Nytt jobb hos Telenor!!

WIIIIIIIIIE ;D
Min coach ringde nyss och berättade att jag kommer att börja på ett nytt projekt redan på måndag med tiderna 8-17 och det är ju fan perfekt!!
Kommer att börja jobba hos Telenor med att förlänga våra kunders abonnemang och välkommna våra kunder.
Jävligt bra jobb, mer arbetstimmar och säkert högre lön än tidigare.Projektet som jag jobbar nu med är hos Canal Digital Bredband och det kommer att läggas ner pga. dålig försäljning, för dyrt och för lite erbjudanden.
Men vi ska ändå ge en avslutning nu i helgen med att ge massa fler erbjudanden och sälja lite mer mot sin undergång.

//M

HAHAHAHA RETOUCH MY BODY!!

Hör bara på den underbara texten! ;D

//M

I turn into a devil!

Idag har jag stefan och jesper vart och köpt våra fiiina halloweendräkter till imorn..det är så att vi ska på ett halloween party och vi vill vara så snygga som möjligt ;D

Vi drog in till stan och besökte affären Buttericks!


Det blev en lyckad affär och jag kan även avslöja att iår så kommer jag klä ut mig som Djävulen! ;D


//M

Jennys nya stil!!

Fyfan va snygg Jennys nya stil är på den senaste avsnittet av Gossip Girl! ;D
Älskar lugg!!!
//M

Kryssningen 27-28 Oktober

Förlåt för att det här kommer så sent men jag hade andra saker att göra innan jag börjar skriva om själva resan =)

Kan iaf säga att det var den bästa resan jag har vart på, det innehöll verkligen allt och man kan säga att det var en obeskrivlig resa.
Ska iaf försöka få ner min kärlek till denna underbara resa på bästa sätt! =)

Det började med att vi kom in på båten, väntade tills taxfreen öppnade för att sedan påbörja vår supandet för kvällen ända tills morgondagen som vi hade tänkt.
Det blev massa sånger och ramsor som kom fram lite här och var, jävlar vad vi var fantasifulla ;D
Jag Stefan Jesper och Max..VI VAR KUNGAR!!

Dom 2 allra bästa låtarna som vi sjöng jämnt och ständigt var ju fan:

Takida - Curly Sue

Imogen Heap - Hallelujah


Vi gick runt och ägde fan hela jävla båten, alla visste vilka vi var pga vi var så jobbiga för vissa och sköna som fan för andra =)
Vi skapade ju uppmärksamhet på alla olika sätt..kan ju säga några bra ex. som kommer ge minnen för livet:

Kundvagnsrace
Henkes Freestyle stege jumping
Båtens egna lilla kör-grupp
Gick runt typ halvnakna och lekte sexiga
Var typ dom enda som dansade på stora scenen


Där har vi en rad bevis på saker som vi gjorde som skapade vårt namn till..åååh nej det är ju DOM! ;D
Grabbar, vi var kungar säger jag bara och vi lekte igenom hela jävla resan...vi drack oss fulla som fan och tappade bort oss, gruppen splittrades och det slutade med att alla däcka i rummet runt 2 på natten, eller vad jag trodde iaf, var så jävla full och det kändes tidigt men det var faktiskt runt 4 som vi däcka..fyyyfan va ångest man fick när man vaknade.

Men det hindrade fan inte oss, vi körde som fan på morgonen fast det tog lite tid för mig för att återhämta morgonens galna baksmälla ;D
Alla var på G och drack lite olika alkoholdrycker..öl, cider, gin, jägermeister, dooleys, drinkar och lakritsshots =D
Fyfan va vi röjde och dansgolvet var ju våran hemmaplan, speciellt min och Jespers..vi var ju kungar på dansgolvet!!
Kvällen fortsatte eller ska jag säga dagen fortsatte, vi började fan dricka runt 12 och hade 6 timmar på oss att supa sönder och ta revansch från gårdagens failure.
Jag har fan aldrig haft så skoj på så kort tid kan jag säga, vi utnyttjade varenda minut som gick och skrattade oss fulla som små blåa smurfar...vi var 4 små partypojkar och gjorde det bästa utifrån situationen.

Vi följde våran enda regel och det var FU = FUCKA UR
Det betydde att vi helt enkelt skulle använda dessa enkla meningar:

Carpe Diem
Life is what you make it
FKB Flippa Kör Bara
You only live once

m.m.

Dessa var våra mål och jag kände iaf att vi uppfyllde kraven på bästa möjliga sätt!
Saken var att vi hade en sån jävla skön inställning för det hela och vi ställde upp för varandra..vi var riktiga bro's på båten och efter och i nutid, det känns som om vi kommer fan förbli vänner för livet och göra så jävla mycket kul tillsammans framöver, bara längtar tills nästa gång vi åker igen!!Vi har ju planerat lite att åka nu på jullovet så ni där ute som vill oxå vara med och festa loss som vi sjuka jävlar gör..kom med oss! ;D

Vill tillägga att Stefan och Jesper är dom personer som jag har känt längst av alla kompisar jag har just nu, vill bara säga att ni är så jävla guldvärda och ni betyder oerhört mycket!
Vi har så många minnen och jag hoppas på att dom kommer att fortsätta ösa med en rad överraskingar, iaf minst 50 år framåt! ;D
Tack för att ni finns! <3//M


MER INFO IMORN!BÄSTA RESAN NÅNSIN!!!

MER INFO FÅR NI IMORN!!
//M

Vad tycker ni?!

Är det bara jag som tycker att detta är snyggt?! =)//M

GALAXY HERE WE COME!

Imorn gäller det! ;D
KRYSSNING Á LA GALAXY!//M

Tankar...

Ibland kommer oftast frågan upp vad ens uppgift är?
Syftet att leva och göra sina uppgifter för att kunna uppfylla kraven av ett bra liv..vad är det och vad går det ut på egentligen?Rösten inombords skriker ibland för hjälp, alla dessa frågor har en påverkan som gör oss ifrågsättbara för vårt ansvar..vad ska man egentligen ta sig till och hur ska man bearbeta sin väg, vilken är den rätta vägen och hur kommer jag dit?

En fråga kan utöka en bakgrund med en massa följdfrågor som brukas även inte ha något slut, beroende på vad man själv känner om man är nöjd med det man har fått svar på.
Det är vi som skapar vår egen värld, det är vi som har ansvar över de olika händelserna som händer oss, det är vi som kan påverkas av det och även ändra på det.

Vi har makten över våra liv och det är vi som styr, vi är kaptenen på båten och seglar över de djupa haven.
Det kan även komma konsekvenser som att vi går på grundt vatten, får otur med vädret eller kanske har kommit vilse pga alla strömmar som leder en bort ifrån allt.

