Jag äger: 21st skjortor, 6st kavajer och 3st finbyxor

599:- på H.M

Jag räknade hemma idag hur många skjortor, kavajer och finbyxor jag äger. Fick fram detta:
21st skjortor
6st kavajer
3st finbyxor

Kavajen som ni ser här uppe ska jag ha på nyår, SÅÅÅ JÄÄVLA SNYGG! ;D

//M


Magkänslan har alltid rätt!

JULLEDIGHET!!! Skönt som fan nu när man har jobbat sina sista dagar under 2010 så man får vila lite iaf =)
Julen har varit underbar hittils och det är bara nyår kvar och sen är allt klart, tror nog att detta nyår kmr bli den bästa men så tänker man ju alltid fast magkänslan säger att 2011 kommer bli ett underbart år!

Kan väl börja med att berätta för er att jag är nu tjock hahah nee men har lite mage och mina muskler försvinner sakta men säkert =/ Kommer börja hos SATS nu i januari och jäävlar vad jag ska träna, Mr. Fitness säger jag bara och nu behöver jag inte heller oroa mig att bli fööör stor och osmidig när jag ändå inte spelar innebandy längre fast jag vill inte heller se för stor ut så det blir bra ska ni se...

Saknar träningen oerhört mycket, speciellt träningsvärken för det är då man känner att man har jobbat hårt ;D
Apropå inget så kommer vi få in vår nya soffa om några veckor så snart kommer hemmet vara mer färdigt och då blir det dags snart med en inflyttningsfest =)

//M

The Town

Riktigt jävla bra film, jag och älsklingen såg den i lördags. Laddade ner den med bra kvalité men är lika värd att se på bio!//M

update 2.0

Oj, jag glömde visst bort att jag hade en blogg =/ Får väl hålla mig själv mer uppdaterad men under dom här dagarna har det vart fullt upp med jobbet som går bara bättre och bättre, en trevlig tacoskväll med familjen och ett dop fasktist =)

Många fina händelser och det som händer härnäst är att jag jobbar fram tills den 23e och bäst av allt så jobbar vi bara halvdag vilket jag inte var beredd på men sen så blir det JULAFTON dagen efter!! Jobbar den 27e och 28e men efter det så kmr jag njuta av min lilla ledigthet.

Köpt upp alla julklappar och hämtat den största till min älskling som kommer bli överraskad, hon har verkligen ingen aning om vad jag har hittat på men bra är den! Ipaden är här hemma och är feeting najs, njuter varje sekund jag använder den men jag kmr nog njuta mer när man är ute och reser med den för det är ju inte samma känsla här hemma direkt.

Nu kollar man på Jamies familjejul på 5an som man bara njuter av och sen så blir det betala massa räkningar, ELÄNDE! ;D

//M

Texas Longhorn - Där köttet smakar som bäst!

400 gr biff med pommes frites, majskolv och guacamole på Texas Longhorn gjorde min dag!//M


That's why I bought an Ipad!//M

1 ½ år med min älskling! <3

Jag och älskligen firar 1 ½ år idag, jag älskar dig över hela mitt hjärta och du betyder allt för mig baby! Du gör mig lycklig och jag hoppas att det förblir oss i framtiden!

Min Älskade Lin! <3//M

Godaste Thaimaten hittar ni på Tjabba Thai!

Glömde faktiskt skriva ner att jag älsklingen mamma och Chrille var på restaurang i fredags och åt riktigt god Thaimat!

Restaurangen heter Tjabba Thai och ligger på Wallinsgatan 7 mitt i city, fyyyfan va gott det var =) Bästa Thaimaten jag har käkat faktiskt så det är värt att besöka. Mysig inredning samt bra priser, jag åt ''pad thai gong'' som är exakt som ''pad thai gai'' som si erfarna vet är med kyckling men skillnaden är att det jag åt var med jätteräkor.

Gai=kyckling
Gong=räka

Vi åt även en förrät som var oxå jävligt gott och intressant, nämligen en sallad som heter ''som tam'' och ni borde fan testa den, en stark sallad <3

Riktigt trevlig middag och med min bästa mamma såklart som är bara helt underbar! Jag älskar dig mamma!//M

Snart har jag min Ipad 16gb wifi 3G!!!

Ny rekordmånad blev det på jobbet och denna gång så kom jag 2a på hela företaget så jag är stolt men älsklingen är stoltast :) 1an vann ju en Iphone 4 så jag var hyfsat nära men sånt händer, det kommer fler tävlingar ;D Nu väntar jag bara på min Ipad som är påväg till sverige!!!!

Lins kompis pluggar i USA och när hela hysterin om Ipad kom så kände jag mig sugen och att det är ca 1000-1500 kr billigare i USA gjorde det hela mycket bättre och jag vart ännu mer sugen. Ipad 16gb Wifi+3G blev det...BÄST!!!! Den kostade 629 dollar men med taxes 681 dollar = 4700kr.

Jag säger bara, TACK!

ÄR DET BRA ELLEEEEH?!?!?! ;D

Får den säkert snart, LÄÄNGTAR!!!//M


RSS 2.0