Ute i kvarten!

Förlust i kvartsfinal i DM...VI KUNDE FAN HA GJORT BÄTTRE!! Vi har tappat en hel del nu när det gäller försvaret allmänt. Vi släpper in dom i vår planhalva väldigt enkelt och låter dom ta chanserna mycket mer så att dom har ibland helt jävla öppet för att skjuta och mycket mer. Det blir oftast 2 mot 1 eller tillomed 1 mot 0 eftersom slarv som alltid.
Vi måste börja spela mycket tajtare i förvaret och täcka mycket skott och sånt skit som är bara självklart i innebandy men vi gör bara inte det. Vi har en tendens att alltid kriga som fan och göra det bästa av situationen när det är bara några minuter kvar...varför kan vi inte göra det hela matchen?! Anledningen till att vi gjorde 3 mål på 3 minuter vara att vi kände hopp fortfarande och vi sköt mot mål hela tiden. Vi förlorade med 6-7 hemma mot äckel Farsta som spelade bra men dom är fan inte bättre än oss.
Ute i kvarten och nu får vi satsa på serieslutspel istället men där känns det säkert och där ska vi fan göra framgångar!!

Hoppas att träningen blir iaf bra imorgon så att vi får en förbättrad inställning mot nästa match som vi har.