Ljudanläggningen kommer bli feeeting najs!!

Min DJ skrev till mig idag ''Jag har bokat en riktigt fet ljudanläggning till din fest nu'' Faaan va jag längtar till festen =) Ni som är mer kunniga inom det tekniska området vet om ljudanläggningen är fet eller så...



//M

För mycket festande och snart firande!

kryssningen var graaaaaaaaaajt! För mycket festande för min del men det blir så om man inte har druckit på ett tag och man känner sig som en superman men tillslut blir man bara killen som stanna kvar på toan hahahah ;D
Det ordnade sig och jag var nästan helt borta men aja skitsamma kul var det. Det var jag Lin och 2 av våra gemensamma kompisar som åkte. Egentligen så får vi inte åka för vi alla måste vara 21 år men det var bara en av oss som var 21 och hämtade ut biljetterna sen så var vi diskreta framför kontrollen och allt så det ordnade sig. Köpt massa dricka till festen nu oxå :D

Jag vet att alla kommer typ ta med sig dricka till min fest och därför har jag köpt en del dricka för dom som inte tar med sig samt för dom som kommer sääääkert vilja ha mer, rätt så billigt och bra.
Det kommer att bjudas på tårta och bål oxå så att ni vet.

Idag ska vi familjen fira min födelseda eftersom det blir svårt att göra det imorgon en måndag liksom så vi ska till Kinamuren som ligger i Odenplan. Feett gott och det är tillomed bättre än Mongolia vid sveavägen, billigare och där får man även SUUUSHIII!! ;D



//M

Loooove! <3


//M


Nästa investering: manschettknappar

Jaa snart är man 20, fan va gammal jag är men typ alla säger att jag ser äldre ut än min brorsa hahha ;D Bara för att jag är lite mognare än honom i sättet och inte lika larvig men inte fan ser jag äldre ut. Kryssning imorn så det blir najs, man kan förfira min födelsedag där ju. Tror nog att jag ska köpa hem lite mindre dricka än vad jag hade tänkt mig, många kommer ju ta med sig eget till festen men det är ju alltid bra att ha lite extra =)

Måste köpa nya manschettknappar eller nya och nya jag har fan inga och det är ju alltid bra att ha det. Min skjorta som är faktiskt mitt senaste inköp behöver manchettknappar, den har inte vanliga knappar eller nåt. Den är iaf jävligt snygg och ni kommer se bilder från kryssningen på den.

Vart hittar man snygga manschettknappar?! HEELP ME!!



FEEETT NAAAJS!!!

//M


26/2 KRYSSNING!

Kryssningen fixad och klar, dags att köpa hem lite alkohol! =)


26/2

//M

3 matcher blev 2 vinster och en förlust!

Det blev en tuff helg för oss i Järfälla som hade 3 matcher och det började med första matchen igår mot Storvreta med A-laget. 1-7 är inte så bra direkt men dom är ju definitivt bra, toppen mot botten. Vi hade matchen in i andra perioden men sen så var det svårt att hålla igen med deras duktiga spelare. Vi kämpade på bra med det räckte inte.

2 resterande matcherna var med juniorerna och då mötte vi först Tullinge i div 1 där vi vann med 12-6 och det var faktiskt en tuff match då dom bevisade att dom var en liten utmaning men det löste sig till slut. En viktig match som säkrade vår plats för att vara kvar i div 1.

Sista matchen var 90 min efter då vi spelade den viktiga matchen mot Offensiv Lidingö och vann med hela 8-2.
Tufft från början men sen så började mål ösa in så snart är 1a platsen helt säkrad för att gå vidare till slutspel.

Jag kände mig inte direkt på topp så jag får ta igen nu nästa vecka då det är fullt ös med träning imorgon onsdag och sen match på torsdag med juniorerna.

Helgen var annars rätt så lugn, det funkar inte att dra ut eller nåt när det är såhär bajsväder med massa snö och kyla. Sen så hade jag ju fullt upp med matcher, känns så länge sen man var ute...

Mys mest med älsklingen annars och snart måste vi fixa lite inför festen, lite inköp och sånt.

//M


DETTA BEHÖVDE VI, 3 POÄNG!!



SKÖÖÖÖÖÖNT! Det här behövde vi verkligen men det roliga var att matchen började i 3e perioden kan man säga eller den vaknade till lite. Första perioden så spelade rätt så bra med defensiven som var nog det viktigaste och vi skapade även bra lägen. 1-0 i första men andra perioden var rätt så sömnig och det slutade 0-1 till oss men det var inte mycket som hände. Hela matchen kändes skum på nåt sätt, vet inte direkt varför det kändes så och om det kanske bara jag som kände så men när vi vann och gjorde avgörande mål i tredje så var det inte samma glädje som mot Pixbo borta. Känslan var som om vi låg i toppen och vann en match som inte var jätteviktig med det är alltid bra med 3poäng typ...nåt åt det hållet. Man var ju självklart glad och alla hurrade och så men ändå inte lika mycket, det ska egentligen kännas ännu bättre för den här matchen var otroligt viktig, de sista matcherna som vi har kvar måste vi verkligen bara plocka poäng.

Fick inte spela nåt men jag är bara glad över att vara med i laget och hoppas på spel på lördag mot Storvreta =)


Men som sagt, det var kanske bara jag...

//M


Indisk upplevelse med älsklingen!

Myspys med älsklingen på Restaurang Nirvana som ligger typ 100 m från min dörr =)



Vi firade Alla hjärtans dag där med god mat och indisk glass som dessert...GOTT!!
Det var rätt så god mat och jag smakade även på Indisk öl, Cobra som det heter och det var fan fett gott =)
Vi åt även deras glass, det var typ saffranglass med russin MUMS!!


