Tankar...

Ibland kommer oftast frågan upp vad ens uppgift är?
Syftet att leva och göra sina uppgifter för att kunna uppfylla kraven av ett bra liv..vad är det och vad går det ut på egentligen?Rösten inombords skriker ibland för hjälp, alla dessa frågor har en påverkan som gör oss ifrågsättbara för vårt ansvar..vad ska man egentligen ta sig till och hur ska man bearbeta sin väg, vilken är den rätta vägen och hur kommer jag dit?

En fråga kan utöka en bakgrund med en massa följdfrågor som brukas även inte ha något slut, beroende på vad man själv känner om man är nöjd med det man har fått svar på.
Det är vi som skapar vår egen värld, det är vi som har ansvar över de olika händelserna som händer oss, det är vi som kan påverkas av det och även ändra på det.

Vi har makten över våra liv och det är vi som styr, vi är kaptenen på båten och seglar över de djupa haven.
Det kan även komma konsekvenser som att vi går på grundt vatten, får otur med vädret eller kanske har kommit vilse pga alla strömmar som leder en bort ifrån allt.

Man kan jämföra vårt liv med nästan allt och det jag vill komma fram till är att vi inte ska brytas ner på något sätt, det är som sagt vi som styr våra liv och hart makten att vända på steken.
Vi har kontroll över vårt humör, levnadsvillkor, inställning och allt som är kopplad till oss själva genom kropp och själ.

Allt handlar om kontroll, om själva balansen som alla strävar efter.
Att ha en jämn och god balans i sitt liv är väldigt betydelsefullt och en gåva från ovan.
Det är något som inte har så stor majoritet utan det är en minioritet som lever bland oss.
Dom allra flesta känner inte den där balansen över sitt liv, att man verkligen klarar sig på egen hand och klarar av pressen av livets både goda och elaka sida.Det finns alltid 2 sidor av allt, det är mycket som man borde tänka på och allt handlar ju såklart om det psykiska mentaliteten, om vi kan pröva att tänka mer mentalt och logiskt på det mesta och sedan utöka det till en helhet där vi även får en bild av hur vår värld egentligen ser ut, vad våra liv går ut på, vem man är och vad man kan göra med sitt liv.

Jag känner mig riktigt speciell och unik på ett sätt eftersom jag känner mig utvald.
Det är inte så att jag är så religiös men det verkligen tror på är att alla levande människor är utvalda av en speciell orsak, det är något man måste tänka ut själv och ta reda på.
Jag tror att alla har något att leva för, det beror ju alltid på hur man ser själva helheten med sitt liv, från vilken synvinkel och inte alltid kunna se det från den mörka sidan utan tänka på att den ljusa sidan övervinner alltid den mörka.
Det goda slår det onda och det är bara nåt som ska vara!

Det här är bara något jag funderar då och då, kom ju bara fram nu av en slump..känner ni igen er själva på något sätt?
Alla dessa frågor runt oss, vad betyder dom för dig?
Svara gärna på frågorna, skulle verkligen uppskatta det! =)

//M


Kommentarer
Postat av: X

Hmm ett litet tips bara: använd dig av ord du helt förstår innebörden av och som du kan sätta in i ett korrekt sammanhang.

Verkar som att du försöker använda dig av lite svårare ord så att texten ska verka mer seriös/avancerad. Det får tyvärr motsatt effekt ibland!

På vissa ställen i texten virrar du helt bort dig själv...ex: "alla dessa frågor har en påverkan som gör oss ifrågsättbara för vårt ansvar""En fråga kan utöka en bakgrund med en massa följdfrågor som brukas även inte ha något slut""Det är något som inte har så stor majoritet utan det är en minioritet som lever bland oss"

2008-10-26 @ 12:33:17
Postat av: Anonym

"Vi har makten över våra liv och det är vi som styr, vi är kaptenen på båten och seglar över de djupa haven."seriöst? nej, alla har inte den lyxen...

2008-10-26 @ 12:53:19
Postat av: movemi

var du full när du skrev detta?

2008-10-26 @ 13:00:46
URL: http://movemi.blogg.se/
Postat av: dre

lol

2008-10-26 @ 22:06:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0