Bli lätt brun i sommar!!

Ni som vill bli riktigt bruna i sommar och som har bra pigment för att tåla starka produkter så att man inte bränns ihjäl sig..ni som vill ha en utlandsbränna snabbt och enkelt i sverigevädret fastän det är så varmt här så är det ju ändå svårt att skaffa sig den riktiga brännan som man kan få i Alanaya tex.

Köp den här!!


Man luktar gott och brun blir du garanterat, rekordsnabbt!!!!

//M

En perfekt tisdag!!

En perfekt tisdag blev det och jäävlar vad jag har fått färg ;D VI var och solade hela dagen ute i Hagaparken och gjorde massa konst på gräset, jag var iaf rätt så hyper och försökte göra akrobatiska grejer medan Andrea och Lin kollade på. Tisdagar brukar vara rätt så tråkiga och typ den mest onödigaste dagen på hela veckan för om man verkligen tänker efter så är det bara en helt meningslös dag, låt mig demonstrera:

Måndagar brukar man alltid ha fullt upp och det är ju en ny vecka som börjar busy busy..onsdagar är ju fan lillördag och antingen så drar man och super för att det räknas som om det är mitt i veckan och det blir alltid chill på nåt sätt...torsdag är så nära helg och då brukar det ofta vara någon slags träningsdag eller något som blir avklarat rätt så snabbt. Fredag är ju bara underbar då det är helg och mer behöver man inte säga...lördag är ju fan festdagen då man verkligen FUCKAR UR...Söndag är världens bästa chilldag och det bästa är att planera in någon bra film eller bio =)

Här får ni lite bilder från idag ;D

 //M

RESAN ÄR BETALD!!!

FAAAAN VA NAJS!! RESAN ÄR BETALD! ;D ALANYA HERE WE COME!!!
29/7 om exakt en månad!!
//M

Be strong!

Jäävlar vad tufft träningspass, det var nog det jobbigaste hittils faktiskt. MYYYCKET värre än förra gången det var på Sandviksspåret då vi löpte en del och körde korta intervaller osv. Vi hade rätt så likt pass idag oxå men när det är ca 30 grader ute och inga moln så blir det rätt så mycket tuffare att träna så hårt. Vi körde intervaller på direkten efter uppvärmningen och i 22 min korta intervaller, jag var riktigt nära på att spy eller svimma..nåt av dom alternativen iaf. Efter det så körde vi fys och då kör man chins, dips, situps med tyngd och pushups med tunga stockar. Efter det så var det dags för backträning och det är ju typ värst av allt när man har det som sista övning. Vi körde intensivt i 10 minuter och då fick man verkligen håll samtidigt som all vätska hade försvunnit i kroppen för jag hade bara med mig 0.5 liter vatten vilket är ingenting för ett sånt lång tufft träningspass. Ska nog ta med mig 1,5 liter vatten tills nästa gång.

Det var riktigt hårt och man blev ju lite extra brun så det kändes bra efter när man kom hem och åt fast jag käkade bara lite keso och ett äpple, finns ingen mat hemma och har ingen lust att fixa nåt. Nu ska jag iväg till Mimmi, CIAO!

//M

Så varmt och mysigt!

Ooooouf vad varmt det är, 30 grader vafan!! Helt jävla sjukt bra väder och nästan så att man klagar fast det ska jag faktiskt inte göra. Man har ju utnyttjat det väl med att sola i några timmar med älsklingen och lyssnat lite på musik, rätt så avslappnat faktiskt och så har man fått lite färg samtidigt vilket är ju en plus i kanten. Ska försöka sola så mycket det går nu när solen tittar fram eller iaf springa ute så man får iaf lite färg här i Sverige med =)


solade i skytteholmsparken, väldigt mysigt som ni ser här =)

//M

En rolig version av kvällens festligheter...

Jaa igår så hände det inte så mycket eller det beror på hur man ser det..kan väl kortfatta allt lite roligt om hur dagen såg ut igår då =) Det började med jobbet som gick typ galant då jag, storsäljaren sålde 6 st och överglänste och alla var ju glada eftersom det var fint väder och vi skulle ju dra till Tanto (parken) och dricka lite samt käka lite korv. Vi drog dit och jääävlar vad det var alkohol, fyyfan vad dom bjöd på asså man fick typ ta 4-5 st var och då fanns det massa 7.0 cider, 5.2 öl, vin och rosévin =) Det var bara att ta liksom fast jag skulle ju inte dricka och det gjorde jag inte heller inte ens provsmaka när alla ville bjuda på lite. Men så smart som jag är så tog jag 4st 7.0% cider, en 4.5% cider och en 5.2 % öl i min väska för att ha det tills nästa gång jag ska dricka, 2 fyllor liksom!! ;D Men det var trevligt och dom flesta blev rätt så fulla och alla var nog glada, solen sken och det var galet schtek! Vissa blev nog lite för fulla och började sparka på engångsgrillar medan andra som var där var tydligen f.d AIK-proffs men det var ju svårt att tro det eftersom hans kropp såg ut som en tunna och hade värsta kofötterna samt ha nyligen blivit slagen av en tjej som tydligen gick på amfetamin så hans tänder var helt utslagna men vi blev kompisar ändå och han tog typ på mitt bröst men vi avslutade allt med en kram fast det var han som kramade mig medan jag var nära på att dö inombords av hans äckliga lukt och blodiga fingrar men orkade inte bry mig ;D SÅ störd som jag är!!

Senare skulle vi dra vidare till klubben Layers Cake eller vad den nu heter men så dum som jag var så hade jag inget leg. så det var lite synd. Lin var ju ändå rätt så sjuk, det var nog lika bra att åka hem så vi tog en taxi och Philip hängde med. Det bästa av allt var att det var den mest onödigaste taxi-resan nånsin vi tog asså, lovar er. Från Stureplan till Odenplan för 140 kr liksom, festaste bilkön och klockan var liksom 11 på kvällen så vi hoppade av vid Odenplan och tog 515 till mig, hämtade mina grejer och sen till Lin och sov ;D Philip åkte ju hem förstås...

Det var min kväll och nu ska vi dra in till Rålis och sola samt kolla på alla fjortisar, emos, töntar, coolingar, blattar, brats och all slags människoarter man kan hitta, som en djurpark kan man ju säga =) Sen så sätter jag på min fina högtalare med BRA MUSIK!!

GOT 2 GO!! BYYYYYYEEE

//M

R.I.P Michael Jackson

Ledsen att jag inte har vart inne så mycket men nu börjar det bli rätt så tjatigt, blir bara så sur på mig själv att jag inte kan prioritera rätt och skriva några inlägg per dag. Ska skärpa mig ordentligt nu och vill även tillägga att igår på morgonen fick jag reda på den osannolika händelsen, jag kunde inte fatta att det var sant, jag trodde inte ens på det utan det kändes som om det var ett skämt eller nåt. Metro gav huvudrubriken: Michael Jackson DÖD! OFTA LIKSOM!!!! Blir bara så jävla sur, världens mest älskade artist är död och hur fan kan det hända asså världen är konstig och så dåligt som han har blivit behandlad är fan orättvist..jag tror inte på ett skit vad andra säger om att han är pedofil eller vad vet jag. Han kommer alltid att förbli den allra bästa som nånsin funnits på våran planet, tror inte det finns nån som inte gillar någon av hans låtar bara dom som är SÄMST!! En legend som kommer alltid att finnas där och se över oss alla, han förtjänar det allra bästa för allt han har levererat och visat världen om hans talang och hans underbara journey =) Han har vart en förebild för så många och har funnits i många av våra hjärtan...vila i frid Michael, WE LOVE YOU!!!

