40 minuters världsklass men det höll inte...

VAAAAFAN DÅ!!! Förlora med fucking 3-2 över Sirius borta och vi var mycket bättre än dom, helt otroligt och så jävla sämst att dom vänder allt i slutet. Vi börjar matchen jävligt starkt och vårt försvar är nog det bästa på länge, dom kommer ingen vart och vi har väldigt mycket bollinnehav. Dom har absolut inget att ge, vi vann första period med 1-0 och dom hade bara en stolpe liksom. Sen så kvitterade dom till 1-1 och nån minut efter så gör vi 2-1, väldigt starkt. Vi håller i bollen och spelar runt den och får lite chanser men matchen bestog även oxå av 3 utvisningar tror jag att det var. Vi höll jävligt bra dom 2 första med en grym box och inget insläpp.

Vi ledde med 2-1 i slutet av andra och vi har gjort det jävligt bra och snyggt på planen, vi hade övertaget. Det enda som gällde är att hålla i det hela och ös in med fler mål så inte backa och låta dom föra spelet liksom.

I den tredje minuten så fick Hedengran en utvisning och Sirius fick sitt mål till slut på powerplay, lite surt men mest surt var att dom gjorde även 3-2 13 sekunder efter då vi slarvade i försvaret och höll inte alla gubbar.

Vi pressade för att kvittera matchen och fick många lägen men otur hade vi oxå, så jävla irriterande att vi styr hela matchen och är det vinnande laget men sen så får dom lite tur med sig och gör 2 mål efter varandra och säkrar sin vinst.

Min egen insats var faktiskt bra kände jag, i defensiven speciellt då jag inte släppte förbi nåt typ och var uppe och pressade dom ordentligt. Spelade hela matchen i tredje femman men fick bara 1-2 målchanser med ett skott på mål så inte lika bra offensivt.

På onsdag den 6:e Januari så är det dags att vinna, det är nog en väldigt avgörande match då vi möter Västerås hemma och den ska vi bara ha!! 


//M

Sirius - Järfälla kl. 19.00 Jag ska avgöra!!

Jaa det gick väl inte så jättebra i Storvreta men huvudsaken var ju iaf att vi skulle ha kul, lära känna varandra mycket bättre och bli mer som ett lag för det är ju det man gör för det mesta av tiden under en cup tillsammans. Jag kände iaf att jag har kommit närmre Erik och Danne mycket mer som vänner eftersom vi bodde i samma rum och vi hade kul tillsammans, Erik fick jag spela mycket med och ju mer vi lärde känna varandra desto bättre blir vi på planen då, han är högerforward och jag vänster. Erik är ju målis och gjorde det även bra ifrån sig, vi hade mest otur med massa tabbar hela tiden men skitsamma vi utvecklas mycket som ett lag nu.


Nog om det , dags att berätta att jag ska dra nu snart till Viksjö sporthall och träna lite lätt med A-laget för att ikväll så möter vi Sirius borta i Fyrishovshallen så det är tbx dit igen wiiiiiie ;D
Det är en riktigt viktig match och nu ska vi fan bara vinna, vi har aldrig vunnit en bortamatch men nu känner jag på mig att vi ska spräcka den nollan!! Jag ska bara avgöra matchen eller åtminstone göra ett mål som jag har lovat mig själv. Spelar från start tror jag, det blir nog 3 femmor men vi får se...

För er som vill se hur det går på matchen live kan klicka på bilden nedanför. Matchen börjar kl. 19.00.



Wish us luck! ;D

//M

time past by...

2 matcher spelade i Storvreta cup, 4 timmars sömn och nu är det dags för efterlängtad sömn. Första matchen mötte vi Hagunda och förlora med 11-1, en aning dåligt men fyfan va vi inte spelade bra. Egentligen så är dom inte så värst bra utan dom satte sina lägen och jäävlar vilka kassor dom gjorde men vi lät dom spela som dom ville och då körde dom över oss helt enkelt. Vi tog igen det senare då vi mötte ett schweiziskt lag som hette något konstigt. Vi började bra och ledde med hela 4-1 i första har jag för mig men sen så slarvade vi mot slutet men huvudsaken var att vi VANN!! Med 6-5 så ingen stor vinst men vi var myyycket bättre än dom =) Gjorde 1 mål och en assist.

Jaaja nu är jag bara tråkig och pratar om statistik men allt går bara snabbt känns det som, julafton kändes inte direkt som julafton och snart är det nyår, nu är vi på storvreta cup som jag har vart på fleera gånger och min hjärna är typ efter med tiden eller är det kanske bara mina vilsna tankar.

