UT OCH SOLA!!!

Fiiiiiiiiiiint väder är det och det är fan att bara dra uuuuuut!! Om ni är hemma nu och läser det här så tycker jag synd om er, ut och sola istället!! Bli bruna eller få iaf lite färg, det skadar aldrig och det är inte varje dag man får fint väder i Sverige eller joo det får man men ibland så är det typ fint väder i 3 dagar i rad och sen så blir det regn efter liksom, typiskt...

Men nu jävlar skiner solen och det kommer den göra framtills tisdag tror jag, SÅÅÅ JÄÄÄVLA BRAAA!! ;D
Det kommer fan vara 25grader imorn och måndag ju, snacka om vaaaarmt och oj vad jag ska sola asså jag ska fan vara ute helt naken nejmen seriöst så ska jag upp extra tidigt imorn och sola gaaalet och jag bangar fan inte dra ut i stan utan t-shirt som utomlands liksom, skiter i vad andra tycker..dom får fan njuta av det jag har att bjuda på =D
SNart så blir det dags för min frukost/brunch/lunch, man vet ju inte vad man ska kalla det eftersom det är mitt på dagen och jag vet inte heller vad jag ska äta eller hur mycket. Nu är jag bara på flummhumör, DAGS ATT SOOOLA!!



//M

GRATTIS TILL STUDENTEN ANDRÉ!!!

Faaan va najs, min kompis André tar studenten imorn och man kan ju bara säga GRATTIS i förväg!! Kommer ihåg känslan av att försöka sova dagen innan för att sedan dagen efter gå upp tidigt och bege sig direkt till Marabouparken då vi satt och drack lite champagne och åt jordgubbar i det härliga sommarvädret..RIKTIGT HÄRLIGT!!! ;D
Nu tar André studenten och ska även dra till hans studentmottagning så jag hoppas jag får se på en riktigt full André som kan knappt stå på benen, härlig syn och hoppas verkligen att han har det helt underbart imorn på flaket..känslan är obeskrivlig iaf och det ska han nog få känna =)


Grattis i förskott COOLA ANDRÉ!!!

//M

FIRMAFEST IMORN!!

Imorn är det faktiskt firmafest och det kommer faktiskt bli kul, dom ska bjuda på tilltugg och massa dricka men så duktig som jag är så ska jag var nykter imorn pga min diet ;D Det är alla från Cigna alltså dom som säljer försäkringar samt vissa chefer och dom som ligger över oss som ska faktiskt vara med..vi ska typ fira att vår kampanj har tagit slut och att vi har gjort ett riktigt bra arbete då vi sålde nya rekord genom historiken måndag-onsdag förra veckan så vi måste fan fira på nåt sätt!! Det kommer att bli jävligt kul och alla kommer ju dricka och ha trevligt, sen så kommer vi alla dra ut sen och det blir ju rätt så skoj..hoppas många följer med och inte bangar =)

//M 

SÅLDE BÄST AV ALLA!!

Jublet hör man från mitt rum när jag sitter här och skriver, AIK leder med 1-0 mot Hammarby och det var en hel del bråk innan och jäävlar vad det var poliser här..jävla idioter till huliganer som kan vara så onödiga ibland men jag hoppas att det blir lika i matchen, tippade faktiskt på att matchen skulle sluta oavgjort =)

Kan väl även berätta att det var en toppendag på jobbet idag då jag har hittat knepet för att sälja enkelt på Motor-produkten, sålde totalt 9st idag alltså mest av alla i alla projekt oxå ;D Känner mig på topp och det verkar som att jag kommer nog inleda nästa vecka med att ligga främst i toppen. Det kommer även börja 11 st nya hos oss på försäkringar och 6st av dom var över 30 år!! hahah skit konstigt, nu har vi iaf 2 st som är över 30 och en är tillomed mamma till 2 barn, hon är iaf jävligt skön och lite ungdomlig av sig =)

Efter jobbet så vart det träning med Duvbo Herrlaget och fyyfan vad dåligt det gick idag asså, hade absolut ingen kontroll på bollen och halkade lite då och då..hatar jävla golvet där i Rissnehallen! Bollen studsar bara förbi en och det går helt enkelt inte att spela.

//M


Rött är gött!

Faaan va bra start på dagen, tränade hårt på morgonen och känner mig duktig, frisk och pigg som fan!! Det är såhär man ska känna och speciellt på jobbet då man behöver den där kicken för att kunna tänka klart över sin taktik om hur man ska sälja och övertyga kunderna hur bra dom här försäkringarna är..få dom att inse det viktigaste biten av att ha just en försäkring och förstå själva konceptet.

Har sålt 3 st på Motor just nu och det är ju fan skitbra till en början, har ju hittat ett knep som jag ska köra på framöver så vi får väl se hur det går senare på dagen..ska iaf hålla humöret uppe och göra mitt bästa =)
Har ju som sagt mina röda chinos, alltid en förtjänst med det lilla extra!!

//M

BAAAAAAARCA VANN CL!!!!