R.I.P Michael Jackson


//M

Get tough!

Imorn blir det gym på morgonen, bröst och triceps. Ska köra riktigt hårt eftersom vi kommer att ha fystester nästa vecka med laget och då vill jag iaf ta 100+ i bänk iaf, tagit 115 som mest men det var ett tag sen jag körde bänk liksom. Sen så är det ju afterwork imorn då vi ska ut i det fina vädret och äta lite gott och alla ska typ dricka förutom duktiga jag =) Nu ska jag sova, börjar bli lite sent och jag måste få lite sömn för att orka med träningen.

//M

Jag talar ut...

Hallå!! Hinner ju knappt skriva längre här på bloggen, får helt enkelt skriva en hel del inlägg när jag har ens tid för att skriva precis som nu. Lite kort om vad som har hänt är väl att man har jobbat som vanligt och sen så har jag och Lin var i stan och shoppat lite eller rättare sagt..jag har köpt lite kläder =) Hon skulle köpa skor som var helt bestämt men hon fick typ panik när det var så mycket folk och hon pallade inte trycket fast vi var på massa olika skoraffärrer men lyckan fanns inte där då hon inte hittade hennes skor, vi skulle ta och fixa det på lördag då vi hinner att kolla mer på kläder och skor..det kommer säkert vara mycket lugnare men det var rätt så lugnt då vi åkte till kista c iaf. Jävligt varmt var det idag, vilket jävla toppenväder asså ;D Jag gillar verkligen det här livet, förhållanden är faktiskt min grej känner jag och jag trivs som fan med henne...det känns så rätt liksom =) Man brukar ju oftast ha en massa funderingar i början och har svårt med att välja vad som är rätt och fel osv. Jag känner att tryggheten finns alltid där och har inte så mycket att fundera på, vi vet själva vart vi har varandra och vi pratar om allt, är lite kompisaktiga och inte bara gosar hela tiden. SÅNT som jag har letat efter i ett tag, känner mig äntligen lycklig hela tiden. Förut så var man rätt så lycklig för det mesta men det var alltid något som saknades, visste inte alltid vad det var men det var iaf en sista pusselbit för att mitt liv ska kännas komplett och aa ni fattar säkert. Ibland så kunde den känslan bli bara värre och värre och det gjorde den i ett tag då jag var bara deprimerad av någon konstig anledning, kände inte så mycket mening för det jag gjorde här i livet utan bara jobbade samt tränade och inget mer liksom.
Nu har den tomma känslan försvunnit och till slut så har en ny känsla skapats och täckt alla tomrum jag har i kroppen, alla känslor känns så starka och äkta, känner att det bara bubblar i magen hela tiden och jag bara blir glad av att känna så som jag gör. Japp det var väl såhär det kändes när man var kär som tidigare men skillnaden borde nog vara att jag känner mig mer säker på vårt förhållande än tidigare och jag är bara allmänt glad hela tiden och även tacksam över det hela =)

Har ni verkligen känt den där känslan då alla bekymmer bara försvinner ifrån en, som att man har ett virus i sig som gör en motsats effekt och håller alla slags problem och bekymmer borta från kroppen..sprider bara glädje och lycka i livet liksom. Den känslan är fan BÄST!!

//M


The last chapter...

TJaaaaaaaaaaa!! DÖD är man efter den långa tunga träningen, vi körde lite snabbhet/balans övningar och lite styrka så det var rätt så najs men jäävlar vad myggorna är på hugget, undrar hur många jag har fått nu?!
Direkt efter träningen så drog vi till Graninge som har ju 2 konstgräsplaner och vi spelade typ 45 min fotboll, kanske inte värsta tempot men jag sprang upp och ner som om det vore korta intervaller =) Snart så ska man utomlands och det är dags för att rippa sönder det sista fettlagret så att 6-packet syns ordentligt..har vart lite slarvig då och då men ska förbättra på mig. Nu är det fint väder så det kommer gå rätt så snabbt innan jag är på toppform!!

Imorn så blir det en vandring i stan för att det är ju nämligen LÖNEDAG!! får se vad jag hittar men jag hade iaf tänkt att köpa gröna chinos från Brothers..tror dom kosta 600 kr och dom var jävligt najs =) ÅÅÅÅÅÅÅÅH vill åka utomlands nuuuuuu, men jag får väl nöja med stockholmsvädret och det är inget att klaga på, steeeeka imorn vett ni!!

//M


Soooool hela veckan!!

SKÖÖÖÖNT VÄDER!! Solen skiner ordentligt och nu känns som om det är verkligen svensk sommar!! Skönt att solen är här för att stanna och det kommer den att göra hela veckan..helt underbart! Ska snart ut och springa lite runt lötsjön hade jag tänkt, trevligt va?! :D



//M

0.002dollar = 0.002cent



//M

Alanya i sommar någon?!



//M


run like the wind

Faan va najs väder och vilket härligt träningspass det blev, lite styrka då vi koncentrerade mest på mage och rygg och sen lite andra styrkeövningar och allt avslutades med att jag sprang hem från sumpan istället för att vänta på bussen ;D Det är ju ändå så fint väder så man blir rätt så taggad på att bara springa och röra på sig hela tiden, iaf jag gör det men vissa tycker jag är konstig när det gäller träning och det kan jag nog förstå...

//M

Tuff träningsvecka!

Ny vecka imorn och det blir en riktig träningsvecka, nu när det kommer vara 20-25 grader hela veckan!! ;D
Det gick så bra idag med att springa och jag känner att jag ska göra det som en principsak som jag sa även tidigare nu när det ändå är fint väder så varför inte liksom?! Det är inte så ansträngade och då blir det iaf 5 km jag kommer att köra. Nu ska jag visa hela min planerade träningsvecka:

Måndag: JAKAN (STYRKA)
Tisdag: Gym+5km löp
Onsdag: JAKAN (Snabbhet/balans)
Torsdag: 5km löp
Fredag: JAKAN (STYRKA)
Lördag: Vila
Söndag: Sandviksspåret (intervallträning, styrka m.m.)

//M

THE HANGOVER!!!



Den allra klockrenaste filmen i år, se den så fort som möjligt och helst på bio för annars förstör du bara allt när det gäller en sån här bra komedifilm!! =)

//M

En principsak!

Fan va fint väder det var där ett tag, klart man gör sig redo med ombytet och sätter på sig sina löparskor, en principsak om solen tittar fram och speciellt på en söndag. Direkt efter att jag kom hem till mamma så fixade jag allt och drog ut och löpte i ca 25 min med hatighet på 12km/h så det blev ca 5 km jag sprang och det kändes riktigt skönt!! Runt sumpan och sen tillbaks blev det och nu är det dags för bio igen..känns som om det kommer att bli mycket bio under denna sommar.
Vi ska se på Baksmällan..jag mamma amanda och Lin ;D

SES SEN!!

