Angående träningen så funkar det väldigt bra, ser skillnaden då jag har gått ner i fett och fått lite mer deffad kropp, kör på pillrena fortfarande och dom fungerar rätt så bra. Man känner att dom verkar i kroppen, man svettas som fan och magen jobbar jämt och ständigt med att krympa magsäcken och stoppa sötsuget lite.
Jag körde idag på morgonen 40 min crosswalking och kommer göra det imorn oxå..helgen så blir det nog lite vila men gym funkar alltid!! ;D

Sen så fick jag numret till Järfälla tränaren av Jesper som spelar ju där..tänker kolla om jag kan komma ner nästa vecka och provträna för dom..har tänkt mycket nu på en flytt och det får vi se nu när jag kommer att bedöma känslan av att träna med Järfälla..inget är utlovat än!

//M

AFTER WORK-ÖL MED HELA FÖRETAGET IMORN!!

Det blev till slut 6st försäljningar under 6 timmar som jag jobbade idag vilket är skitbra och speciellt för att det är min första dag samt att jag sålde 1st/tim vilket är mer än målet och jag kom fan på andraplats i slutändan..SKITBRA JU!!
Det här är fan riktigt roligt och intressant, något jag ser framemot till senare =) Jobbade faktiskt extra idag så alltså fram till 21 med Tele2 och avslutade det hela med att sälja bäst 3e gången i rad haha..vad ska man säga, jag kan sälja =)

Imorgon så kommer vi fortsätta med försäkringar och då är det bara att tagga till på nytt och som extra motivation så kommer typ hela företaget att dra ut på en afterwork öl för att skapa en gemensamhet och bra vänskap..Jävligt kul faktiskt!! Vi ska typ dra till Söderhof =)



//M

Rekordstart med säljning av försäkringar!!

FYYYFAN VAD NAJS!! JAG ÄR SÅ JÄVLA BÄST PÅ FÖRSÄKRINGAR!! ;D
Grym jävla start jag har fått, började idag med trafikolycksfallförsäkringar och har redan sålt 4st på 4 timmar, ligger delat 2a och vi jobbar framtills 5 idag..jag säljer fan som smör =)
Nu älskar jag fan jobbet, det är mer utmaning och man får värsta uppskattningen efter man har sålt..skönt team!!
FAN VA GLAD JAG ÄR!! FREDAG IMORN!!!

//M

Blev erbjuden ett jobb under ett säljsamtal?!

HAHAHA fyyfan va sjukt assåå!!! Idag så blev jag erbjuden ett jobb via ett telefonsamtal under jobbtid, asså det låter lite krångligt men jag kan väl berätta lite kortfattat om händelsen..jag ringde en kund och var lite charmig som jag alltid är i ett säljsamtal, sen så övertalade jag henne att fortsätta hos Tele2 med sitt mobila bredband och efter jag hade gått igenom inspelningsavtalet så frågade hon vart jag jobbade, hur gammal jag var och lite personliga frågor...jag blev ju såklart lite förvirrad och fattade inte direkt varför jag fick dom här frågorna. Men sen så sa hon att hon var typ en rekryterare inom försäljning och ledare eller nåt sånt, hon sa att jag var väldigt bra, tydlig med det jag sa, sålde mig själv på ett bra sätt och gav henne ett bra intryck så hon ville typ värva mig haha :D
Jag sa att jag var intresserad eftersom jag vill ju veta villkoren och det är ju alltid intressant med att variera lite, vill ju veta vad hon har att säga så jag gav mitt nummer och hon kommer att ringa mig personligen inom kort..helt sjukt va?!


//M

BÄSTA SKIVAN!!

Faaan vad najs det var igår på skivan, bästa jag har vart på faktiskt =) Det var bra musik, underhållning och så kände man ju typ alla som var där så det var helt klart lyckat!!
Var ju på så jävla bra humör och speciellt efter jag hade förat i stan innan och kollat på Real Madrid-Getafe, vilken jävla match och vilken vändning asså...det stog 2-1 till Getafe i den 83e minuten och sen så fick Pepe rött kort och det var jävligt rätt att han fick det, han sparkade fan snubben på ryggen med sina dobbar. Iaf så vände Real och 2 minuter efter så sköt Guti en underbar frispark som gick in och sen i den 92a minuten så sköt Higuain sitt andra mål vackert upp i nättaket och Real vinner matchen!! ;D DÅ blir man riktigt glad och taggad så känslan var ju bara på topp!!

Det var Max och Stefans skiva och vi var på Helenes krog och jag har ju fan vart där förut, klubben heter ju Baba Sonic =)

//M


Träningsmatch!!

Nej nu är det träningsmatch, vi möter Tullige och jag ska snart dra mot bussen för att bli upphämtad av Anders i Frösunda..nu jävlar ska vi fan vinna!! ;D
Jag ska göra minst 2 mål!

   VS. 

//M

Vem är jag?!

Japp det är en väldigt svår fråga och inte bara för just mig utan för alla ni där ute som kanske söker svaret fortfarande eller är inte helt säkra på om ni har svaret eller inte..väldigt komplicerat och det kan man ju förstås förstå eftersom man måste hitta en trygg sida hos sig själv där man alltid känner sig som självsäkrast och nöjd, då man vet vid sin intutition att man är den man är och ingen annan.