FAAAN VA NAAAJS!! BARCA VANN CHAMPIONS LEAGUE 2009!!!
Äckliga Manchester United var fan sämst och skapade knappt nåt, Ronaldo bevisade att han är fan inte världens bästa fotbollspelare när det verkligen gäller när han är typ osynlig på planen..Barca spelade ut dom tootaaalt och dom förtjänade guldet faktiskt!!

Det var iaf lite synd att det kändes inte direkt som en riktig final bara för att det kändes som om Barca var lite för överlägsna ett tag och det ska mer vara rätt så jämnt för att öka själva spänningen men det får nog bli det nästa år!! ;D



Leo Messi var matchens bästa spelare med ett avgörande mål och matchen slutade till slut 2-0.

//M

WINNER!!!

Såååja nu har jag bevisat att jag kan verkligen sälja och det gick faktiskt skitdåligt ett tag men sen så gjorde jag en uppryckning och fick till det hela så jag sålde 5st till slut och det är väldigt bra för att sälja på Motor-produkten, stolt över mig själv faktiskt! Man kan väl säga att jag är en vinnare efter det målet jag la upp igår!


SKA BEVISA MINA SKILLS!!

Imorgon blir det morgonträning så det är dags att sova för mig, måste ha sömnen nu då jag behöver det för att prestera mer på jobbet..humöret är rätt svårt att hålla uppe när man inte sålt så bra under dagen och då dieten tar kål på mig, nu är det dags att bevisa vem fan jag är och hur jävla bra säljare jag är..ska använda mina riktiga skills och ska sälja bäst imorn!! Var beredda på goda nyheter =)



//M

Båtresan gjorde min dag!!



Lite lat och trött för att skriva men har vart helt död på sistone efter jag har kommit hem från jobbet men kan väl berätta att vi åkte båt med Elias och Teo som kom över till Alvik efter jobbet och kom hem vid 9, stekte lite vid solen och det var häärligt ska ni veta ;D Riktigt bra väder igår och det var väl bra idag oxå men senare mot kvällen så kom regnet och det var ju mindre kul..nu får man vänta tills helgen då sommarvädret dyker upp igen!

//M


Busy week!

God morgon! Japp idag är det måndag och det är början på en ny vecka av massa jobb, träningar och festligheter..rätt så upptagen den här veckan då jag kommer självklart jobba som vanligt hela veckan men främst av allt träna lite mer och komma tillbaks igen med att öka i styrka, bland annat så blir det lite mer bänk nu som jag ska bygga upp på och återkomma i formen som jag var i för ett tag sen och slå nya rekord men det absoluta målet är ju självklart tvättbrädan som ska dyka upp innan semestern börjar enligt min tidsplanering iaf =)

Började min dag med att stiga upp lite tidigare idag för att bege mig till gymmet här nedanför mitt jobb och köra crosstrainer i 30 min som jag ska göra minst 3ggr i veckan framöver på morgonen och det kändes riktigt skönt.
Effekten blir ju att man blir jävligt pigg på morgonen vilket jag är nu och mår faktiskt bra eftersom jag åt en bra frukost som dom bjöd på här på arbetsplatsen faktiskt, 2 knäckemackor med rökt kalkon och min proteindrink som innehåller ca 80% protein så det är jääävligt najs faktiskt ;D

Efter jobbet så ska jag köra lite styrka på gymmet och det blir nog bröst & triceps men man vet aldrig om jag ändrar mig.
Åter till jobbet nu igen då!!

//M  

CHINOS GÖR LIVET ENKLARE!!


Chinos från Urban St 499:-
Tröjan fick jag i julklapp av min syrra, köpt i Jack&Jones


T-shirt från Urban St 299:-
Ljusgröna Acne Chinos från Salt MEN 1099:-


Nu har jag tagit lite bilder på de kläder jag köpte igår, lite dåligt att jag inte har världens bästa kamera så att man kan se alla detaljer och det mest viktigaste..FÄRGEN!! Visst på t-shirten ser man men om man ser mina chinos live så är dom sååå mycket snyggare och speciellt den på andra bilden för den har ju en väldigt speciell färg, nämligen ljus grön men då menar jag som glass eller det påminner mig om glass, typ som melon-päron färg eller nåt..fett najs iaf!!
Tror inte många har just den färgen och den var så jävla klockren och snygg och passade som fan på mig, samma sak med det andra paret som är lite mer beige-grå kan man säga och är jävligt snygg samt att den passar perfekt oxå..jävligt snygga och storlek 31 i Waste är ju fan najs, har inte haft det på jäääättelänge!! var ju glad över att jag kunde få in mina ben i ett par jeans som hade storleken W32  iaf så jag är helt överlycklig =)

Kommer fixa betydligt bättre bilder, min brorsa har ju en systemkamera som han kan bara använda så man får se på riktiga grejer ;)
Skorna som jag köpte kommer antingen in på kvällen eller imorn.

//M

Prison Break avklarad!!