//M


Ett helvette!!

ännu en trevlig morgon då det är en ny dag, skönt att bara komma ifrån allt skit som hände igår. Varje gång jag är hos pappa och det är liksom varannan helg så blir det bråk till högsta grad och allt handlar om min syrra Finicia, fattar inte hur det här ska kunna fortsätta framöver, hur alla i huset ska kunna klara av det här helvettet. Problemet är egentligen enkelt, brukar ju alltid förenkla alla saker och utmaningar eftersom då blir det lättare att åstadkomma dom samt att inte göra saker för komplicerade än vad dom egentligen är. Finicia lever i tonåren då hon är vilse och har absolut ingen aning om vem hon är, vad hon ska göra i livet, vem hennes riktiga kompisar är, vem är den rätta killen och jaaa ni förstår att jag kan fortsätta hela dagen med massa uttalanden, ni fattar ju poängen med hennes tonårsproblem så är rätt så förutsägbara vid den åldern. Hon är väldigt extrem som person, hon upplever samma helvette som jag gjorde i min värsta period men hon tar inte situationen på likadan sätt utan hon skapar mer uppmärksamhet, mer ilska i sig och aa hon kan vara riktigt jävla galen ibland som går utöver alla här i hemmet. Ett stort problem skapas och ett helvette svevar runtom här, något som jag måste ta stort ansvar för och försöka lösa. En stor uppgift men nån måste iaf göra det och då får jag ta på ansvaret helt enkelt.

Nej nu ska jag göra dagen till den bästa söndagen, dags för frukost med min älskling =)

//M

You make my day

Jävla skit inlägg försvann när jag skrev värsta bra grejerna så jag orkar inte lägga ner lika mycket tid nu när jag är sönderstressad oxå!! Kan väl säga lite kortfattat att igår var det riktigt kul då vi festade ordentligt eller rättare sagt, jag festade ordentligt för jag var packad som fan och var glad typ för ingenting som hon på russinpaketet =) Nejmen jag var visst glad för en orsak en väldigt speciell orsak och det kan ju inte vara mer än bara en viktig person i mitt liv som är en nykomling faktiskt. Lin du gör min dag och livet blir bara bättre och bättre för varje för varje dag som passerar i mitt liv.

Ni vet mycket väl om det kända kärlek+alkohol+fest=kaos men i detta fall som var just igår var faktiskt lyckat, det kunde ha blivit något för vi hade lite småtjafs för typ ingenting men jag behöll lugnet och var bara glad hela tiden..så mycket som jag har saknat alkoholen och så kär som jag är så fixar allt sig =D

Nu måste jag fixa mig lite, väntar på att Lin ska bli klar och sen så drar vi vidare till min pappa..vi ska äta en trevlig familjemiddag ;D Dom kommer nog älska henne fast det är inte som om jag känner någon press eller så men det är kul att jag får äntligen uppleva sånt här..jag brukade fan drömma om såna här händelser och nu har allt kommit till uppfyllelse! GAAAAH ÄR HUNGRIG!!!

//M

7 veckor utan alkohol tills idag

MIIIIDSOOMMAR!!! FAAN VA NAJS OCH HELVETTE VAD JAG ÄR GLAD! =) Vet inte direkt varför jag uttrycker mig så mycket och varför jag har detta humör men det kan nog bero på att jag ska dricka och festa galet idag!! 7 veckors väntan och nu ska alkohol in i mitt blod igen whahhaha ;D Låter som en jävla alkolist som behöver sin överlevnadsdryck eller nåt men vafan om man har hållt sig så länge och vart på 8 studentskivor, 3 slutskivor och typ 5 studentmottagningar utan att dricka en endaste droppe så måste man få applåder aav alla som går förbi mig  haha nejmen jag tycker att det är riktigt starkt gjort och ett bevis vad jag kan åstadkomma med när det gäller vilja och inställning. Folk som har klagat och tjatat på mitt drickande, drack fan varje helg och ibland både fredag&lördag så jag vet mycket väl hur beroende jag kände mig, attach to alcohol kan man ju säga men nu har jag klarat en lång period och nu är det dags att bryta den trenden med att fira midsommar på bästa möjliga sätt!! Men ni kan ta det lugnt, jag kommer inte komma tillbaks igen till mitt extrema drickande och göra som jag har gjort förut utan nu kommer jag dricka bara vid speciella tillfällen, har ju kul annars och har haft det på alla slags evenemang då drickandet kändes som ett måste fastän jag var spiknykter och drack endast vatten =)

Det blir iaf kul att se hur mycket jag pallar dricka och hur full jag kommer bli eller rättare sagt hur snabbt jag kommer att bli riktigt jävla packad ;P Någon som vill tippa?!
Har iaf köpt 4st Sofiero 5,2% och 35cl Koskenkorva =) Lagom för mig och aa man får helt enkelt önska mig lycka till!!
Var jag ska vara när jag dricker och festar hårt på midsommar?! Jo jag ska faktiskt vara hos Karin =)



GLAD MIDSOMMAR!!!!!

//M

BÄSTA HUMÖR!!

Härlig dag asså fyfan va grym dag!! ÄR SÅ JÄVLA GLAD!! ;D Ägde som fan på jobbet då jag sålde 6 st. på ca 4 timmar och det är fan rekord på försäkringar, iaf på det projektet vi har och det materialet som är kvar. Känner mig så jävla stolt!! Snart är det midsommar ju, imorn så smäller det och då blir det feeeeeeest och fyfan va kul det kommer att bli...min inställning är bättre än nånsin och inget kan verkligen förstöra mitt glada beteende, speciellt inte när jag är med Lin då jag blir bara gladare!! Vi ska typ vara uppe hela natten eller inte så länge tror jag men det kan bli kul med lite film och kanske lite Xbox om hon orkar =)

//M

Mjölksyraträning!!

Oooouuf vad hårt det var på träningen!! Vi körde först ett varv på Sandviksspåret som är ca 2.5 km och det var tävling..gissa vem som vann?! Efter det så var det fys och vi körde typ hela kroppen som alltid, helt död i hela kroppen säger jag bara. Sen så avslutade vi det hela med korta intervaller, vi skulle ge 100% i 1 minut och sen 1 minuts vila 10 gånger..jävligt jobbigt och nära på att mjölksyran dök upp där. Imorn så kommer jag fortsätta den hårda träningen med att först på morgonen köra 30 min crosstrainer sen efter jobbet så blir det rygg och axlar. Det är ju halvdag imorn så man slutar ju klockan 13 =) Nu ska jag vara med min älskling lite..GOD NATT!!


Mjölksyra

//M

Goal 3 - ETT FIASKO!!



FILMEN SÖG!! INGEN JÄVLA BRA HANDLING, SÄMST JÄVLA AMERIKANARE SOM GÖR EN FOTBOLLSFILM, HUR OFTA HÄNGER DET IHOP?!

Inte alls mycket om fotboll och fyfan va dåligt dom har gjort det hela, som om dom har klipp&klistrat på paint eller nåt. Inte bra alls!! Vet inte varför jag fortsätte kolla precis men jag hade ändå inget att göra...