Jag vet för det mesta vem jag är och känner mig riktigt trygg med den jag är, vissa har kanske något emot det eller har svårt att anpassa sig för det och dom flesta nöjer sig med det och vill inte att jag ska ändra på mig.
Jag är väldigt annorlunda och rätt så olik dom flesta men egentligen vem fan är inte det...alla är ju olika på sitt sätt eftersom varje individ har en unik personlighet.
Men om vi skulle se över det hela lite globalt och jämföra med majoriteten av killar som finns där ute så är jag mer av en känslig typ som kommer riktigt bra överrens med tjejer också..jag har nog lika många tjejkompisar som killkompisar och jag har väldigt lätt för att anpassa mig för den personen eller gruppen jag hänger med.
Om jag skulle vara ett djur så skulle jag fan vara kameleonten, klockrent asså!!


Jag har lätt att anpassa mig för miljön men i min värld så är det människor, jag kan skapa rätt så mycket gemensamt eftersom jag gillar nästan allt och jag kan börja gilla något nytt rätt så snabbt eftersom jag gillar att man kommer oftast överrens, uppskattning och vänskap.

Jag är den personen som alltid ska sätta folk före mig när det ska handla om problem oftast, vill alltid hjälpa till eftersom jag vet vad som krävs för att bli lycklig eller hur man förändrar sin syn på livet, tänka positivt och ta bort allt negativt.
Jag har tendensen att känna likadan smärta som vissa individer eftersom smärta har vi ju alla och det spelar ju ingen roll hur sårad, ledsen eller sur man än är om vissa händelser utan man känner ändå en gemensam frustration om något...kanske man behandlar situation på något annat sätt men hur dåligt man än mår så finns det oftast en simpel lösning till den personen att fixa det.
Man kan säga att jag är som en skyddande ängel som vill alltid ställa upp om det skulle uppstå något problem, kanske lyssna på personer som vill tala ut om sina problem, förhållandekriser och allt annat som finns.

Efter den sorgen, ilskan, hatet och den djupa depression jag upplevde tiden då jag var riktigt olyckligt kär och bara hatade mitt inre så har jag nått en nivå som jag nog aldrig kommer att göra framöver..när man har nått botten så har man ju bara toppen att eftersträva kvar ju, iaf för mig eftersom jag alltid ska vara den där extrema typen då jag måste vara för lite eller för mycket och absolut inte något mellan.

Det enda jag vill med livet är att hjälpa så många jag kan för att ge alla ett hopp om att lyckas med sitt liv och hjälpa dom på vägen, jag vet själv att jag kommer att lyckas och jag bara älskar när man får höra eller se den där uppskattningen från vissa efter man har hjälpt till med något, jag gör allt bara för att uppleva den stunden varje gång =)
Sen jag var liten så var jag lite speciell och inte som alla andra utan jag var rätt så konstig och tyckte lite olika om saker och ting men var rätt så vilse med frågan..VEM ÄR JAG?! jag prövade på olika personligheter och umgicks med olika slags individer och därför har jag lätt för att anpassa mig för dom flesta eftersom jag har redan vart med dom flesta sen innan och jag vet hur deras personligheter fungerar. Jag är även beroende av kärleken då jag har så mycket att ge till alla men jag tror nog oxå varför jag inte har haft så mycket förhållande, har endast haft ett seriöst förhållande och det slutade inte heller så bra. Jag är lite för mogen för min ålder och tjejerna som jag har vart på G med på sistone har velat ha något annat, jag är ju mer den där seriösa personen och inte så mycket som dom där svinen till killar som bara skiter oftast i tjejerna och vill att tjejerna ska jaga dom osv. Jag ger lika mycket tillbaks eller ibland mer och därför är jag menad för någon seriös typ som kommer säkert inträffa senare...

Som en avslutning på det hela så känner jag mig ej vilse längre utan jag har hittat min personlighet, jag vet själv vem jag är och vilka handligar jag tillför. Jag hjälper människor bara för att jag mår bra av att göra folk lyckliga och jag vill visa världen att livet ska man behandla rätt och göra det bästa utav det. LEV LIVET!

//M

New week to go

sköönt att vara hemma om dagarna och bara sooova ut och sen bara chilla men imorn så blir det hårt, ska upp klockan 7.15 och sedan åka till pappas jobb och spela lite innebandy med gubbarna och efter det så ska jag gymma och senare mot kvällen så blir det träningsmatch mot i Tullinge och det är borta så vi måste åka ända dit =/
Men det roligaste är att det blir skiva sen iaf, så det blir najs!! ;D

Nu ska jag fixa käk till jobbet!

//M


Heineken - BÄSTA REKLAMEN NÅNSIN!!

Det är den mest klockrenaste reklamen jag nånsin sett och det håller säkert många med mig om!!


En annan reklam med Heineken som är även en klassiker ;D


//M

VÄGEN TILL HÖGSKOLAN 2010!

