VINST 1100 KR!!



//M

Reklam gör en glad!

Har ni tänkt på hur roliga reklamerna brukar vara..kan nämna en liten topplista på dom bästa i nuläget:

Topp5

1. Tele2
2. Netonnet
3. Com hem
4. ICA
5. Ipren

kommer inte på några mer men dom här bilderna kanske får er att skratta när ni tänker på dom härliga reklamerna! ;D

 



//M

Min morbrors säng med i Pinks nya video!!

Fick nyss veta att Pinks senaste låt Sober har nyligen kommit ut på youtube och varför detta är så intressant är pga sängen som är med i videon har dom hyrt från min Morbrors möbelaffär =)
Dom spelade in ju videon här i Sverige så det är lite coolt!
Han väntade tills den kommer ut på nätet för att sedan lägga ut den på Ebay, hörde att nån hade sålt Britneys kaffemugg såldes för typ 130 000 kr ;P
Undrar vad han kan få för den sängen?! ;)

Kan inte lägga in videon här men här kan ni klicka och se den: Pink-Sober
Jävligt bra låt faktiskt!


//M

Fredag hela veckan!

Helgen har vart helt okej faktiskt, fredagen var nog den bästa pga kareoke var med i bilden! ;D
Sara ringde mig och tvingade mig att dra till Edelweisser eller vad den heter som ligger i Solna..typ en pub som har 2 våningar, övervåningen är mer för dom som vill sitta och ta det lugnt och där nedanför är det galet party!!

Var ensam kille med typ 6 tjejer så dom andra runt om hade nog lite tankar när dom såg mig ;P
Antingen pimp eller bög?!
haha hoppas på det bästa!

Det var fan kul till en början, vi drack, dansa och sjöng av glädje och det var ju fan kareoke där så då blev man lite sugen!
Till slut så gick jag och Natta upp och det var våran tur att äga scenen, vi skulle sjunga Aerosmith - I don't wanna miss a thing..sååå jävla bra!

Låten innehåller en hel del höga toner så det var ju bara att ta i som fan! ;D
Tyvärr så straffade det mig efteråt då jag blev jävligt hes och är det fortfarande =/ men det var kul iaf och jag blev ju inte till slut ensam kille för Bikke, Niclas och André besökte oss senare och allt blev mycket roligare!
Tror nog att jag dansade lite med alla, speciellt dom som var 50+ men blev oftast dissad så det vart ingen bra idé ;D

Kvällen fortsatte väldigt bra, träffade en intesånykter-Emma så allt blev sååå mycket roligare =)

Det var även dags att testa kameran på mobilen, nu när man kan fixa bra festbilder!!
Kan visa några från fredags ;)

 

 
















//M

Veckans medarbetare!!

Fyyfan va bra början i veckan!
Vi använde av ett nytt material på nya kunder inom Telenor igår så det var bara att ösa på försäljningen med att sälja så mycket det går, det lyckades jag väldigt bra med och lyckades komma upp till 44 hela försäljningar..nytt rekord!
Samma dag så hade vi ett möte, måndagsmöte som var flyttad till tisdagen då man drar upp lite uppdateringar om veckan som har varit och vad som vi har för mål denna vecka, på slutet så drar alla projekten även upp veckans medarbetare som betyder då att man utser en person som har sålt mest under hela veckan och har gjort ett bra jobb helt enkelt.

Eftersom jag är så jävla bra på det jag gör så blev jag utsedd till veckans medarbetare och stog för hela 13% av all försäljning inom Telener Retention som det heter då ;D

Ännu en bra dag kom då vi körde på det nya materialet idag oxå men det vart ju lite segare eftersom det var en massa återuppringningar, fick iaf ifrån mig mest av alla och sammanlagt på hela dagen 41 st, jobbade iförsig kväll då oxå men det var ändå en jävligt bra insats! ;D
Det är oxå så att vi samarbetar med Härnösand som ligger uppe i Norrland, fick veta under dagen av chefen att dom skulle sätta på avlyssning på just bara mig för att föra vidare till Härnösands avdelning så att dom får ta del av min lyckade teknik för att kunna sälja bättre...känner mig ytterst hedrad =)