Sååå nu är serien avklarad och fyyfan va bra den är asså, såå länge man har fått vänta tills ett slut ska komma och nu är det bara finito med det hela. Jag  vet att jag är lite seg och att sista avsnittet av Prison Break kom för några dagar sen eller kanske nån vecka men jag var lite glömsk och även upptagen med annat men nu är jag med i leken och skönt är det att det tog slut för en gång skull.



Betyg: 4/5

Kan väl summera att serien var jäävligt bra under den första och andra säsongen men den tredje var faktiskt lite långtråkig och då tröttnade man lite och ville bara se ett slut med det hela...sen så fick man reda på att en till säsong skulle komma asså ärligt talat så trodde jag att den skulle bara hålla i 2 säsonger men storyn utökade sig och man förstår ju att dom måste ju göra serien längre för att även tjäna in pengarna och öka dess popularitet och det gjorde den säkert men jag var rätt så chockad över att säsong 4 var riktigt bra faktiskt och det var betydligt mycket mer spänning än säsong 3 nästan så att den var bättre än säsong 2...haha nu kanske jag förvirrar er med hur jag uttalar mina åsikter och serien men det är bara vad jag har i tankarna och det för jag ner i det jag skriver här och nu. Ska inte avslöja några framtida händelser om serien precis för det finns ju en del som följer allt genom tvn och dom har kommit rätt så långt har jag för mig, så ni behöver inte vänta så länge tills ni har oxå avklarat hela serien men det jag kan säga är att den hade sina motgångar och medgångar närmare slutet, tyckte att det var bra uppgjort av regissören till det hela.

Nu får man helt enkelt följa de andra serier som är kvar så mitt liv är inte direkt över om ni förstår vad jag menar..älskar ju serier och om jag inte har någon serie att följa som är så bra som tex. denna så får jag ärligt talat allvarlig panik.
Det är nånting som gör att serierna ger mig något perspektiv på livet, kanske inte så mycket när det gäller Prison Break men en liten del iaf men när det gäller dom mest seriösa grejerna så är det nog One Tree Hill och O.C som har gett mig mest vägledning i livet när det gäller just serier förstås ;P
Allt handlar ju om livet och dess medgångar samt motgångar, hur man ska tackla dom, hur man ska leva livet etc. Allt händer ju på en gång när det gäller serier så det är bara att sug in all slags erfarenhet och använd allt till ett gott syfte och det väl.

//M

Hittat en jämlike...

Glömde fan säga att jag och Lin var ju på bio igår och det var faktiskt en bra avslutning på dagen. Vi såg på Fast & Furious, den var rätt så najs faktiskt eftersom det skulle ju vara rätt så enformigt om filmen bara handlar om bilar och race hela tiden eftersom den här är ju 4an kan man säga så den hade lite story i sig som gjorde det hela jävligt bra och oooj vilka bilar som fanns med..kan ju inte direkt så mycket om bilar men härliga var dom iaf och det var ändå lite race i filmen som var grymt!!


Betyg: 4/5

Var ju senare med brorsan och gänget och vi bestämde oss för att se en riktig klassiker nämligen American History X och då fick jag lite inspiration av Edward Norton, den kroppen vill jag fan ha i filmen..tror nog att jag har nästan dom formerna men det ska jag fixa nu inför sommaren iaf, upp till bevis!!!





//M

When you have a good day.

Nuuu är jag hemma och inte hos pappa där jag egentligen skulle vara utan hos min brorsa..Arre och Sofie är här så jag kunde inte motstå en helkväll eller natt med dom..vi ska ju fan resa tillsammans nu snart =) Men det ska jag berätta allt om imorn eftersom jag är lite upptagen nu och då ska jag visa vad jag har handlat idag..fyyyfan va snygga kläääder!!
Måste bara tacka min goda vän Lin som var med mig hela dagen typ och det var en riktigt bra dag idag, vi var i stan i det hemska vädret men det blev rätt så mysigt till slut så jag var lite shoppinggalen  och köpte skor, chinos och en t-shirt..Ska ta bilder och visa dom på bloggen imorn!!

Nu ska jag umgås vidare med gänget!! ;D

//M

Orginalet av hur ett sexpack ska se ut!!

Gooood morgon!! Jaa igår så jobbade jag ju till 4 eller snarare halv 4 eftersom vi var så duktiga och gjorde klart vårt mål och jag sålde Trafikolycksfallförsäkringen hela dagen och nu har jag hittat det bästa knepet på att sälja, vet exakt hur jag ska säga, vilken ton jag ska använda och allt!! Sålde 6 st men kunde lika gärna ha sålt 10st men det var bara för att dom inte hade med sig sina uppgifter och det kan faktiskt hända men dom ska jag återkomma till antingen imorn eller på måndag =) Direkt efter jobbet så sprang jag ner till gymmet och körde jävligt hårt på Crosstrainer-maskinen i hela 45 min på väldigt hög nivå..jäävlar vad jag krigade och svettades genom hela passet och fyyfan va skönt det kändes, nu är jag fan på topp!! Ska även köra imorn och jag tror nog det blir samma som igår, ska ju börja med att köra mer på morgonen under nästa vecka och satsa hårt för att få fram sexpacket!!