Nu har släkten kommit eller en del iaf haha..det är två av mina tre morbröder och min mormor..en av morbröderna håller på att satsa på pluggandet, precis som jag och då var vi ju tvugna att kolla runt lite på lite statistik över det lägsta betyget som nån kom in på i Västerås Mälardalens Högskola Beteendevetenskapliga programmet som jag valde dåra.
Det var 14.51 som var den lägsta och jag hade 14.31 så det är ju rätt så nära och då snackade vi om prövningar som jag kunde göra och vilket jag gjorde förra året men gjorde inte så bra ifrån mig eftersom jag var upptagen med jobb och träning, hann inte plugga så mycket, hade inte så mycket motivation och sen så var det stora ämnen så det var rätt så svårt ändå.

Därför ska jag satsa på lite mindre och lättare ämnen, 50p kurser alltså och dom ämnena som jag lätt kan klara av..behöver fixa 3 ämnen iaf och då ska jag höja från G till VG eller MVG såklart.
Men han snackade om att man kan göra prövningar i typ alla skolor och typ närsomhelst men det har inte jag fått information om och det jag har förstått så kan man bara göra prövningar på Åsö gymnasium och det kostar 500:- per ämne, då man gör 2 eller 3 prov vilket oftast är:

-skriftlig
-muntlig
-fördjupning


Men sen så tog han upp att man kan göra prövning på vilket ämne som helst och sen ta med det i sina betyg men att man ska byta ut mot andra så att man har sammanlagt 2500 poäng..så jag skulle ta filosofi och folkhälsokunskap som extra och ta bort typ naturkunskap A och Matematik B..så blir det ett sammaställt betyg eller vad det nu hette som man kunde komma in på när man söker högskola...tydligen så var det så men det ska jag ta reda på imorgon om jag nu kommer orka ringa in till studievägledaren i min gamla skola Löfströms Gymnasium.
Psykologi A var det sista ämnet som jag ska göra prövning på och det har jag redan i mina betyg vilket jag har G i..kan lätt få MVG i det, fattar inte direkt varför jag sket i det ämnet i skolan.

Jättekrångligt att läsa och förstå men jag kunde inte beskriva situationen på ett bättre sätt ;P
Om det nu inte skulle kunna gå på det viset så gör jag prövning på Psykologi A, Religionskunskap A och Naturkunskap A..alla är 50p kurser och då gäller det att iaf få VG i alla och då får jag 14.71 i snittbetyg och då kommer jag lätt in.
Ska även göra högskoleprovet i vår så jag ska satsa allt för att komma in nästa år på våren!!
Har ju sökt på nytt nu i höst men det är svårare att komma in + jag har mina betyg som inte ens räcker till..ett mirakel måste ske!!

När allt fuckade sig i våras då jag var sååå nära på att komma in så tappade jag motivation heeeelt, jag var så glad och bara lycklig över att vara där och kände att det här är min framtid men sen så sket allt sig och jag hade ingenting kvar!
Efter det hela så har jag förträngt en del och bara jobbat istället, därför blir jag alltid typ deprimerad över att ta upp ämnet och det händer rätt så ofta men nu känner jag mig mycket bättre för jag har ju klargjort vissa grejer nu =)

//M


GRATTIS AIK TILL SM-GULDET!!!

AIK VANN SM-FINALEN I INNEBANDY OCH TOG DÄREMOT REVANCH FRÅN FÖRRA ÅRET DÅ WARBERG VANN OCH SOM DOM MÖTTE NU OXÅ!
6-2 BLEV RESULTATET OCH DET ÄR BARA ATT GRATTA!!!

2 av målen gjordes av Niklas Jihde och det var hans absolut sista match i hans innebandy karriär!

Det blev även en annan vinst och då är det ju damspel..rätt så spännande och Balrog vann finalen med 4-2 över Falun!


//M

when the sunshine comes

Haalloooo ;D vilken härlig daaag, kolla ute vafan det är ju najs väder och då vill man ju spela lite fotboll!
Pallar ju inte bara sitta hemma och spela FM 08 precis, vill ut i det fina vädret och spela lite boll, ska ringa runt lite folk så vi blir ett gäng men vart ska man spela då?! Jag tror att det är ledigt här nära mig på Råsunda IP vid skolan..det är rätt så najs där eftersom det är konstgräs.

//M


TAGGA TILL MED MUSIK!!

Skööön fredag..soft på jobbet och sen gym direkt efter, vi fick sluta tidigare så det var perfect timing!! Jag och Ruslan gick ner till gymmet och körde rygg och biceps, känns så jävla bra att vara i form igen men snart så är jag i bästa form och då jävlar ska jag skryyyta!! ;D Har även gått ner ca 3kg på endast 2 veckor så allt går framåt helt enkelt!!
Nu taggar jag galet till festen senare ikväll..lite musik hjälper alltid!


TAGGA TILL!!!

//M

PIRATE BAY - 1 års fängelse och 30 miljoner kr i böter!!