Jobbet går så jävla bra och jag tar del av nya utmaningar varje dag samt att vi har så kul på jobbet att man trivs där varje dag! Känner mig så trygg och glad varenda dag! ;D
Nej nu har jag pratat för mycket om jobbet..dags för käk!! =D

//M


A dream, a sign, what does it mean?!

juuuste glömde fan bort att berätta om min dröm igår natt då det hände något stort =O
Kan börja med att säga att alla drömmar eller mardrömmar jag har haft har jag haft problem med att ta kontroll över mig själv, det är nog ganska normalt med alla att när man är i en dröm så kan man inte angstränga sig så mycket och man känner sig så svag att alla kan bara sätta sig över en och det finns ingen möjlighet att göra motstånd...man blir irriterad och vill bara ge allt för att göra det motståndet men inget händer och senare blir man frustrerad och sedan vaknar man upp. Så har det faktiskt vart hos mig och det stoppades igår!

Drömmen

3 killar gick mot mig och började tjafsa, det slutade med att odm skulle slå ner mig och jag kunde fan inte göra något utan slagen var inte alls hårda och jag kände mig helt jävla värdelös...plötsligt så fick jag styrkan från ingenstans och slog ner ledaren med ett enkelt knäslag som gjorde så att dom andra sprang iväg och jag övervann känslan jag aldrig har uppnått, något som fick mig att inse att detta är något tecken på mitt nuvarande liv.
Det kan ju fan betyda vadsomhelst och det är min uppgift att ta reda på!

//M

Vilket är det bästa bredbandet i nuläget?!

Internet krånglar hos mig, bäst att skaffa bredband på riktigt nu än att sno från grannen kanske (a) ;P
Men vilket bredband ska man ta då, iaf trådlöst men vilken är bäst ute på marknaden just nu?!
Jag borde fan skämmas, jobbade med att sälja bredband och såg alla konkurrenter men kvalitén glömde jag att lägga ner tid på =/

Det enda jag vet är att dom flesta kunderna hade Telia men jag har även hört att Comhem är den bästa vilket inte stämmer om man tänker på hur det har vart hos min pappa för där har det vart massa krångel..det brukar vara krångel med bredband där av någon slags anledning men jag tror inte det har med operatören.

Vilket ska man ta då?!
Vill ha den snabbaste och billigaste och det NU! ;D

//M

A rare thing to do.

Fyyyfan va snabbt det gick att fixa hemmet, asså det var ju fan rekordsnabbt och det finns ju fan inget kvar ju! =O
Detta kan bara betyda en sak, vi flyttar för mycket!

Men iaf så hopaps jag att detta komemr att förbli den sista eftersom jag trivs här som mest!
Så jävla skönt att komma tillbaks till Solna igen! ;D

Jag har fått mitt egna rum nu som jag har väntat på, helt jävla klockrent och allt är bara så bäst!
Jag bara älskar mitt liv =)

Kan även berätta att helgen har väl varit rätt så okej, i lördags på jobbet så var jag rätt så hypad men ingen jävla förklaring till varför jag var det, jag är fan ingen människa...funkar ju fan på ett helt annat sätt ;P
Jag skulle egentligen vara trött, seg och hänging eftersom jag sov väääldigt lite och drack väääldigt mycket dagen innan men NEEEJ jag var jävligt hypad och kunde typ sälja på vemsomhelst!
Övertalningsförmågan var på topp och jag var klart överlägsen, helt ofattbart och fick fan iväg sammanlagt 29 st på mindre än 7 timmars effektiv tid...på en LÖRDAG?!
detta är svårt på en vardag där det även är jävligt stressigt och då man ska ösa på men jag var gaaalen och körde på helt enkelt! ;D

Inatt blir det första gången på länge då jag sover här i mitt nya rum faktiskt, rätt så skönt och jag måste borsta tänderna nu...det börjar bli rätt så sent och jag vill vara på topp inför jobbet imorn! =)

GOD NATT!

//M

HOME Sweet HOME! ;D

Dags att flytta! ;D

//M

Min relation till mitt jobb!