Betyg: 1/5

//M


Ingen Matrix på 6an?!

VA I HELVETTE?! Jag som hade tänkt att kolla på Matrix ikväll som egentligen skulle börja klockan 21.00 och det står det på tv-tablån och det har ju fan vart reklam om det flera gånger idag och tidigare oxå..sen så dyker det en annan film upp på 6an?!?!? Hur fan hände det här..Get Carter liksom, palla!!!!

//M

Intervallträning imorn!

God kväll! Kom nyligen från träningen och har precis även ätit min middag, linser blev det =) En libanesisk rätt som är jävligt god och det var ett tag sen man åt det. Det vart inte så tufft på fysen idag med laget utan vi körde en del övningar för hela kroppen men jag är inte död precis och inte någon träningsverk kommer jag inte heller få men imorn så blir det intervall-träning och då är jag galet redo för att köra riktigt hårt..det kommer definitivt bli jobbigt!!



//M

DRAG ME TO HELL?!

SE INTE DENNA FILM!! DEN VERKAR VARA LÄSKIG MEN DET ÄR FAN SCARY MOVIE 5 FAST BARNSLIGARE!!!
BETYG: 1/5




//M


Den berömda ''JAKTEN''

Den berömda ''JAKTEN''


Jaaa ni det här är ni alla experter på och ni vet vad jag pratar om, tror inte det finns många som inte gillar den här s.k. jakten till ett förhållande. Det är oftast det som gör allt så jävla bra och intressant men brukar oftast inte ha något slut utan det kan ju hålla på i evigheter. Allt blir ju intressant när man inte kan få det man vill ha och ju närmre man kommer desto intressantare blir och då blir man jävligt nyfiken, man blir så fast i det hela. Jag tror verkligen att varför Emma var kvar under den tiden det var nåt mellan oss så handlade allt om jakten och jag tror nog att hon är besatt av den, hon ville verkligen ha mig och saknade mig när jag inte visade så mycket tillbaks, när jag betedde mig som en vanlig kille brukar göra och då menar jag att man bara dissar en för att tjejen ska bli värsta tofflan och bara jagar och jagar medan killen styr i själva trådarna och bara leker med henne..ett klassiskt exempel som man stöter på varje dag helt enkelt och det är vad jag tror som hände här, hon ville verkligen ha det så och jag var inte direkt den killen som håller på med sånt.
När jag förstog det hela så testade jag henne om det verkligen stämde så det jag gjorde var att bara inte höra av mig och dissade henne lite lätt i några dagar. Efter typ 3-4 dagar så kunde hon inte låta bli och skrev att vi borde träffas snart och jaa allt tydde på att hon saknade mig, hon ville inte att jakten skulle ta slut för annars så kändes det som om det bara var jag som anstärngde mig i det hela och då fick jag inte samma respons precis. Jag gjorde även det här 2 gånger och lyckades båda gångerna. Nu har hon iaf en kille och jag är glad för hennes skull, vet inte direkt hur hon lyckades där men det är bättre att hon har iaf nån som kan vara där för henne...tror nog jag valde rätt väg och det känns nästan för enkelt att styra tjejer ibland, lite tragiskt men sant.

//M

När ett förhållande inte blir av...

Om nån nu skulle försöka såra mig eller svika mig djupt, inte något man önskar sig precis varje dag men jag är ju rätt så speciell och väldigt konstig så jag ska berätta lite här hur jag ser på saken, hur jag hanterar såna här problem och min syn på livet överhuvudtaget. Känner att jag inte skriver så mycket privat om mitt liv här på bloggen men allt har ju en början eller hur?! Här börjar jag...

När jag var på G med Mira som var för ett tag sen, det kan nog ha vart 3-4 månader sen har jag för mig men iaf..det kändes riktigt bra men ändå fel, vet inte direkt varför det kändes så men när jag fick reda på att hon och Bikke som är en av mina bästa kompisar strulade på nån fest då jag inte var där så kändes det som att jag verkligen fick det jag ville, jag ville känna mig sårad på ett sätt för att testa mina gränser över hur jag kan styra mina känslor när jag blir sårad eller besviken på någon eller självaste situationen. Grejen var att det kändes bara tomt, jag kände knappt något utan jag ville mest bara veta hur Bikke tänkte egentligen och hur han kände om det hela. Med Mira så var det en annan grej, jag tyckte synd om henne för att hon verkligen förstörde sin chans där och det skulle vara svårt att kunna komma tillbaks upp på banan igen bara sådär liksom. Visst hon kanske inte var redo för ett förhållande men det var ju inte direkt vad jag ville utan jag ville bara ta allt som kom, det som händer händer och hon behövde inte känna sig pressad på ett sätt men det verkade som om hon gjorde det. Därför kändes det även fel på nåt sätt. Varför jag ville känna känslan av att bli sårad eller att folk ska försöka att göra mig det är för att jag har blivit så jävla omänsklig att jag gillar verkligen när folk försöker bryta ner mig så som jag blev för ett par år sen då jag typ mådde sämst nästan varje dag. Jag har kommit till den punkt då jag inte tror någon kan rubba mig ordentligt på en brytningsnivå, jag har nått botten och kan inte nå lägre så därför så försöker jag nå toppen varje dag istället =)

Glömde berätta att innan Mira kom in i bilden så handlade det om Emma, hon var ett mysterium faktiskt och det finns fortfarande frågor där ute som bara svävar runt om mig men har aldrig blivit besvarade, något som tog rätt så kål på mig och där var jag tvungen att anstränga mig lite mer. Det var verkligen fram och tillbaks med henne och hon gav förhoppningar här och där, visade stort intresse då och då, gav så mycket hopp om vad det kunde ha blivit men neej det blev det inte utan det bara försvann?! Hon var verkligen en tjej jag kunde tänka mig att det skulle bli något allvarligt och något som man verkligen kunde bygga på, Mira var mer som ett fling kan man ju säga och därför kändes det lite fel när jag tänkte på ett förhållande i det hela. Emma hade ju en del att klura ut när det gällde hennes egna problem och jag tror nog att hon inte heller var direkt redo för ett förhållande med en sån komplicerad person som mig utan ville mest ha någon som var enkel och tänkte mer åt fling-hållet. Tror nog att hon gillade mig och hur jag var som person men det fattades nog något och jag var bara tvungen att gå vidare med det hela och sluta älta efter något som aldrig blev. Det kändes bara tröttsamt och det var inte värt det eftersom jag tänker fan inte toffla för alla hela jävla tiden, jag har gjort det tillräckligt och om man försöker leka massa lekar så kan dom fan gå till nästa kille bara, bara trams om man fortsätter i månader liksom =/


//M

Ingen semester nästa vecka!! =/

Mina sommarplaner är halvt förstörda =/ Skulle ju på semester nästa vecka direkt efter Midsommar men det kommer inte att bli av helt enkelt utan allt förstördes pga ekonomiska svårigheter men inte från mitt håll inte utan det har med min brorsa och hans kompisar Arre och Sofie men det är ju mina kompisar oxå men aja ni fattar vinken..vi skulle ju ta sista-minuten resa till Spanien hade vi tänkt men Alanya skulle ju oxå funka, första bästa helt enkelt och då tog vi ledigt från jobbet vecka 26 men nu har inte nån av dom pengar för att kunna resa för vissa fick inte så mycket av skattedeklarationen och vissa har bara spenderat på massa annat...väldigt tråkigt!! Nu får man vara kvar i Sverige och jobba istället och ''njuta'' av det här pissvädret som inte leder nån vart..KUL!!!