Imorn möter vi ett finskt lag och vi måååste vinna över dom för att kunna gå vidare till slutspel och det roligaste är att om vi kommer till åttondelsfinal så spelas den 21.25, jäävligt sent men om vi vinner den och går till kvartsfinal så har vi match kl. 7.30 på söndag. Vill man vinna den matchen för att gå upp så tidigt?! haha nee jag bara skoja, klart att man vill vinna. Nu är det fan läggdags, ska upp sen och käka frukost med grabbarna. Delar rum med Danne och Erik, vi har det kul här ;D

Men aja jag skriver mer imorn efter matchen så får ni hålla tummarna helt enkelt.



//M

Där försvinner min ledighet...

Nu sitter man på bussen påväg hem från matchen mot Helsingorg. Skriver från min mini-pc och det är fan svårt att skriva med dom här mini tangeterna haha..försöker mitt bästa iaf. Vi förlorade med 9-0 men resultatet visar inte det verkliga tycker jag och säkert alla andra som spelade. Jag var i första linan faktiskt och det kändes bra men skulle ha satt ett mål iaf, hade typ 3-4 bra lägen men bra avslut  var det och målvakten var duktig men jag måste ju alltid ha högre uppsatta mål som vanligt. Helt okej insats tycker jag men jag ska sätta dit bollen i mål på onsdag 30e december då v möter Sirius borta.

Jag kan väl oxå tillägga att jag inte kommer få så mycket sömn eftersom kl. 7.00 imorgon ska jag bli upphämtad i Sumpan. Innebandyresan fortsätter mot Uppsala, Storvreta cup väntar och jag kommer hem den 29e så ni förstår säkert vid det här lagret att jag har fullt upp under min ledighet men men, livet kan vara hårt ibland.

Nu ska jag försöka sova en stund. Seee yaa tomooorrow!!

//M

Järfälla - Helsingborg 5-4 NJUUUT!!

//M

Sömnlös i Helsingborg

Bra dag på jobbet, bra dag på träningen, kan det bli bättre?! =) Jaa det kan det men det beror på hur man ser på saken. Jag ska faktiskt vara med mot Helsingborg på lördag borta i fucking Helsingborg och vi åker ju lagbussen så klart. Men vet ni när vi åker då?! 04.00 från Järfälla kansli, Huuur i jääävla ******!!!

Jag har en plan, jag ska vara uppe hela natten tills jag åker dit och kommer nog vara hos pappa innan så det är bara en buss jag tar, nattbussen dåra hahha ;D Sen när jag är på bussen så sover jag i fleeeera timmar och om jag skulle vakna så kan jag kolla på nån film för jag tänker ta med mig mina fina mini-pc =) Resan tar ca 7-8 timmar med stopp. Vi är hemma dagen efter kl. 03.00 på natten/morgon whatever. Så jag tänker dra hem till pappa då och efter några timmar så åker jag igen till Uppsala med någon från laget som får hämta mig, vi ska vara där tidigt på morgonen för första matchen är runt 10 på morgonen...SÖÖÖMN!! Snacka om en hektisk helg, döööööd kommer jag vara när jag kommer hem från cupen iaf.



Det var mest det jag ville berätta här så ni alla vet men huvudsaken är att jag kommer att spela min andra match i Superligan och jag är glaaaaaad! ;D

//M

Inre blödning i ögat?!

Vi spelade match idag oxå fast med juniorerna mot Täby och vi vann enkelt med hela 10-4, jag fick en smäll mot ögat och det syns verkligen. Inre blödning i ögat, kan man få det verkligen?! För det ser så ut faktiskt haha ;P

//M

Uttagen till A-laget i matchen mot Helsingborg...VINST!!

YEEEEEEEEEES!! VI VANN! ;D detta kommer lite sent men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Blev ju uttagen till matchen Järfälla-Helsingborg igår då jag och Henke fick börja sitta på bänken men vafan det var en ära att bara sitta där, vara med från början och käka tillsammans och aaaaallt. Jag var med i A-lagstruppen i Järfälla som spelar i högsta divisionen Superligan =) Trodde inte direkt att jag skulle få så mycket speltid men kanske nåt byte men det skulle vara najs ändå, mycket publik och en viktig match. Efter att ha legat under med 0-4 ett tag, så var det dags att vända det hela. Det började med att Niklas Hedengran gjorde 1-4 innan 2a perioden var slut.

Inför den tredje så vart det lite förändringar i laget, olika kedjor osv. Jocke Borgqvist (tränaren) drog alla kedjor och jag var i den första =) Vilket förtroende jag fick och då var det bara en sak som gäller, kriga sönder och gör mitt allra bästa. Fick spela heeela 3e perioden och gjorde väldigt bra ifrån mig, tillomed en utvisning som jag och många andra tyckte att det var lite fel av domaren men aja..med på papperet iaf haha ;D Nejmen jag gjorde faktiskt en tredje assist och det är ju alltid bra. Hoppas på att målen dyker upp på youtube snart så får ni se mig oxå. Matchen avgjordes av en gammal lagkamrat Jesper Löfbom. Nästa match möter vi Helsingborg åter igen fast borta och jag kommer kanske vara med, det lutar sig mot det iaf =) Den 26:e December spelas den.