Man kan jämföra vårt liv med nästan allt och det jag vill komma fram till är att vi inte ska brytas ner på något sätt, det är som sagt vi som styr våra liv och hart makten att vända på steken.
Vi har kontroll över vårt humör, levnadsvillkor, inställning och allt som är kopplad till oss själva genom kropp och själ.

Allt handlar om kontroll, om själva balansen som alla strävar efter.
Att ha en jämn och god balans i sitt liv är väldigt betydelsefullt och en gåva från ovan.
Det är något som inte har så stor majoritet utan det är en minioritet som lever bland oss.
Dom allra flesta känner inte den där balansen över sitt liv, att man verkligen klarar sig på egen hand och klarar av pressen av livets både goda och elaka sida.Det finns alltid 2 sidor av allt, det är mycket som man borde tänka på och allt handlar ju såklart om det psykiska mentaliteten, om vi kan pröva att tänka mer mentalt och logiskt på det mesta och sedan utöka det till en helhet där vi även får en bild av hur vår värld egentligen ser ut, vad våra liv går ut på, vem man är och vad man kan göra med sitt liv.

Jag känner mig riktigt speciell och unik på ett sätt eftersom jag känner mig utvald.
Det är inte så att jag är så religiös men det verkligen tror på är att alla levande människor är utvalda av en speciell orsak, det är något man måste tänka ut själv och ta reda på.
Jag tror att alla har något att leva för, det beror ju alltid på hur man ser själva helheten med sitt liv, från vilken synvinkel och inte alltid kunna se det från den mörka sidan utan tänka på att den ljusa sidan övervinner alltid den mörka.
Det goda slår det onda och det är bara nåt som ska vara!

Det här är bara något jag funderar då och då, kom ju bara fram nu av en slump..känner ni igen er själva på något sätt?
Alla dessa frågor runt oss, vad betyder dom för dig?
Svara gärna på frågorna, skulle verkligen uppskatta det! =)

//M


Hur mäter man kroppsfett?!

Efter att ha läst lite om hur man kan mäta sin kroppsfett så fick jag reda på ganska så mycket, det som är så svårt med träning och kost är att det finns så många olika källor, produkter möjligheter och teorier.
Om man nu ska börja köra på någon diet, få fram magrutorna, bli större eller vadsomhelst..tänk på källkritiken!!

Inget känns nästan säkert nuförtiden, folk vill ju bara sälja och det är svårt att veta dom exakta svaren för kroppens uppbyggnad.

Jag läste att man kunde kolla upp kroppsfettet på olika sätt, tre bra sätt ekonomiskt sätt är bodpod-mätning, en kaliper eller en bioimpedans.

Bodpod-mätning
image2

Mätmetoden liknar undervattensmätningen men istället för vatten mäter man genom genom den här ekvationen:

image3

personens vikt delat med personens volym inne i en BodPod (BD står för bone density).
Fördelarna är att det går snabbt, en mätning tar drygt 40 sekunder, normalt gör man tre mätningar och sedan får man ett värde. Det är också förhållandevis billigt. Nackdelarna är att det är få ställen som har en BodPod, och det finns ett antal felkällor då Korrigerinsvariabeln och volymmätningen påverkas av saker som ens hudarea, hudtemperatur, hårväxt och temperaturen i omgivningen och minsta påverkan på någon av dem variablerna konner att påverkar mätningen.

Fördelar/Nackdelar
+ mycket noggrann
+ säker metod
- dyr apparatur

Kaliper

Man nyper försiktigt tag i huden så att man får ett hudveck med underhudfett mellan fingrarna. Därefter mäter man hur tjockt det är. Mätplatserna beror på vilken ekvation man använder. Det finns två olika konstruktioner som skiljer sig något rent praktiskt.  Ju hårdare man trycker desto mindre blir ju värdet! Moderna kaliprar av den typer har dock alltid en mekanism som underlättar mätningen. Man ser helt enkelt när man klämmer tillräckligt hårt.

Fördelar/Nackdelar
+ billig metod
+ metoden är noggrann om mätningarna utförs korrekt
+ mycket säker metod
- kräver en del övning innan mätningarna blir riktigt bra
- mätningar på kraftigt överviktiga personer går inte att utföra, eftersom man måste kunna få ett definierat grepp om kroppsfettet
- det bör vara samma person som gör mätningarna från gång till gång eftersom alla har lite olika vinklar etc de mäter i
- det tar en stund att räkna ut värdena om man inte har tillgång till dator, eller kaliper med inbyggd dator

Bioimpedans

Den går ut på att man leder en mycket svag ström (som inte känns eller märks) genom kroppen. Eftersom muskler och fett har olika strömledande egenskaper kan man genom att mäta det elektriska motståndet ta reda på kroppssammansättningen. Principen går ut på att muskler innehåller vatten som leder ström medan fettet i fettcellerna snarare isolerar elektriskt. Det betyder också att metoden är ganska känslig för ändringar av vattenmängden i kroppen. Om du tränar hårt kommer det att öka vätskemängden i musklerna och det kan påverka. Givetvis påverkar även mat och dryck, och om man av någon anledning drar på sig vätska. Vissa tjejer och kvinnor har förmågan att samla på sig vätska under vissa delar av menscykeln. När man mäter med bioimpedans ska alla mätningar därför ske vid så lika förutsättningar som möjligt. T ex är det lämpligt att alla mätningar sker dagen efter träning och alltid före frukost. För kvinnor är det smart om det dessutom sker under en viss fas i menscykeln. Då har man de bästa förutsättningarna för bra mätresultat.

Fördelar/Nackdelar
+ billig metod
+ noggrann metod
+ mätningarna går snabbt
+ en säker metod för de flesta personer
- känslig för kroppens vätskeinnehåll
- ska ej användas på personer med hjärtfel

Källa: http://www.paulun.se/p2_pop.asp?idContent=1082

//M

Hur ska kosten se ut?!

Efter att ha läst lite trådar hos BODY forum så fick jag en skitbra mening som har med kosten att göra.

Hon föreslog om hur man ska tänka med matintaget och hur mycket av varje man ska ta, meningen var väldigt enkel och lät jävligt bra tycker jag =)
Detta är förstås inget som alla borde äta utan detta är för dom som vill antagligen deffa som mig tex. ;D

Kolhydrater :som din knytna näve,Protein: som din handflata,grönsaker MASSOR

Om ni vill se mer av tråden så kan ni bara gå in här:
http://forum.body.se/showthread.php?t=12947

//M

JÄVLIGT BRA SPEL!!//M

Prison Break in Simpsons version!//M

Jag liknar Peter Petrelli?!

HAHA nu får man höra på jobbet att jag liknar Milo Ventimiglia, han är mest känd för sitt namn Peter Petrelli i serien Heroes som jag själv kollar på och han är typ min favorit ;P
Nu blir jag kallad för Peter Petrelli ;D


 


//M

För ni som lider av svår akne!