Mallorca

//M

När man glider ifrån varandra i ett förhållande...

Nu är jag här igen och jaaadet tog jävligt lång tid innan internet började fungera här i Solna verkar det som..när jag kom hem från jobbet så hade typ hela Solna ingen jävla uppkopling till internet och då blir man ju lite sne. Jag som hade tänkt att skriva massa jävla grejer och sen var man ju tvungen att dra till pappa och klippa sig och nu är klockan 10 redan och jag har inte mycket tid på mig att skriva för nu har det dykt upp massa andra saker som jag måste ta del av och det handlar lite om att vara stöd för min flickvän för det har hänt en del saker. Jävla ex asså, så jobbigt när vissa inte kan bara acceptera själva livet ibland...jag har vart där och jag har lärt mig från mina misstag över hur man egentligen ska beteé sig och gå vidare med livet efter ett förhållande osv. Så svårt med att gå ut från ett förhållande, inte så kul personligen och för att komma överrens om något som passar båda och när nån träffar nån ny och sånt jävla skit.
FUCKING HELVETTE allt det där, haha jag låter som jag själv är sur men jag vill bara uttrycka mina känslor över det hela för jag är glad som alltid nu och har gått vidare från allt sånt skit.

Kan bara säga att jag har världens jävla träningsvärk i ryggen, asså den DÖDAR mig!! Vi körde riktigt jävla hårt igår i regnet, vi körde massa fysövningar från en bok som en brottare hade skrivit så ni fattar att det är på hög jävla nivå och fyfan vilken belastning på kroppen på de flesta övningarna. Man fick nästan mjölksyraattack eller jag kanske överdriver men jobbigt var det och det kändes bra efter men fan inte kul när jag vaknade med världens äckligaste ryggvärk ända ner till svanskotan..SKITKUL!!

//M

DON'T MISS IT!!

Oj! Inga inlägg på en hel dag, och det är en söndag..jävligt slarvig är jag och jag kunde faktiskt ta mig tid till att skriva nånting iaf men visst jag var lite upptagen men jag har mycket i kikarn eller rättare sagt mycket att skriva om när det gäller nya händelser i mitt liv, lite tankar och semester-fakta osv. Allt kommer imorn och då jävlar ska jag skärpa mig och skriva lite mer, vara lite mer aktiv för att hålla er aktiva i läsandet. Nu börjar det bli lite sent och jag kom hem från bio och jävlar vad dålig filmen var hahah allt kommer imorn som jag sa innan..DON'T MISS IT!!!

//M

Min nya favoritklubb!!

Nu är det lördag fast det känns som om det är en söndag då tiden går förbi rätt så snabbt och även om man inte har gjort så mycket, typ kollat på tv för det mesta och lite annat så är klockan redan 5 liksom. Kan iaf säga att klubben igår var jävligt najs och det verkar som om jag kommer gå dit mycket oftare, det som jag gillade mest var fan musiken..fyyyfan va bäst musik det var och rätt så stort var det oxå =) Skönt att en ny och även bra klubb har kommit fram men jag var inte direkt så taggad för att festa galet igår utan jag drog vid 1 till älsklingen och kollade på film istället, var fan jävligt trött fastän jag drack massa energidryck. Nästa gång jag drar dit så ska det vara med mycket mer folk och tjejer ska ju självklart oxå med, annars blir det inte lika kul eftersom vi var bara grabbar och ingen gillar direkt att dansa och jag var den enda som var ändå lite pepp på att dansa till dom bra låtarna lite för mig själv men vad ska man göra?! Själva lokalen där hade 2 dansgolv och det mest unika var att dom hade en s.k. bur i mitten som var ett dansgolv haha lite annorlunda men ett inglasat rum som såg ut som ett stort rökrum och högtalare där inne så det var väl helt okej och sen så fanns det 3 barer men typ överfullt och stora köer lite överallt. Fullt med massa brats och sliskiga typer fanns det gott om..det var även svårt att hitta fula tjejer där eftersom alla var typ riktigt fräscha och överfixerade såg det ut som, positivt för alla andra men dom flesta var rätt så stroppiga, alltid kul att döma folk whahahha ;D

//M

Nytt ställe i Skanstull!

Nu är det dags för utgååång!! ;D Vi ska pröva på något nytt ställe som ligger i Skanstull, öppnar tydligen idag.


//M

''Plötsligt händer det''

Nu är man tbx från jobbet och från gymmet, känns riktigt skönt när man har gjort ett riktigt jävla bra pass och pumpat sina muskler. hade ju på mig mitt linne och pumpade som fan mina biceps. Kan väl säga att det ser riktigt bra ut ;)
Viktor ringde nyss och berättade sin sjuka historia som hände för några dagar sen, asså jag fattar inte men han råkar alltid ut för massa sjuka saker både bra och dåligt men ändå jävligt kul att höra. Kan tänka mig när han sitter där med sina barnbarn och berättar alla sina spännande historier och äventyr han har upplevet hahaha ;D

Kan väl kortfatta hans historia med att han och Philip var påväg nånstans på tunnelbanan och träffade på 4 män som snackade engelska, klart han ska hoppa in i deras diskussion och delta som alltid så dom snackade ett tag och det visade sig att 3 av dom var från Filipinien och var väldigt högt uppsatta inom politiken samt en svensk som oxå var väldigt högt uppsatt inom politiken så det var några täta snubbar som var i Sverige för att analysera lite inom politiken, samhället och speciellt ekonomin typ..seriösa grejer ;) Sedan skulle dom dra vidare in till stan till deras hotell och det var ju förstås det allra bästa Scandic hotellet, dom tyckte att Viktor och Philip var trevliga och bjöd upp dom på en öl. Dom drog dit och då stog dom andra för all dricka och dom snackade lite om allt möjligt om deras liv, vad dom gör medan Viktor och Philip pratade mer om deras liv och vad de jobbar med..självklart gör ju dom en stor inverkan och inflytande på gubbarna så dom var väldigt imponerande och det slutade med att dom tog deras uppgifter och gav deras kort för att alltid hålla kontakten om dom behövde något jobb eller nåt. SNACKA OM EN PÅ MILJONEN ATT SÅNT HÄR HÄNDER?!?!

Man kan ju säga som i Triss-reklamen ''Plötsligt händer det'' och visp får man några riktiga bra kontaker av snubbar som är väldigt uppsatta inom världspolitiken och skatteverket eller vad det nu var. Detta händer bara Viktor säger jag bara ;D

//M


Flasha lite med musklerna!!

