Don't risk it!

En sak som alla bör tänka på vid alla situationer!!
Man ska aldrig ha för höga förhoppningar om nåt, inte det lilla minsta faktiskt.
Saken är den att livet är inte lätt som det kan se ut ibland och man vet aldrig om något är helt säkert, inget är säkert här i världen och den här osäkerheten kommer alltid att befinna sig bland oss, för evigt!

Inget är som det ser ut och även om vemsomhelst skulle kunna tyda på en situation så är inget säkert, man ska aldrig tro på att nåt ska hända innan det har inträffat.
Det man ska göra däremot är att inte hoppas för mycket om saker och ting utan man ska bara leva i nuet, ta det som kommer och skita i resten.

Ta inget för givet och behandla situationen när du väl är där, inte innan och inte efter.
Gå vidare med livet och lämna allt bakom dig, det som händer händer så det är bara att göra det bästa utifrån situtionen helt enkelt, mer kan man inte göra...Dra inte ner dig själv i onödiga förteelser om någon onödig förhoppning..speciellt inte när det gäller kärleken utan den ska man verkligen akta sig för.


Ett dödligt gift säger jag bara, om du blir biten och sårad så kan det finnas chans att du dör så var förberedd på alla läskiga saker som kan hända med dig om du hoppas för mycket om nåt..antingen blir du jävligt glad eller jävligt ledsen, du väljer!


//M

Kommentarer
Postat av: Anonym

mew?

2008-12-29 @ 18:38:35
Postat av: Anonym

mew?

2008-12-29 @ 18:38:53
Postat av: Anonym

mew

2008-12-29 @ 22:46:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0