FAAAAAN, Pirate Bay fick fan straff och det är fan inte litet heller...Fredrik Neij, 30, Peter Sunde Kolmisoppi, 30, Gottfrid Svartholm Warg, 24, och Carl Lundström, 49 fick 1 års fängelse och 30 miljoner kronor i böter..HELVETTE JÄVLA ADVOKATER!!
Asså hur fan kan dom få ihop dom pengarna liksom, det är inte så att Pirate Bay har fått in så mycket inkomst på det dom gör, kanske för alla annonser men det var ju bara sista året dom hade det och det täcker fan inte 30 miljoner kronor..och tror alla dom själva att den här verksamheten kommer att läggas ner eller?! haha asså jag skrattar bara åt dom, jävla skit grej!! Aja, får väl hoppas att domen blir överklagad eller något sånt..

//M

Väljer bort den goda pajen!!

Faaan vad grym jag är, ni alla vet ju att jag brukar käka på matboden varje fredag och jag skippade det just idag, käkade en god tonfisksallad med avokado istället och väljer bort den goda pajen till efterrätt ;D
Håller ju fan min motivation på topp och låter inte något hinder stoppa mig, har lagt in en bild på mig som bakgrundsbild på både datorn och mobilen som ska motivera mig att deffa som fan, bilden är ju tagen från Alanya då jag var deffad som bäst!! kan lägga upp den senare..
ÄR sååå GLAD att det är freeedag..HEEELGG!! ;D

//M


you never know...

Nej nu ska jag börja göra mig iordning, ska fan sova men vettefan om jag ska upp och träna på morgonen, vill ju göra det men min kropp är ju så jävla sliten från träningen idag så jag får väl se hur motiverad jag är imorgon klockan 6 då jag vaknar..ska iaf gymma direkt efter jobbet och sen hem för att tagga till inför kvällen då jag ska på en hemmafest! =)
Teos syrra fyller år idag men ska ha fest imorgon så det blir naajs, hon hade fina kompisar + att hon var ju rätt så fräsch hon med whahhah ;D

Nej nu räcker det..dags att borsta tänderna!!
CIAO!!

//M

Jobba 4 timmar men få betalt för 8!! ;D

Glömde fan säga alla bra nyheter jag fick idag!! ;D Vi kommer dela upp oss i tre grupper på försäkringsgänget och våran grupp börjar inte nästa vecka utan veckan efter och då har ju vi inget jobb MEN vi blev erbjudna jobb hela nästa vecka på Tele 2 på kvällstid men det som är så jävla bra med det hela är att vi kommer jobba endast 4 timmar men få betalt för 8 timmar, snacka om BÄSTA jobbet!! =) Vi kommer att sälja till rätt så varma kunder eftersom dom alla har Tele2 i något av Tv, bredband eller telefoni. Det är riktiga bra erbjudanden, jävligt billiga faktiskt men det är ju Tele2 vi snackar om så det borde vara riktigt billigt. Vi ska iaf försöka sälja allt i ett och då har man sålt en triple eller vad dom nu kallar det.
Jag kommer fan ha SOOOOOOVMORGON hela nästa vecka förutom tisdag och fredag då det är innebandy..men det är såååå NAAAJS!! ÄR så glad idag så det är inte sant asså hahah :D:D



Nej nu måste jag fan käka...kanske skriver något senare!!

//M

Träning på hög nivå!!

Äntligen hemma, var ju på träning och innan det så var det jobb såklart ;D det var jävligt skönt att börja träna innebandy igen, det var ju ett tag sen och jag är bara liiite snuvig men det gör inte så mycket =) Körde ju gym innan och hårt var det, axlar och mage blev det..snacka om träningsvärk jag kommer att ha imorgon och speciellt efter innebandyträningen.

Det var riktigt hårt och tufft men ändå jävligt kul, vi spelade match nästan hela träningen och jag kände att jag spelade rätt så bra med kanske lite slarv men jag krigade iaf och skapade en del chanser och var med i en del anfall =)
Kommer ju inte träna innebandy på ett tag nu då jag ska på skiva nästa tisdag och sen måste jag jobba nästa torsdag..gym blir det iaf ;D Eller jo jag ska ju spela innebandy men på pappas jobb som jag brukade göra förut, jävligt kul faktiskt för man möter ju lite äldre fast det är lite varierat med ålder men man kan säga att åldern är runt 35-70 år så ni fattar nog vad jag menar. Dom flesta är rätt så bra och en del är ju gamla veteraner, man spelar från 8 på morgonen tills alla är helt slitna och det brukar vara runt 10.00-10.30..ska köra både på tisdag och fredag nästa vecka!! ;D

//M

GOTT MED AVOKADO!

FYYFAN VA GOTT DET ÄR MED AVOKADO, SKA ÄTA DET NU!! ;D
NYTTIGT OCH BRA!!





//M

Pillren som jag tar!

kan väl berätta åter igen vilka piller jag tar...

Tight!, 60 kapslar i gruppen <a href=/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?Avd=1&funk=steg_tva&artgrp=1>Fettförbränning</a> hos Gymgrossisten.com (8776)

Körde dom idag oxå och det jag kan säga är att man svettas otroligt mycket mer, har tendens att angstränga sig mer under träningen och blir lite piggare av koffeinet men jag är nästan immun mot koffein eftersom jag är så van så det blir inte lika stor effekt som för vissa, det varierar från person till person helt enkelt.
Dom gör säkert skillnad men jag tror inte med stora marginaler, inte mot mig iaf men man vet aldrig nu när jag ska köra riktigt hårt på deffen...om jag ser skillnad mot förra deffningen så har det en del med pillren att göra =)

//M

TRÄNINGSVECKAN!!