Alla ni där ute som lider av svår akne ska få lite tips om hur ni ska komma till väga för att få den bästa behandlingen och vilka produkter som är bra =)

Eftersom jag har själv erfarenhet av att ha haft ganska så svår akne i ett par år så har jag testat en hel del behandlingar utan någon påverkan, till sist så började jag med ett annat piller som hjälpte mig oerhört mycket och just nu så är typ allt borta.

Shopping för mig var ju liksom på apoteket tack vare att inget hjälpte..jag kan rada upp allt jag har prövat:

Basiron - Torkar ut och kan fungera rätt så bra men inte alltför mycket för dom som lider av svår akne, detta kan jag rekommendera för dom som har kanske lite lättare akne eller för dom som får finnar då och då.
Differin- Detta tog jag samtidig med Basiron som mjukar upp huden och rengör för det mesta bort alla smutsiga bakterier.


Tea tree oil - Detta var inte något för mig helt enkelt, det gav mig en del klåda, kliade som fan och hudirritation..inget blev bättre kändes det som. Efter denna behandling så kändes det som att jag ska vända mig till någon läkare och kolla upp det här verkligen.Tetralysal - Jag fick ett recept från en läkare och började ta dom här pillrena som skule göra mycket skillnad, från början visade lite resultatt men det kom tillbaks igen så det verkade inte passa mig heller.
Körde på det här i ca 2-3 månader och det kändes som om jag behövde något starkare.Erymax - Nu kändes det som att jag har kommit till rätt produkt men icke sa nicke..utan detta tog jag en lite längre tid och visade lite bättre resultat än tetralysal MEN återigen så kom den alltför svåra aknen tillbaks som en vindputs, jag blev väldigt besviken och tala med en hudläkare som kan ge mig den starkaste behandlingen dom har och jag bryr mig inte vilka biverkningar det finns utan jag mår dåligt av att ha den aknen jag hade.


Roaccutan -
Detta var den slutgiltiga produkten som gav bäst resultat och räddade mitt självförtroende ordentligt, jag kände verkligen den här lättnaden som kom då efter 4 hela månader då min akne hade försvunnit för gott! ;D
Väldigt bra behandling men även den starkaste så konsekvenser får man faktist.
För mig så fick jag jävligt torra läppar som var ganska spruckna under min tid då jag tog denna behandling men då kan jag råda att skaffa en bra hudsalva för läpparna innan du börjar ta dom här tabletterna.


LYCKA TILL OCH STÄLL GÄRNA FRÅGOR OM NI HAR NÅGRA! =)

//M

Nyttig måltid!

En riktig bra måltid borde täcka upp en nyttig tallriksmodellen då det innebär 50% grönsaker, 25% kolhydrater och 25% protein.

Det jag kan ge er är en riktigt god och nyttig måltid som täcker upp ganska mycket väl av den tallriksmodellen men även ökad proteinintag.

Lågkalori samt lågt gi-värde är något man önskar som mest.
Detta är vad jag åt idag, det är tonfisksallad med keso.
Min egna lilla favorit faktist! ;D
Jag la även till lite olivolja så att man får med dom nyttiga fetterna, man får ju en hel del omega-3 från tonfisken så ett stort plus i kanten säger jag bara.Ser kanske inte så jätte smarrigt ut men jag lovar dig, det är grymt gott! ;D

//M

Träningsschema v43

Jag kommer att köra på som vanligt och kosten ligger på ungefärligt som förra veckan, lite ökad kost alltså.
2000-2500 kcal/dag.

Tisdag
Morgonpass - Stepmaskin 75 min

Onsdag
Morgonpass - Stepmaskin 75 min
Eftermiddagpass - gym= Mage+axlar

Torsdag
Eftermiddagpass - biceps+rygg
Innebandy - träning x2

Fredag
Morgonpass - Stepmaskin 75 min
Eftermiddagpass - Bröst + triceps

Lördag
Innebandy - match

//M

In her shoes

Jävligt bra film fakitskt, den har ganska mycket av allt och jag vart så jävla chockad över dess handling, hade trott sen tidigare att det var typ en barnfilm eller asså nån larvig komedi-film med inte så mycket mening men där hade jag vääldigt fel.

Man kan säga kortfattat att det handlar om hur 2 systrar lever tillsammans, går igenom massa problem från stora till små, går igenom livets svårigheter och kämpar igenom sina dilemmor.
Filmen har mycket handling, bra syfte och ger mycket inspiration.

Det bästa av allt var ju att Camerion Diaz var med och man njöt fan varenda sekund man fick se henne i filmen..så jävla fin! ;DSisters always stick together!

//M

Ensam mamma söker = SÄMST!!Nu är det såhär att jag kollar på Ensam mamma söker för tillfället..eftersom vi har bara en tv så blir det så att man är med och kollar på allas favoritprogram ;P
Detta är något mamma kollar på och kanske för att hon är en ensam mamma...men när jag kollar på det här så blir jag bara galen, faktist!
Asså hur dom pressar sina barn med massa idiotiska frågor och vilka meningar dom använder, visst det är ju tv vi snackar om men måste vi härma amerikanska program på alla slags koncept..alltså överdriva situationen bara för att det är tv, irriterande och SÄMST!!

Kommentarer och frågor som har dykt upp på programmet:

-Nu ska ni få träffa eran nya pappa!

-Tycker du att han passar bra som en pappa för dig?

-Barn, vem tycker ni ska bli eran nya pappa?

VAD I HELVETTE?!
Vem frågar någor sånt här, har dom inte hört talas om att barnen kan skadas senare i framtiden pga sån här press, psyket förvärras och det är fan inte nyttigt.
Tycker fan synd om dom!

Hela programmet utgör mer idiotik än själva syftet som ger många fördelar till många tittare, det tycker jag verkligen!

//M

FIRA SAFFA!! ;D

Nu jävlar ska vi ut och partaja ;D
Det är nämligen så att vi ska fira Saffa och det hela börjar hemma hos honom..så det blir galet najs! ;D

 Det blir Jäger ikväll!! ;D

//M

NATTBIO!! ;D

Igår var Jag, Mimmi och Johanna på nattbio! ;D
Vi såg Righteous Kill som var grymt jävla bra, handlingen var super och jag var verkligen jätte nöjd!

Betyg: 5/5
 


Vi hade det lite skoj på bio, vi var typ själva ju! ;D//M

IDOL 2008 = Skam!

Asså nu blir jag bara sur när jag kollar på Idol Sverige...asså ärligt talat, dom som är kvar, vafan gör dom och hur fan kan dom flesta kommit så långt?

Vad har hänt med alla talanger här i Sverige, vi tar ju fram typ 2 unga riktigt jävla bra talanger men resten?! =/
Vissa är bra, halvbra och sådär...sånt ska inte hända bara..SKÄMS PÅ ER!
Årets Idol är jag inte nöjd med.