Fan va konstig dag men ändå jävligt rolig ;P
det började med att jag skippade frukosten pga vår chef skulle bjuda på frukost på jobbet dåra, när jag kom dit så fanns det fan inte någon frukost och han hade helt enkelt inte tid så vi fick vänta tills halv kvart i 11 tills frukosten var klar.
Jag dog av hunger och säljandet gick som smör så allt var typ fucked up ;P

Senare fick vi våran lyxfrukost som slutade med ost-kalkon frallor och färskpressad juice..jävligt gott och totally worth it! ;D
Senare gick det skit dåligt och jag fick bara massa sura irriterande kunder som man hade lust att skjuta så det blev lite tröstgodis som jag och min arbetskollega Sebbe även kallad för Fluffy som jag kom på idag tog del av rätt så mycket ;D

Dagen fortsatte med massa godisbitar och massa tröstande mot elaka kunder, depressionscykeln gick i högkonjuktur samt att mitt humör var inte alls på topp.
Efter ett tag så släppte allt och säljandet var igång, leendet på läpparna kom fram till slut och kvällspasset väntade med en hel del säljande.



Grejen var att allt godis täckte upp min lunch och inte bara det, middagen sprack där oxå eftersom jag sålde så jävla bra på kvällen att jag vann en massa små priser som betydde MER GODIS! ;P
jag delade med det mesta men jag åt även en del, magen började växa samt hungerkänslan mot riktigt mat som låg i kylskåpet var väldigt låg för stunden.
Jag och Sebbe hade jävligt kul idag och min nya coach Emma gjorde ett riktigt bra jobb för att vara första dagen faktiskt!

Jobbet får mig att skratta, gråta, le, skrika, älska och hata...hahaha det känns som om jag har en relation med mitt jobb ;P

hoppas att relation håller och även på ett positivt sätt.
Det jag även kan se är att jag har blivigt lite av något som jag hatar, prioritera mer en relation före vännerna och det har märkts av lite.
Men som sagt så är detta ett jobb och jag behöver pengarna till framtiden, speciellt för mitt pluggande framöver.
Jag kommer iaf att prioritera bättre med att höra av mig till alla och visa att jag finns fortfarande här med samma goda JAG. =)

//M

Don't think once, think twice!

Nu när man tänker på saken så kom jag på en riktigt bra inspiration som inte alla har kanske tänkt på ;P
Ni alla som har sett Peter Pan, kommer ni ihåg vad som krävdes för att kunna flyga?!

''Think happy thoughts of good memories''

Det gör livet så mycket enklare och bättre! ;D



//M


Dance is my drug

HAHAHA ;D
Hur gammal den här än är så fortsätter den att hamna i mina tankar!



//M

Keep it real!

En bild kan beskriva mer än 1000 ord! ;D


//M


Ny mobil nästa vecka!!

Min mobil är boooortaaa =/
Jävla skitungar som typ har inga liv och tar bara den från min egen ficka, ät bajs!
Asså det här händer bara om och om igen att jag somnar på tåget påväg hem och hamnar nån annanstans ;P
Jag skulle ta tåget från Hallonbergen till Husby, 2 stationer dåra...det slutade att jag hamnade i kungsträdgården och jag vettefan hur det gick till, jag sov fan hela resan.
Sen så skulle jag åka tillbaks men somna om igen och hamna i akalla och det var just där jag somna igen då min mobil försvann!!

Jobbigaste biten nu är att samla på alla nummer igen =/

Nu kommer jag få låna en från Sofie sålänge...TACK! ;D
Sen så har jag även tänkt att köpa en ny mobil och jag vet faktiskt nu vilken det blir!!

SonyEricsson C902

Den har en 5 megapixelkamera så det är gaaalet naaajs!!

Tänker köpa den nästa vecka och delbetala i 3 månader =)

//M



BÄSTA KVÄLLEN!!!



Bästa kvällen på länge kan jag ju säga!! ;D

Kvällen började med att vi åt på en restaurang nånstans i odenplan samtidigt vi förade oxå ;D
Det var jag, Richard från jobbet och hans grabbar.
Beställde en fet jävla hamburgartallrik och en Lucky Star öl som var faktiskt jävligt söt, precis som Richard hade beskrivit den =)

Det blev en trevlig middag och jag lärde känna alla med lite frågor och lite småprat, tyvärr så följde inte alla dom med sen utan vi var bara 6 st. som begav oss mot Fellows, en trevlig promenad helt enkelt =)
Vi kom in och bokade ett bord på direkten, stället var grymt jävla najs och OJ vad många LED-lampor som gör allt så jävla mycket bättre!