Innebandymagazinet var på plats och la betyg på alla, se och njuuuuuut!



//M

Tänker på dig min kärlek! <3



//M

Alla 3 invites är skickade, njuuuuuut!

Nuuuuuuu mina vänner så har jag skickat ut mina 3 invites till vinnarna av tävlingen, varsågod och njut!! ;D Detta är min julklapp till er.



Pick a movie! FOR FREE!! ;D

//M


Tidig julklapp i år!!

Tomten Vasilios (VD på företaget jag jobbar på) var väldigt generös i år och kände för att ge ut lite tidiga julklappar när det ändå snöade ut så han passade på kan man väl säga =)

Vi fick varsin Asus mini-pc som är bara föör bra för att vara sant, jävligt najs!
Den är snabb, enkel, liten, smidig och perfekt för resor och allt sånt, TAAACK!! ;D

Asus Eee PC 901
Värde: 3299:-



//M


Vinnarna gällande en gratis invite till Voddler!!

Jaa då är jag här igen och tävlingen är inte helt död heller, jag har bara haft en del att göra och inte hunnit gå igenom så mycket vilka vinnare som kommer att gälla helt enkelt. Nu är jag här och nu har jag bestämt mig. De 3 som vann denna tävligen genom att skriva den bästa kommentaren som beskrev mig ääääärr:



1:a plats

Postat av: O

Självdisciplinerad, Driven, Ödmjuk fast med en jävla vinnarskalle. En sjukt grym säljare och en trevlig och ärlig människa helt enkelt.

2:a plats

Postat av:

Vem är Järfällas hunk? M-m-m-m-aamari.
Vem är Järfällas svar på Rambo? M-m-m-m-aamari.
Vem är Järfällas svar på Richie Rich? M-m-m-m-aamari.
Behövs det säga något mer? Btw.. Idag ska det hängas. Du gör 2 kassar och jag står för en kasse.

Skriven av kungens beundrare.

/ Jesper Lagerkvist

3:e plats

Postat av: tommy wasserman

Hej Sebastian,

det enda raka är att ge förtjänt beröm utifrån det du själv skrivit på din blogg! Du är helt enkelt en grymt duktig säljare, eftersom du placerat dig på top-10 (#8) i interntidningen Sales Competence som listat Telias bästa säljare under oktober 2009 med hela 52 nyteckningar på mobilt bredband! Det är en toppeninsats som verkligen förtjänar beröm! (Inte illa att du håller på Arsenal heller!)

Ni 3 kommer att få en varsin invite till den berömda tjänsten Voddler. Ett litet problem är att jag fick aldrig någon mail eller namn på han som fick förstaplatsen vid namn ''O''. Om inte du berättar vem du är tills på fredag så ger jag bort den till någon annan värdig vinnare =)

Ni andra två kommer att få inviten så fort som möjligt. Hoppas att ni blir lyckliga och jag kan väl även säga ett stort GRATTIS! ;D

//M


Mer inställning räcker för att vi ska nå toppen!

Ännu en förlust mot Hässelby i Div 1. Det blev 3-5 denna gång och även på bortaplan, vi kom lite närmre än förrag gången som jag tror blev 6-9 eller nåt sånt. Men egentligen, VAFAN har det här för betydelse med att komma närmre och kanske nästa gång blir det lika eller nåt?!?! Vi ska vinna vartenda möte, vi ska vinna alla matcher och vi ska fan kriga för att nå toppen heeela tiden. Vi är sååå bra men det handlar om inställning..HALLÅ?!?!

Vi ledde matchen med hela 3-1 och sen i den andra förlorade vi med hela 4-0, skärpning!! Vi måste vara alerta hela jävla tiden och dom är alltid hack i häl, vi måste producera hela tiden och kanske in i det sista försvara oss ytterligare för att hålla in spelet och gå mot vinst. Man kan inte vila en sekund när vi möter ett så bra lag som Hässelby, vi måste ge in allt i vartenda steg vi tar på planen. Om dom gör ett mål så gör vi två, så enkelt ska det vara men iaf uppe i huvet. Alla måste ha som en självklar tanke att vi går in som en vinnare och baaara det, inte att vi kan iaf försöka göra ett bra jobb mot en av de bästa lagen. Vi tillhör toppen, bara vi vill det själv så kan vi jävligt mycket. Hoppas att vi spelar mer som ett lag numera och kör all in inför alla andra matcher som vi har kvar. Vi måste fan tro på oss själva och ha mer vilja.

