Metal är fan bäst!



Hårdrock-Metal är ju bara bäst! :D
Det innehåller så mycket känslor, grymhet, sorger, hat, accepterande, vilja, sanning, ensamhet och mycket mer.
Det inkluderar många olika egenskaper som är så unika och det får oss fans att känna sig trygga på ett sätt, kan vara ett beroende och en stor påverkan för dom flesta.

Vissa lever upp till texterna och ibland kan det vara lite för grymt men jag håller mig till de starka känslorna som verkligen når mig då och då.
Dom starka banden emellan och det förflutna.
Det är en ganska så mörk sida inom musikbranchen men ändå känslostark som gör det hela så bra!
Det finns så mycket att välja på och så stora skillnader kringa många band,, många inspirationer och många stödjande.
Rock är ju den solklara bästa musiken och det är typ det enda som är bra live, jag gillar ju fan nästan all musik och det som går att lyssna live på är fan rock och speciellt Metal.
Om vi säger att Chris Brown spelar, visst han är grym och det är ju sjuuukt många som gillar honom men om man skulle höra honom live...vafan gör man då, det är ju bara att typ sjunga med och njuta lite men inte mer än så.



Metalrock är ju så mycket känslor som går in i en och sedan så överflöder det runt i heela kroppen, man får värsta energikicken och man bara exploderar. Publiken är så jävla bra och vi alla är sams, vi stödjar varandra och vi alla älskar musiken.

Då kan man fan bara rocka på, hoppa av glädje, in i moshpiten och bara leva i en annan värld medan du hoppar runt och känner musiken bara flööda inom dig.

Visst, hiphop och Rnb är ju oxå skiit bra men mest på fest lr om man ska dansa då...
Det går ju inte direkt att dansa till rock ;P

Lovesongs mår man ju bara bra av och kanske kan bara sätta ett leende på läpparna och vimsa omkring lite harmoniskt men när det gäller dom starka känslorna, dom hårda orden, dom fördomliga meningarna, hatet, makten och allt annat...det går bara inte att säga att det är skit, det är så jäävla bra ska du veta! =)

//M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0