Imorn blir det jobb som vanligt och direkt efter jobbet så blir det gym igen, kör fan riktigt hårt nu och det känns skönt att vara tillbaks inom hårdträningen igen. Hade tänkt att skaffa kreatin, så mycket gott man hör om det och jag har ju aldrig prövat det och det skulle ju säkert bidra med en hel del nu när jag även bygger lite extra muskler under min deff.
Det blir biceps, rygg och lite underarmar imorn med ett linne på, alltid najs då man blir så stolt när man flashar lite framför spegeln när man gör sina bicepscurls ;D


Ser jävligt fram emot när jag har min absoluta toppform då jag ska be brorsan ta massa bilder på mig när jag posar lite framför kameran och visar mina resultat på alla slags muskelgrupper =) Låter kanske lite pervo men jag är stolt och känner för att visa resultat som jag har nått och m¨l som jag har haft sen länge och sedan besegrat dom!!

Snart blir det att börja va ute och löpa 2-3 ggr i veckan som förra sommaren fast då var jag lite duktigare och körde faktiskt 3-4 ggr i veckan ca 1 mil på morgonen =)


//M


Vädret vände sig!

Hallå!! Hinner knappt skriva längre..har ju vart upptagen hela dagen och då har jag faktiskt inte ens hunnit sitta ner bara och ta det lugnt ens. Jobbade som vanligt fram tills 5 och sen så fick jag skynda mig hem för att sedan dra på en gång till Jakan för att jag hade träning då vi hade ett fyspass..vi körde mycket ben, mage, lite bröst, lite triceps och rygg så rättare sagt lite allt möjligt. Det var rätt så najs eftersom det var jävligt fint väder, kul att det bara vände från att vara pissväder till värsta solkenet och man kunde fan nästan sola..jävligt kul!! =)

//M

Festligt!

Imorn så drar jag direkt från jobbet och sen hem till Karin eftersom hon och Queenie ska ju ha studentmottagning!!!
Det blir nog säkert jävligt kul och jag hoppas att dom kommer vara lika festliga som jag var på min mottagning, bäste entrén hade jag iaf då jag kom utan t-shirt och bara bad-shorts in i dörren med en gul studentmössa och hela jag luktade alkohol av alla olika sorter och det såg verkligen ut som om jag var en uteliggare hahaha ;D Sen hälsade jag på alla snabbt, hela min släkt var ju där och massa kompisar men jag typ vinkade eller nåt har jag för mig och drog snabbt in i duschen och förberedde mig för att se snygg ut, fräsch och good to go till slutskivan men jag åt ju förstås och var halvt medveten om vad jag sa eller vad som hände hahaha älskar att ha den känslan..känns som om man är i en helt annan värld då allt är bara festligt =)


GRATTIS TJEJER!!


//M

Jag talar ut om förhållanden...

Nu är jag tillbaks och rätt så sent, inget planerat precis men det blev som det blev. Mådde fan inte bra på morgonen bara då jag kände mig dödsjuk och kunde fan inte arbeta så jag drog hem och vilade eller snarare däckade totalt i sängen och sen så mådde jag mycket bättre med lite te och vitlök i =) Inte världens godaste drink precis men det fungerar.
Nu mår jag iaf myycket bättre och jag har faktiskt träffat Lins föräldrar, vi åkte hem till dom i Hagalund och så träffade jag även en av hennes brorsor.  

Känslan av att ha en tjej nu är faktiskt helt underbart eftersom jag har inte haft ett förhållande på ett lååångt tag, senast var ju Mimmi liksom och då var det helt annorlunda eftersom jag hade en känsla inom mig som sa hela tiden att jag älskar bara henne för mycket och hon kunde inte älska mig lika mycket tillbaka men hon kanske hade nån bra anledning vad vet jag...dom frågorna fick jag aldrig besvarade och jag tror faktiskt inte att jag kommer få det och det är därför jag har släppt allt för läänge sen så jag har kommit över allt och startat om på nytt som en livsnjutare istället för att vara fast vid den orättvisa-obesvarade kärleken som tog bara kål på mig och fick mig att må dåligt det mesta av tiden..såna tider vill man inte ens komma ihåg utan det var en tid som var den svåraste biten som jag nu har klarat av och det är därför jag är den jag är idag, jag har kommit så långt i livet på så kort tid tack vare det helvettet jag upplevde den 2-års perioden .

Skönt att man har det avklarat iaf, har iaf ingen rädsla längre när det gäller kärlek utan jag har blivt så sårad i mitt liv att jag har nått den allra lägsta botten och kan inte komma lägre än så. Det jag kan göra istället är faktiskt att må bara bra hela tiden eller tillomed bäst som jag gör just nu.
Nu när Lin har kommit in i mitt liv så känner jag mig mer lycklig, det här behövde jag verkligen och det var något som jag saknade, något som kunde fylla upp min vardag och ersätta allt ont jag har haft inom mig. Jag har lärt mig att så länge man håller sig stark och klarar av alla slags utmaningar och är alltid på jakt efter nya så gör karma själva jobbet.

Känner att jag verkligen förtjänar det här och är väldigt tacksam samt uppskattar detta verkligen, ska göra allt för att behålla den här känslan, få det hela att fungera och göra det bästa utav det =)
Nu är jag hemma hos henne och hon står i duschen medan jag skriver ner lite av mina tankar och lyssnar på musik samtidigt, är ju inte direkt van att ha en flickvän precis men jag börjar vänja mig nu och jag gillar det, ibland blir jag fan osäker på mig själv hur jag ska reagera ibland och aa massa sånt, nästan så att jag är lite nervös men jag är ju inte det för jag är fan inte nervös när det gäller saker utan jag tror det hela har med att jag har haft ett seriöst förhållande som inte var så lyckat men annars har jag aldrig haft nån utan bara lyssnat på andras problem med deras förhållande, det är min enda erfarenhet när det gäller relationer.. lite ironiskt men sant. Som liten så hade jag alltid ett mål när det gäller tjejer, jag var ju lite konstig och annorlunda men alla är ju unika på sitt sätt men aja..jag tänkte iaf hela tiden att när jag lyckas få nån tjej så ska jag vara världens bästa och underbaraste pojkvän. Var nog lite för mycket när det gällde Mimmi och då var jag föör kär eftersom hon var min första liksom men nu är det annorlunda + att man är ju vuxen nu och har jobb och grejer, 19 år är ingen lek så därför är man på en annan nivå men det betyder inte att vi måste vara fett seriösa utan vi ska ha kul och bara ta dagen som den kommer. Nu har jag kanske snackat en massa här men jag har ju inget att göra haha men nu verkar hon vara klar från duschen..skriver mer imorn!

//M


Gratis biobiljetter! ;D

Fick 2 biljetter helt gratis av mamma nyligen som är en förhandsvisning på The proposal, den visas imorn kl. 18.00 =)
Då tar man självklart med sig Lin för vi ska spendera hela eftermiddagen tillsammans och då sover jag där och sen upp och träna tidigt på morgonen dagen efter ;D



//M

Målet är 120 kg i bänkpress!

Oooouf vad jag är trött asså, shiit vad mina ben är döda!! Rätt så kort träningspass med Juniorerna men jävlar vad det känns och speciellt i ljumskarna där jag komemr få väärsta träningsvärken imorn, inte kul.
Nästan så att jag måste börja fixa mig inför läggdags, måste ju upp tidigt igen och dra till gymmet och då blir det dags för:

-bröst
-triceps


Något som jag kommer köra rätt så hårt på framöver, ska börja med lite bänk och senare kunna utvecklas mer där för att slå personliga rekord. Mitt personliga rekord idag är 115 kg i bänkpress, något jag är väldigt stolt över och mitt mål i år är fan 120 kg..kommer bli jävligt svårt och då måste jag bygga upp mycket muskler fram tills dess men det blir nog mot hösten. Nu kan jag väl ta 105 kg så jag behöver ju träna en hel del för att komma i form igen för att nå upp till dom här extrema vikterna och jag har inte kört bänk på ett tag heller.