Musiken var jävligt bra och det fanns faktiskt 2 st. dansgolv, ett med house och en annan med massa hits och mycket RnB ;D
Det var mycket dansande, mycket öl och en shot med tequila som gjorde susen ;P
Jag träffade även på en gammal polare, vi var fan bästa polare i jakan..han jag och Eli så det var riktigt jävla kul att se honom igen och prata om gamla goda minnen samt vad som har hänt på sistone ;D

Kvällen var på topp heeeeeeela tiden och allt var bara så jävla bäst där!
Det roligaste var att det var någon eller några tjejer som tog mig på rumpan hela tiden och inte bara en gång och inte löst heller utan att  dom klämde hårt ;P
Min rumpa gjorde succé!!

Hoppas att det blir fler av såna här kvällar, detta gör så att jag kommer vara glad i ett par dagar! ;D
Väldigt ledsamt dock att Richard åker till Kanade imorn på morgonen och är borta i 6 månader =/
HA DET BÄST GUBBEN!

//M

Dagens lön = 1500kr

Jaa som sagt så har jag jobbat in en jävla massa pengar idag ;D
Det är så att onsdagar är väldigt långa eftersom jag jobbar från 8.00 till 21.00, alltså ett 12 timmars effektivt jobb eftersom vi har lunch i en timme.

Lönen består alltså av:
85kr/tim = 12x85= 1020kr
Provision = 48st = 480kr

Totalt: 1500kr

THAT'S RIGHT!!
Jag sålde faktiskt 48 hela förlängningar idag och det är jag jävligt stolt över ;D
Så nu är det bara att njuta av kvällen och sedan upp tidigt imorn till jobbet!



Kan även tillägga att jag inte kommer jobba såhär sent alla dagar utan dom dagarna jag kör heldagar är måndag, onsdag och fredagar. Resten blir från 8-17 så jag kan vila lite + mina träningar tar upp den tiden =)

//M

Sorry för uppdateringen!

Sorry för den dåliga uppdateringen men jag har det ganska tufft med mycket jobb, träning och plugg så jag ska försöka prioritera så bra som möjligt med en del inlägg imorn och ska fortsätta med att ge ut det allra bästa!!



//M

Flyttar till Solna om 2v.

WIIIIIEEE!!! ;D;D;D
Back to Solna again!!!
om 2 veckor på söndagen så flyttar jag tillbaks till underbara Solna och gamla lägenheten! ;D


//M


ALLA ÄLSKAR EFES!

ALLA ÄLSKAR EFES! ;D


Dom här är jävligt bra oxå, spelar i Euroleage och ligger 2a ;P

//M

Spiderman dricker Efes?!

HAHAHA BÄSTA BILDEN!
ALLA ÄLSKAR EFES! ;D

//M

Inspiration make itself heard

Jag och min arbetskollega på jobbet sjöng lite Tenacious D låtar idag och vi har faktiskt rätt så mycket gemensamt =)
Det förde mig till orsaken då jag började lyssna ordentligt samtidigt såg filmen med Tenacious D som heter The Pick of Destiny.

Bästa musikfilmen! ;D



Det som gav mig dess inspiration och även orsak att se denna film samt börja älska detta band var av ett videoklipp från filmen som jag såg på youtube...låten Classico.
Den är så jävla bäst och Jack Black is a fucking genius ;D


//M

Obama nailed it!

GRATTIS OBAMA! YOU DID IT! ;D

//M

25 sälj på första arbetsdagen!!!

FAAN VA JAG ÄR GRYM!!
Första riktiga arbetsdagen då jag jobbar från 8-17 gick ju fan super.
För att nå upp bonusen så ska man ju sälja 3 order/timme och det fixade jag enkelt och hade värsta försprånget från början av tävling på den som säljer mest..låg typ alltid 3a och jagade som fan ;D

Som färsking så blev ju andra ganska så chockade över mit härliga resultat, jag överglänste och fixade totalt 25 st på 8 arbetstimmar men det är ju såklart mindre effektiv tid eftersom det är 2 små raster samt lite små möten med coachen.