Idag började jag min träning med 30 min crosstraining på morgonen och sedan så var det innebandyträning senare på kvällen. Ska faktiskt börja gå upp 6 på morgonen alla dagar då jag jobbar, altså måndag-fredag och köra crosstraining.
Det kommer påverka väääldigt mycket och man kommer att se skillnad rätt så snabbt hur fettet bara försvinner från min kropp! ;D

Ska fan köra veckan ut nu och även nästa vecka..TAGGAD TILL TUSEN!!

Onsdag: 30 min crosstraining + gym (hela kroppen)
Torsdag: 30 min crosstraining + gym (mage+axlar) + träning innebandy
Fredag: 30 min crosstraning + gym (biceps+rygg)
Söndag: gym (triceps+bröst)

Är jag bra eller är jag helt enkelt bäst?! ;D

//M

DAGS ATT FIXA BEACH 09!!

Som ni alla vet så har jag blivigt frisk och det innebär främst att jag börjar träna för fullt nu och inte bara det utan jag kör på Atkins metoden igen och ska mega deffa eller nu kanske jag tar i här men äta riktigt nyttigt med massa goda sallader och en hel del protein och inte så mycket kolhydrater..ska fixa beach 09 och jag ska även skippa matboden där jag äter iaf varje fredag då det är pajdag men nu blir det inget sånt längre, ska skärpa mig och bevisa att min vilja och inställning är den bästa!!

Har även börjat med dom där bantingspillrena som ökar fettförbränningen, tog min första tablett idag och ska ge lite feedback om dom lite då och då. Kan väl säga att det är riktigt skönt att komma tillbaks igen med träningen.
Nu jävlar ska jag rippa min mage!! ;D

//M

Barcelona vinner CL!!

Faaaaaaaaan!! riiktigt nära men vilken match, asså det var fan årets jävla match..8 mål!!! Fyfan vad dom bjöd på underbart spel och spänning var det fan hela jävla matchen..synd bara att inte Pool gjorde 5-3 för då skulle det vara helt jävla sjukt, fattar inte hur dom bär sig åt, vilken jävla inställning dom har asså.

Barcelona och Chelsea vidare iaf ikväll och imorn så kommer Arsenal vinna en säker match medan Manchester United kommer ha lite svårt mot Porto men vinner iaf till slut. Barcelona vinner allt!
Det kanske blir en favorit i repris, Barcelona-Arsenal 2006 då det blev 2-1 och Barca vann titeln! Kan nog hända =)

Chansar iaf på att semifinalerna kommer att spelas såhär:

Barcelona-Manchester United
Arsenal-Chelsea

//M

Liverpool går vidare!!!

Faaan va najs, Liverpool kommer ju fan vinna och gå vidare!! Det står 0-2 nu och om det är något lag som kan vända så är det fan Liverpool! Så jävla överlägset mål av Alonso, såg möjligheten och övertalade Petr Cech i Chelsea-målet ;D

KOM IGEN LIVERPOOL!!!



//M

Changed plans

Det blir inget gympass efter jobbet, har faktiskt träning kl. 18.30 och jag ska vara coach idag, dom andra kunde inte komma så då får jag som är kapten ta ansvar över alla. Det är ju oxå 92or som kommer vara med, rätt så trist men nyttigt med lite ledarskap faktiskt, älskar att ta stort ansvar och bestämma över en stor grupp! ;D

Nu har jag lite rast men slutar ju ändå om 40 min, ska faktiskt dra och handla efter jobbet och sen åka hem och sen åka till hallonbergen till träningen..mycket att göra ;)

//M

2 hårda pass imorgon!!

ÄNTLIGEN känner jag mig friskare än på jättelänge faktiskt och det ska jag fira genom 2 hårdag pass imorn!!
Ett morgonpass kl. 7.00 och sedan efter jobbet vid 17-tiden då jag kör lite allt möjligt för att jag inte har kört gym på ett långt tag..LÄNGTAR!! ;D

//M


Ta körkort innan höst, skaffa lägenhet nästa år!!

Vart hemma hos min brorsa nyligen med hela familjen och då brukar vi oftast ha lite disskussioner om allt möjligt, mest om framtiden, vad vi har för planer, hur allt går just nu och bla bla bla...det är väldigt nyttigt och skönt ibland att ta det med alla så man själv vet vart man står, vad för planer man har och hur man ska organisera allt.
Vi kom in på frågan om jag kände för att skaffa eget och det har jag faktiskt tänkt på men inte så mycket eftersom jag har andra tankar som känns mer som förstahands prioriteringar än att flytta ut. Det jag har sagt och planerat tidigare är att jag kommer att flytta ut nästa år, vart vet jag inte och det kanske kommer bli Västerås beroende på om jag kommer in dit på högskolan eller inte. Har faktiskt sökt om på nytt men det känns inte som om det blir nu i höst eftersom det är svårare att komma in + mina betyg är detsamma eftersom jag har vart slarvig med att planera in högskoleprovet som jag skulle ha gjort men då får man satsa på det nästa år inför våren helt enkelt.