//M

Försäsongen börjar!!

Nu är klockan mycket och jag ska sova nu men ville bara säga att imorn så blir det en tidig morgon som alltid då jag ska starta dagen med en bra frukost faktiskt och sen dra till gymmet nedanför mitt jobb och istället för att köra crosstrainer som jag alltid gör så ska jag köra mage och axlar faktiskt =) Riktigt hårt pass och det betyder att jag måste vakna lite tidigare än vanligt för att hinna med hela passet så inte många timmar jag får sova helt enkelt men jag kan väl även tillägga att det blir träning kl. 19 imorn med Järfälla och då ska även min tränare ta med sig övergångspapper som jag måste skriva på =) Det blir en tuff träning tror jag och det gillar jag!! Första försäsongs-träningen så det borde bli tufft och det kommer att hålla på ett tag nu..vet mer om resten av schemat imorn då vi kommer att få all info vi behöver.
Nu ska jag sooova, GOD NATT!!!

//M


I love you man



Hemma igen och jag var på bio med Lin och såg på I love you man, en riktigt bra film och min humor faktiskt!
Jason Segel som var en av huvudkaraktärerna och som är även min favorit gjorde ännu en succé efter den absolut roligaste filmen i år ''Forgetting Sarah Marshall'' där han fick mig att garva ett dussintals gånger och aa man kommer ju ihåg honom som mest i serien ''How I met your mother'' som jag började kolla på för ett tag sen och något som jag har följt, skitbra serie faktiskt och där har han gjorde sin debut i Hollywood eller iaf för mig för jag har inte märkt honom så mycket annars i filmbranchen =)

Jason Segel


//M


Dags för valdag!! Jag väljer Folkpartiet!!

Nu är det dags för valdag och jag har vart lite slarvig med att inte ha lagt ner så mycket tid på just det här, aldrig haft så mycket intresse för politik men ju mer man blir engagerad i samhället så kopplas allt ju mycket mer inom politiken som att det förändrar ens vardag och då tänker man en hel del på allt möjligt om vad ska skulle vara bra och vad som kan förbättras eller förändras..nu är det vilket parti som ska delta i Europaparlamentet men ju fler röster partiet får så har dom större roll i Europaparlamentet och då får dom delta mer i självaste frågorna i Europa, alla partier kommer ju att delta i det mesta men det blir mer inverkan om man har lite större del i det hela och det kan påverka rätt så mycket med vad partierna står för osv. Hoppas att jag har fattat allt rätt nu, som sagt så har jag inte läst så mycket om det hela men ni alla andra borde säkert veta det mesta ändå och ni kan ju rätta mig om jag har fel =)

Jag ska iaf in till Solna sen och rösta, om jag kommer ihåg rätt så var det i solna centrum men det kollar jag upp när jag har kommit hem. Tycker att alla borde iaf rösta och även om man kanske inte är väl pluggad men har iaf någon åsikt om det hela och har även läst lite om partierna och vad dom vill framföra i Europa så tycker jag att man ska delta i valet och rösta på det lämpligaste partiet som passar ens egen situation i livet och vad som skulle kännas bäst för oss att leva i vårt samhälle och kanske hela Europa. Nu när man kan ju rösta som vissa har inte kunnat förut så är det iaf bra om man engagerar sig lite mer i politiken faktiskt, det är viktigt.

Jag kommer att rösta på Folkpartiet och som jag sa tidigare så har jag inte läst så mycket om alla men jag tycker faktiskt att dom framför något viktigt i samhället när det gäller jobb, skatten, integration, utbildning och massa mer som intresserar mig först och främst..jag gillar deras syn på samhället och hur dom vill ändra på saker och ting samt förbättra vissa svagheter som vi har och skapa en hel del nytt i hela Europa.



Mer info finns om du klickar på bilden!


Tänker rösta på Fredrik Malm som är rätt så ung och jag tycker att det är viktigt med en ung ledare som har koll på det mesta i samhället och är lite mer modernare än vissa andra, tänker mer på dagens samhälle, dagens teknologi och hur allt är anpassat för våran livsstil. Fick inspirationen av Viktor som framförde det hela och jag läste lite om honom vilket var bra så han blir mitt val iaf!

Fredrik Malm

//M









Ut till stan någon?!

Vaafaan jag vill ju till stan men alla är så dåliga och upptagna!! Några jobbar, några är bara allmänt sega, några har nyss vaknat och några är bara typ allmänt döda eller något...

Måste köpa en del grejer och det är ju alltid kul att kolla runt lite och nu är det faktiskt fint väder jämfört med hur veckan har vart iaf =)
Saker som står på min önskelista:

-Nya innebandyskor (kan kolla iaf)
-Nya hörlurar till min mp3
-Skor (såg ett par tygskor från H.M, skitnsnygga)


sen vet jag inte vad mer men det lär ju dyka upp något som jag vill ha eller så, får väl se! =)
Väntar bara tills nån hänger med mig till stan och det snaaart, orkar inte vara kvar här hemma!!

//M

NYTT REKORD PÅ BLOGGEN, 80 OLIKA LÄSARE IDAG!!

NYTT REKORD PÅ BLOGGEN MINA VÄNNER!! NI HAR GJORT DET HÄR MÖJLIGT OCH 80 ST OLIKA PERSONER HAR FAKTISKT BESÖKT MIN BLOGG IDAG, LÅTER BARA HELT SJUKT MEN FAN VA SKÖNT DET HÄR ATT SPRIDA LITE OM MITT LIV FÖR SÅ MÅNGA MÄNNISKOR =)

//M

Brorsan kändis?!

Brorsan har fan blivit kändis?! Nee inte direkt känd men han är med på Onoffs hemsida under fliken webb-tv då han introducerar hur det nya Guitarr Hero fungerar och presenterar den lite väl..jävligt kul att se då han själv är sämst på allt det där och har inget intresse alls för det men jag är ju likadan iförsig..sämst på att spela det och har ingen talang alls säger jag bara =)  Är iaf stolt över brorsa och ni kan ju själv se det hela genom att klicka på bilden!


//M


VAFAN GÖR NI SVERIGE?!?!?!

JÄVLA SKIT JÄVLA FAAAAAAAAAAAAAAN!!! ORKAR INTE MED DET HÄR..PALLA ATT SVERIGE SKA FÖRLORA PÅ HEMMAPLAN NÄR VI HAR VÅRAN FUCKING NATIONALDAG...ÅT HELVETTE MED DET HÄR!!!!!!!


//M


SVERIGE-DANMARK | TIPS: 2-0

MAAAAATCH PÅ GÅNG!! HEJA SVERIGE!! NATIONALDAGEN IDAG, VI SKA FAN TA OCH VINNA!!
2-0 TILL SVERIGE!!!