SKÄRPNING SÄGER JAG BARA!!



//M

tävlingsregler!

Glömde säga att tävlingen slutar när jag har samlat ihop mig 3 st vinnare och alla kommentarer måste skrivas på bloggen och inte facebook eller något sms. Så det är bara att köra!! =)

//M

VEM VILL HA GRATIS VODDLER?!?!

Tjaaa alla fina! nu har jag fått hem ett brev från Bredbandsbolaget att jag har 5st invites som jag kan dela ut med alla andra lirare som vill ha. Men så lätt ska jag inte bara ge ut inte utan dom som är värda att få dessa fina priser. Voddler blir bara bättre och bättre, fler filmer kommer in heeela tiden och bra oxå kan jag säga =)

Tävlingen lyder såhär:

Jag börjar med att lägga ut 3st invites som alla kan ta del av men då måste man beskriva mig Sebastian Maamari som bäst. Ingen begränsning på hur mycket man får skriva eller hur kort det är. Jag bedömer de 3 bästa beskrivningarna om mig och sen så skriver jag vilka som vann och en top 3 lista på vilken som var bäst etc.

SKRIV IN ALLA ERA FINA KOMMENTARER NU OCH SKRIV ÄVEN ERA NAMN SÅ JAG VET VEM JAG SKA GE MIN FINA INVITES TILL?!?!

TÄVLINGEN STARTAR NU!!




//M


8 MÅL VARAV 4 AV DOM BLEV SJÄLVMÅL!!


HAHAHAHAH 4 FINA SJÄLVMÅL!!!! NJUUUUT AV ALLA FINA HÖJDPUNKTER!


PARANORMAL ****ING ACTIVITY!!!


HEELVETTE ASSÅ!! JAG ÄR DEN SOM TROR PÅ SPÖKEN OCH FUCKING DEMONER, SÄG MIG VARFÖR DETTA ÄR INTE ÄKTA?! FINNS DET NÅGOT BEVIS PÅ ATT DETTA HAR ALDRIG HÄNT ELLER ATT DET ÄR FAKE?!

//M

GRATIS VODDLER FRÅN BREDBANDSBOLAGET!! <3



//M

Rebirth



I feel alive again!! It's all because of you my love <3

//M


Sombrero kväll!

Idag fick man se Naelia för första gången på lääänge..hon har ju vart i Bolivia i typ 6 månader så jaa det var ju ett tag sen man såg henne och trevlig var det =) Hon hade bakat lussebullar och sen så drack man lite glögg..MMMM JULKÄNSLA!! Vi var hos henne jag bikke och danne och kollade på nån konstig film från 80-talet typ men aa jag vet inte men den skulle vara nån komedi lr nåt..den var lite konstig men ändå underhållande.


Jag fick den här fina sombrero hatten som är egentligen en nyckelring, det står Sebbe på den och en fin presen från Naelia faktiskt..söt är den!

//M

6 månader! <3

Hej igen! Lugn helg och det behövde jag verkligen..det känns som om det har varit en rätt så hektisk vecka så jag tror nog att nästa vecka som kommer blir rätt så behaglig och julen närmar sig mer och mer så det blir bara mer positivt känns det som =)
 
Igår firade jag och älsklingen 6 månader med lite skumpa, tårta, godis och choklad..mumsig och väldigt mättande ;D Egentligen så är det idag vi firar men inte dricker man på en söndag.
Tack älskling! <3
//M

Med i Sveriges Tio i Topp på företaget förra månaden!!



Som ni ser så kom jag 8:a av alla kontor i Sverige på nyteckningar när det gäller Telia Mobilt bredband. Detta var min andra månad som jag jobbade och se hur jag har lyckats, därför vet jag att jag kommer att tillhöra toppen inom kort och tjäna en massa. Denna månad så har jag ju ett mål som jag ska nå och det ser ni lite längre ner som jag har ringat in.

MÅL:
Tjäna minst 20 000 kr i provision och nyteckna minst 30 st mobila bredband med mikrodator. Då vinner jag en ASUS mikrodator och dom är faktiskt riktigt bra =)

//M


Fullt upp inför Julen!!

Väldigt dålig uppdatering och det blir ju så inför julen då man har helt fullt upp...känner mig bara äldre och äldre för varje dag haha ;D Det går fraaaamåt på jobbet just nu då jag sålde typ 1600kr idag så jäävlar vad grym jag är nu. Jag ska fan köra all in denna månad och typ döda mig själv för sen är det jul och då kan man njuta av en mini-semester =) Var nyss och kollade på Superligan då Järfälla förlorade IGEN och nu var det mot Sirius. Vi kunde fan ha vunnit men det blev som det blev helt enkelt.

 SNART JUL!! ;D

//M


RSS 2.0