Slut på innebandyn för min del!

Lugn och avslappnad helg blev det och det behövde jag faktiskt. Har precis käkat för mycket mat som älsklingen lagade, kyckling med potatisklyftor och grönsaker mmmmm...FETT GOTT!

Kan väl säga att jag har nu tagit paus från innebandyn och kommer nog inte spela på ett tag men frågan är om jag kommer spela igen?! Som ni flesta vet så spelar jag ju i Järfällas herrlag som ligger just nu 2a i Norra allsvenskan och vi gick ner precis men är påväg upp igen. På senaste tid så har det varit mycket jobb och jag prioriterar det som mest eftersom jag är på god väg i min framtida karriär så det blir svårt att spela innebandy på sån hög nivå oxå liksom. Blir sliten lätt och min kropp hänger inte med, det är synd verkligen men vad ska man göra...Nu känns det skönt iaf att koppla av och vara på topp när man kommer in på jobbet varje dag så det känns bra =)

Kanske man saknar innebandyn sen och kör på någon låg nivå eller nåt, man vet ju aldrig men jag måste koncentrera mig på nuet för det är det viktigaste! =)

Kommer snart börja gymma igen för fullt när jag har blivit lite friskare från förkylningen samt när allt är i sin ordning med lägenheten osv.

//M


kabelsladdj*veln är för kort!!!

Nu är allt klart med den nya tvn men ändå inte heeelt klart. Som ni ser på bilden så står tvn på golvet och det är pga kabelsladden är för kort och når inte uttaget om den hänger mot väggen så jag måste köpa en ny kabelsladd och lääängre såklart. Nu får den vara såhär inatt och tills imorgon kväll och seeen är allt klaaaaaaaart! ;D



hahaha kolla hur skönt jag har lagt upp den =)

//M


Något hemligt är på G!

Jag vill inte säga nåt nu egentligen men det är något stort på G nu snart faktiskt och många kommer att bli glada säger jag bara =) Allt är hemligt just nu tills det kommer att dyka upp något på Facebook för en del så KÖÖÖÖR BARA! ;D

//M

Celebration á la Vicki med Maamari family!

Ikväll var vi faktiskt och åt middag med the Maamari family för att fira Vicki på Mongoliska Djingis Khan på sveavägen, BÄSTA!

Trevligt var det och mycket framtidsplaner dök upp (som vanligt), en ny kryssning bland annat =)



Här får ni iaf en bild på mig älsklingen och min maffiapappa =)

//M


Inflyttningspresenter gör intro!

Kolla vad vi fick av Lins föräldrar!!! Såååå jävla lycklig ;D




Min bror Fabian kommer att hjälpa mig betala av tvn som jag har fått hem nu fast inte hunnit sätta upp utan det kommer bli nu i veckan. 1000kr kommer han att bidra med så jag är helt jävla lycklig säger jag bara ;D

//M


"Money is a bitch, and she never sleeps"

Var på bio igår med J&E och älsklingen såklart, vi såg på Wall Street Money Never Sleeps.

Riktigt tung film och jag blev lite pengakåt faktiskt ;D



//M


BACK TO GOOD OLD DAYS!!!

Back to good old days!!!



Måste tillbaks till min goda form igen, inte så långt ifrån hur det ser ut idag men jag saknar hur det var då när jag tränade som mest!!!

//M


Ut med Worldclass och in med SATS!

Sorry Worldclass men jag ska byta till SATS =/

Yes det är sant faktiskt, jag har uppsägningstid kvar och kan gymma året ut på Worldclass men jag ska byta till SATS och anledningen främst är att jag kommer träna med mina arbetskamrater som kör oxå där och jag behöver en extra kick för att börja köra på riktigt igen, längesen jag var på topp och nu är jag lite halvsjuk men jag hinner annars aldrig träna eftersom innebandyn tar ju stor plats och sen så blir man rätt så sliten.

Nu när jag kommer börja på SATS som kommer att bli nästa månad har jag bestämt så kommer det bli en del ändringar på det hela. Kommer kör i Stadshagen, Sundbyberg och i Hornstull. Yes jag ska skaffa guldkortet som innebär 550kr/mån typ och att jag har tillgång till alla i hela Sverige. Dyrt är det men värt är det också tycker jag =)

Kommer fan sakna mitt gamla gym i sumpan, Wordclass är fan världsklass och jag har fan kört där i 3 år eller kanske mer...jag började när jag gick i 1an på gymnasiet och då var jag 16 år och jag tror nog att jag började i sumpan när jag var 17 aaa det var typ då så jag hade rätt. Det är så jävla bra där, inte mycket maskiner och man känner sig som hemma när man kommer dit. Bara massa stora killar och knappt några amatörer som förstör stämningen...skönt att jag har lite tid på mig att säga farväl till mitt kära gym *snyft*.