Orginalet av hur ett sexpack ska se ut...

Mot kvällen så blev det middag med sumpan-gänget och massa andra för vi skulle fira Sinikas födelsedag och då måste man käka god mat och då väljer man självklart Mongolia Barbeque Djingis Khan på sveavägen =)


Det blev till slut ingen utgång utan vi kollade lite på Björn Gustafssons film och sen så drog alla hem.

//M

Besvikelse...

Filmen var fan sämst, man förstog inte så mycket eller aa man förstog ju men ändå inte liksom...den är baserad på en riktig historia tydligen men själva historian var bara boooring och man var fan nära att somna..klart att man blev rädd när det kom massa reaktionscener då något monster poppar upp från ingenstans och musiken i bakgrunden står för underhållningen men det är ju så på alla skräckisar. Den var inte så värst bra helt enkelt och det skulle ha vart en rejäl miss om jag såg den på bio faktiskt.

Imorn så ska jag träna iaf och det blir nog en hel timme kondition faktiskt, kanske lite styrka innan men vi får väl se.

//M

The Haunting in Connecticut

Nu är det dags för film med lilla lilla Lin! ;D



//M

SNABBA CASH!!

Nu är man hemma och faan va najs dag det har vart på jobbet, jobbade fram tills 5 och kommer att få 3 timmar extra lön bara för att vi jobbade in del med antal sålda och färdiga ;D Så jag kommer få betalt för 10 timmar när jag bara jobbade 7 timmar..snabba cash!!



//M


Jobbigt under den röda dagen!

kuuuul nu jobbar man här på en röd dag och det går väl helt okej på jobbet, har sålt 3st men vill ha meeeer!! Aja kommer väl vara kvar här fram tills 4-5 hade jag tänkt och sen köra lite kondition, runt 45 min är mitt mål iaf..men nu har jag börjat igen!!

//M

BONUSLÖN PÅ JOBBET!!

DÅ är man hemma hos brorsan och är helt utmattad från träningen, jobbet går bra nu och jag drog direkt till gymmet efter jobbet och sen direkt till innebandy träningen..körde axlar och mage. Nästa vecka kommer jag att börja med morgonträningar så då blir det dags att vakna lite tidigare men det är värt det ;D

Jajuste idag på jobbet så fick vi en riktigt bra nyhet då vi på försäkringen har sålt nya rekord och vi kommer bli belönade både idag och imorn då vi får en högre timlön..det är ju röd dag imorn men vi kommer att jobba ändå och tjäna in 125kr/h hela torsdagen och fredagen och eftersom det är röd dag så börjar vi även lite senare för vissa vill ju säkert inte bli väckta på morgonen under deras lediga dag.

Men nu ska jag kolla på 6an, Rush Hour 2 är ju på tv!

//M

Allsvenskan blir bara mindre intressant!!

Trist att förlora derbyt igår men jävligt tråkigt med svensk fotboll överhuvudtaget..seriöst, det har bara blivit sämre och sämre med åren och därför blir allt mindre intressant. Nu är jag på jobbet och har nyss snackat med en jävla finsk kärring som inte fattar något, frustrerad som faaan!!!
Efter jobbet så ska jag dra till World Class i Hornstull igen med Arre och då blir det dags för Bröst och triceps..direkt efter det så ska jag dra på träning med Järfälla =)

//M

Löning om en vecka!!

God morgon!! Trevligt var det igår fast rätt så sent kom man hem och jävligt trött är man nu men det blir oftast bara positivt på jobbet då jag brukar oftast sälja bra eftersom jag är jävligt lugn och sansad men det negativa är att jag brukar oftast komma försent till jobbet när jag har sovit så dåligt och hör knappt väckarklockan...idag är det måndag och det är bara en vecka kvar framtills löning..rätt så skönt att se fram emot och då tänkte jag köpa lite grejer.

Köplista:

-Innebandy skor
-Innebandy klubba
-Ett par vans/sommarskor

Mer kommer jag inte på just nu men det kanske kommer lite senare...måste iaf tbx till jobbet nu, skriver mer sen!

//M


ANDRÉ BERGSTEN ÄR BÄST PÅ KOMMENTARER!!

dre om SINIKA 18 ÅR!!:
det är bara brudar som får sin födelsedag på bloggen, jävla homo




DU ÄR SÅ UNDERBAR ANDRÉ!!



//M

SINIKA 18 ÅR!!

Min älskade Sinika fyller år idag!! <3



//M


HENKES SKIVA VÄNTAR!!

