PINSAMT STOCKHOLM!!

Pinsamt för stockholmslagen..ingen vann och både AIK och Djurgården förlorade med 3-0, jävligt pinsamt men mest för AIK som hade hemmaplan och som jag trodde faktiskt skulle ta tag i det hela men icke sa nicke...folk började dra ifrån stadion när det stog 2-0 till Helsingborg och 30 min kvar av matchen, inte bra det!

Såhär nära bor jag råsunda, kan se alla matcher genom storbildstvn och väldigt tydligt, nu ser man kanske inte att det är så nära men det är ju bara tvärs över gatan i det ljusgröna huset ;D



//M

Kommentarer
Postat av: irriterad gnagare

mest pinsamt för gnaget? vi ligger iaf 3a med samma poäng som 1an. ni har 4 poäng! dif har ju fan gjort bort sig....

2009-04-29 @ 23:06:21
Postat av: pinsamt va

ni ligger på 14e plats och ni har 2 gjorda mål och 14 insläppta mål... så snacka inte om pinsamt.. du missade 1 sthlms lag så du kan inte dra alla över en kant^^...

2009-04-29 @ 23:15:08
Postat av: skogstokig gnagare!

haha hur fan kan du ens uttala dig om att det är pinsamt att aik torskar idag? 1. vi startar med ett ungt lag varje match, idag var det extra ungt med Pierre Bengtsson, Walid Atta, Sahou Jagne, Yussuf Saleh etc! 2. vi ligger delat etta med Göteborg och Helsingborg på 12 poäng! AIKs spelare hade en dålig dag idag men Helsingborg var framförallt bra!!

3. vadå AIK hade hemmaplan och skulle ta tag i det hela? vad menar du med den synpunkten? vi ligger redan delat etta och har torskat två matcher av 6 och vunnit 4. bättre start kan man nästan inte ens få, en förlust kan även vara något positivt att få, då jag lovar dig att laget kommer komma ut till nästa match EXTRA taggade att köra över vilket lag vi än skulle möta!

4. ska du skriva pinsamt stockholm så får du väl för fan ta med bajen? dem vann inte heller, men ligger fortfarande och viker sig nere i botten av tabellen!



lär dig lite inom fotboll innan du uttalar dig Sebbe!

2009-04-30 @ 01:04:17
Postat av: skogstokig gnagare igen!

"folk började dra ifrån stadion när det stog 2-0 till Helsingborg och 30 min kvar av matchen, inte bra det!"



Det låter som att du vill säga att vi är medgångssupportrar, visst det har alla lag, men är det några fans som stöttar sitt lag i vått och torrt, med- och motgång så är det GNAGETS.



Och för fan, säg inte Stadion. Det kallas er äckliga arena. Våran heter Gamla Hederliga Råsunda Stadion, RÅSUNDA STADION.

2009-04-30 @ 01:06:59
Postat av: M

haha det jag älskar mest är när folk tar åt sig för en liten sak, sen ta det på största allvar..roligt =)

2009-05-03 @ 19:15:46
URL: http://maamari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0