Ett sådant jubel vill vi se mot Danmark!! =)

//M

Officiellt tillsammans!! <3

Idag har dagen bara vart helt jävla underbar då jag har bara gosat hela morgonen och legat med min älskling Lin =) Kan väl berätta för alla er nu något som har blivit officiellt och något som jag verkligen måste dela med mig..Lin och jag är officiellt tillsammans from idag =) <3



//M

When it was good

Hallååå!! Två mottagningar blev det igår och dom vart lyckade, god mat var det ju förstås men det allra roligaste var ju att jag var den enda kompisen till Saffa på hans mottagning när jag kom för det var bara massa vänner och lite släkt där annars så det vart lite kul =) Sen så skulle jag vidare en stund till grannen Henrik och där var det exakt samma..jag var den enda kompisen men kul var det iaf och då träffade man även på Party-Niklas som är granne till Henke och hade stor fest förut hos honom medan jag och Henke var bartenders..fett kul var det och vi kommer få ett nytt uppdrag den 22 Augusti då det blir mer folk oxå, 80 pers kommer och jävlar vad kul det kommer att bli =) Vi fick ju 500 kr var förra gången, vi jobbade liksom i 3 timmar men vi hade kul så varför inte liksom ;D

<---Party Niklas

Senare kom ju Bikke, André, Tobias och Elof till Saffa så vi alla drog ju vidare in till stan och sedan till K15 där slutskivan var. Det var rätt så kul faktiskt och man kände ju en hel del, musiken var rätt så bra då och då men det är en för liten klubb och det jobbigaste var nog att alla tappade massa glas hela tiden på dansgolvet så man fick massa glasbitar som fastnade under skorna eftersom det var klibbigt oxå..

Senare åkte jag hem till Lin och kollade på massa filmer och vi sov typ runt 5-6 tiden på morgonen haha ;D

//M


Nyblivna studenter är en skam!!

Hallå hallå! Vet att jag är seg på uppdatering men jag är inte hemma lika mycket längre eller jag var ju borta typ hela dagen igår så jag hann inte skriva nåt men något nytt som jag har funderat på ett tag här är dagens nyblivna studenter...dom är bara dåliga, asså när man tar studenten så ska man fan vara jääävligt glad, hypad, full som fan, helt borta och allt sånt extremt men jag har inte ens märkt nånting på en hel del på sistone faktiskt =/ Dom flesta är tillomed rätt så nyktra vilket är en skam! Var på Johannas och Addes studentmottagning idag och det var ju faktiskt trevligt med lite god mat och allt möjligt, orkade inte gå ut...det är ju torsdag och jag ska jobba imorn så jag vill vara rätt så utvilad eftersom jag hade tänkt att dra ut imorn istället då Löfströms har slutskiva och då ska jag på Saffas mottagning samt ett litet besök hos Henke oxå som är granne =)

Nejmen nu är klockan mycket och jag ska upp tidigt för att träna som jag har gjort hela veckan faktiskt *stolt* =)

GOD NATT!!

//M

Nytt rekord och synliga resultat!

Faaaaaaan va najs dag, känner mig så grym på jobbet och allt bara flyter på, sålde nytt rekord på försäkringar och det kändes bara underbart..10 st på en dag är fan inget att leka med, tror jag sålde mest av alla idag och det mesta är tack vare en person som gör mig så glad på jobbet ;D Nu är det iaf dags för träning då det blir riktigt hårt träningspass och ett avslut med lite kondition. Bröst och triceps samt tappmaskin i 45 min hade jag tänkt =)

Imorgon hade jag även tänkt att träna, först på morgonen då jag kör som vanligt Crosstrainer i 30 min och sedan direkt efter jobbet så ska jag på en kompis studentmottagning, det blir en rätt så hektisk dag tror jag men träningen går framåt iaf och många av dom på jobbet ser resultat rätt så synligt =)

//M

Ta dagen som den kommer!

Nu ska jag berätta om gårdagen som var faktiskt bästa på lääänge för det var ju sooool och faan va varmt och sköönt det var..lite ledsen över att jag vaknade rätt så sent eller det var nog strax över 1 då tanken var att jag skulle vakna lite tidigare förstås för att vara ute i solen och utnyttja vädret liksom men så blev det inte och det var mamma som väckte mig..hon sa att hon och hela familjen var på eriksdalsbadet och stekte vid solen så jag ringde Lin och efter några timmar som man fick vänta så åkte vi direkt in dit och gjorde dom sällskap..solade rätt så mycket och hade även med mig min högtalare så det var rätt så najs med najs musik och att man känner solbrännan smyger in sakta men säkert =)
Senare mot dagen så åkte jag faktiskt hem till Lin och då kollade vi faktiskt på film..vi såg Taken!


Betyg: 4/5

Det var mysigt och jag sov där med..
Så ni alla vet som ni även kanske har förstått så är jag faktiskt på G med en tjej här som heter Lin och det går rätt så bra nu faktiskt, känner mig riktigt säker och trygg med henne så jag tar dagen helt enkelt hur den än kommer så det som händer händer =) Enkelt att leva livet, bara om man vet hur man gör det! ;D

Var med henne idag med efter jobbigt och vi hade det rätt så mysigt, lite picknick med kyckling och keso MUMS!! ;D

//M

Festlig även när jag är nykter...

Jaa  vad gjorde jag mer i helgen..jag var ju ute och firade André eftersom han tog ju studenten i fredags så vi drog till Toxic och det var ju inte så bra där precis men det förstog jag sen innan att det skulle ske, aldrig bra där längre faktiskt!!
Det var rätt så segt från början men det började bli liiite mer drag senare mot slutet men sen så åkte jag hem med Lin och vi var uppe rätt så sent, kollade på Stomp The Yard ;D

I lördags så festade jag med och då var det ju dags för att fira Jesper men han tog däremot inte studenten utan hans klass hade studentskiva?!?! Ofta man har det nu liksom hahha..dom hade iaf det jäävligt sent men kul var det iaf och alla var ju rätt så tankade och jag var ju fan jävligt rolig och var rätt så flummig faktisk, hade kul och det kändes lyckat efteråt men jag var ändå rätt så trött mot slutet då jag orkade inte dansa och det var fan för varmt att dansa för det var för mycket folk..vi var på Viper och dom hade bara övervåningen öppen liksom..SUCK!!

//M


Företaget bjöd på det mesta!!

Sorry sorry att jag har vart så jävla dålig på att uppdatera här men det är bara för att det har ju vart jääävligt fint väder och då har mna ju inte precis tid för att skriva och sen senare mot kvällen har jag oxå vart upptagen och sen så har jag sovit borta och då har jag ingen ork att skriva hos andra precis..många ursäkter och jag fungerar så att jag måste verkligen skylla på nåt! ;D Kan väl säga lite kort att jag festade det mesta i helgen då det var ju firmafest i fredags efter jobbet eller vi skålade för det mesta för våra rekord och alla drack förutom jag då, firade de stora intäkterna som vi har gjort på Cigna och det kändes bra då vi hade värsta sammanhållningen och det var kul att bara umgås med alla från jobbet och även några till som var nya =)
Dom bjöd ju som fan på champagne, öl, vin och massa mer =)



//M

RSS 2.0