Rätt så upptagen har jag vart och inte hunnit direkt skriva men nu är jag här och kan väl säga att jag är riktigt taggad inför nästa vecka då jag ska köra riktigt jävla hårt med träningen och det kommer ge resultat rätt så snabbt och speciellt när jag ska på en 18års fest på lördag och det är beach-team..FETT NAJS!! ;D Då är det bara att visa upp sig lite och jag vart ju även bjuden för dom ville ha med lite killar som kan dansa, THAT'S ME!!

Nej nu är det dags att föra lite med Mira och Sinika innan vi drar till Henkes skiva..dom dricker vodka och jag kaffe för att hålla mig pigg och det mest för att dansa ihjäl mig ;D

//M

Testar World class i Hornstull!!

Sköön morgon då man sov ut rejäält och nu äter man en bra frukost och därefter ska jag och Arre dra till Worldclass i Hornstull, han har kort där och jag kan dra till alla Worldclass så det är lugnt för mig och bara roligt att pröva på nåt nytt =) Det verkar vara rätt så stort och fräscht där.
Ska nog köra lite allt möjligt för det var ett tag sen jag körde gym och sen lite kondition hade jag tänkt.



//M

ÄNTLIGEN STÅR MAN I BOSTADSKÖ!!

Faaan va najs!! Nu står jag bostadskö i Solna och bara väntar tills jag får nån lägenhet!! Visst jag vet ju att det kan vara så att man väntar tillomed i flera år eller så men som sagt man vet ju aldrig och jag är inte så jättekräsen precis utan jag har valt allt som har med Solna att göra och hyran ska högst ligga på 5000kr samt att det ska vara 1-2 rum och inget mer med det...om man är lite mer flexibel så blir det lite lättare att kunna få ett erbjudande så det är bara att hålla tummarna men inte ha för mycket förhoppningar för det leder ingen vart.



BTW så var filmen Center Stage som jag såg igår riktigt bra och hon som är huvudrollen är ju grymt jävla snygg och hennes kropp OOOOOOUF, sån tjej måste man bara haaaaaa!! ;D Fett najs och det var ju det som gjorde allt så mycket bättre och intressantare men jag trodde att det skulle vara lite mer dans så som Step up liksom men det var lite mer balett men den var ändå najs =)

Betyg: 4/5

Men nu ska jag faktiskt umgås lite med släkten som kom över för en stund sen och sen är det dags att flytta till brorsan ;D

//M

Center Stage Turn it up



//M

vem är inte sugen på att spela lite biljard?!!

Haallåå nu är jag på jobbet och vi har lite att ta i kvar här men det går bra iaf då jag har sålt 4st redan, har antagligen sovit bra =) Snart så ska jag dra till Järfälla träningen utan klubba =/ men det borde iaf lösa sig på nåt sätt iaf...
Fan det är ju torsdag idag och imorn är det helg ju, det blir ju afterwork med jobbet imorn men vet inte om jag kommer att hinna med det för jag måste hem och packa lite kläder och så..ska ju bo hos min brorsa from. imorn så det kan bli rätt så tight att göra allt samtidigt men det måste iaf lösas på nåt sätt.
Är iaf sugen på att dra till biljardpalatset, jävligt kul att umgås med lite biljard ;D



//M

Känns som slutet börjar närma sig...

Ingen bra insats på träningen från min sida, kände ingen motivation eller inställning för att spela direkt och sen så har jag vart rätt så trött hela dagen då jag sov väldigt lite igår natt, kan ju inte direkt skylla bara på det men det känns som att slutet närmar sig och att det där var kanske sista träningen för Duvbos herrlag vilket jag tror det inte kommer att bli för papperena  måste ju bli klara för övergången först och det kanske kan ta lite tid men men...det gick ändå inte så bra för mig och stickan gick ju i bitar oxå efter ett olyckligtvis slag på klubban, jag som hade tänkt att byta blad men nu behöver jag en heeelt ny klubba..JIPPI!!
Ska ju träna med Järfälla imorn och jag har ingen klubba så jag får låna en av Jespers klubbor men jag hoppas att det går bra med den för jag vill verkligen visa bra insats där och bevisa vad jag har att ge, där känner jag mig mer motiverad och inställd att spela bra faktiskt =)
Nej nu måste jag sova, behöver faktiskt sömnen!! GOD NATT!!

//M

Onödiga kalorier...man kan ha kul ändå!!

Det stämde bra på min förväntan att skivan skulle vara riktigt najs och det var den oxå, FAN VA BRA MUSIK!! Dansade som faaan och jäävlar va kul det vaaa...stort var det oxå så man kunde ju även mingla lite samtidigt man dansade för fullt i det stora dansgolvet så det var faktiskt bästa skivan än så länge iaf =)
Kan man tänka sig, skivorna blir bara bättre och bättre så det är bara att vänta in söndag då jga ska ännu på en Löfströms skiva fast då är det en idrottsklass, Henkes skiva på Mango Bar ;D

Nu är jag bara jävligt seg och trött för jag sov ju bara 4 timmar, kom rätt så sent hem och jag sprang tillomed från Frösunda hem för att nattbussen åkte inte in till solna centrum direkt så det var ju kul det..Men det känns faktiskt jävligt bra nu när jag inte dricker, har ju kul ändå och jag vinner så mycket på det här jämfört med vad jag gjorde innan..alkohol kan ju bidra med så mycket onödiga kalorier som försämrar träningen oxå..det vet ju alla men inte många som tänker ens på det och bara skiter i det för man vill ju oxå ha lite skoj med alkohol, vem vill inte liksom?!