Jag håller alltså med en annan känd bloggare, Mimmi heter hon och hon nämnde 2 personer som har röst och är värda alla applåder.
Det är alltså Anna och Alice, jag håller med fullständigt!!
//M

MUMS!
//M

SICK FUCK!

Sjukaste Freestyle Breakdance jag nånsin har sett!!


JUNIOR THE ALMIGHTY!!


//M

Härligt pass!

Idag vart det ett underbar pass med min kära elev Mickis ;D
Vi körde på lite olika maskiner, bara konditionsmaskiner dåra, såsom stepmaskin, crossmaskin osv.

Det var faktist väldigt trevligt och vi pratade lite om allt möjligt..mycket om träning och kost ;D

Underbart pass och det skulle man vilja göra om igen! =)

Nu snart så är det dags för dubbelträning med Duvbo Innebandy..WIIIIEE!!

//M

The Bourne Identity

Glömde bort att skriva men jag, min brorsa och hans kompis kollade faktist på film igår (ovanligt) ;P
Det blev Bourne Identity och den har man ju sett innan men det var ju fan ett tag sen, vill ju återskapa den den här serien och se alla 3 som finns ute nu.
Alltid kul att följa filmserier, åtminstone när filmerna är så bra som denna ;DMatt Damon är ju såå grym och gör denna film så jävla bra, han är den perfekta rollen och själva storyn är så fängslande..väntar bara tills jag ser andra filmen! =)

Betyg: 5/5

//M


Kvällstid än så länge!

Sådär..nu är man hemma från jobbet och nu är det så att jag har fått klara tider på vilka dager jag ska jobba.
Det kommer bli kvällstider fram tills jag har skött mig ordentligt och visat att jag är en talang, när jag väl gör det så får jag börjar arbeta heltid under dagen som jag vill helst för att kunna tjäna mer pengar.
Kommer ju bara jobba 3 dagar i veckan nu eftersom jag har även träningar att tänka på.
Det jag säljer är Canal Digital Bredband och detta är väldigt nytt!


Lön:
Det är 85kr/tim + provision som jag inte vet faktist vad det ligger på, har ju inte börjat sälja än.
Börjar sälja på fredag faktist!

Detta är mina tider:

Måndag: 17.15-21.00
Onsdag: 17.15-21.00
Fredag: 16.15-20.05

Detta känns bra, I FEEL IT! ;D

//M

Today is a big day and I'm more than prepared!

SHiiiiiit har ju fan prov nu snart..måste pluuuugga ;D
Det är ju så att idag är den tredje dagen på utbildningen och idag är det även ett slutprov på det vi har fått utbildning på.

Det är inte så svårt men ändå något att plugga på, jag känner mig riktigt redo och idag kommer det bli min första arbetsdag!

Jag kommer fan visa dom hur bra jag är..bestämt att sälja på första dagen, har gjort en deal med en arbetskamrat där om en öl iaf så vi får se hur jag sköter mig =)

WISH ME LUCK!!

//M

They need to know who you really are!

Nu ska ni få höra sanningen!
Det finns en flicka runt oss som vissa av er känner, den här tjejen är inte bara en vanlig tjej utan hon är verkligen speciell och det syns verkligen.
Det finns verkligen ingen som kan stråla ut sin glädje eller bara sina djupa känslor som hon gör.
Hon är väldigt olik alla andra och det gillar jag, det är något alla borde tänka på.

Ju mer man är sig själv desto mer unik är man.
Man kan säga att hon är en slipad diamant, hon blir bara mer värdefull och drar till sig mer uppmärksamhet ju mer hon glänser med sitt stora smile som brukar dyka upp här och var.

Jag har aldrig träffat på en mer starkare personlighet än henne, du kan verkligen dra ner henne totalt men hon har alltid en förmåga att kunna stå upp igen och slåss för sitt liv, hon ger aldrig upp och vill ge mycket tillbaks.
Jag beundrar henne på djupet och har även henne som en slags förebild för att själv kunna göra så mycket succé som jag tycker hon har nått.

Det är inte ytan man hittar alla lyckade framgångar, det är faktist insidan som visar hur långt man har kommit i livet.
Hon är en inspiration för världen och jag vet många som vill vara henne, vi folk har inte mod att ge så mycket komplimanger i denna värld, vi folk har inte mod nog att kunna erkänna hur bra den andra person verkligen är, vi är så själviska och ibland vill vi trycka ner våra största förebilder för att bevisa att vi inte klarar av att den andra lyckas och inte ''vi''...FACE IT!!

Underskatta inte eran fiende, ibland underskattar vi för mycket bara för att dölja sanningen om vem vi egentligen beskådar.

Mimmi heter hon och hon är min bästis! =)

//M

Bokad och betald!

Nu är resan bokad och betald! ;D
GALAXY HERE WE COME!!


//M

NYA KOSTCIRKELN DENNA VECKA!

Har även ökat till 2000 kcal/dag


//M

NYA TRÄNINGSVECKAN!

God morgon! ;D
Visst är det en härlig morgon, perfekt för träning!!

Snart är det dags att bege sig till gymmet och känna på stepmaskinen i 75 min högt tempo.
Rutinen känns bra och allt är bara underbart just nu...

Detta är min träningsvecka:

Tisdag:
75 min trappmaskin

Onsdag:
Morgonpass - 75 min trappmaskin
Eftermiddagspass - Mage & axlar

Torsdag:
Innebandyträning x2 - 19.30 - 22.30

Fredag:
Eftermiddagspass - Rygg + biceps + 60 min trappmaskin

Lördag:
Match

Söndag:
Morgonpass: triceps+bröst
Match 

Som ni ser så kommer morgonpassen börja ta slut när jag börjar arbeta på nya jobbet.
Jag känner att trappa ner på träningen är bra för min kropp, inte bra om man sliter ut den fastän jag inte känner ett dugg sliten ;D

Det kommer mest bli mycket mer styrka framöver och kanske stepmaskin-pass direkt efter.
Just nu mår jag skitbra och min kropp verkar tåla mycket! =)

//M


Kryssning den 27:e Oktober!

Det blir kryssning till slut...nu på höstlovet faktist ;D
Den 27e Oktober gäller det...vi ska vidare till en annan galax och festa loss med mänskliga varelser..WIIIIIIIIIEE!!!


Galaxy


Om ni vill följa med så är det bara att klicka på länken nedanför:

http://www.tallinksilja.com/sv/special/galaxy.htm

//M

Hektisk dag!

Shiiit vad jag är stressad!! Kan knappt sitta still eller prata lugnt ;P
Massa saker att tänka på och hela dagen har bara varit hektisk hela jävla tiden..får nog ta djupa andetag innan jag svimmar snart...

Iaf, har vart på gymmet idag och körde bara 60 min trappmaskin pga dålig prioritering med tiden..vaknade lite för sent för att kunna hinna med träning, äta mat och senare åka vidare till jobbet.
Jag var dum och vaknade senare än vad jag skulle göra, hann inte med 75 min trappmaskin utan endast 60, hann inte äta något efter träningen, endast enmacka och ett äpple som jag då köpte på pressbyrån.

