BIGGER STRONGER FASTERDen här filmen hade fan allt och själva handlingen är en stor faktor som rör oss alla i träningsvärlden.
Mycket intressanta studier och teorier hur anabola steorider fungerar, påverkar, bieffekter och massa frågor runt omkring erfarna doktor, tränare, atleter osv.

Olika åsikter från olika håll och allt var ju intressant att veta samt kan man dra massa paralleller om fördelar och nackdelar kring detta viktiga ämne.

Efter att jag har sett den här filmen så har jag blivit inspirerad på nytt på ett sätt, inte direktiv mot att ta anabola steorider precis utan inställningen att bli Bigger, Faster and Stronger ;D
Inte så att jag vill bli ett muskelberg men helst en deffad jävel med en perfekt jävla kropp som får alla att smälta =)

Droger för att bli större är något jag aldrig skulle nog ta, det är något för de svaga som känner att dom inte räcker till med den inställningen dom har haft och det slutresultatet dom har nått till.
Det som är typiskt en amerikanare är att vara störst och mäktigast, det måste finnas något större än vad det redan finns och det måste bara finnas något bättre, dom är fan aldrig nöjda med sig själva och det är väldigt viktigt att kunna vara.

Det man ser i den här filmen är myket propaganda om hur träningsvärlden har blivit värre och är ute efter fel saker, hur dom provocerar våra tankar och hur enkelt det är att få oss att köpa skitprodukter som har ingen positiv påverkan.

Man ska vara nöjd med den man är, med det man kan åstadkomma, med det man kan ge och ta.
En film som är nog så inspirerande, betydelsefull och även något alla ska tänka på framöver.

Ta er tid och se den här filmen, ni kommer inte att bli besvikna och ni kommer definitivt bli uppskattade över dess underhållning!

Betyg: 5/5 Utan tvekan =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0