Hoppas att dagen går snabbt nu så jag kan ta en liten powernap innan träningen med Herrlaget börjar...

//M

STÖRSTA SKIVAN!!!

Ooooooooooouuuf nu är det fan skiva snart och jag tror nog att den här kommer vara den största jag har vart på eftersom det är Göta Källare som är lokalen där skivan är och det är fan jävligt stort där..det kommer ju även komma maaaassa med folk och jag känner mer än hälften av dom så det är jääävligt naajs!! ;D Fan va kul det här kommer att bli!!

Ska inte dricka igen btw utan jag ska vara duktig jag =) Saffas skiva, HERE WE COME!!!



//M

Vilar inför nästa vecka!!

Nu kom jag precis hem från träningen med Järfälla, det kändes väl helt okej idag..var lite snuvig så det vart svårt att hålla konditionen på topp hela tiden medan näsan rann och aa det var lite jobbigt och sen så fick man kramp i mina vader..så jävla känsliga som dom är fastän jag stretchar ordentligt efter varje träningspass. Måste fan börja köra lite ben på gymmet och oooj vad längesen det var sen jag besökte gymmet, måste bara bli lite friskare och sen så kasnke jag drar till gymmet nästa vecka..borde väl vara perfekt då jag oxå kan köra på morgonen =)

Veckan kommer se ut såhär:

Tisdag: Ingen träning utan jobb till 20.00 och sen studentskiva
Onsdag: Träning med Duvbo Herrlag
Torsdag: Träning med Järfälla Juniorer
Fredag: Kanske lägget till ett gympass efter jobbet men vi får se hur jag mår =)

Sen så blir det lite vila i helgen för att kunna klara av nästa vecka och köra riktigt hårt..vill vara så utvilad som möjligt och jag ska även bo hos min bror från fredagen fram tills söndagen veckan efter bara för att mamma åker till Grekland =)

Nej nu måste jag sova..GOD NATT!!

//M


Lyckad söndag!!

Sorry för att jag inte skrev nåt igår men vart lite upptagen med massa annat..jobbade faktiskt från 12-18 igår och sålde mitt personliga rekord på 8 försäljningar!! ;D Det var jävligt najs och mycket svar bara för att alla var ju hemma liksom. Sen drog jag hem och lämna grejerna och ut igen för att dra till sumpan och träffa Mira, Sinika, Elin och Lisa så det var ju trevligt och det blev en bra avslutning mot kvällen då jag och Sini kollade på Forgetting Sarah Marshall..fett rolig!! ;D



Betyg: 4/5

//M


Snyggast på festen!

Snart så dra jag in till stan, väntar bara in minuterna och då ska jag på Elins skiva..hoppas att det blir kul för det är ju två tjejklasser som håller i det. Kommer ju inte dricka så det är därför man får dra på charmen helt enkelt och försöka lyckas med att få lite kontakter..kommer ändå vara snyggast där, helt säker på det! ;D
Skivan kommer vara på Den gyllene cirklen, ligger vid Rådmansgatan rätt så nära tunnelbanan.

//M

Viktminskning med 5 kg på 3 veckor!!

GOD MORGON!! Tog en joggingtur direkt efter jag hade vaknat, körde i hela 42 min för jag är lite sjuk fortfarande och då vill jag inte överanstränga mig för jag brukar ju köra i en hel timme men det gick bra ändå och jag höll mig i en rätt så jämn tempo..kanske 10-11 km/h och det var nästintill perfekt väder för att springa =)


Vägde mig och fick fram det här resultatet!! FYYFAN VA SKÖNT!! Nu är jag tillbaks igen och påväg mot en galen slimmad kropp, vägde ca 75-76 kg för 3 veckor sedan så det är en enorm förändring på så kort tid..STOLT!! ;D

//M


Money on my mind

Nu är man hemma och det är bara att packa ner grejerna för jag ska iväg snart till pappa..behöver lite kläder och datorn såklart, kan ju inte leva utan den (a)
Jobbet gick väldigt trögt idag, inte så mycket svar och jag fick bara massa otrevliga typer och det var knappt nån som var intresserad så jag fick bara iväg en försäkring men det är bara att tagga till på söndag då jag kommer att jobba in lite extra från 11-19 så det blir som en hel arbetsdag..rätt så tufft men alltid bra med extra pengar ;)
Ikväll kommer jag antagligen bara ta det lugnt hemma, kanske kollar på nån film eller nåt med familjen men mer än så blir det inte och imorn så ska jag ut och ta en joggingtur..tänkte lite lätt joggning i en timme borde sitta fint =)
Nej nu måste jag fortsätta med det andra...