Allt var så stressigt och jag börjar tröttna på att jag är en sån tidsoptimist ;P
Måste lära mig att planera bättre och passa tiderna mer.

Jobbet gick riktigt bra och man lärde sig ganska mycket nya saker, det var ju bara utbildning så jobbet väntar senare på onsdagen då man avslutar utbildningen.

Nu har jag blivit lite lugnare och sansat mig rejält efter en sån jobbig dag...har ätit min mat och hunnit göra vissa ärenden som jag har planerat att göra tills ikväll.

Jobbet verkar vara riktigt bra och seriöst, har en del att läsa på nu och ska börja om ett litet tag, får iaf inte sova bort så mycket av dagen imorn iaf.

//M

Tropic Thunder

Puh! Vilken film ;D
Komy nyss hem från stan då jag, Naelia, Danne och Philip var på bio och såg Tropic Thunder.
Först skulle vi se Step Brothers men vi ändrade oss precis innan vi skulle köpa biljetterna och jag tackar verkligen för det.
Skitmånga bra kändisar och det gjorde filmen extra bra ;D
Så jävla många scener som man vill bara se igen och igen HAHAH!!
Filmen var ju fan bäst och jag har inte skrattat så jävla mycket under en film på ett långt tag.
Typiskt min jävla humor ;P
En av dom bästa komedierna jag har sett faktist.

Dags att ladda ner gosingen! =)

Betyg: 5/5 MEGABRA!!

//M

BIGGER STRONGER FASTERDen här filmen hade fan allt och själva handlingen är en stor faktor som rör oss alla i träningsvärlden.
Mycket intressanta studier och teorier hur anabola steorider fungerar, påverkar, bieffekter och massa frågor runt omkring erfarna doktor, tränare, atleter osv.

Olika åsikter från olika håll och allt var ju intressant att veta samt kan man dra massa paralleller om fördelar och nackdelar kring detta viktiga ämne.

Efter att jag har sett den här filmen så har jag blivit inspirerad på nytt på ett sätt, inte direktiv mot att ta anabola steorider precis utan inställningen att bli Bigger, Faster and Stronger ;D
Inte så att jag vill bli ett muskelberg men helst en deffad jävel med en perfekt jävla kropp som får alla att smälta =)

Droger för att bli större är något jag aldrig skulle nog ta, det är något för de svaga som känner att dom inte räcker till med den inställningen dom har haft och det slutresultatet dom har nått till.
Det som är typiskt en amerikanare är att vara störst och mäktigast, det måste finnas något större än vad det redan finns och det måste bara finnas något bättre, dom är fan aldrig nöjda med sig själva och det är väldigt viktigt att kunna vara.

Det man ser i den här filmen är myket propaganda om hur träningsvärlden har blivit värre och är ute efter fel saker, hur dom provocerar våra tankar och hur enkelt det är att få oss att köpa skitprodukter som har ingen positiv påverkan.

Man ska vara nöjd med den man är, med det man kan åstadkomma, med det man kan ge och ta.
En film som är nog så inspirerande, betydelsefull och även något alla ska tänka på framöver.

Ta er tid och se den här filmen, ni kommer inte att bli besvikna och ni kommer definitivt bli uppskattade över dess underhållning!

Betyg: 5/5 Utan tvekan =)

Vem vinner kampen ikväll?!

VM-kval ikväll!! ;D
Det blir tacos hos Jojje samt mycket hejande på Sverige.

Matchen spelas ikväll kl. 19.30 på tv4 sport
Sverige-Portugal

Blir det jubel från vår stora stjärna Zlatan?!Eller...

Kommer den unga talangen Ronaldo stjäla showen från Zlatan?!
//M

90s ikväll!!//M

NYA TVN HAR KOMMIT!!

YEEES ;D
Nya tvn har kommit, en helt ny 50'' plasma tv..NAAAJS!!
Brorsan köpte den för 13000 kr, han jobbar ju på Onoff så billigare blev det!


//M

Mystisk tomte håller stad i skräck

HAHAHAHAH fyfan va äckligt, läskigt och roligt!!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2208821.ab

//M


Karamellkungen köper upp Godisprinsen!

Satt och läste City-tidningen påväg hem från träningen och såg på typ 4e sidan att min mosters man var med där, han och hans bror ;D

Det är så att dom två äger företaget Godisprinsen som är då oxå en konkurrent med Karamellkungen som vi alla känner igen. Karamellkungen hade stämt Godisprinsen tidigare för vileledande marknadsföring och renommésnylting.
Eftersom det itne finns så mycket konkurrenter i godisvärlden här i Sverige så känner dom antagligen hotade och vill inte att det ska finnas någon konkurrent bredvid utan Karamellkungen vill antagligen att det ska vara monopol.

Nu är det så att dom har kommit överrens och Karamellkungen har köpt upp Godisprinsen, alltså blir min mosters man Dani Evanoff ny vice vd i Karamellkungen..najs va? ;D

Snacka om mycket pengar han kommer att tjäna nu!

Företaget Godisprinsen kommer såklart att stanna kvar och vara ett slags eget varumärke liksom naturgodisföretaget Mixsnacx som också ingår i köpet.//M

Changes


Vikt: 86 kg


2 år senare!!

Vikt: 69 kg
 

//M

Control your mentality, control the world!

Är det verkligen höstvädret som skapar denna atmosfär fullt av negativitet och sura miner?

Kan verkligen några dystra mörka moln göra så mycket skillnad?

Vart ligger botemedlet och vad är dess innehåll som gör livet enklare vid sådana här perioder?

Kanske för många frågor eller för obesvarade men vart hittar man dom riktiga svaren egentligen?

Om jag verkligen känner efter så kan verkligen väder påverka en hel del, hur vet jag inte men det jag kan göra nu är att verkligen kämpa för att känna samma lycka som jag gör då solen skiner och värmer upp miljön och omgivningen vi lever i. Jag ska försöka skapa den känslan genom att kunna ha hopp om att det alltid finns ett ljus även i det mörkaste rummet. En person kan göra skillnad, tillräckligt med skillnad för att kunna sprida glädjen vidare och skapan en god atmosfär som innehåller mer lycka än olycka.

Det vet jag nu och kommer alltid att göra!
Hoppas att ni hamnar på samma väg som jag, det finns inget mer underbart än att leva så som jag gör.
Det kanske inte syns men jag försöker ibland att skapa lite hysteri i mitt liv för att smaka lite på den olyckliga sidan eftersom det är något jag inte får så mycket utav.

Om man kan kontrollera det psykiska i sig själv så kan man fan klara av allt!

BELIVE IT!

//M

Jag må skylla på höstvädret!