//M 


Try to not laugh and I'm gonna give you a gold medal!





//M

Sometimes life can be an addiction to many things we don't understand...

Snacka om beroende, igår kväll var fan en riktigt jävla bra fredag!! J&E som är nu härmed Jocke och Emilie kom över och vi käkade tacos muuuuuuuuuums! Efter det så var det SÅKLART Mario Party fast nu körde vi 2an och jag vann inte en endaste jävla gång men skitsamma jag är ändå bäst på det så bug off!

4.00 slutade vi spela och vi började runt 20.00 så jaaa jag vet ju inte vad jag ska säga men det är så jävla KUUUUL så man kan fan spela aaall night long =)

Jag väljer ju alltid Mario såklart han är ju mest lik mig och vi är nästan släkt.





//M


Love my life!

Nu kan jag berätta lite saker som har hänt under dom dagarna jag inte har skrivit =)

Kryssningen har jag berättat om men en bild är värd att lägga upp på eftersom jag har fått viiiitare tänder efter min hem-tandblekning fast jag ska inte lägga upp en jämförelse än...först så ska jag fixa mina framtänder först så att jag får nya fina kronor och sen efter det så kan jag lägga upp en bild på hur dom ser ut som bäst ;D

Här får ni en smyyyygbild!



Viiiiita vaaa?!?!

Jag, älsklingen, Jocke och Emilie var på bio i onsdags och såg på Dumma mej i 3D..BÄÄÄÄÄSTA FILMEN  NÅNSIN ;D

Asså ärligt talat så har jag inte garvat sååå mycket på länge den var ju klockren och tyyypiskt min humor hahhahaha



//M


Mycket saker man hinner med under en helg!

Nu var det slut på helgen och det har varit en härlig helg faktiskt med många fina aktiviteter =)
Pokern gick sådär för mig men Lin ägde ju, hon slog ut typ 6st från vårt bord som bestod av 10 och kom till finalbordet men olyckligtvis kom hon 7a av 30 pers så det är fan skitbra!

Kryssningen var fett najs, kom hem idag och det var myyycket folk helt jävla fulluppbokad båt men så är det med Birka, BÄST!!

Nu är man lagom sliten men ska mysa med älsklingen nu och kolla på Flight Plan så godnatt på er!

//M


Papapap..pokerface..papapokerfaaace!!

JAG HAR FÅTT MIN FÖRSTA POST! Jaaa jag är lite töntig men vafan jag blir glad för ingenting så HAH!

imooorgon är det freeeedag och jag och baby ska vara med på en pokerturnering, kan vinna pengar!! Första gången blir det för mig på kungliga casinot Cosmopol =)
Det är en amatörturnering på 30 pers och man måste förhandsboka, insatsen är 200kr och man är 10 st i varje bord och sen blir det finalbordet.

Kommer bli grymt kul!!


//M

Update!

Sorry för uppdateringen men jag har verkligen haft det fullt upp och inte hunnit ha så mycket fritid känns det som och man prioriterar mycket åt lägenheten så ni som har en egen bostad eller när ni fixar en så förstår ni hur jag menar.
 
Men jag kan väl säga att det går skitbra iaf, vi trivs väldigt bra och vi har fått hemmakänslan redan faktiskt. Köpt en del möbler och byggt en hel del kan jag väl säga. Så blir det om man köper allt från Ikea ;D
Det är ju kul ibland att bygga för man lär sig en del och sen så blir man stolt efter att ha byggt sin egen möbel hahaha men inte för dom som bara failar fast det gör inte vi iaf =)

Livet rullar på och jag har faktiskt köpt en ny tv som kommer hem till mig nästa fredag, sååå jävla najs! 42 tum plasma panasonic blev det.



Jag beställde bredband men ångrade till slut för min granne delar med sig av det goda med supersnabb trådlös internet så jag klarar mig GRATIS! ;D FEEETT NAAJS!!

På lördag blir det kryssning med familjen och fira min brorsa som har fyllt 23 år för några dagar sen så det kommer oxå bli grymt! Vet inte vad jag kan säga mer än att livet rullar som det sk, DET GÅR BRA NU!

hahah låter lite som en geek men jag är nyduschad så det måste nog vara en anledning hoppas jag =)

ska soooova nu så godnatt folket!

//M

RSS 2.0