//M


Superb match med Sebbe i sina bästa dar!

FAAAAN VA GÖÖÖTT!! Riktigt skön vinst med juniorerna idag!!! Vi vann helt överlägset mot serieledarna Älvsjö som var totalt chanslösa hela matchen. Jag tror nog att det var en av dom bästa matcherna vi spelade och jäävlar vilket tempo vi hade och vilka chanser, vart lite avis på publiken som fick se en sån otrolig match. Något man skulle betala för tillomed =)
Vi vann matchen med 7-2 borta mot Älvsjö.

Jag vill oxå dela ut en stor krona till matchens bästa spelare: Sebastian Ekberg


Han var helt felfri och jävligt stark i närkamper och kom ur alla slags lägen, superb är nog det perfekta ordet!
Jag hade åter igen dussintals chanser men satt aldrig bollen i mål men publiken fick en show iaf, gjorde en assist som var även 1-0 målet så det är starkt.

Imorgon är det träning med A-laget så det är bara att tagga och nu är jag jävligt trött.

//M


Juniorernas kamp!

Senare idag så har man ännu en utmaning och denna gång med juniorerna då vi möter Älvsjö som ligger 1a i div 1. Vi måste vinna där för att kunna hålla oss kvar i serien, uppdrag där är att vi får plocka poäng så mycket som möjligt för jag tänker fan inte låta oss gå ner till div 2 där vi spelar även just nu. Nu ska jag fan visa framfötterna, jag är ju äldst i laget så veteranen själv får göra lite skillnad i matchen ;D

Minst 3 poäng tänker jag göra, det är bestämt!

//M


Sista uppdrag: Plocka så mycket poäng som möjligt!

JÄVLA SKIT!! Ännu en viktig match som vi förlorar bara sådär, just på hemmplan där vi egentligen ska vara som starkast. 2-5 blev resultatet men det stog ju 2-2 inför den tredje och vi hade fan matchen men vi förlorade av anledningen att vi inte satte våra chanser utan dom gjorde det och därför utdelades 3 poäng till bortalaget Tyresö Trollbäcken.

Vi har 4 matcher kvar och det gäller att plocka så mycket poäng som möjligt!!
Fick spela ett byte som back och det gick rätt så bra, hoppas på mer spel mot Balrog borta på onsdag och då jävla ska jag visa vinnarskalle! =)

//M


You can win and lose at the same time...

Vinst med Juniorerna då vi mötte Bele Barkarby, derby och vi vann med 6-4...HÄÄRLIGA 3 POÄNG!!
Jag vart ändå lite besviken över min insats att jag inte kunde sätta bollen i mål, hade nog över 10 chanser med stolpe, ribbkrysset och frilägen och aaaallt men det kändes inte som om det var min dag idag.
Jag får ta igen allt i helgen då jag har 2 matcher, en med juniorerna och en med A-laget.

Nu ska jag sova och jag känner ingen lust eller tid att blogga nu när det är fullt upp med annat.

GOD NATT!!

//M

Favorit i repris!



Se målen och den sköna vinsten borta mot Pixbo!! ;D
//M

Privat spa bad för oss!

Idaaag hade jag och Lin myyyyspys =) Min julklapp till henne upplevde vi idag.



Det var riktigt skönt och avslappnande =)

Testa det så får ni se!

//M

Edge of Darkness = End of boring as heeeell!!



Jag Lin Amanda och henens kompisar gjorde misstaget...skiiiiiiiiiitdååålig var den! Sämst story och man tror att den är skiiitbra på trailern och allt men när det kommer till sanningen så är det inte värt att se denna film!!

//M

Vapiano - för er pastaälskare!!

Oj det var ju längesen man skrev...Jag har haft det den perfekta helgen faktiskt! I fredags så var jag och Lin bara hemma med Amanda och hennes kompisar, lekte massa lekar så som snurra flaskan och sånt som man gjorde när man var liten. Vi fick även med en stund den berömda leken ''burken'' här hemma hahaha fett kul =)

Igår så firade jag och älsklingen 8 månader på en fin restaurang i Gamla Stan..fancy fancy kan jag väl säga och pastan var ju gudomlig så för er pastaälskare GO THERE NOOOW! =) Inte alls dyrt heller.



Jag kan tänka mig att deras pizzor är oxå jävligt goda men testa stället, behöver inte vara du och tjejen utan ta med gänget och dra dit. Ni kommer att bli väldigt nöjda och sen så kan man ju även föra där =)

Efterrätten vi åt var oxå jääävligt god, det var mascarpone med grädde och jordgubbar..GOOOTT!!
Jag åt den bästa rätten iaf!

VERDURE FILETTO DI MANZO oxfilé, grillade grönsaker, champinjoner,
cocktailtomater, rödvinssås
   128KR

//M

Family Guy 713 Stew-Roids

Watch Family Guy 713 Stew-Roids Free Online!

//M

Fixat och klart inför 20-årsfesten!

Nuuuu är allt klart med lokalen och allt för min 20års fest. Jag får tacka min kära kvinna och hennes pappa till det hela, allt är påskrivet och klart! Ska bara fixa lite invites till mina kära gäster som kommer inom kort =)



//M

GULD!!!!!!




Vart lite fullt upp i helgen och långresa till göteborg med lagbussen, skön vinst iaf =) Fick spela ett par byten och gjorde ett bra jobb tyckte jag. Se och NJUUUUT!!

//M


RSS 2.0