Vilken häärligt höstdag ;D
haha skojja bara, trist och skitvidär så att man bara vill spyy!!

Nejmen man mår väl bra som vanligt..känner mig riktigt pigg och galet taggad för kvällens träningar.

Nu jävlar ska jag återigen visa att jag ska bara vara med och spela i herrlaget, jag ska spela nu på söndag mot Huddinge och denna gång ska det fan bli mål!

Torsdagsträningarna är alltid bäst eftersom det är mer kamp om platserna och bättre spel =)
Ajuste en sak som har hänt idag var att en gammal kompis till mig som jag har lärt känna via nån chatt ;P
haha jaavet att det låter töntigt men när man var yngre så gick man in i olika chatter på nätet..iaf jag ;P
Då började jag snacka med en tjej från Malmö och det var ju var ååår sen vi snackade och nu på facebook så skrev hon till mig, hon ska komma till stockholm och undrade om jag kommer ihåg henne.

Alltid kul med överraskningar och nya spännande saker i livet ;D
Känns som det inte händer så mycket saker runt om mig, blir ju lite avis på min kompis Mimmi som har alltid fullt upp med nya saker varje minut typ. Ibland så begriper jag inte på vissa saker som händer för henne och ibland blir jag bara så avis på henne eftersom hennes liv är iaf mer intressant än mitt trista träningsliv ;P

Äh..nu får jag sluta tjata och börja tänka lite positivt, tror nog att vädret har med saken att göra!

Dags för att gå och handla lite mat till hemmet, mamma ska ta ledigt för dagen och vi barn får laga den underbara middagen ;D

TAKE THAT!!

//M

Made of honor

Min brorsa kom hem med en film, ganska normalt att det här händer varje kväll ;P
Så nu tog han fram alla läckerheter..popcorn, chips och nötter.
Jag avstår och kör på frukt och keso ;)

Denna film blev det://M

Filmer som ni kanske känner igen?!

Hade lite lust att ladda ner några filmer =)Någon som ni känner igen?!

//M

Prag i sommar?!

Tänkte lite på vad jag jag ska göra sommar 09, kanske resa nånstans med massa kompisar som detta år =)
Mitt största intresse är faktist att åka till Prag och dricka massa god öl ;D

Det skulle vara riktigt skönt, det är ju billigt och bra där har jag hört...så varför inte?! =)

Härliga Prag!


 Tjeckisk ölNågot annat förslag på ett bra resmål nästa sommar?! =)

//M

Jobbet hindrar träningen!

Hej alla barn! ;D
Det blev inget morgonpass! =/
Pappa ringde och behövde megahjälp på jobbet så då fick man vara en saviour och fixa biffen helt enkelt ;)

Är nu vid salongen och ältar, undrar hur länge jag kommer vara här..äh jag får betalt iaf ;D
Jag som behövde pengar och Gud lyssnade nog på min bön och gjorde den verklig ;P

Då blir det lite mer vila den här veckan än vad jag anade..attans då!!

Dags att jobba..hörs sen!

//M

JAG FICK JOBBET!! ;D;D

Glömde fan säga att jag hade ju jobbintervju idag och det gick skiiitbra :D
Jobbet innebär som det förra, telefonförsäljning fast en aning annorlunda och bättre!
Överträffande blev hon som intervjuade mig och kände att jag kommer få jobbet garanterat, kände redan från början att jag är så jävla säker på mig själv och min erfarenhet att jag kan klara typ allt! ;D

Vi snackade fan i 30 min om himmer och jord, hon var ju imponerad på min livshistoria, framtidsplaner, inställning, fritid och allt =)

Hon var riktigt trevlig och det kändes så enkelt att prata med henne, fyfan vad jag älskar att prata :D
Speciellt med nya människor och det är alltid kul att skapa nya bra kontakter ;)

Utbildningen börjar redan nästa vecka då schemat lyder såhär:
Måndag 17.00-21.00
Tisdag 17.00-21.00

Prov
Onsdag 17.00-21.00

Om man klarar provet så börjar man jobba på en gång ;D
Mer info kommer senare...

//M

Learn from your mistakes!

Jävligt tuff träning idag med herrlaget..det var ju typ match hela träningen och det var väldigt mycket krig kan man ju säga.
Vi tränade på att köra mer med kroppen än att använda klubban så mycket..efter allt som hände senaste i matchen mot SB Innebandy så fick vi massa onödiga och tveksamma utvisningar där det var många slag på klubborna inblandat.

Sista kvarten så körde vi på idioten typ 6 gånger och massa fys bara för dålig närvaror i gårdagens träning då vi skulle springa i ursvik.

Jag har inte känt såhär trött sen jätte länge och jag hade fan ingen lust att äta ens, fick tvinga i mig maten bara för att det är viktigt med att återhämta sig från träningen med ordentlig mat.

Nu ska jag se på Heroes avsnittet och sen sova ;D//M

Filmrecension - Iron Man

Filmen var väl bra men stack inte ut så mycket som en superhjältefilm brukar göra..kanske för att han var en maskin och inte helt omänsklig med superkrafter som vi älskade som små och älskar bara mer och mer efter alla häftiga supereffekter ;D

Det var ju riktigt bra effekter och hans maskin som han hade byggt upp var ju grymt snygg och jävligt häftig..Robert Downey Jr. som är huvudrollen och självaste Iron Man brukar alltid göra bra ifrån sig i alla filmer han har medverkat i, iaf av alla dom jag har sett och jag tycker att han passade in ganska mycket i rollen.


Filmen var enkel att se och hyfsat underhållande =)


Betyg: 3/5

//M


Iron Man

Dags för film åter igen ;D
//M


Mammas kund är Bingo Rimér ;D

HAHA jäävlar ;D
Min mamma berättade nyss att Bingo Rimér är hennes kund, det är lite coolt! =)
Btw mamma är frisör.//M

Imorn gäller det!

Jobbintervju imorn!
Allt kommer nog att gå bra och jag känner mig redan säker på att jag får jobbet.

Detta jobb befinner sig i Alvik så det är lite längre bort än förra jobbet, hoppas att tiderna är bra och att jag får börja jobba så snart som möjligt!

MAKE SOME MONEY!! ;D

//M

Filmrecension - The Love GuruFyyyfan va sämst den var!
Förstår bara inte hur den här kan publiceras med 10-årig humor...massa bra kändisar men jag tycker verkligen synd om dom, att dom får spela i en sån här skitfilm är ju bara idiotiskt.

Själva handlingen var ju oxå barnsligt som fan, det var ju bara tröttsamt att kolla.

Vi hade ju inget annat och göra och klockan var typ 1 när vi började kolla, det var liksom något att verkligen somna till och inte känna skuldkänslor över det man har missat.