Jag tar allt som det kommer men jag måste vara beredd på det mesta och organisera mitt liv lite så allt går framåt iaf. Kommer skaffa ett sparkonto nu för mitt bosparande och där kommer jag lägga in 5000 kr varje månad hade jag tänkt.
Ska även börja stå i bostadskö i Sundbyberg och Solna, alltid bra att stå i kö ju ;)
Ska ju minska på festandet och då spar jag en hel del pengar på det och så sparar jag lite till semester oxå självklart.
Min allra första prioritering är att skaffa körkortet som jag har funderat länge på och inte gjort så mycket, har ju liksom åkt en gång i hela mitt liv och det var på en parkering nära Björkebyskolan med pappas bil och det är ju en Automat växel liksom...därför ska jag ta itu med det här, pappa hade en kompis som kunde hjälpa till, ska börja läsa mycket inför teorin och ska ha som mål att skaffa körkort innan hösten!!



//M

MY BLOODY VALENTINE 3D - ETT MÅSTE!!!



Biopremiär den 29 maj!!

//M

Time for a change!

juste, glömde ju säga att jag var i stan typ hela dagen igår med familjen, vi typ vandrade runt överallt och åt lite här och där. Det var rätt så mysigt och det var ju nåt jag verkligen behövde efter den hektiska veckan som handla nästan bara om fest fest och åter igen fest...behövde komma ifrån det och det gjorde jag =) Jag och syrran Finicia hade rätt så kul, speciellt när en konstig kvinna börja snacka med oss när vi käkade ;P Hon började snacka om Gröna Lund och att det är premiär nu snart samt att dom har öppnat en ny grej som verkar vara rätt så najs..måste fan testa den ;D Sen så snacka hon om typ allt och sluta aldrig prata men tydligen så kände hon rätt så många, tillomed min farbror som inte lever men jag kände inte honom direkt heller men hon var rätt så konstig till en början men man förstog ju oxå att hon hade nån slags sjukdom. Hon berättade att hon har vart på behandlingshem...för utvecklingsstörda!! Hon har ADHD, mytoman och hade svårt att inte prata ;D Hon följde fan med hos hela vägen tillbaks till bilen, tyckte synd om oss som fick stå ut med henne men det var ju ändå rätt så synd om människan, hon har ju knappt nån att prata med men det gick nog för långt när hon ville hänga med på bio hahaha..

Till slut så vart det bio och det var lite annorlunda eftersom det var 3D, värsta upplevelsen!!
Vi såg på Monsters vs. Aliens, filmen var rätt så bra men bara för att det var 3D så vart det lite bättre =)



Betyg: 3/5

//M

Överkonsumtion av öl!!



//M

NEJ TILL ALKOHOL!!

Äntligen så får man tillgång till datorn, har ju inte haft det på några dagar då datorn var hemma hos mamma och hon hade mina nycklar så jag fick stå ut med det och vänta tills idag då jag kan skriva lite kortfattat om min helg =)

Det allra bästa var att träffa norska flickorna som var på besök här i Stockholm, vi festa en del och umgicks lite i stan..väldans trevligt var det och det är ju alltid trevligt att gå runt i stan med 2 heta brudar, man känner sig lite stolt glad samtidigt ju ;D Vi fick lära oss lite norska ord och meningar och dom lärde lite svenska..

Köpte faktiskt nya brillor som Caroline valde, dom var lite annorlunda till en början men jävligt snygga och nu har jag vant mig vid dom så det är ju alltid bra.
Det som är lite slarvigt av mig är att detta lov har nästan bara handlat om alkhol, har druckit tisdag-lördag och det är fan inte bra!! Mamma kommer ta upp det när jag kommer hem ikväll men jag vet om mina handlingar och nu när jag är nästan helt frisk så ska jag börja med min hårdträning from. imorgon och då ska jag minska en heel del på drickandet, behöver lite lugna helger men speciellt alkhol-fria helger.



//M


Djurgården-Elfsborg 8-1, en dag att minnas!!



12 Januari 2005

//M

Dags för spel!!


VINST = 3661 kr

Om jag nu vinner ;)

//M

Skärtorsdagsfesten!!

Happ, då ska man plötsligt inte träffa Carina från Norge eller jag kanske hälsar på dom i stan eller nåt..vi hittar ju ingen hemmafest precis men vi skulle iaf höra av oss om det skulle bli nåt.
Drar iaf till Skärtorsdagsfesten!!


//M


pratar du norsk?!

Snackade med Carina från Norge nyss, fyyyfan vad det är svårt att förstå ibland på vad dom säger..visst norska är ju rätt så lik svenska men när man pratar med dom i telefon så blir det svårt eftersom vi människor använder mycket kroppsspråk för att man ska förstå varandra i ett samtal, var tvungen att söka upp det på wikipedia bara för att det är intressant att veta hur mycket kroppsspråk vi använder..hittade det här!

