BRASILIEN VINNER VM!

BRASILIEN VINNER VM!! HELT ÖVERTYGAD EFTER MATCHEN MOT CHILE!!!



//M


ÄLSKLING <3


Saffa trodde att det var photoshop men det är det inte, ibland så är man bara så snygg. REN SKÖNHET MIN EGNA ÄLSKLING! <3


Maamari dieten!

Idag var jag på gymmet och körde stenhårt biceps och rygg. Musklerna sväller upp och jag ser ut som en hårding ;D Hade på mig ett linne på gymmet så det blir trippel-effekt!!

Jag drack 3 LITER VATTEN! Det är rätt så mycket jämfört med vad jag dricker vanligtvis som brukar vara runt 1,5-2 liter vatten under träningspasset och jag körde inte heller någon konditionsträning. Kände att jag kunde avstå från det eftersom jag ska träna med A-laget imorgon i Karlberg och då blir det säkert mycket kondition.

Körde effektivt i 1 timme och det kändes riktigt bra, 3v kvar till Gran Canaria och jag kommer köra hårt med dieten samt träningen så det blir najs till beachen men jag vet att jag har en fin kropp och så men jag vill ju alltid ha ett fint sexpack för då mår jag bättre för min egna självkänsla =)

Min diet går ut på en blandning av Atkins metoden då man äter bara protein och fett samt GI-metoden då jag äter ändå lite kolhydrater fast bara med lågt GI-värde och för det mesta långsamma kolhydrater. Jag är mer nyttig och blandar kött, fisk med sallad rotfrukter och grönsaker. Keso och kesella är ju nr 1 som funkar med allt och hur gott som helst. Jag kallar den för Maamari-dieten!



Jag äter nog 30% kolhydrater 50% protein och 20% fett. Mellan 1500-2000 kcal/dag och jag behöver nog runt 3000-3500 per dag för att ligga +/- 0. Rätta mig om jag har fel för det kan jag ha men annars tror jag att det är ungefära siffror. Då betyder det att jag förlorar mellan 1500-2000 kcal per dag och på 3v så blir det totalt mellan 31 500-42 000 kcal. 7000kcal=1kg fett 42 000 kcal=6kg fett

Enligt mina beräkningar så kommer jag gå ner ca 5-6 kg på 3v men då ska man även räkna med att det kommer säkert bli lite fusk nån gång kan jag erkänna men jag ska försöka att låta bli så jag blir nöjd om jag förlorar 4 kg, 3 kg är godkänd men jag borde ändå klara mer.

//M

Ingen Sundbyberg men däremot ostbricka!

Nej det blev inte Sundbyberg och Ja jag är väldigt seg på att uppdatera...Den konstiga snubben som oxå var på visningen skrev på papperena dagen efter men det var något lurt med det hela, kan nästan svära på det och om ni var där så skulle ni säkert känna likadant =/ Äh skitsamma jag letar vidare och sparar mer pengar istället så jag har mer råd att betala kontantinsatsen samt så det täcker upp lånet jag behöver ta för möbler och allt annat man behöver till sitt nya hem. Loggade in på Signalisten där man kan bli erbjuden förstahandskontrakt i solna och det är ju bara för solna-bor. Vart inne sen tidigare där och anmält intresse på olika lägenheter men det är lika bra för då kan jag starta nånstans iaf.



Hört från mamma att det är lättare att köpa lägenhet under sommaren och efter, det beror ju på att det inte är lika mycket spekulanter och det är ju najs! Rätt tajming =)

Det är ju ändå kul att kolla runt och gå på visningar, vuxenpoäng!!!

Kan väl tillägga lite kort att det var en väldigt trevlig midsommar som jag spenderade med min älskling och pappa vicki finicia. Vi unnade oss med god mat och ostbricka som en fin avslutning men jag borde ha tagit i lagom mängder men det blev ju lite för mycket kände jag men aja jag får väl ta igen det nu i veckan och det blir en enkel match!


Ostbricka <3

//M

Sundbyberg kan bli min nästa bostad!

Hej hopp! Jag skippade träningen idag, kunde fan inte sova inatt men det var inte största anledningen till att jag hoppade över träningspasset..igår hittade jag en lägenhet i sumpan via hemnet och det var rent slumpmässigt, hade inte så mycket för mig och till slut hittade jag en riktig guldgruva ;D Säger inte mer än att det är en 1a och jävligt fin så jag ringde mäklaren idag och han sa att jag kunde komma förbi idag så jag drog efter jobbet med Lin och det känns rätt!

