Alla behöver säga JA lite mer oftare!

FYFAN va grym film, den var jävligt rolig och underhållande samt väldigt inspirerande!!
Filmen handlar om att en man vid namn Carl (Jim Carrey) som är en banktjänsteman och säger för mycket NEJ i livet och vågar inte ge sig ut i världen och verkligen leva livet...han sitter bara hemma helt själv, ignorerar alla samtal han får och hyr bara massa filmer för att hålla sig sysselsatt.
Efter att han blev dumpad tidigare precis innan dom skulle gifta sig pga hans tråkia insikt på livet så har han mest vart lite deppig och ensam, inte gått vidare i livet helt enkelt.

Carl får ett förslag av en gammal bekant att gå på någon slags demonstration som heter Yes Man.
Ledaren av dett scenario lärde Carl att man måste leva livet och börja säga Ja till saker och ting eller rättare sagt allting som kom upp i hans trista liv.
Det gav en massa spännande händelser och livet var så mycket bättre, kärleken dök även upp och allt blev bara så mycket roligare när man verkligen lever livet.

Jävligt mycket humor och det finns ingen större man än Jim Carrey när det gäller humor, visst?! ;D
Den var iaf jävligt bra och den gav så mycket, livet är dyrbart och man lever som sagt bara ett liv...utnyttja det och lev livet ordentligt istället för att bara leva tråkigt och för planerat.
Man måste släppa loss ibland och säga Ja lite oftare helt enkelt, det finns så mycket man missar och ju mer man säger Ja till saker så kan det dåliga i livet vända sig till slut..det tror jag verkligen på! =)

SE FILMEN BARA SÅ FÖRSTÅR NI VAD JAG MENAR! ;D

Trailer får ni oxå!


//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0