//M

HÅLL DIG MOTIVERAD UNDER DIETEN!!

Precis, ni måste ju oxå veta hur man ska kunna klara sig under en diet och jag vet det eftersom jag har gjort det själv!
Det är viktigt att hålla sig vaken för alla fällor som passerar varenda dag och du ska hålla dig motiverad jämnt och ständigt och även positiv inställning krävs ju oxå.
Du kan ju sätta upp massa bilder på din idealkropp i ditt rum eller kanske ha det som bakgrund på din mobil eller dator..jag har ju själv en bild på mig själv då jag var som mest deffad och det håller mig motiverad till att bara träna mycket mer och hålla framför allt dieten ordentligt för då är viljan framme.
Försök även att berömma dig själv varje gång du har gjort något bra, det skapar en positiv intällning inom dig samt en bra självkänsla så det är något uppbyggande. Försök verkligen att dricka så mycket vatten som möjligt och må bra helt enkelt med det du gör, du ska inte må dåligt eller sakna ditt vanliga dagsmål precis utan du ska vara nöjd med det du har och ta fram det god i maten som du väljer, oftast enklare om det är gott ju.

Det är alltid kul att hitta någon kompis som följer samma diet så att ni kan tagga till varandra och hjälpa varandra på alla olika sätt, då håller ni mer till en bättre inställning och lite tävling om vem som är bäst liksom..oftast en bra metod.

Kan bara säga lycka till och hoppas att mina råd hjälper!

//M


Härlig stämning!!!

SÅÅÅÅJAA, bra träning vart det med Järfälla och sen så kom A-lagstränaren som även var där och såg på hela träningen kom fram till mig och visste vem jag var oxå..han har ju sett mig spela i duvbos juniorer och lite med herrarna ;D
Han sa typ: ''Skönt att du är här och att du har valt rätt lag nu, kommer du börja här eller?!'' Så jag svarade att det verkar som det och jag behöver bara snacka lite med Mattias (Juniortränaren) Han sa: ''Jamen det låter skitbra, du kommer säkert börja för jag har ju även följt dig och vet ju vad du går för så det är kul att du börjar''
FATTA HUR GLAD MAN BLIR DÅ!! ;D Nu jävlar ska jag satsa hårt för att komma in till A-laget men det krävs ju såklart tid och arbete men alla vet att utmaningar är ju min grej!!

Sen så gick det skiiitbra på jobbet eller det var en väldigt seg start då jag sålde bara 2st tills lunch men efter det så vart jag galet taggad och sålde 5st till så det blev lika mycket som igår..7st! ;D
Jävligt synd och dåligt bara att dom 2 kompisarna på jobbet som jag brukar umgås med och känner bäst ska sluta och deras sista dag är imorn, JÄVLIGT PISSIGT!! =/  men man har skaffat lite mer umgänge där nu i Försäkringsgänget så det är lugnt.


//M

BARCA TILL FINAL!!!

Andres Iniesta skriker ut sin lycka.(tagen från Aftonbladet)

Mannen som gjorde det verkligt och till en rättvisa, iaf vad jag tyckte som kändes rätt även om jag inte såg matchen så vill jag hellre ha Barca än Chelsea i finalen!! SÅ JÄVLA RÄTT!!

Andres Iniesta satte kvitteringen 1-1 och Barca gick vidare pga bortamål!!

//M

Från en bra dag till en otrevlig syn!!

UNDERBAR DAG IDAG!! ;D Det började med att jobbet gick galant och jag gick faktiskt till jobbet idag, mådde lite bättre från sjukan så jag är bara lite snuvig så det är ju lugnt..tog det lugnt i samtalen och hittade säljsnacket som verkligen fungerade och det är ju inte så mycket mer än att vara extremt lugn och självsäker på allt man säger och speciellt när man ska ta det som att allt är vardagligt liksom med bankkontonummer och allt..fick ingen som hade problem att ge ut det eller något..FETT NAJS!! ;D  Sen så har jag även solat idag, känner mig lite brunare men ingen verkar ha sett skillnad fast jag har inte direkt vart ute så mycket idag men var med Mimmi lite oxå.



Träffade även min släkt idag och då fick jag även syn på min mormor och shiiit vad hon ser ut asså..har glömt att berätta men hon blev överfallen och totalt grovt misshandlad för några dagar sedan av några fucking idioter!! Det ser fan ut som hennes ögon ska typ ploppa ut, helt illröda och sen så har hon stooora blåtiror runt om hennes ögon och asså jag vet inte vad mer jag kan säga men hon såg helt jävla förstörd ut..polisen håller på att utreda det hela och hon blev ju rånad på en stor summa pengar så det var ju syftet med själva anfallet men att göra så mot en stackars kvinna runt 60-års ålder är fan inte rätt..JÄVLA IDIOTER!!!

//M

Mamma 40 år!!