Jag slutade även på 3e plats och dom 2 som fick mest låg på 33 jävligt bra resultat och ett nytt rekord tror jag faktiskt ;D
Det här känns väldigt bra och jag känner mig trygg samt tacksam över att ha fått ta del av detta underbara jobb.
Sköna kollegor, bra coach och lätt system.
Jag ska fan köra på lika bra eller tillomed bättre imorn och visa att jag tillhör en av de bästa och att det inte var en slump att jag var bland topp3 idag..NU JÄVLAR!!

//M

Träningsschema v.45

Nu är det såhär att jag har börjat jobba dagtid fårn kl. 8.00-17.00 och det betyder att morgonpassen får läggas in ibland under helgerna då jag har tid.
Jag kommer inte kunna träna lika mycket som förut och därför trappar ner en nivå, matintaget kommer att höjas och ligga på ganska normal nivå, 2500-3000 kcal/dag tänker jag satsa på.
Jag kommer att äta nyttigt och köra på lite mindre kolhydrater och mer nyttigt fett samt mest protein.

Jag kommer att hinna med 4 innebandyträningar/ vecka samt 3-5 gympass/vecka.
På gymmet så kör jag 2-3 olika kroppsdelar och ganska så intensivt med oftast 6-10 reps och 3 set beroende på vilken övning jag kör.

Kommer att börja med knäböj samt marklyft men ingen maxning utan jag vill köra 6 reps på 3 set, börjar först med 100% av min vikt och sedan ökar varje vecka.

Måndag:
Eftermiddagpass - Innebandyträning

Tisdag:
Eftermiddagpass - Gym - Mage+axlar
Kväll - Innebandyträning

Onsdag:
Eftermiddagpass - Gym - Biceps+rygg+stepmaskin 60min

Torsdag:
Eftermiddagpass - Gym - Bröst+triceps
Kväll - Innebandyträning x2

Fredag:
Eftermiddagpass - Gym - Mage+ben

Lördag/Söndag:
Morgonpass - Gym - stepmaskin 75 min

//M

How I met your mother

En serie som jag börjar ladda ner och följa nu är denna superbra serien.


Den handlar om kärlek, relationer, vänskap, uteliv, arbete och resten av det vardagliga livet som även vi upplever.
Det liknar Vänner men med en aning olik och lite färre vänner men bygger iaf på ungefär likadan grund.
Skämten är jävligt roliga och hur dom driver med varandra är bara underbart att se och höra på ;D
Man lär sig en del om livet och dess utmaningar och vad för slags problem man kan bemöta.
Karaktärerna är ju så jävla sköna och Barney (längst åt höger) är ju bäst!!
Största playern och är bara fööör rolig ;P
Inte för att jag gör eller vill vara som honom utan han är bara rolig på sitt sätt!

//M

First day and I nailed it!

Första dagen gick ju skitbra på det nya projektet på jobbet, nämligen Telenor ;D
Det började med att jag fick avlyssna på några för att kunna lära mig hur man lägger upp samtalet och hur de olika programmen man använder fungerar.
Det var lite annorlunda än det tidigare vi använde fler program och man måste vara riktigt uppmärksam i samtalen.
Men att sälja är betydligt mycket lättare än med Canal Digital Bredband så det gynnade på bästa sätt.

Målen med säljandet för att nå upp bonus är 3 sälj/tim och det klarade jag faktiskt.
Började lite efter 3 eftersom jag avlyssnade en hel del och slutade sedan kl. 5 så under dom där knappa 2 timmarna så sålde jag 6st.

Man förlänger våra kunders abbonemang så det är inte så jättesvårt precis =)
Man får 85kr/tim och om man når bonusen så är det 3kr per sälj alltså blir det ca 95kr/tim totalt på hela dagen.

Idag kändes det som en bra dag och jag hoppas att det blir lika bra imorn eller tillomed bättre! ;D

//M

HALLOWEEN BILDER!

Jaa då var det Halloween igår och det var rätt så lyckat hemma hos Mickan faktiskt många kände faktiskt inte igen mig och jag lyckades faktiskt med min uppgift att vara bäst utklädd och att folk ska inte känna igen mig ;D
Lite bilder hade jag tänkt att lägga upp för att visa er mitt mästerverk!







Här är även två sköna bilder på oss gänget som består av Stefan Jesper och jag ;D





//M

RSS 2.0