''Om man sammanfattar och rundar av vad olika forskare har kommit fram till, så kan man säga att av det vi uppfattar i samtal med en annan människa är 10 procent ordens innebörd, 20 procent är tonfallet och betoningar och 70 procent kroppsspråk.''


Nejmen det var svårt att tyda men vi chansade lite halft vad vi sa men det gick väl bra..hon ska ringa mig senare då vi ska bestämma vad som händer ikväll, festa ska vi iaf göra ;D sen så har hon en del kompisar som bor här, stort plus på det!

//M

EGO - bäst på onsdagar!

Vi drog till Ego igår kväll, fett najs ställe!! Det var mycket folk och vi hade fixat bord så det var rätt så bra, priserna var ju underbara..10st öl för 300 kr ;D Sen så var det drag som fan asså, kändes lite som utomlands fast lite finare, inte så stort dansgolv men det funkade ändå =) Kan tänka mig att det är mer dra på onsdagar än helgerna, brukar oftast vara så på alla klubbar och det som var så jävla roligt igår var att man kände ju jättemånga där men det tråkigaste var att många drog rätt så tidigt, vissa för att dom var rätt så slitna efter kryssningen och vissa för att kanske gå vidare eller nåt. Men najs var det och Viktor och Henke höll mig igång typ hela tiden så jag var rätt så vaken!



Betyg: 4/5

//M

BÄSTA KRYSSNINGEN EVER!!

Nuu är jag tillbaks från paradiset eller rättare sagt fantasivärlden då jag spenderar mitt liv åt alkoholen och mina kära vänner, bästa sättet att fira påsken faktiskt =) Eller om man bara säger rent utav så har jag kommit hem från kryssningen som var egentligen igår men jag festade direkt efter och sen så var man hemma runt 3-tiden så det har vart  svårt att skriva mitt under allt. Kan väl säga att denna kryssningen var den absolut bästa då den innehöll allt som en kryssning ska vara, rätt grupp av människor och då menar jag riktiga festtyper!! Lite synd att Max inte var med, saknade den största partyprinsen faktiskt haha...han åkte skidor istället med sin familj och den jäveln har gett mig fel nummer till Asp oxå, fick fan nummer till en tjejkompis till honom och det vart lite roligt eftersom hon sa att hon visste vem jag var genom min blogg som Max hade besökt hemma hos henne eller rättare sagt sa att han MÅSTE gå in på min blogg hahaha han är lite besatt ;)

Det vart dans, kareoke, drickande, kaosa, spänning och allt bra med festande!! Det var rätt så mycket folk och massor av ungdomar lite överallt men det som är så jävla bäst med kryssning är ju alla historier man har, alla små händelser som gör livet så mycket bättre med alla roliga stunder och alla jävla pinsamheter som kryper upp på en, alltid kul! ;D
Markis var ju riktigt jävla packad då han typ formade taket lite hur han ville genom att banka sin öl och lämna massa spår, förstörde massa taklampor och var bara allmänt helt fuckad!! ;D hahaha fett kul, han kunde knappt stå på sina egna ben och han var ju rätt så sliten dagen efter , han var fan den som var mest VÄCK!!
Sen så hade man ju lite fans på dansbandsgolvet då jag hade en nån jävla kille som var lite mongo och följde efter mig hela tiden, ville typ ha mig och han var ju fett läskig medan Alex hade ju nån jävla mongobrud som räckte ut handen mot honom men blev nekad varje gång hahah synd :D Alex ägde iaf på dansgolvet, så jävla skön och det mest klockrenaste av allt är ju att han köpte 2 plattor och tog med sig 1½ platta hem, lite tungt att bära?!

Det fanns iaf en mening som står för våran kryssning som alla vet om och det är ''DEN ÄR VÄCK'' hahaha lite svårt att berätta men man kan ju säga att det mesta eller dom flesta var rätt så väcka ;P
En riktigt bra kryssning och massa roliga stunder som kommer att påminnna oss länge om alla sköna underbara tider på kryssningen, I LIKE!

//M


Mörkret hindrar aldrig något!

Fan vad jag aldrig har tid att skriva, kom hem igår runt halv 10 efter att ha jobbat lite extra för att tjäna in den lediga dagen imorn och då skulle vi, en massa grabbar ut och spela lite fotboll i det härliga vädret eller aa det var ju rätt så svalt för en sen kväll så då bangar ju ingen på fotboll ;D sen så vann Djurgården igår med 1-0 igår mot Örebro, måste ju firas på nåt sätt!! Vi spelade iaf fram tills halv 12 typ i mökret eftersom lamporna släcktes preeeciis när vi gick in på planen på råsunda ip, tragiskt men det gick väl ändå. Bollen var gul och det var bara att köra på helt enkelt, lite motion skadar inte men sjuk är jag typ fortfarande.



Men skit i allt det här nu, ikväll drar vi på kryssning och fyyfan vad jag är taggad ;D Sabina och hennes gäng skulle typ oxå med så vi blir ju en hel del som åker, ska ju jobba fram tills 5 som vanligt och sen dra in till stan och säkert möta upp alla på burger king som vi alltid gör i centralen nere vid tunneln om ni fattar.