Varför vi kollade vidare var ju för att ingen orkade göra nåt annat, Jessica Alba var ju med ;D och man har en sån där princip att se hela filmen även om den suger ;P

Men Jessica Alba var ju helt underbar och räddade filmen ordentligt.
Justin Timberlake var bara barnslig och tråkig medan Mike Myers skämde ut sig med sina helt meningslösa skämt som man bara kollade snett på.Jag rekommenderar till er alla att inte se denna B-film!!

Betyg: 0,5/5 BARNSLIGT TRÅKIG!!

//M

Ny träningsvecka!

Jag kommer att fortsätta min intensiva träning ända tills jag börjar jobba igen.
På tisdag har jag jobbintervju så jag kör hela nästa vecka med likadan diet men det kan även hända att jag ökar på matintaget.

Alltså:
ca 1500 kcal/dag
60% protein
20% kolhydrater
20% fett

Måndag:
Förmiddag - Gym = Bröst + triceps + 30 min trappmaskin
Eftermiddag - Herrlaget = 5km löp + fys + träning med juniorerna 20.00-21.00

Tisdag:
Morgon - Trappmaskin 75 min
Eftermiddag - Mage + axlar
Kväll - Träning med herrlaget 19.30-21.00

Onsdag:
Morgon - Trappmaskin 75 min
Eftermiddag - Biceps + rygg

Torsdag:
Eftermiddag - Träning med herrlaget + juniorerna 19.30-22.30

Fredag:
Morgon - Trappmaskin 75 min
Eftermiddag - Mage + underarmar


Detta är vad jag hade tänkt..mer info kommer inom kort.

//M


GODASTE KANELBULLARNA!

ÄNTLIGEN KLAR!!
Jag och min syrra fixade dom godaste bullarna ;D
De allra första bullarna blev lite klumpiga pga ingen kavel.
De andra bullarna blev lite finare eftersom pappa kom med en helt ny kavel som vi använde.

Det blev totalt 92 st.

Jag är väldigt stolt över mig själv och min kompanjor =)
Tips:
Kör mer på känsla, du kan utgå från grundreceptet men mixa till lite med egen känsla.
Det blir mycket enklare och roligare eftersom det är ett verk som du själv har skapat!

Kom ihåg det!!

//M

Zlatan gör en favorit i repris!!

Zlatan avgör matchen med en enkel klack!!
Matchen slutade 2-1 till Inter mot Bologna.
//M

Vilka vinner SM-Guldet?!

Kalmar tappade rejält mellan kampen om SM-Guldet!

Efter en hård kamp och en vändning av Trelleborg som gjorde det mer svårt för Kalmar att koppla greppet om bucklan.
Efter lagkaptenen Henrik Rydströms utvisning så tappade dom enormt och Trelleborg lyckades vända till slut..2-1 blev slutresultatet för lyckliglottade Trelleborg.

Otur för smålänningarna!
Det skiljer endast 3 poäng ner till Elfsborg som börjar knappa in i striden.
5 omgångar kvar och här ser ni tabellen över den ruskiga toppstriden mellan Kalmar FF, Elfsborg och Helsingborg som hänger kvar än så länge.

 
Pos Lag # V O F Mål Målskillnad Poäng
1 Kalmar 25   17 3     5 58:28   30 54
2 Elfsborg 25  15  6    4 37:11   26 51
3 Helsingborg IF 25    14 5 6 46:33   13 47
4 IFK Göteborg 24    11 8 5 38:21   17 41
5 Halmstads BK 25  10 69 35:31    4 36
6 Djurgården 25   9 9 7 28:30   -2 36
7 Hammarby 24   9 8 7 34:34    0 35
8 Trelleborg 25   8 10 7 25:22    3 34
9 AIK 25   8 9 8 27:29   -2 33
10 GAIS 24   7 10  7 24:28   -4 31
11 Örebro SK 24   7 9 8 25:32   -7 30
12 Malmö FF 24 7 7 10 30:39   -9 28
13 Ljungskile SK 25 6 5 14 21:39   -18 23
14 Gefle 25 5 6 14 22:32   -10 21
15 GIF Sundsvall 25 4 6 15 21:42   -21 18
16 Norrköping 24 3 7 14 24:44   -20 16
 

Vilka vinner striden om SM-bucklan, blir det Kalmar, Elfsborg eller Helsingborg?

Vilka tror ni eller hoppas på?

//M

Baka bullar!! ;D

Nu är det dags för bakning! ;D
Det blir KANELBULLAR!
Eftersom jag inte hann baka igår så tar vi igen det idag istället..jag och min syrra står för arbetet och nu gäller det att kneda och knåda!


Bilder från hela processen kommer att komma upp sen..då jävlar ska vi visa hur duktiga vi är ;D

Sen kanske lite tips kommer upp!


//M


Tung förlust!

Väldigt trist och ledsamt!
Tyvärr så blev det ännu en förlust med Herrlaget mot SB Innebandy..vi hade dom men tappade mer på slutet.
Det var mer utvisningarna som avgjorde matchen och jag var inblandad.

Det kändes skönt att göra en debut men olyckligtvis fick jag på mig två tveksamma utvisningar och det straffades med 2 mål..det kändes tungt men vad ska man göra...inte sitta och straffa sig själv iaf, jag känner bara känslan av en ren förlust som är en tung börda denna regniga söndag.

5-6 på sudden, alltså en poäng fick vi med oss men det känns som att det inte räckte, vi var värda 3 fulla poäng.

Nu får man vila och köra hårt nästa vecka!

//M

KANELBULLENS DAG!

Kanelbullens dag!!

GÅ OCH KÖP BULLAR!! ;D//M

KONSERT! ;D

Funderar på att boka biljetter =)//M

TA 2 BETALA FÖR 1!

Funderar på att dra dit imorn! ;D//M

HAHHA JÄVLA TRÖGA KÄRRING!!! ;D//M

Dead by April återförenad! ;D

Jimmy (sångaren) är tillbaks i DBA!!! ;D;D;D
YEEEEEEEEEEEESS!!!

Jimmy


FYYYFAN VA SKÖNT!
Dom här kommer fan bli riktigt stora, är riktigt jävla säker på det.
Deras musik liknar Linkin Park pga deras unika musik som är bara sååå underbar!

Han blev ju kickad från bandet för ett tag sedan pga. hans privatliv krånglade lite och då blev han inte lika engagerad i bandet.
Efter det så kickade dom honom och Universial avbröt kontraktet med dom pga. Jimmy som är ju stjärnan i bandet, det är ju fan som skapade allt!

Får ju reda på allt det här av min kompis Johan som är största DBA-fanet och brukar snacka med Jimmy på msn, så han brukar uppdatera lite nyheter för mig ;D

Och igår dåra så fick jag reda på att Jimmy är tillbaks, Universial började tjata på bandet och sa till dom att ta Jimmy tillbaks för att kontraktet ska gå igenom...dom förstog ju själva att dom här kan gå hur långt som helst ;D

Nu kommer dom att släppa en skiva till julen och den ska jag fan köpa, brukar bara ladda ner men nu är det andra takter.
Det här är en annan sak och dom förtjänar det verkligen!

