The invention of lying - Upplev världen utan lögner bara sanning, hur skulle det gå till?!Jag och älsklingen såg precis en väldigt annorlunda, rolig och gav ett rätt så bra budskap kan man väl säga.
Det handlar om hur världen skulle se ut eller rättare sagt livet om ingen kunde ljuga utan bara tala sanningen och man lever i det som en helt vanlig vardag. Inga lögner man alltid undrat över om det verkligen var sanning eller inte, rak på sak med allt du upplever och vill veta men skulle verkligen det vara bättre än hur vi lever just idag där det finns fullt med lögner men även sanning fast det ena kan vara bättre i vissa situationer än det andra osv.

Det är faktiskt värt att se den och ett par kändisar är med fast det är egentligen budskapet med filmen som är så jävla skön, typiskt min humor hahaha ;D

En man fick upplevelsen och möjligheten att uppfinna lögnen och kunde ljuga sig fram till framgång, få egentligen allt han behöver genom att ljuga då alla trodde på honom vad han än sa eftersom man kan ju inte ljuga, det fanns inte i deras värld så han måste väl säga sanningen?!

Mer vill jag inte säga så se den och låt era fantasier flöda med dessa konstiga frågor och funderingar...


//M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0