//M

MÄN SOM HATAR KVINNOR

Var och kollade nyss på Män som hatar kvinnor..SÅ JÄVLA BRA!! Det var den bästa svenska filmen jag någonsin har sett, en riktigt mäktig film som berör nog alla som ser den. Riktigt bra handling, spänningen kände man typ hela filmen, bra skådisar och fyfan vad jag älskar huvudpersonen Noomi Rapace som spelar Lisbeth Salander i filmen, hon var ju så jävla klockren och typ min idol eller nåt ;D
En kvinnans hämnd, kan man väl beskriva på hur hon ville bli beskrivad eller aa nåt i den stilen, lite trött nu men jag hoppas ni fattar ;P

En riktigt bra film som jag verkligen rekommenderar starkt!! SE DEN!!

Här får ni oxå handlingen, ni måste väl bli lite sugna på att se den efter ni har läst det här! =)

KLICKA HÄR!



Betyg: 5/5

//M


Oljemassage

GOD MORGON! ;D snart så ska jag åka till medborgarplatsen och få en oljemassage, mamma gav mig det i present när jag fyllde 19 ju..fett skönt!! ;D



 



//M

MR. LAS VEGAS!!

Dags att dra på skiva, TAGGA TILL!! Jag Max Viktor Bikke och Danne ;D
Temat är Las Vegas och jag klassas som MR. LAS VEGAS!!



Allt från Topman

Svart skjorta för 499:-
Väst 549:-
Chinos 499:-
Slips 199:-

//M

Alviks Matbod - den bästa!!

Hinner inte skriva mer än vad det blir för mat imorn på buffén ;D det är bara att höra hur det låter så blir man helt vansinning och bara måste ha maten!!

Fredag 3/4

Norrländsk söndagsstek med västerbottensost gratinerad potatisgratäng

Tacos med klassiska tillbehör

AnnaLisas heta räkgryta serverad med cous-cous & yoghurt naturelle

Thailändsk grönsaksgryta med glasnudlar & tofu (veg)

Blåbärspaj med hemlagad vaniljsås



//M


IPRED-LAGEN, APRILSKÄMT?

jaaa det är fan ett jävla aprilskämt eller rättare sagt något som man bara hatar!! Jag tror inte något kommer seriöst inte bli så förändrat, dom vill mest skrämma dom flesta och dom kommer nog koncentrera sig på dom stora fildelarna och inte så mycket alls på oss som laddar ner lite då och då och uppladdar inget. Jag laddar ner typ varje dag något, det kan vara serier, filmer, musik, program och spel på Piratebay och vad än som händer med att dom hotar en del, alltså polisen dåra så har inget hindrat mig. Visst, det här låter mer seriösare och dom har kommit långt med att skapa en lag och massa sånt skit så därför kommer jag iaf lugna ner mig lite med nerladdningen och inte göra det lika mycket utan se vad som händer. Kommer iaf ladda ner avsnitt från alla serier jag kollar på, dom följer jag ju och det ska jag fan inte sluta med ;D



Jag har fan inte skämtat så mycket idag, 1 april lixom men nope inga skämt hittils och det är ju ca 25 min kvar tills det blir 2 april, inte bra det!

//M

DAGS ATT DEKLARERA!

Deeeeklaarationeeer, inte så kul när man hör på ordet och faan va jag vart nervös innan jag fick dom, många andra hade ju redan fått hem papperena och jag var typ den enda som inte hade fått dom, vissa fick betala tillbaka en del pengar eftersom dom har betalat för lite skatt och dom andra fick pengar eftersom dom har betalat för mycket. Så enkelt är det och då kan man ju säga att det är antingen eller..man blir sur eller glad :D
När jag kom hem så såg jag deklarationspapper på bordet, nu gällde det, nu fan ska jag ha pengar och det fick jag ju oxå och det var fan inte lite ;D Fick fan 4100 kr tillbaka då jag har jobbat på 3 olika jobb oxå, det var ju först på min pappas frus jobb då jag var kontorsassistent och sen b-jobbet då jag var telefonsäljare fast företaget var ju värsta skämtet och inget var ju allvarligt ;P och sist men inte minst jobbet som jag jobbar just nu på, Vendator AB!! ;D En del pengar att håva in och jag tror nog man måste ringa in till ett nummer för att kunna få pengarna innan midsommar eller nåt sånt, får väl ta hand om det senare när jag har tid.



//M

Misslyckat!

Haallåå!! Tyvärr så blev allt misslyckat med håret när jag skulle lbi Johnny Bravo inför skivan, hårsprayen var ju inte ett dugg bra och allt blev bara grönt istället så det var ju inte så lyckat men resten var ju helt okej då jag hade blåa jeans, tajt svart t-shirt och solbrillor men tyvärr så blev det ingen bild. Annars så var skivan rätt så tråkig, inte så bra lokal och man vart ju trött i dom där solbrillorna då allt var mörkt och jag var ju oxå jävligt trött sen innan då jag inte har sovit så mycket och det var rätt så tröttsamt på jobbet så jag åkte hem runt 1-tiden eller rättare sagt blev utskickad eftersom jag sov typ vissa stunder hahha :D

Men det blir nog mer lyckat på fredag då jag ska på en annan skiva!

//M

RSS 2.0