Återförenade!TACK UNIVERSIAL! ;D

//M

Väldigt bra tatueringsställe!

Tidigare idag så följde jag med min vän Naelia för att hålla henne sällskap då hon skulle tatuera sig.
Samma ställe där jag gjorde min =)

Det är faktist riktigt bra där, många bra fördelar och dom brukar få in väldigt många ungdomar så det är känt bland oss unga ;D

Dom har det:
-Billigt
-Snabbt
-Enkelt
-Trevlig personal
-Erfarna arbetare
-Centralt


Om du funderar på att göra en tatuering så rekommenderar jag varmt om Lillagatan som ligger i Solna.

För mer info så kan du besöka hemsidan här:
Lillagatans tatuering

//M


Förbättring!

Fan va bra jag var idag ;D
Körde på 75 min trappmaskin istället för 60.

Körde en annan variant som kändes faktist mycket bättre =)

Nivå 10: 50 min
Nivå 11: 10 min
Nivå 12: 15 min

Slitet, hyfsat jobbigt och perfekt ;D

Hinner nog inte köra mitt eftermiddagspass idag, ska nämligen klippa mig vid 19.00 och jag flyttar över passet tills på onsdag! ;D

//M


Saaknar!!! =/

Saknar Alanya! =///M

Hektisk dag imorn!

Helvette vad jag är trött, nu sitter man här i soffan och ska snart hoppa in i duschen.
Kom ju hem ganska sent från träningen och jag ville äta först och sen vila lite innan jag hoppar in i duschen och gör mig i ordning för att sova.
Ska ju upp jäävligt tidigt imorn, eller iaf tidigt för mig som har sovit till 2-3 på dagen hela veckan ;D

Ska nämligen till tandläkaren..I FRUÄNGEN!!
skiiit jobbigt, ska vara där kl. 10 lixom.Men efter det så ska jag träffa Naelia och vara med när hon ska tatuera sig ;D
Hon var ju med när jag blev tatuerad så jag ställer gärna upp!

Senare blir det 60 min trappmaskin...ska försöka tränga in eftermiddagspasset senare innan jag drar till polisstationen med pappa.
Måste ju göra en polisanmälan för det som hände i onsdags.Ganska så stressig dag men jag hoppas på det bästa!

//M

Just fun!

Nu är det dags för dubbelträning ;D

Först är det herrlaget och därefter juniorlaget.

3 timmar innebandy..SÅ JÄVLA KUL! ;D

//M

Obesvarad kärlek är allra farligast.

Kollade igenom lite bilder på datorn och detta hittade jag..tog kort på en liten artikel om kärlek.//M

Nya skor! ;D

390 kr

//M

Väldigt bra proteinpulver!

Denna produkt änvänder jag, ett väldigt bra kosttillskott =)

Whey-80 i gruppen <a href=/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?Avd=1&funk=steg_tva&artgrp=2>Protein</a> / <a href=/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?Avd=1&funk=steg_tva&artgrp=253>Vassleprotein</a> hos Gymgrossisten.com (585r)

Endast 159:-

WHEY-80 ®
Norra Europas mest sålda protein!
Star Nutrition Whey-80 ® är ett mycket snabbt protein av hög kvalitet. Med hjälp av den senaste tillverkningstekniken har vi tagit fram ett rent, oskadat protein med högt biologiskt värde, rikt på de för muskeluppbyggnaden så viktiga aminosyrorna. Produkten av 100% vassleprotein är lätt att blanda ut och varken skummar eller klumpar sig.

Per 100 gr
Storlek:1 kg, 4 kg
Kalorier:410 kcal
Protein:76 g
Kolhydrater:5 g
Fett:8 g
Smak:Banan, Choklad, Hallon, Jordgubb, Mintchoklad, Naturell, Vanilj


Här hittar ni länken till produkten och massa mer bra erbjudanden.
Gymgrossisten

//M

Shopping tomorrow! ;D

Wiiiiee ;D
Ska köpa Terminskort Plus imorgon..endast 800 kr som dom gäller från 1 Okt - 31 Dec.
Man kan fan köpa korten överallt nu..ska dra till kista galleria och när jag ändå är där så ska jag till Intersport för att köpa nya skor..fick ett erbjudande eftersom jag är medlem hos dom, ett par fina street adidas skor ;D
Endast 390 kr, skitbra pris!
Visar dom imorn! =)//M

Gör Zlatan mål i andra halvlek?!

Nu är jag typ helt slut efter dagens tuffa träningar ;D
Det känns som om jag kommer sova riktigt bra inatt!

Nu får man slappna av och kolla slut på Champions League matchen mellan Inter-Werder Bremen =)

Hoppas Zlatan sätter in ett snyggt mål, det skulle var kul att se!//M

Min kostcirkel

Såhär blir min Kostcirkel!Jag kommer även att äta max 1500 kcal/dag hela veckan.
Om det blir för tungt så ökar jag till 2000 nästa vecka.

//M

Intensiv vecka!

Denna vecka ska bli min intensiva vecka..detta gör jag för att testa hur min kropp klarar av det och om den gör det så kör jag på det ytterligare en vecka..om jag känner att det blir för mycket så kör jag på lika mycket träning men öka på matintaget.

Jag började köra denna intensiva vecka redan från igår..såhär ser resten av veckan ut:

Träningsvecka

Onsdag: 
-morgonpass = 60 min stepmaskin
-eftermiddagpass = Bröst + triceps

Torsdag:
-Innebandy = Herrlagsträning 19.30-21.30
-Innebandy = Juniorlagsträning 21.30-22.30

Fredag:
-Morgonpass = 60 min stepmaskin
-Eftermiddagpass = Biceps + rygg + underarmar

Lördag:
-Innebandymatch = Juniorerna

Söndag:
-Innebandymatach = Herrlaget

//M

Feel the beat!

Träningen gick riktigt bra och jag känner verkligen att det går framåt ;D
Gjorde 2 mål, jävligt fula och lösa skott men mål är mål =)

Det var riktigt krig på träningen och jag hoppas det går lika bra på torsdag eller ännu bättre ;D

Gymmet tidigare idag gick riktigt bra där med, stepmaskinen känns så lätt när man lyssnar på musik =)
Det ger bättre tempo tack vare basen i bakgrunden och pulsen fixar takten, sen så brukar jag mest lyssna på metal så det blir riktigt jävla bra taggnings musik ;DPröva på det..kör ett helt pass med eran musik som får fart på er ordentligt, det ger bättre resultat kan jag lova!;D
Det ger mer koncetration på övningarna och man kommer in i rätt stämning på ett sätt, mer känsla och det kan bidra med mycket bra psykiskt.

Feel the music and use it to get in mood for ultimate training!

//M

RSS 2.0