From small to big - Birka Cruises!!

Glööömde fan säga att igår så drog vi på kryssning med familjen MAAMARI inkl. LIN!! ;D Okej såhär var det, till en början skulle på en båt som heter Ånedinlinjen Birger Jarl som är en gammal båt rätt så liten oxå men renoverad typ. Vi hade bokat allt och det kostade 1000kr för oss 6st som följde med. Det var jag Lin Fabian Finicia Pappa och Vicki som var med. Innan vi gick ombord så fick vi alla en väldigt äcklig och dålig känsla om att det här är bara heeelt fel. Det var fullt med äckliga gubbar som stank öl och alla kollade äckliga blickar mot Finicia och Lins ben och blääääh palla liksom! Så vi ville typ rymma men aa vi hade fan betalat allt med buffé som väntade och grejer.
Saken med oss Maamarisar är att vi är rätt så impulsiva och jäävlar vad bra vi är på det oxå, vi sket i gubbbåten och drog vidare till Birka Cruises och chansade med att komma med där istället, det kostade hela 650 kr/pers med bara 2st hyttar dåra, fanns bara A-hytt så 3900kr för hela familjen så jäävlar vad dyrt men ändå såå värt det..10ggr så större båt och myyycket lyxigare och bara BÄST!!! Bästa tajmingen oxå för båten skulle åka om 20 min så det var fan ödet!! Vi firade att Fabian har fyllt 22år, Vicki kommer att fylla år den 18e och Pappa och Vicki har vart gifta i 15år så mycket att fira helt enkelt. SÅ JÄVLA FUCKING UNDERBART VAR DET! BÄSTA FAMILJEKRYSSNINGEN EVER!! 
Ett litet smakprov får ni på dessa bilder och en video där vi alla förade i våran ena hytt.
  
   //M

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha finns bara en kille ja känner som festar loss me sina föräldrar, men dock så finns de ju också bara en sebbe maamari ;) störd grabben haha

2009-10-11 @ 18:08:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0