Nu firar vi min mammas födelsedag!!
Hon fyller faktiskt 40 år ;D


//M

MIA - Paper Planes



//M

SLUMDOG MILLIONAIRE

Fortfarande lite sjuk och var tvungen att vara hemma idag också men mår bättre nu och passade på att kolla på film =)



Betyg: 5/5

ETT MÅSTE!!

//M

MADAGASCAR ESCAPE 2 AFRICA



Betyg: 3/5

SJUK!! =/

Fyfan va sjuk jag är..kunde inte jobba idag och blev bara värre när jag åkte hem igen..har feber, ont i halsen, snuvig och väldigt yr. Tror inte jag kommer jobba imorn om jag mår såhär pissdåligt!! Kunde inte träna idag heller så då får jag väl briljera på torsdag då nästa Järfälla träning är.

//M

BURN AFTER READING - filmrecension

SÄÄÄMST DEN VAR!! den var ju fan jättekonstig men kanske inte sämst men bara ett stort frågetecken!! Själva handlingen var ju bara jättekonstig och ironisk..inte något att rekommendera fastän det är rätt så bra skådespelare så som George Clooney, Brad Pitt och John Malkovich...man blir bara förvirrad!
Man kunde ändå liksom se filmen så det var inget som man bara stänger av mitt i hela så därför blir den godkänd.

Betyg: 2/5

BURN AFTER READING

MOVIETIME!!


//M

Valborg!!



Amanda, Jag, Hanna och Elof

//M

Favoriten Hanna!!


Jag och Hanna =)

//M

TILLBAKS FRÅN GÖTEBORG!!

Tjaaaaaaa, nu är jag tillbaks från Götet och har faktiskt inte hunnit skriva något när jag var där som ni då har säkert märkt men nu är jag iaf här och det blir lite skrivande om resan eller rättare sagt väldigt mycket.
Vet inte direkt vart man ska börja men jag kan väl säga att det var faktiskt den allra bästa Göteborgresan iaf av alla gånger som jag har vart där med laget, vi röjde som fan helt enkelt..tror att vi presterade mer när det gällde fest istället för innebandyplanen där alla var inte så taggade och vi vann bara en match av 4 möjliga, det var inte det viktigaste utan huvudsaken med denna cup var att vi skulle ha jävligt kul och en bra avslutning på säsongen och mest för mig som kommer nu antagligen att byta om allt går bra..till Järfälla alltså. Man kan väl skriva lite vad som hände dag för dag då...

Torsdagen var då vi kom dit men vi kom fram runt 8 på kvällen och det var ju bara jag Kawe Adde och vår tränare Anders som kom så tidigt så vi kunde inte direkt festa på valborg eftersom resten kom runt 10-tiden och var rätt så trötta från resan..visst vi var i rummet och hade kul och sen så drog vi ut och var med massa tjejer så det blev rätt så lyckat men inte så helvilt så vi bestämde att fredagen så blir det röj!!
Då kommer vi till fredagen då vi började med att vandra lite i stan och åt och sånt men senare mot kvällen så förade vi i rummen och tjejerna kom, körde lite ölspel och det vanliga och sen så var det dags att dra ut..vi hittade ett ställe där det var rätt så mycket folk och jämnt fördelat mellan tjejer och killar och det bästa var ju billiga priser, 29kr öl hela kvällen så det kan man ju inte tacka nej till precis. Åke försökte supa ner mig genom att bjuda mig på 2 farliga shottar som jag bara svepte ner..det var fan 6cl tobasco shot, det innehåller 2 spritsorter och sen en matsked med tobasco så att det blir extra starkt och tro mig..dom var helt galna asså ;D
Lördagen vart det fotboll då vi kollade på El Classico och jag hejar ju såklart på Real Madrid men tyvärr så blev det helt jävla misslyckat och fyyyfan vad dom skämde ut sig med att förlora såå stort på hemmaplan oxå..2-6 till Barcelona!!
Det var även sista kvällen med laget och kanske den allra sista faktiskt så vi var ju tvugna att ta det hela till nästa nivå så vi drog ju ut men jag åkte tillbaks rätt så tidigt till hotellet bara för att Kawe hade druckit för mycket och jag kunde inte låta honom gå hem själv så vi tog en taxi och festade där för alla kom ju sen och vi var uppe till halv 6 typ och skulle vakna kl. 8 på morgonen för vi hade en tidig match som inte skulle göra någon skillnad eftersom vi hade redan förlorat chansen att gå vidare ;P

Som en summering av det hela så hade vi jävligt trevligt och mycket interna skämt blev det såklart, det är nog det bästa med massa minnen som kommer att dyka upp lite då och då..bilder kommer ju att komma upp nu dom närmsta dagarna från alla som var där så det får man väl vänta på..jävligt roliga bilder samt filmer kommer definitivt att komma upp ;D Det var iaf en riktigt jävla bra resa och sorgligt nog så blir det här säkert min sista med grabbarna, kommer sakna alla!! =/

Kan väl tillägga att jag blev poängkung i laget med 4 mål och 1 assist =)

//M

RSS 2.0