Jag har ansökt om lånelöfte så jag kommer nog säkert få svar imorgon, jag hoppas verkligen allt går in för då blir det jävligt najs ju. Centralt föööfan! ;D

Håll tummarna för mig!

//M

FIT FOR FIGHT!

Sköönt! Nu är jag tillbaks med träning igen, bort med sjukdomar och fram med mer muskelmassa och mindre fett! ;D

Igår pumpade jag mage och sen stepmaskin i 15 min och idag blev det bröst och triceps med stepmaskin som avslutning 15 min.

Kommer köra biceps rygg med stepmaskin 15 min imorgon och axlar mage med stepmaskin på torsdag.
Fredag blir det vila och möjligtvis ett kort pass under helgen för jag vill inte köra fullt ut från början pga risker.

Dricker min Whey 80 proteinpulver innan träning och ska börja med creatine som jag har aldrig testat...det blir skoj!

Nästa vecka är jag redo att köra med A-laget igen då dom tisdag och torsdagar resten egen träning alltså gym för min del:

Tisdag:Karlberg med hinderbana, kondition och styrka

Torsdag:Ursvik med kondition och/eller styrka

Jag kommer skriva mer om min träning nu eftersom jag är ju på G samt kost för vissa vill säkert veta hur jag deffar men vissa vet redan.


//M


Gå ner 5 kg på 5 veckor!!!

Hjääääääälp snart är det Spanien och jag är inte i form direkt för beach 2010 men jag gör det för min egen skull och är inte som vissa andra som bryr sig inte ett skit om sin kropp eftersom man har tjej. Jag måste få bort allt jävla onödiga fett som sitter på mig på 5 veckor!!!

Jag planerar in min träning i slutet av denna vecka då jag verkligen hoppas jag blir friskare, ska nog testa och träna imorgon på gymmet. Ska äta sunt och minska på kolhydraterna en aning. Äta typ bara sallad så jag måste ta bort min lathet och börja planera lite.

1 kilo i veckan blir det och det är ju inte så jättemycket precis, har fan gjort det förr och kan göra det nu oxå. Kommer lägga upp en bild typ imorgon på min mage och sen vecka efter vecka om man nu ser någon skillnad för skoj skull =)

Nu ska jag sova och göra en toppendag på jobbet imorgon och ta igen från idag då jag gick hem tidigare pga illamående och annat skit men det ska bort nu, fram med friska Sebastian!! ;D



//M

Förkylning i över 5 veckor! =/

Fortfarande sjuk och jag har typ vart det i 5 veckor eller kanske mer, kan inte träna och jag blir bara frustrerad. Jag måste träna och jag känner mig hjälplös och knappt motiverad eftersom jag blir ju aldrig friskare, jävla förkylning!!!

Hur fan kan det vara kvar så länge och hur fan ska man ta bort det om jag ändå vilar så mycket jag kan =/

Trevligt var det i GBG iaf med lyxhotell och bilder har jag ju lagt upp på face men jag pallar inte skriva mer just nu..dags att sova snart.

Ska ta med dagliga medicin och sen bums till sängen!

//M

GÖTEBORG PÅ LÖRDAG!!!

GÖÖÖTEBORG PÅ LÖRDAG!! NU ÄR VI FLEEER OXÅ!! !!!

WOOOOOOOHOOOO LISEBERG VM FESTA OCH ALLT!! ;D



//M 


IPHONE 4 SNACKA OM ATT BLI SÅLD!



//M

1årsdag med älsklingen! <3

Idag firar jag och min älskling Lin 1 år som vissa har säkert märkt och vet. Överraskade henne med att åka in till Villa Källhagen med taxi ifrån Denise fest, fyrstjärnigt hotell i Djurgården, champagne, choklad, jordgubbar och ett varmt bad som väntade oss vid midnattstiden...dagen efter blev det frukost på sängen med massa härligheter och sist in till söder där vi käkade på Koh Phangan REN LYX!!!!

  Champagne och choklad med jordgubbar

 Frukost på sängen

 Shakes på Koh Phangan

//M

HAR FÅTT MIN IPHONE!!

NU HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT MIN IPHONE!!! WIIIIIIIIIIIIIIIE ;D



//M


RSS 2.0